2010. december 04. 00:09 - Reckl_Amál

András kiesett

Most már megvannak az 5. Megasztár dobogósai: Szíj Melinda, Kökény Attila és Tolvai Renáta.

Aki figyelte a versenyt, az ebből kitalálhatja, hogy Kállay-Saunders András esett ma este ki. Nem egyezik a véleményem a többi nézőével, inkább a virnyogó Kökényt vagy az elviselhetetlenül antisztár Melindát küldtem volna haza. Utóbbi akármit csinál, egyszerűen képtelen kiesni. Ma is reklamált, hogy ő volt a legrosszabb. De hiába volt igaza, az emberek Melindát akarják, és kész.

Nem nagy dolog, hogy éppen ki marad, ki megy, ez a Megasztár pont a kissé túlkoros, magát folyton kérető sztárpalánta miatt nekem nem az igazi.

Azért sajnálom, hogy Andrásnak kellett mennie, mert az ő egyik előadása volt az egyik kedvencem. Hallgasd meg a hajtás után, érdemes!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr352491968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2010.12.04. 00:13:12

Hát ja, kár. Szíj Melinda borzalmasan énekelt, és tényleg undorító. Sokat elmond az országról, hogy ő messze a legnépszerűbb... :(

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.04. 21:29:36

Ebben a szériában főleg a határontúliak voltak jók: Renáta, András és Yvette.

A bent maradtak közül egyedül Renátával lehetne kiállni a Kapcsolat-koncert világsztárja előtt. Szerintem már a TV2 is nagyon bánja, hogy ennyire tolták a vénlány szekerét kezdetben. Most Kökénnyel, ezzel a színtelen-szagtalan éttermi muzsikussal próbálkoznak.
süti beállítások módosítása