2013. április 05. 12:11 - Reckl_Amál

Magas ráta

Bejegyzés alcíme...

A macskáknak közmondásosan kilenc életük van. Ami egyúttal azt is jelenti - még, ha nem is nagyon szokták ezt így kiemelni - hogy a macskának kilenc halála is kell, hogy legyen. Ezzel a "teljesítménnyel" viszont csak sereghajtó lenne azon a listán, melyet a kedves olvasóknak kell összeállítaniuk.

A feladat csak félig komor. Nem valódi halálokról lesz szó, csak eljátszattakról. Bizonyos színészeknek valahogy úgy alakul a karrierjük, hogy az általuk alakított karakterek halálozási rátája magasabb, mint pályatársaik szerepeié. Ha már macskákról is volt szó, annyi babonaság lehet az emberben, hogy most a top 13-at sorolom föl. Csak föl kell állítani a növekvő sorrendet aszerint, hány filmben követelte meg a dramaturgia a nyílt színi halált a színésztől.
Támpontnak annyit elárulok, a már említett 9-es szám a minimum. A csúcstartó negyven filmben tért át az örök vadászmezőkre.

Robert De Niro
Sean Bean
Tim Curry
Johnny Depp
Leonardo di Caprio
Stellan Skasgård
John Hurt
Bruce Willis
Lugosi Béla
Danny Trejo
Gary Oldman
Mickey Rourke
Gary Busey

Címkék: Címkék
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr45199275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2013.04.05. 12:39:43

Hú, ez baromi nehéz. Elkezdtem nevenként számolgatni, de kilenc filmet kb. összesen nem láttam életemben, nemhogy egy színésszel, aki mindegyikben elhalálozik. :D

Tippelés maradt:

Johnny Depp, Lugosi Béla, John Hurt, Bruce Willis, Stellan Skasgärd, Tim Curry, Robert de Niro, Leonardo di Caprio, Gary Oldman, Mickey Rourke, Gary Busey, Sean Bean, Danny Trejo.

KZsoci 2013.04.05. 12:41:14

Lehetett volna a Brad Pitt, amikor elütik a Joe Black elején. :D Mint a Basebolondokban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2013.04.05. 12:49:02

Nyugodtan lehet tovább próbálkozni. Egy sorrendet kipipálhatunk viszont. :)

Zolimoni 2013.04.06. 18:47:06

Iszonyú...ez a legnehezebb (én legtöbbtől visszafelé írtam a tippeket, most már nem cserélem fel)

Sean Bean
Danny Trejo
Gary Oldman
Lugosi Béla
Mickey Rourke
Stellan Skasgard
Robert de Niro
Johnny Depp
Gary Busey
John Hurt
Tim Curry
Leonardo di Caprio
Bruce Willis
süti beállítások módosítása