2009. június 26. 02:09 - Reckl_Amál

Michael Jackson 1958 - 2009

Meghalt Michael Jackson. Ma helyi idő szerint 2:26-kor a los angelesi egyetemi kórházban. Ha jól értem a CNN-t, akkor a szívével volt a baj.
Reggelre majd kigondolok valami okosat, most csak meg vagyok döbbenve. Nem gondoltam volna, hogy egy idegen ember halála ennyire megérinthet.
Remélem, már végre békében van szegény, agyonkínzott lelke.
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr511209123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pyry 2009.06.26. 05:17:07

A csapból is ez folyik, érthető...kollégáim is teljesen ledöbbentek. Nem láttam hogy nagyon meghatódtak volna, csak meglepődtek.
A TV-ben minden hírcsatornán, minden híradóban róla van szó. A rajongók már ma este erre az "alkalomra" készített pólókban álldogálnak a kórház körül...sok rosszat lehet rá mondani, lehetett vádolni, amit a popzene asztalára letett az nemsemmi...azt mondják éppen a hírekben hogy most is éppen egy albumon dolgozott...

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.26. 05:40:30

Nyugodjál Békéban,Jacko!Nagy kedvencem voltál kamaszkoromban.Nem lesz másképp ezután sem!Isten Veled!

Win Elen 2009.06.26. 13:47:08

Akkora balvany volt, hogy az ember amolyan halhatatlan ikonnak gondolna. En is egsszen megutkoztem a reggeli rss mazsolazgatas kozben az eseten. Bar tolem dzsekszon nagyon messze all zeneileg, de erdemei es jelentosege a pop-kulturaban elvitathatatlan. RIP.

Most viszont tuti hogy elkezdenek annyi bort lerantani rola amennyit csak lehet. Emlek musorok. Hirek. Talan meg egy ket eddig napvilagot nem latott sotet folt az amugy sem hiba nelkuli eletebol. Es persze barmi amibol penzt lehet csinalni... ezert meg kulonosen sajnalom :(

Amitára 2009.06.26. 15:11:38

Engem is megdöbbentett a halála, de már évekkel ezelőtt megdöbbentett az, hogy mit tett magával, vagyis az orvosok mit tettek vele. Volt pénze és nem stimmelt valami az énképével, persze, hisz művész volt. Az a sok szemét plasztikai sebész pedig tönkretette őt, a pénz mindennél fonosab volt már akkor is. Egyiknek sem jutott eszébe, hogy egy megfelelő szakemberhez küldje (pszichológus, pszichiáter), aki segít rajat. Mert ezekkel a műtétekkel semmi sem oldódott meg, sőt az identitása végképp odalett. Persze ezen már késő filozofálni, de soha nem tudom, az orvosok mit tesznek az orvosi esküjükkel. Lehuzzák a klotyón? Ebben az egészben nem tudom,kinek mi a felelőssége, de ez ebben az esetben már mindegy, sajnos!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.26. 15:48:33

Nem tudom, mi történhetett. Szegény nagyon kemény élete lehetett, és alig élvezhette mindazt, amit felépített. Három éve még Neverlandet is elvesztette.

Sosem hittem az őt vádolóknak. Ha jóhiszemű vagyok, akkor csak a legendás, eltúlzott amerikai prüdériára tudok gondolni, amely azonnal le is leplezi magát. A szentéletű amerikai csak azt tudja elképzelni az egyébként piszkos fantáziájával, hogy akik ágyba fekszenek, azok dugnak is. Nekem sokkal hihetőbb, hogy nintendóztak. Szóval vagy ez a beteges minden szexuális visszaélést látó amerikai baromság okozta a vádaskodásokat. (Ott is élnek primitív emberek.) Vagy rosszhiszeműen azt is gondolhatnánk, hogy ezek az emberek pénzt akartak. Sokat.

Nem tudom, mikor szabnak már végre gátat a rohadt, pénzéhet plasztika (z)sebészeknek! Teljesen igazad van, itt pszichiáternek kellett volna beavatkoznia, nem sebésznek. Hihetetlen ez az átváltozás, mert Michael nagyon helyes fiú volt a műtétek előtt. Nem tudom, miért nem volt senki mellette, aki ezt megmondta volna neki.

Azt tudtátok, hogy járt Brooke Shields-cel?

tritonus 2009.06.28. 16:41:17

Szerintem nem pedofil volt, csak infantilis. De ez most nem kritika, hanem mint betegség. Képtelen volt felnőni, és szerintem nem tudott felnőtt társaságban létezni.

phaidros 2009.06.28. 21:02:03

@tritonus: egyetértek. Amerikában egyes helyeken, ha valaki segít pisilni egy kisgyereknek, vagy megpuszilja a fejét, vagy csak megsimogatja, akkor már gyanús. Mondjuk ez csak azt tükrözi, hogy magukból indulnak ki. :)
süti beállítások módosítása