2008. november 05. 09:54 - Reckl_Amál

Lököttek 2

Fantasztikus film, tökéletes vígjáték a nyolcvanas évekből. A reklámszakembernek elege lesz a hazudozásból, és elkezd igazat mondani a hirdetendő termékekről és egy "furcsaságokat" is csinál, ezért diliházba kerül. Talpnyaló beosztottjai igyekezetének hála ottani munkája is kikerül az óriásplakátokra, és óriási sikert arat. Az ápoltak segítségével valóságos forradalmat indítanak a hirdetési piacon... Kedves, aranyos és persze teljesen fiktív sztori, és nagyon jó szövegek vannak benne.

Ennek a filmnek egyik csúcspontja, amikor a Sony képviselői elmennek a tébolydába, hogy hagyományos reklámajaik helyett "új hullámos" hirdetésekkel promotálják termékeiket. Finoman szólva félresikerül a dolog, tessék a videót megnézni, hogy miért. (Az ápoltak sincsenek mindig kreatív állapotban.)

 

Hozzánk ma jön a Sony...

Címkék: munka humor privát
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr56750915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolimoni 2008.11.05. 12:23:29

KI AKAR GŐZMOZDONY LENNI?

: D

ez tényleg a lököttek 2? van egy is?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.05. 12:46:20

A Lököttek 2 nálunk lesz negyed óra múlva, ha Béla rázendít. (Remélem, azért kicsit értelmesebb lesz a prezentációja, elvégre az én művem.)

Szóval ezzel a címmel csak ez az egy film van.

Egyébként egy ideje fontolgatom a gőzmozdonyságot. ;)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.05. 15:41:29

Nem az előadás volt a csúcs, hanem utána amikor Béla a japán hapsit utánozta.... Az a mosoly!
süti beállítások módosítása