2009. december 19. 18:15 - Reckl_Amál

A nagy vicc

Dysontól érekzett egy döbbent sms tegnap este, gondolom, a híreket nézte. Ellopták az auschitzi haláltábor hírhedt feliratát: Arbeit macht frei.

Elgondolkodtam, ki lehetett a tettes. Először az érintettek környékén nézzünk körül!

Nem tartom túl valószínűnek, hogy az áldozatok vagy azok leszármazottai tették volna. Gondolom, akinek egyszer - akár csak közvetve - köze volt azokhoz a szörnyeteg időkhöz, az nem akar rá emlékezni. Legalábbis nem abban a formában, hogy a hátsó kertbe kiteszik ezt a pokolian cinikus feliratot.

Bár valamilyen zsidó szervezet antiszemitákra tippelt, és ez hihetőbb is, mint az előző csoport, őket is kizárnám. A modern antiszemita rejtőzködik, álcázza magát. Egyrészt demokratát játszik - nem túlságosan nagy hitellel. Másrészt pedig - ha valamilyen elmebaj folytán - Hitlerék szellemi követőjének tartja magát, mindenekelőtt tagadja a holokausztot. Mintha a Harmadik Birodalom holokauszt nélkül annyira pozitív lenne... Az egykori SS-eseket azért lehet kizárni, mert ma már aggastyánok, ráadásul általában annyira gerincesek, hogy az elmúlt 65 évet a múltuk elrejtésével töltötték. Bolondok lennének a bűntett színhelyére visszamenni, hogy aztán ott esetleg lebukjanak.
A maiak meg pont azért, mert még annyi tisztesség sem szorult beléjük, hogy legalább fölvállalnák a szellemi rokonságot, vagy - főleg önmaguk előtt - beismernék, azért a hitleri Németország a történelem egyik legtorzabb állama volt, próbálják elbagatellizálni a történteket. Nekik szintén nem érdemes Auschwitzot nagyon pedzegetni, mert ez a lengyel város ennek a jóvátehetetlen bűnnek a szimbóluma.

Vagyis nem marad más, minthogy sima őrültek voltak, eszeveszett bolondok. Azt gondolták, jó poén lesz, jól odab*szbnak egyet a világnak! Tényleg a hülyeség az emberiség legnagyobb ellensége! 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr91609492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebien 2009.12.19. 19:25:15

szerintem meg sima fémtolvajok voltak, akik fel sem fogták, hogy mit lopnak el. csak megint a média csinál belőle politikai (vagy akármilyen) ügyet.

3.14159265 2009.12.20. 11:00:41

Relikvia-piaci beszállítók

3.14159265 2009.12.20. 11:10:58

Lehet izraelbe csempészik. a gázai övezet valamelyik ellenörző pontja felett is jól mutatna.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.12.21. 01:13:49

a kép nagyon jó :)
szerintem is valami gyűjtő volt, lehet nem is náci, csak érdekli a történelem, és ha megengedheti magának, hogy valamelyik lakosztályában felakaszthassa, ahol csak ő látja néha...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.21. 17:37:40

Egyébként bejött amit sejtettél Amál, szimpla hülyék voltak.

wolfclaw · http://wolfclaw.blog.hu/ 2010.01.01. 15:27:45

"Egyre többen vannak, és ezáltal egyre hangosabbak akik azt mondják, hogy a Holokauszt csak a zsidók kitalációja. Jól felépített átverés, amit azért kreáltak, hogy elfedjék a saját bűneiket, és inkább sajnáltassák magukat. Molnár Oszkár edelényi polgármester is megmondta tavaly ilyenkor a helyi tévében, hogy Izrael el akarja foglalni Magyarországot! Sőt, a kis zsidó gyerekek magyarul tanulnak, hogy elsajátítsák új hazájuk nyelvét! Mi ez ha nem antiszemitizmus? Következő lépés az lesz, hogy majd azt állítják nem is léteztek nácik, és a zsidók gázosították el szegény németeket. Tudom, nagy a képzelőerőm, de amit ma olvastam az annyira kiakasztott, hogy már semmin se lepődnék meg..."
süti beállítások módosítása