2008. november 02. 21:24 - Reckl_Amál

A következő amerikai elnök

A két jelölt rendkívül különbözik egymástól.

John McCain idős, vietnami veterán (hadifogoly!), igazi republikánus. A párton belül Bush legnagyobb ellenfele. Laza, jó humorú WASP, akinél jobbat sem találni a status quo fenntartására. A világ viszont változik...
Alelnök-jelöltje érdekes választás. Sarah Palin először csodafegyvernek tűnt. Egy fiatal nő, aki Alaszka szépségkirálynője volt, ma viszont odaadó édesanya. Azóta kiderült róla egy s más, és most úgy tűnik, ha volt esélye McCainnek, akkor azt a kicsi előnyt elviszik Palinné drága ruhái, erkölcstelen kislánya és persze a Free Alaska mozgalomban végzett áldozatos munkája.

Barack Obama lehetne az első sötétbőrű amerikai elnök, és nem kisebb ellenfelet győzött le határozott, de szerény modorával, mint az ellenszenvesen öntelt és törtető Clinton szenátorasszonyt.
Sokan úgy gondolták, ezzel meg is van az elnöki cím, hiszen a republikánusokra nem szavaznának akkor sem harmadszor, ha a mostani kormányzat jól tette volna a dolgát, pedig... Érdekes módon azonban McCain megnyerő modora, és nyugalmat sugárzó fellépése okán folyamatosan szorongatja a változást ígérő jelöltet.

Kedden eldől, ki nyeri ezt a versenyfutást. Reckl Amál olvasói exkluzívan már most szavazhatnak az esélyeket illetően.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr17746319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolimoni 2008.11.03. 16:12:43

Az Obamás kütyüket többen veszik....szerintem ő lesz.
süti beállítások módosítása