2009. július 15. 23:13 - Reckl_Amál

Barátságtalan mérkőzés

A nagymúltú focicsapat hosszú évek után végre visszatér az első osztályba. Mivel a Bundesliga egyik legjobb csapata a közelben jár, megtisztelik az éppen visszakapaszkodott magyar csapatot egy barátságos mérkőzéssel, melyet a német élvonalbeliek 2-0-ra meg is nyernek.

A meccs hangulatos kísérője az a néhány "idióta" - ahogy a külföldi edző hajszálpontosan nevezi őket - akik színvonalas "Sieg Heil!" bekiabálásokkal foglalnak össze mindent, amit a németekről tudnak és gondolnak. (Gondolom, azért ilyenkor egy kis irigység is munkál bennük. A németek abban is jobbak voltak, a fene vinné el őket!)

Persze majd ezt is tagadják, hiszen a magyar huligán rendelkezik azzal a hasznos tulajdonsággal, hogy a videó egyértelmű képei ellenében is képes szemrebbenés nélkül azt vallani, hogy az nem is ő, ő nem is járt ott, vagy ha mégis, valami sajátos tudatállapotban volt, de felelősnek semmiképp sem nevezhető.
Majd a vezérszurkoló, a Gonosz Politológus megmagyarázza, hogy a németek mivel provokálták ki szegény hősies hazánkfiaiból ezt a nem is olyan súlyos viselkedést, amely minden európai országban előfordulhat.

A magam részéről viszont rettentően elegem van már abból, hogy manapság már minden utcasarkon összeverődik egy-egy nacionalista gittegylet, és égeti az országot az egész világ előtt szalonképtelen, hülye viselkedésével.

Ja, ez nem politika. A német edző mondta jól, ezek csak "idióták".

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr31248460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2009.07.16. 07:51:53

valójában ezek is mind liberálisok voltak. éppen általános és titkos választójogot követeltek a nép nevében. a gonosz manipulatív média pont azt a részt mutatta csak be, amely előtt azt mondták: "A következő mondatot soha nem akarjuk többet hallani: ..."

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.07.16. 10:23:28

Az a döbbenetes, hogy pár tucat "ember"

- több tízezer ember szórakozását elrontja, és
- több millió embert a világ előtt leéget.

Mert ezek után nagyon nehéz lesz újra Magyarországra csábítani akármilyen rangos klubot.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2009.07.16. 15:36:05

Azért az idióta jelzőt ki lehet terjeszteni néhány "illetékesre" is, akik most a kezüket mossák és semmiről se tehetnek. Beleértve ebbe a rendőrséget, akik "csak a stadion körül" felelősek bármiért (ezek szerint belül népirtás is lehetséges), a Fradi különböző embereit, beleértve elsősorban a biztonságiakat.

Az Inforádióban hallottam nyilatkozni ezeket az illetékeseket, mindegyik szépen elmagyarázta, hogy ő semmiben sem hibás. Elképesztő volt.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.07.16. 17:46:15

Az újpesti szurkolók is kitesznek/kitettek magukért.

Loge · http://bloge.blog.hu/ 2009.07.18. 11:02:34

Namost fradista vagyok, voltam és az is maradok. Ez nálunk családi hagyomány. De amit évek óta művelnek azok, akik magukat szurkolóknak nevezik, az vérlázító. De nem ők a hibások!

Ha egy gyerek belerúg a buszon egy idős néni lábába és az apja nem ken le neki egy akkora pofont, hogy taknya, nyála egybefolyjon, akkor ki a hibás? Szerintem nem a gyerek.
Minden korlátolt intelligenciával rendelkező egyed addig megy el, ameddig engedik neki. Angliában videón nézik a meccseken a szurkolókat, és ha valaki csúnya dolgot művel, lesittelik két évre. És életében többet még csak a stadion környékére sem mehet.

Nálunk meg azt hiszik az ostoba klubvezetők, hogy ha kritizálják ezeket a "törzsszurkolókat", ha fellépnek ellenük, akkor megcsappan a jegybevétel. Holott épp akkor növekedne, mert nyugodt szívvel kimennék a kislányommal a Fradi-Újpestre, amit most még egyedül sem teszek, mert sokat érek (egyebek mellett) a családomnak.
A huligánok meg mehetnének forradalmat csinálni a tévészékházhoz...
süti beállítások módosítása