2008. június 30. 20:31 - Reckl_Amál

Utálom a szerelőket!

Már századszor háborít föl mélységesen a szemét T-Kábel!

Eleinte telefonon zaklattak állandóan udvariatlan ügynökeik, hogy ilyen meg olyan akció van. Akkor még az anyám lerázta őket azzal, hogy a digitálison sem jobb a műsor.

Aztán - nyilván nem túl vonzó a fölöslegesen csili-vili és túlbonyolított technológia - kitalálták, hogy a kiéheztetés módszeréhez nyúlnak. Sorra tették át a jó csatornákat a digitális rendszerre, helyettük szar magyar kábeltévék (Zenit, Hálózat, vagy a még ezeknél is értékelhetetlenebb Viasat 6, amely a német RTL helyét bitorolja) kerültek a kínálatba. Vagyis a csatornakiosztást önkényesen egyre színvonaltalanabbá tették, viszont az ár magas maradt. (Arról már nem is beszélek, amit ma HBO néven kap a néző. Havonta egy film, amire azt mondom, talán...).

Így kénytelenek voltunk úgy dönteni, beköttetjük a digitális tv-t. Kezdődött úgy, hogy hetekig nem hívtak vissza, pedig megígérték. Aztán lehetetlen időben próbálkoztak. Nagy nehezen ma este 6 órára sikerült egy időpontot egyeztetni.

Várjuk, várjuk a szerelőt, de még negye nyolckor sincs sehol. Anyukám fölhívja, nem kapcsolható. Tíz perccel később: "Ja, a kolléganő nem szólt, hogy nem jöttek meg a boxok?"

Komolyan nem értem ezt a csürhét! Nem akarják ezek eladni a szolgáltatásukat? Nem akarják, hogy minél többen fizessenek elő? Rendben van, hogy egy buta szerelő, aki idomított majom módjára kábeleket köt össze, nem érti. De nincs neki egy szaros főnöke, aki a belét kitapossa, ha ilyen történik?

Őszintén remélem, és nagyon ajánlom a szemét, rövidlátó, mohó T-bandának, hogy amikor végre úgy ősz elején sikerül bevezetni, akkor hibátlanul fog működni.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr20546664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tritonus 2008.06.30. 22:31:33

Hát igen... Nálunk 4 hónap nem volt elég a számhordozásra... Aztán feladtam. Most balhézok...

nemtudom 2008.07.01. 08:59:51

nagyon szép lett a fenék:)

A T-kebel bajaival én is találkoztam sajna, ráadásul az a kúva box is egy rohadt idegesítő kütyü, ráadásul, ha rámegy az ember a T-Home tv honlapjára, akkor rájön, hogy ugyanahhoz a csoporthoz tartozó szolgáltatótól messze jobbat kephat ha majd ip tv-re vált (ha nem lesz más lehetőség, de addig éljen az analóg!)

Zolimoni 2008.07.01. 10:10:07

Nálunk meg az volt, hogy decemberben kipróbáltuk, egy ingyenes próbahónap alkalmával, ki is jöttek, beszerelték.
Arról most nem is beszélek, hogy a lakásban 3 tv van, de csak kettőn lehet különböző műsort nézni, a 3.on csak valamelyik másik tvt, tehát felejtsd el a távirányítót....
Viszont amiért mi 2 nap múlva leszereltük, és lemondtuk az azért volt, mert ez a doboz olyan rohadt hangos volt még kikapcsolva is, hogy nem tudtunk tőle aludni, illetve érezhetően lassult a netünk.
Na, ezek után kezdődött az, hogy bár lemondtuk, azért kiszámlázták, ráadásul január óta nem jöttek még ki a kütyükért. Szóval, ha nálatok csak ez az akadálya ennek a csodás élménynek, akkor nálunk van kütyü hozzá, átviszem szivesen, de nálatok nem 3 tv van?
süti beállítások módosítása