2008. szeptember 19. 15:51 - Reckl_Amál

Pénzéhes banda!

Elképesztő, ami szegény Kovács Kati körül zajlik!

A többszörös olimpiai bajnoknő pénzjutalmából egykori egyesülete, az MTK 1 millió 200 ezer forintot akar magának leakasztani.

Valóban karrierje nagy részét náluk töltötte az élsportoló, és nem jókedvében hagyta ott őket, hanem mert az egyetlen versenyzőt, akiben Kovács hinni tudott, Fábiánné elüldözte. Kati nem tehetett más, legalábbis így hitte, és a hit nagyon fontos, Janics Natasa után ment, amikor látta, a dacos öregasszony nem érti, mi a tét.

És jól döntött: kettesük aranyat nyert. Kati így pénzjutalmat kapott, és most az MTK jelentkezik a részéért. És az sem mindegy, hogyan! Fegyelmit adtak volt sportolójuknak, vagyis megbüntették, mert olimpiai bajnok lett. Mennyivel jobb is lenne, ha Kovács az MTK színeiben lett volna 9., Natasa meg szegediként 8. Külön - külön.

Lehet, hogy jogilag igaza van az MTK-nak, de erkölcsileg nulla, aki ezt kitalálta.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr83671548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.19. 19:30:46

Hadd javítsalak ki, valamikor kenuztam oszt még most is vannak kapcsoltaim, az újságokból valóban nehéz ezt követni. Először is leszögezném, hogy szerintem is görény az MTK.

Viszont a Janics -Kovács páros indulását nem vétózta klub, a bajuk az volt, hogy miután Kati csatlakozott Natasához, a KSI-s Kozák Danusa és Szabó Gabi utánuk ment így velük alkottak négyest, melyből így kimaradt az MTK másik két szintén tehetséges kajakosa Benedek Dalma és Paksy Tímea. Akiknek kvalitásuk alapján egyébként ott lett volna a helyük a legjobb női négyesben. Szerintem a legjobb magyar négyes úgy állna föl (ülne be), hogy Paksy-Kovács-Janics-Benedek. Egyébként miután Kati nagy nehezen kiharcolta, hogy Natasával mehessen még a tavasszal Kati néni kirakta a négyesből és a Kozák-Benedek-Paksy-Fazekas egységet favorizálta. Tudod még követni? Szabó úgy került képbe, hogy ő meg Kozákkal nyert EB-t párosban. Egyébként tavaly tavaszig mindegyik említett hölgy Kati néni csoportjában edzet, akár szegedi, akár KSI, akár MTK színekben.

Mindenesetre az olimpián kiderült, akármennyi kiváló kajakos lány van az országban - akár három különboző négyes is dobogóra kerülhetne -, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne tényleg legjobbak induljanak. Kati néni valóban nehéz ember, de remek edző, nélküle nem lenne ilyen jó a női szakág, de úgy látszik, hogy mődszere - a lelkiterror - hosszútávon nem működik.

Zolimoni 2008.09.23. 15:00:45

Ez mind szép és jó, valószínűleg igaz is, vagyis én elfogadom annak... de mi köze van ahhoz, hogy a görény MTK így bánik egy olimpiai bajnokkal?

Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mi lesz az ügy vége.
Arra pedig van ötletem, hogy kinek az agyából pattant ki.
süti beállítások módosítása