2009. február 22. 12:40 - Reckl_Amál

Szavazás: Álarc nélkül?

Az olvasók nagyobbik része úgy gondolta, ahogy én is, egy blog szerzője nem annyira lényeges, mint a blogja. Ha jó, teljesen mindegy, ki írja. Ha rossz, akkor meg nem olvassák, tehát végülis úgy is mindegy.

A témáról írt fejtegetésemhez nem érkezett a lényeget érintő ellenvélemény, mégis szép számmal voltak azok is, akik azért mégis szeretnék tudni, ki is a blogger.

Szerintem csak annak kell bemutatkoznia, a saját valós személyét prezentálnia, aki blogolásból él, ill. ha a blog valamilyen hivatalos szerepet tölt be. Ennek ellenére a lehetőség mindenki előtt nyitott, de a Reckl Amál mögött álló emberek (ne tessék kombinálni, Dysonról és rólam van szó) egyelőre nem kérnek ebből a lehetőségből.

A blog amúgy is félig-meddig én-bloggá vált az idők során, a "nézettség" nem sínylette ezt meg, sőt, egy ideje büszkék lehetünk törzsközönségünkre is. Ha most megmondanám az igazi nevem, akkor azzal semmit sem mondanék magamról, néha egy-egy bejegyzés többet elmond egy emberről, mintha a fényképes önéletrajzát posztolná. Talán annyit mégis, nem vagyok olyan bátor talán, mint amilyennek látszom. De ez ne okozzon meglepetést vagy csalódást, valami ilyesmi a blog mottója is.

Ha egyszer majd befutott újságírók leszünk - és Dysonból még könnyedén lehet akár - majd akkor előállunk, addig megmaradunk ismeretlen ismerősnek.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr9958194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.02.22. 20:36:08

Ha kicsit énbloggá alakulsz,csak a javadra válik.letisztult a stílusod.egy széplelkü,intelligens és érzékeny ember véleménye tükröződik az írásaidból.úgy fogadlak el ahogy és amilyen vagy.életem nagy ajándéka,hogy megismerhettelek..

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.24. 17:30:57

A név csak címke, az arc csak forma. Lehet, hogy aki itt olvassa az írásaid és kommunikál veled, jobban ismer mint aki a szomszédodban lakik. Még nem olvastam azt a bejegyzésed, amit említesz fent, de arra is sort kerítek.
süti beállítások módosítása