2009. február 08. 19:12 - Reckl_Amál

Kiáltvány a nemzethez

Meddig kell még a magyar embernek a hidegben vacognia?! Meddig kell még a szovjet/ ukrán karvalytőke kénye-kedve szerint megfagynunk?! Meddig kell még rettegnie a magyarnak a csúszós utak miatt?!

 
Elég volt az örökös sötétségből, ami csak a bűnözőknek kedvez! Elég volt a hidegpárnából, ami redves köd alá szorítja az országot, megfojtva azt a saját hazájában!
 
Ha végre tavasz lenne, akkor nem függene a magyar lakosság a gonosz gáz-maffiától! Ha végre tavasz lenne, eljönne a világosság, a fény ideje. Ha eljönne a tavasz, újra szabadon járhatnánk – kelhetnénk ebben a hazában.
 

Elég volt a télből! Jöjjön a tavasz!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr52930551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.02.09. 05:57:07

még másfél hónap!én még nem fagytam meg!gáz azért mindíg volt!a vita ellenére is!ha nem indul el a magyarság anno' hont foglalni,most orosz állampolgárok lennénk.és az urál mellett olcsóbban lehet megkapni a gázt is..nembeszélve,hogy nyugalomban élnénk.mert oroszországban nem marják egymást úgy a pártok!ott másképpen értelmezik a demokráciát..tele vannak az üzletek ott is..nembeszélve a szédítő és iszonyatos távolságokról..látnivalókról..tájakról..jégmezőktől a pálmafákig..egy országon belül..

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.02.09. 11:07:58

Én azért nem bánom annyira, hogy nem vagyok orosz vagy valamelyik volt SZU tagköztársasági állampolgár.

Egyébként a hideg csak a fagy miatt gond. Mint ahogy korábban részletesen kifejtettem, erős fóbiám van a csúszós utaktól. Most is esik valami hóféle, de nem komolyan. És a lényeg: nem marad meg! Remélem, a meteósok megint alaposan mellélőttek a prognózisukkal.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.02.09. 11:41:11

@Reckl_Amál: Jól van na..tudom,hogy nem vágysz..annak idején a bye-bye szását is viccből írták..és nem is gondolták,hogy van egy mókus aki tényleg síratja őket..ráadásul szása nevű szerelmem is volt..de ezt már tudhatod..

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.02.09. 13:40:54

Az orosz lélek egyébként vonzó. Nagyon szeretem a XIX. sz-i orosz irodalmat például. Hatalmas találmány a felesleges ember, gyakorlatilag a XX. sz-i ember őse.

Más.
Az ébresztőmön tegnap új zenét állítottam be: "Ellopták az oroszok a tankot/ Benne volt a kombinált fogó..." Te leszel az első gondolatom ébredéskor... ;-D

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.02.09. 21:57:47

@Reckl_Amál: én ezt úgy ismerem,hogy:"ellopták az oroszok a tyúkot,megba..ták a béna nagymamát!állj meg grísa a jó k.rva anyádat.."köszönöm,hogy rám gondolsz ébredéskor,TE DRÁGA TÜNDÉR!
süti beállítások módosítása