2012. augusztus 07. 11:43 - Reckl_Amál

Futottak még...

Még egy kis olimpia. Bár most igyekszünk azoknak is kedveskedni, akik a sportért nem annyira rajonganak. Rendhagyó módon kedden jön a játék, a feladat pedig olyan egyszerű, mint egy futóverseny szabályzata. Mutatok pár képet csinos női atlétákról, csak azt kell kitalálni, melyik szám kiválóságai. Mert ugyan nem mindenki neve cseng túl ismerősen, bizony mind olimpikonok. Nem mellesleg jó csajok is. Bár az olimpia szépe nem atléta lett, hanem a magyar úszónő, Jakabos Zsuzsanna, akinek innen is gratulálunk.

Egy futóverseny sem tűnik elméletileg nehéznek, azért egy-egy távot ténylegesen lefutni, pláne a bajnokok szintideje alatt már messze nem olyan egszerű. Talán az sem annyira könnyű, hogy egy-egy portré alapján megnevezzük a sportágat is. Azért felsorolom, melyeket keressük: két rúdugrót, két hosszútávfutót, két gátfutót, egy magasugrót, egy sprintert és egy hétpróbást, aki kivételesen nem valami politikus, hanem tényleg heptatlonos.

atléta 8.jpgatléta 9.pngatléta 7.jpgatléta 6.jpgatléta 5.jpgatléta 4.jpgatléta 3.jpgatléta 2.jpgatléta 1.jpg

 

Címkék: Címkék
9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr144699828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2012.08.07. 11:58:48

Meserat Defar éppen most fog futni 5000 métert (mire a hozzászólást elküldöm, már bőven futnak), épp őt mutatták a televízióban.

A többit tippelem:

Vuklevic: magasugrás
Jones: hétpróba
Csicserova: rúdugrás
Lalova: rúdugrás
Hazel: sprint

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2012.08.07. 12:05:23

@KZsoci:
Meseret jó.

A többi nem annyira. Én azt hittem, mindenki hallott már az amerikaiak 30 éves, szépséges szüzéről. A Velvet ennyit fogott föl az olimpiából...

KZsoci 2012.08.07. 12:13:35

@Reckl_Amál:

Nem baj! Nem a győzelem, a részvétel a fontos! :D Ilyen sportszerű lettem az olimpiától!

Valamit hallottam, de Lolo Jones fényképen sokkal érdekesebb az a rácsszerkezetű híd a háttérben, olyan, mint a Silver Bridge Point Pleasentben.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2012.08.08. 12:00:41

Összességében a neolatin vonzalom maradni tűnik. Hajrá Paraguay, persze, de az olasz hölgy is ki tudna vívni egy posztot, ha hasonlóra adná a fejét.

@Reckl_Amál: Abban nincs újság, hogy egy halom szétgyógyszerezett szerencsétlen (kérdezd meg tőlük, mi az a gyerekkor: nem biztos, hogy tudják) különböző sportszergyártóknak tesztel a tévében.

Ez a sztori legalább érdekes. És a Velvet nem sportlap, hogy másra koncentráljon (hogy bulvárnak is hullámzó színvonalú, az szerintem komolyabb baj).

Anselmo 2012.08.09. 23:47:26

Gondoltam én, hogy Olaszország jó hely.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2012.08.12. 05:51:02

@stivanleroy:
Az atlétikát én sem szeretem. :)

@Anselmo:
Jellemző, és némileg Stivanleroy véleményével is összecseng, hogy az olasz hölgy a legkevésbé nagy sportoló az itt felsoroltak között.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2012.08.12. 10:47:00

@Reckl_Amál: Nem vagyok abban a helyzetben, hogy holmi birkózós megjegyzéseket tegyek, de maradjunk annyiban, hogy sokak számára eszményi ellenfél lenne.
Ennyi (megjegyzem, a paraguayi(!) gerelyhajító lányt is érdemes lenne betenni a gyűjteménybe).
süti beállítások módosítása