2009. október 26. 16:40 - Reckl_Amál

Benkőné kerestetik

Holnap jön a kritika, na nem tőlem, mert mit is írhatnék a műsor után, amit a műsor előtt ne tudnék?

Sokan fognak mindenfélét beszélni Benkőről, legtöbbjük majd fintorog, mekkora szennyet adnak a tévében megint.

Mi fog ott történni?

Pöffeszkedik majd egy öreg, gusztustalan alak. Elébe járulnak majd különböző nagyon ócska nők. A vén kecske majd megtaperolja őket, ők meg baromi boldogok lesznek, hiszen emiatt jöttek. Vihogva adják elő majd - jó modorosan - magukat. Elmondják, mennyire szeretik a szekszet, és hogy Dániel egy szekszisten, és hogy első látásra beleszerettek.

Ez a fáradt alak meg elmondja, hogy neki a szex az élet és a halál. Az öröm és a fájdalom. A fekete és a fehér. A nő, NŐ a legszebb teremtmény a teremtésben, istenként kell imádni a pinát.

Figyelem, vallásos felháborodók, Benkő Dániel egy mondatban mondta, hogy isten meg, hogy pina! Hűha, mi lesz itt!

Az Echo tévén az ország egyik legbutább politológusa ostoba, beszűkült csütörtöki showjában talán még idézi is az ominózust, hogy berzenkedhessenek a gonosznácival és Mr. Következményeknélküli Országgal. Talán most is hozzáteszik, mint múltkor, hogy legalább nem férfiakkal. Most aztán megvan mentve a magyar gerinc!

Amíg Benkő bütykös lábai előtt hever pár huszadrangú liba, addig a többiekkel Falusi Mariann lelkizik. Majd itt is elhangzik, hogy szeksz mennyire fontos. Meg, hogy érzelmek nélkül nem is az igazi (ha szegény kiéhezett főszereplő hallaná ezt...), és hogy Dániel nagyon jó ember.

A bulvársajtó már ma azzal kezdte, hogy az alantművész benyúlt a "szexnagyi" bugyijába, ill. annak helyére. (Nota bene: a "szexnagyi" 46 éves. Most kicsit nevetek Sharon Stone-on, hogy akkor ő a maga az 51 évével szexdédi, gondolom.) Gondolom, az a szar firkász, aki ilyeneket ír, nagy számnak képzeli magát. És ne féljünk, lesznek ezek a még csak nem is hivatásos luvnyák a Playboyban is.  Bár Radnai a TV2-nél régebben, úgyhogy akkor inkább a CKM vagy valamelyik másik megjegyezhetetlen nevű, semmilyen ún. férfimagazinban. Akkor viszont követeljük Benkő Dánielt a Nők Lapjának címlapjára. Emelné a színvonalat.

Tényleg ez az ötlettelen, ezerszer látott, hazug, rossz értelemben modoroskodó baromság érdekli az embereket? Tényleg ennyire működik ez a skizofrénia? Hogy egyrészt lenézi Benkőt (teljes joggal), másrészt irigyli (mer' a tévébe' van) és nem utolsó sorban tök jó fejnek tartja. Mert ki ne akarná, hogy 10 (?) nő sündörögje körül, akik bármikor szívesen szétteszik a lábukat. Igaz, nem a vénember miatt, hanem mert azt hiszik, majd így el lehet helyezkedni a médiában. Mégis miként? Értelmetlen ábrándok ezek. Láttam egy produkciót a Csillag születikben. Pár rendszergazda kinézetű srác papírcsöveket csapkodott a combjához, és ez tényleg összeállt egy népszerű dallammá. A zsűri csillogó szemmel továbbjuttatta. Mégis minek? Ki a fene menne el egy egész estés combcsapkodó koncertre? Ez egyszer esetleg jópofa (Dehogy is!), de semmi értelme, összesen ennyit ér.

Ne nézze senki!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr191476646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebien 2009.10.26. 22:00:26

"Pár rendszergazda kinézetű srác papírcsöveket csapkodott a combjához, és ez tényleg összeállt egy népszerű dallammá. A zsűri csillogó szemmel továbbjuttatta. Mégis minek?"

nem láttam a fent említett adást, tehát véleményt konkrétan nem tudok mondani. de nem lehetséges az, hogy annyira szegény a felhozatal, hogy még ez is kiemelkedett onnan? mert az azért csak nem fordulhat elő, hogy senki se jusson tovább:P

a benkő daninak meg teljes mértékben igaza van. ha 60+ facér lennék, én is hajlandó lennék "ilyen" áldozatok (értsd: fiatal picsák + egy rakat pénz, tehát még csak fizetnie sem kell a kurvákért) mellett hülyét csinálni magamból.

egyébként meg nagyon remélem, hogy nagyon gyorsan megbukik ez a műsor. de sajnos nem sok esély van rá, mert valahogy az rtlklub-on kevésbé buknak meg a saját műsorok, mint a tv2-n. ennek két oka lehetséges. 1: az rtlklub jobb műsorokat csinál, pff. 2: a nézők sokkal igénytelenebbek, mint a tv2-nél. én ez utóbbira tippelek (és ezt most nem a tv2 védelmében).

na sebaj, végre újra showder klub, ideje volt már...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.10.27. 09:58:35

@sebien: Én is csak ennyit láttam. És a legjobb, hogy ez a produkció még szellemes is, de nincs semmi értelme, nincs perspektívája.

A benkős műsort viszont egyátalán nem láttam. Majd a comment.com nagy tekintetű szerzői csak firkantanak valamit.

Dr. No 2009.10.27. 17:07:48

Előrebocsátom, a műsort nem láttam, nem érdekel. "És akkor itt jön az a bizonyos DE."

Szerintem ugyanis a nők igen nagy része nem a férfiak két szép szeméért teszi szét a lábát, hanem mert azt hiszi, hogy így el lehet helyezkedni a médiában / kocsit lehet kapni ajándékba / ingyen lehet bulizni járni / Louis Vuitton táskával lehet pukkasztani a rivális csajt / le lehet vizsgázni tanulás nélkül / eltartják az általa óhajtott színvonalon / részesülnek az alfahím hatalmából stb. stb. stb. Ennyiben tehát a műsor a leírás alapján évezredes múltra visszatekintő általános emberi helyzetet ábrázol. A magam részéről ezt kurválkodásnak sem tartom, hiszen a kurválkodás közmegegyezés szerint nem ez. Bizonyos értelemben egyébként Benkőt szórakoztató figurának tartom (mint ahogy Győzikét is), továbbá nyilvánvalóan értelmes emberről beszélünk, ugyanakkor paradox módon egyértelmű, hogy nem ezek a tulajdonságai juttatták őt a tévékamera elé. Hanem mert élő adásban képes verni a faszát, és az jujdeborzasztó, nézzed má, anyjuk. Mint mikor Mónikáéknál egymást tépik a fogatlan cigányasszonyok.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.10.28. 07:19:47

kismókus a híradóban.készül a díszkivilágítás a címe.lásd a linket a ruszkibaka2.blog.hu-n.puszillak!
www.dtv.hu/video.php?video_id=1484

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.10.28. 07:55:46

hát gyerekek én tegnap este végignéztem a neten, érdemes volt! Visítva röhögtem végig a 49 percet, kétszer félrenyeltem a narancslét és majdnem megfulladtam, de megérte. Ilyen jól ősidők óta nem szórakoztam, szóval irány megtekinteni, de csakis jól hangszigetelt szobában, nehogy összefussanak a szomszédok a nagy nyerítésre! :D

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.11.02. 09:56:06

Én neten megnéztem pár részletet, lehet, hogy szórakoztató, de inkább elborzasztó, hogy ilyen emberek vannak:)

Persze, ha az ember úgy tekint rá, mint egy szórakoztató műsorra, akkor valóban lehet rajta röhögni.
süti beállítások módosítása