Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2008. február 08. 10:43 - Reckl_Amál

Faludy Fanni a barikád mindkét oldalán

A költő-, de inkább fordító-fejedelemből időskorára médiasztárrá degradálódott Faludy György özvegye tegnap bevallotta: biszexuális! Úristen!
Bizony, bizony Fanni élvezte már a mindkét nem által nyújtott élvezeteket. Ezzel nincs is semmi baj, magánügy.
A baj pont ez: magánügy. Amelyet ez a feltünősködést meglehetősen kedvelő hölgy most arra használ, hogy megint róla beszéljenek. Ügyes! 2001 óta gyakorlatilag nulla teljesítménnyel időről időre eléri ezt. Persze teljesítmény nélkül. Az ember szexualitása ugyanis nem teljesítmény, hanem adottság, ennyi erővel mézszőke hajáról is készíthetnének riportot.
Nem lehet megbocsátani, mert lejáratta Faludyt. Szegény Gyuri bácsi azt hitte, hogy 90 évesen szerelme és házassága egy huszonévessel az irigylésre méltó életművész imázsát erősíti meg. Valójában csak szánalmassá és nevetségessé tette, mindenkiben az gondolat fogalmazódott meg: vén kecske is megnyalja a show-t. Még azok is szomorúan csóválták a fejüket, akik csodálták Faludyt mint költőt. Fábry Sándor, aki láthatóan mesterként tisztelte, kizárólag emiatt a mélységes hódolata miatt nem kezdte ki a komikus párost. Kár az emlékéért, mert –bár szerintem inkább fordításai miatt volt nagy – szórakoztató, jópofa ember volt. Mégis sajnos eszébe jut az embernek, ez a szereplési vágytól átitatott nőszemély is Faludy kapcsán.
Egyébként Fanni annak idején egy gimnazista lányt hagyott el Gyurka kedvéért. Azt legalább nem lehet mondani, hogy előítéletei lettek volna a korral szemben.
A kép készítésekor épp a fiúkat szerette. Forrás: Playboy
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr21330995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazza Úr 2010.09.23. 00:15:16

"Lejáratta" XD
Ugye te még nem olvastad "Gyuri bácsit"?
A tetejébe Fábry megmagyarázhatatlan felemlegetése... Hogy kerül a csizma az asztalra, Amál?
Kultúrblog helyett javallom a Faludy trilógia utolsó darabjának utolsó mondatát. Olvass, mielőtt írni kezdesz! Ajánlom Faludyt.
süti beállítások módosítása