2008. október 25. 19:57 - Reckl_Amál

Megvan a Bár 2.0 győztese

Ugyan ellenszenves a bennfenteskedés, én most mégis előre elárulom, ki nyerte meg máris a Bár 2.0 című pultos-realityt.

A műsor - mint ismeretes - megbukott, emiatt kb. egy hónappal korábban fejezik be, holnap este. Szóval a rokonok még holnap estig izgulhatnak, ki kapja a több szavazatot. Nekünk, többieknek már egyértelmű, ki volt a legjobb a szégyenletesen teljesítő versengésben.

Ez nem más, mint az olasz machóként megismert Gianni Annoni. A Magyarországon több sikeres éttermet működtető celeb felmentő seregként érkezett az első kiábrándító nézettséget produkáló hét után. Nem tudom, hogy a műsorkészítőknek mi volt a szándékuk, hogy tényleg egy kemény, igazi főnököt küldjenek a sok szedett-vetett szerencsétlen közé rendet vágni, vagy csupán egy jópofáskodó digót akartak, hátha a híres ember is vonz pár érdeklődőt.

Érdekes módon viszont Giannit nem hatotta meg a szereplők flegmasága. Egész végig szigorúan, sőt keményen kezeli ezeket az öntelt senkiket. Egyesek, az intelligensebbek, vették az adást, és inkább nem ütköznek az olasz főnökkel. A síkhülye csajok viszont még mindig nem értik, hogy vannak szabályok, és ezeket be kell tartani. Most már a főnyereményre megy ki, ötvenezresével vonja le a büntetést Gianni. De ezekre a sötét libákra ennek sincs hatása. Valószínűleg nem is értik, mi történik.

Én emiatt néztem az utolsó pár adást. Mert azt hiszem, Gianni jól leleplezi ezeknek a HP-knak  a hozzáállását. Hogy azt hiszik, nem kell dolgozniuk, mert már a médiában vannak. És a főnök meg minden alkalommal visszarántja őket a földre, és én nagyon élvezem ezt.

Tudom, hogy valószínűleg szokás szerint fordítva ülök a lovon, mert a nézőknek Gianni viselkedése nem érthető. (Tegnap is fölhívta valaki, hogy legyen kedvesebb.) Sajnálatos dolog, hogy a magyar néző nem azt várja el egy munkahelyen, hogy rendesen dolgozzanak a versenyzők, hanem az, hogy a jogosan ingerült üzletvezető bánjon kesztyűs kézzel szegény kis csajszikkal. Hogy ő a rossz, mert szóvá meri tenni, ha 50 üveg kólát 66-nak számolnak össze záráskor; és nem az, aki hat hét alatt képtelen felfogni, hogy ne a bejáratnál cigizzen, hanem hátul.

Szóval az a pár családtag, akik a műsort még nézi, még holnap 11-ig izgulhat. Mi nézők pedig újra szembesülhettünk azzal, hogy valóságshowba csak hülyék jelentkeznek. A Bár bukása jelez valamit, kedves szerkesztők, lehet, hogy pihentetni kellene a műfajt kicsit?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr85731470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ron Vibbentrop 2008.10.28. 19:33:43

Talán nemcsak a műfaj pihentetni való voltát jelzi. Esetleg azt is, hogy Magyarország jelen állapotában milyen. Mert a HP-k viselkedése azért annyira nem idegen, menj csak be bármelyik szórakozóhelyre vagy étterembe, és már jön is a kiszolgálás...
süti beállítások módosítása