2009. március 02. 14:31 - Reckl_Amál

Amit mindenki sejtett...

Már alig várom azt a filmet, de sajnos Angliában is csak 2009. novemberében vetítik majd. Szóval mi kb. egy év múlva láthatjuk. Akkor meg már a fene sem tudja, hogy lesz-e még pénzünk mozira...

Szóval Sherlock Holmes és Dr. John Watson - ahogy még nem láttuk őket (de mindig is gyanítottuk:

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/03/02/meleg_guy_ritchie_sherlock_holmesa/

Egyébként régóta kedvelem azt a világot, ahol ezek a legklasszikusabb detektívregények játszódnak, és valóban nehéz is lenne ebben a tökéletes világban elképzelni egy nőt.

Sherlock mint családapa? Ugyan kérem! Mint playboy? Szintén elképzelhetetlen

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr13975392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZmanUK 2009.03.03. 20:35:03

Amikor meg Manchesterben laktam, egy magyar csaj a hazunkbol egy apro es nagyon koszos etteremben dolgozott. (Meg mindig ott dolgozik)
Egyik nap normalisan felszolgalt, csinalta a dolgat, amikor arra lett figyelmes, hogy az egyik apro koszos asztalhoz Jude Law es Guy Ritchie telepszik le. Jol megebedeltek majd mentek vissza a forgatasra. :-))

Akkor forgattak a Sherlock c. filmet Manchester kulso helyszinen. Mindig ez a sztori jut eszembe rola. Barmennyire is full milliomosok ezek az emberek, akkor is beultek egy igazi apro "angol" etterembe. Ez szerintem csodalatra melto.
süti beállítások módosítása