2010. december 10. 23:45 - Reckl_Amál

Szépségtapasz a Mega 5-ön

Nyilván bunda volt. De megér ennyit, hogy Szíj Melinda mindenki örömére - sajátjára is - végre kiesett. Még a klasszikus kutya-gyerek trükköt is megbocsájtjuk, dehát igazi arzenált kellett bevetni a kelletlen vénlány ellen. Egyébként ma akkor is megérdemelte volna a kiesést, ha figyelmen kívül hagynánk az általa rendezett cirkuszt. Egy lelketlen amatőr távozott ma.

Ez akkor is jó hír, ha annyira nem dob föl a döntősök személye különösebben.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr732508066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gofri. · http://gofriblog.blogspot.com 2010.12.11. 07:50:51

Kicsit máshogy látom. Szerintem a tv2 magának intézte ezt a nőt, aztán ő meg jól ki_aszott velük... :) Végül már nekik is ciki lett és kipenderítették. Ennyire átlátszó bundahelyzet még sehol nem volt. És mindez még akkor is szánalom, ha SzM olyan, amilyen.
És ha más szögből nézzük, akkor ez a győri kereskedelmi előadó (v. ki-mi) jól helybenhagyta a nagy kereskedelmi médiát. Én személy szerint ezen nagyon jót röhögök.

KZsoci 2010.12.11. 08:49:32

JUHÉ!!! JIHÁ!!! :) Kiesett a Gépszíj Melinda.

@gofri.: "És ha más szögből nézzük, akkor ez a győri kereskedelmi előadó (v. ki-mi) jól helybenhagyta a nagy kereskedelmi médiát. Én személy szerint ezen nagyon jót röhögök."

Ez igaz. De minket, nézőket, is helybenhagyott ugyanígy, hiszen nemcsak a tv2-t hozta rossz helyzetbe, hanem minket is kínzott hétről-hétre.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.11. 09:18:03

@gofri.:
Az biztos, hogy a TV2-nél megbánták, hogy fölkarolták Szíj Melindát. És igen: a teljes médiagépezet nem volt elég erős ahhoz, hogy ezt a kis törékeny nőt legyőzze. Pedig különösebben nem csinált semmit. Csalni kellett, hogy megszabaduljanak tőle.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.12.11. 14:00:45

Ő volt 2010 Uhrin Benedekje, aki tud énekelni. Többé-kevésbé. Különben is, sztár még a "zsűri áldozata" szerepkörben is lehet. Hallunk még róla.
süti beállítások módosítása