2009. február 24. 23:01 - Reckl_Amál

Önsorsrontás

A Pörzsölő c. echós műsor önmagában egy kellemes utazás az IQ-minimalizmus útvesztőibe (ti. Pörzse Sándor közel tíz éve nem talál ki onnan). Egymást váltják az abszurdabbnál abszurdabb alakok: magukat huszárnak képzelő öreguak teljes egyenruhában, még kard is volt az úr oldalán (Nem egészen értem, ez miben tér el a transzvesztitizmustól, hiszen az ilyen történelem-rajongók annyira huszárok, amennyira Zsazsa Tax nő...), joggal ismeretlen, sértett, nagyon magyar művészek (és középszerű, csapnivaló műveik) és persze bárki, aki hajlandó a tévében ősmagyarkodni vagy zsidózni, esetleg mindkettőt Pörzse "Választék" Sándor alá-kérdéseire.

Most viszont a politikai bizarr egyik legnagyobb alakja tett látogatást a lóháton a világra jött tv-sámánnál. Kerényi Imre sokban hozzájárult anna idején ahhoz, hogy az ember sajnos a Hír Tv-t is csak fenntartással lehet nézni. Műsora egyedülálló volt: rádiós agymenés a képernyőn, internetről lelopkodott, "elegáns" képekkel fűszerezve. Gondolom, jópáran emlékszünk az egykor kiváló színházcsináló folyamatos, drasztikus megőrülésére. (Pedig régebben micsoda rendezései voltak... Még sajnáltam is, hogy egy-két ilyen baromsággal sikerült lenulláznia egész, valóban tekintélyes életművét.)

Szóval a mostanában a tv-kben mellőzött Kerényi Imre olyat tud, amit csak kevesen. A cigány-ügyek mögött a zsidókat vizionálja. Álljunk meg, mert ilyet én még nem nagyon hallottam! Hogy pontosan miért is jó a zsidóknak, ha Magyarországon cigánybűnözés van, sajnos nem derült ki. Pedig igazán érdekelt volna ez a levezetés.

Viszont az élesfülű néző rájöhetett minden ilyen hagymázas gondolat eredetére. Kerényi arra a kérdésre ugyanis, hogy mostanában mivel foglalkozik, csak annyit mondott, végre emberi mosollyal az arcán, egy 65 éves emberre annyira nincsen már szükség. Persze ő azért igazán nagy műveket még vállal (Hamlet, Bánk bán), de szinte még ő sem titkolta, hogy mellőzik. A szakmájában egyébként a 65 év még nem a végső nyugdíjkorhatár. Bőven dolgozhatna még, de Kerényi vastagon a szalonképtelenek közé száműzte magát. Komolyan már rég nem lehet venni. Az mszp-s - szdsz-es művészvilág más sosem fogadja vissza (bár annyira talán nem is akar közéjük tartozni, de fideszesek nagyobb részének is ciki ennek az embernek az értelmetlen ámokfutása.

Itt van ez a jobb sorsra érdemes, de önmagát a végletekig lejárató színházi ember. Tönkretette a karrierjét valamilyen politikai téboly hatása alatt, és semmit sem ért el általa, sőt inkább ront Viktorék esélyein. Megérte, Kerényi úr, jól megmutatta nekünk!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr85963200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.25. 10:32:14

Nekem a haja tetszik legjobban. Tisztára mint egy 65 éves emberé?! Az, hogy miket mond mostanában, nem érdekel. Gyorsan továbbkapcsolok egy másik csatornára, ha megpillantom. Érdekel még valakit ő Pörzsén kívül? Mondjuk már ez is egy minősítés.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.02.25. 11:12:59

Sajnos már a haja sem a régi. Régebben tökéletes Vidal Sasson frizurája volt, most már csak ez fékezett habzású bohém haj.

Igen, szerintem Pörzsét is csak azért érdekli, mert kellett valaki, aki helyette zsidózik egyet. Én továbbra is azt mondom, kár Kerényiért. Lehet, hogy régebben is őrült volt, nem tudom, de a '90-es évek Madácha baromi jó színház volt.
süti beállítások módosítása