2008. július 18. 10:00 - Reckl_Amál

Egy hülye a vádlottak padján

Biztosan megérte annak az idiótának, akit tegnap gyorsított eljárásban, felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek, mert utcaköveket dobált a melegfelvonulókra és a rendőrökre. A tv2 valahogyan bejutott, és felvételt tudott készíteni a tárgyalásról. Azért nem kell börtönbe vonulnia, mert eleddig büntetlen előéletű. Most ez is ugrott, persze a büdös buzik, a rendőrök, de legfőképpen Gyurcsány miatt.

A bíró úgy beszélt ezzel a zavarodott majommal, mint ahogy egy hülye gyerekkel szokás. "Tudod, mit csináltál, te szerencsétlen?" - persze nem ezeket a szavakat használta, de mondadójának ez volt a lényege.

A szigort azzal magyarázta a bíró, és ezt rágta szájba a vádlottnak hosszasan, hogy cselekedete eredménye akár egy másik ember halála is lehetett volna.

A vádlott először tagadta tettét, majd mikor nyilvánvalóvá vált, hogy ott volt, és hogy az tette, amivel vádolták, arra azt tudta mondani ez a gyáva futóbolond, hogy nyugtató hatása alatt történt, és nem emlékszik már rá.

Persze a nyugtató alatt elkövetett undorító csőcselék-viselkedésre már van példa a magyar kriminalisztikában: volt már egy barom, aki bekábítozott cukorka elszopogatása következtében érezte úgy, hogy el kell tipornia lábbal  égetnie Izrael zászlaját a Tilos Rádió elleni tüntetésen.

Az, hogy vannak idióták, akiknek nincs jobb dolguk, mint valami ellen tüntetni, az egy dolog. Joguk van rá, bár nem érdemlik meg ezt a jogot. Az, hogy ezeken a tüntetéseken állandóan van egy-két hülye, aki bűncselekményekől sem riad vissza, mert annyira ki akarja mondani a véleményét, egy másik; ilyenkor meg a társadalomnak van joga arra, hogy megbüntesse a zavargókat. Ez történt most is, szerintem kiváló bírói munkával.

De az, hogy ezek a nagy fomátumú forradalmárok nem vállalják hőstetteiket, a jogot folyton kijátsszák, gyáván valamilyen tudatmódosítóra hivatkoznak, mindent elmond erről a csürhéről. Aki olyan bátor, hogy maszkba burkolózva fegyvetelen emberekre támad, az legyen később a felelősségre vonáskor is bátor!

Kifejezetten groteszknek tartom, hogy ezek az emberek nevezik magukat rendpártinak. A rendpártiság minimuma, hogy be kell tartani a törvényeket! Vagy ha mégsem, akkor pedig a törvényes büntetést állni kell.

Azt pedig magyarként kikérem magamnak, hogy egy ilyen ostoba, gyáva és primitív csürhe a magyarság letéteményeseként hirdesse magát. Ez egyébként logikailag is értelmetlen: ha van valami, ami tényleg globális, az az emberi hülyeség. Bárhogy is próbálja a csőcselék hungarikummá kisajátítani, nem megy.

122 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr11573896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gargoyle 2008.07.18. 12:54:18

höm: es el is egettek? (: az a kettosmerce ahogy osszemosod a dolgokat .) ilyenkor bezzeg nagyon fontos hogy pap az illeto. amikor a melegfelvonulason levo papot kopkodtek akkor nem volt annyira lenyeges .)

phaidros: nem is a zaszloegetes az esetleges buncselekmeny, ahogy a ko eldobasa sem az. csak bizonyos helyzetekben ez kovetkezmenyeket von maga utan, ahogy az is ha tortenetesen egy masik ember feje fele hajitod azt a kovet. (ertsd: nincs olyan buncselekmeny hogy zaszloegetes, de olyan van hogy mondjuk kozrend megzavarasa es uszitas)

kk_kk 2008.07.18. 12:57:37

gargoyle:
"amikor a melegfelvonulason levo papot kopkodtek"

Hogy mi? ? ?

kasztor 2008.07.18. 12:57:43

"Tüntetni" valami ellen jelszavakkal, táblákkal szoktak.
A Hősök terén még egyetlen felvonuló sem volt, amikor a rendőröket dobálták.
" ha ló nincs, jó a szamár is ", csak balhézni lehessen.
Tragldia !

amondó (törölt) 2008.07.18. 12:58:17

höm 2008.07.18. 12:46:56 :
"tették, méghozzá rendőrök 2006 okt 23-án... egy pap kezéből vették ki a zászlót, biztos azért mert a plébános is csőcselékeskedett :)... a saját temploma bajáratánál...

kibaszott kettősmérce..."

Na ne szórakozz. Rendőri felszólításnak nem tett eleget, ezért elvették tőle a zászlót. Az nem egészen ugyanaz, mintha valaki demonstratív céllal megtapossa/elégeti.

Metal Warrior · http://ordogvilla.blog.hu/ 2008.07.18. 12:58:58

Vicceltem. :)

De különben komolyra fordítva a szót, ezek tök lényegtelen dolgok. A kormány érdeke, hogy a közbeszéd így legyen tematizálva. Legyen szó a melegfelvonulásról, legyen szó a fasisztaveszélyről, meg nácikról, és akkor senki nem beszél a teljes kormányzati kudarcról és böszmeségről.

Ezek mind lényegtelen kérdések, de igazából minden a böszmeségre vezethető vissza. És ebben ludas az egész politikai elit. Ennyi. Erről kéne beszélni, nem nácikról meg melegekről meg bírókról, mert az egész szar, amiben vagyunk 2006. óta tart.

kk_kk 2008.07.18. 13:00:34

Metal Warrior

Jogos....és milyen jól csinálják.

Metal Warrior · http://ordogvilla.blog.hu/ 2008.07.18. 13:00:52

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a benzinnel átitatott izraeli zásztlót kihozó fiatalember a Tilos Rádióból jött ki, és oda is ment vissza, miután elvégezte a munkáját.
Lássuk be, abban a tömegben egy balfaszt találni, akinél van öngyújtó, nem nehéz.

amondó (törölt) 2008.07.18. 13:00:56

"nincs olyan buncselekmeny hogy zaszloegetes, de olyan van hogy mondjuk kozrend megzavarasa es uszitas"

Ez nagyon így van. Ha összefüggéseiben nézzük az "ellentüntetést", akkor teljesen világos, hogy a cél a tettekre uszítás volt, nem véleménynyilvánítás vagy demonstráció. A zászló elégetése a zászlóval szimbolizált közösség elleni támadásra uszít. A bekiabálás szintén nem véleménynyilvánítás, inkább a másik oldalon tüntetők elhallgattatása, tehát az ő gyülekezési szabadságuk szándékos korlátozása.

koschwarz 2008.07.18. 13:06:05

a gyengébbek kedvéért, a demokrácia nem azt jelenti, hogy bármit megtehetsz, a demokrácia lényege, hogy szabad ember szabad országban azt tesz, amit szabad.

azért nem véletlenül tartották az ókori görögök a demokráciát az egyik legrosszabb államformának, gyakorlatilag a csürhe uralmának tartották...most már tudom miért...

gargoyle 2008.07.18. 13:06:36

kk_kk: amennyire tudom, reszt vett a melegfelvonulason egy kereszteny pap is (mancsban olvastam ha minden igaz) aki a kereszteny melegeket tamogato kozosseg tagja. nagyon ketlem hogy kikerultek volna az ellentuntetok, azt viszont nagyon eletszerunek talalnam ha 4szer annyit kapott volna mint a tobbiek.


metal warrior: es pont volt a tilos radioban benzin meg izraeli zaszlo, mig a reszben antiszemita tomegben egy sem? ez mar paranoid, es sehol mashol nem olvastam hasonlo tenyt szoval ha lehet forrast kerek (nem magyar demokratat :)

masreszt az emberi minimum hogy masok emberi jogait tiszteletben tartom es foleg nem tamadok ra agresszivan. ez nem boszmeseg meg elkuras kerdese, ez vegytiszta iq,eq,empatia,kultura es gyerekszoba. nekem ne mentegesse magat senki oszoddel aki 4esevel gyulik barki kore pofozgatni. oszod elott is egy gyava taplo lett volna meg utana is az maradt. ez nem politikai kerdes, hanem emberi.

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:08:15

Az a helyzet, hogy ez az állapot nem 2006, hanem 2002 óta áll fenn. Amikor Orbán úr nemzeti tragédiaként élte meg, hogy elveszíti a választást, és gyakorlatilag szabad kezet adott elvtársainak ahhoz, hogy mindent szabad, csak ne ezek maradjanak sokáig. Amikor szegény könnyező, akkor már édesanya Egerszegit (magyar hangja: Pokorny Z.) kiállította a szinpadra, aki szintén nemzethalált vízionált állítólagos levelében, amit nem is tudott felolvasni a könnyei miatt. Innen tart a hidegháború, ami aztán 2006 szeptemberében átváltott "meleg (most már szó szerint is) háború"-vá. Tessék folyamatában nézni a dolgokat. Könnyű a böszmeségtől indítani, de emlékezzünk Orbán úr TF előtt elmondott beszédére, ami gyakorlatilag nyílt felhívás volt, és ami után éjszaka Hofi Géza infarktust kapott. Kettős mérce, mi?

gargoyle 2008.07.18. 13:08:52

koschwarz: talan inkabb mindenk azt csinal amit szeretne, kiveve ha ezzel mas szabadsagat rontja. mivel pedig ez nem digitalis, egyertelmu dolog ezert a hatareseteket (elvileg esszeru kompromisszumokkal) szabalyozza a tarsadalom, ezek lennenek a torvenyek ugye. diktaturaban is akkor lincsel a csocselek ha hagyjak, meg itt is. figyeld meg, most kap 5 zavargo par ev felfuggesztettet, kov alkalommal mar nem lesznek ilyen batrak, mert tudjak hogy azonnali lecsukas a vege.

kk_kk 2008.07.18. 13:09:23

gargoyle:
Én erről nem hallottam, lelked rajta. (Más kérdés, hogy a MANCS-ot azért annyira nem tartom hiteles forrásnak...)

gargoyle 2008.07.18. 13:09:53

gurney halleck: azon az esten sokan meghaltak ebben abban. hofi geza halalanak ketseges hogy barmi koze lenne Orban Tfes beszedehez. amugy a tobbiben egyetertek.

kk_kk 2008.07.18. 13:10:55

Gurney Halleck:

"ami gyakorlatilag nyílt felhívás volt, és ami után éjszaka Hofi Géza infarktust kapott."

Ez jó!
Tehát gyilkos is, nemcsak cigány.
Ezt is tudjuk végre.
Köszönöm.
Leülhetsz, egyes.

gargoyle 2008.07.18. 13:11:43

kk_kk: az mar csak ilyen rohadek liberalis lap, odamegy es fenykepez is. de majd megnezem a kedvedert meg egyszer (: nem latom mi erdekuk lett volna ilyet hazudni, tudod a liberalisoknak a papok is csak emberek, nem szent tehenek.

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:12:04

Persze, nincs, csak pont akkor történt. Hofi azért eléggé agyas volt ahhoz, hogy lássa hova is vezethet ez a beszéd, és nagyon is el tudom képzelni, hogy az amúgy is beteg szívének ez nem tett jót.

XSun (törölt) 2008.07.18. 13:12:07

Ha a meleg verő kődobáló zombik valójában balos provokátorok, akkor egy dolgot nem értek.
Történetesen azt hogy a jobberek meg a széljobberek miért nem üvöltenek teli torokból hogy a rendőrség ne pöcsöljön a kődobálókkal hanem törje el a karjukat ott helyben, mert ezek a majmok csak kárt okoznak az ő mozgalmuknak.

Vagy akkor a kurucinfó meg a HírTv, és a többi is kormányközeli provokátor cég akik a kődobálókat mentegetik.

gargoyle 2008.07.18. 13:12:23

kk_kk: kicsit feszult vagy. ciganyrol szo se volt .)

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:13:25

kk úr(?)
Cáfold! Hofi azon az éjszakán halt meg infarktusban, utána nézhetsz. A beszéd nyílt lázítás volt, annak is utána nézhetsz.

gargoyle 2008.07.18. 13:14:51

gurney halleck: keressek neked 15 esemenyt hirtelen ami aznap tortent? honnan tudod hogy nem a galgamacsa-nyirborzaszto nbIV focimeccs okozta a szivrohamot? ez mar csak megalapozatlan feltetelezesekre alapozott kovetkeztetes, raadasul jelzem visszamenoleg hiteltelenebbe teszi az egesz amugy korrekt dolgot amit irtal.


xsun: idovel mindrol kiderul hogy moszad ugynok nem vetted meg eszre? (: jobboldali ember aki van ebben az orszagban az mind AZOK ugynoke, csak meg nem derult ki.

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:14:58

Ez igaz, nem cigányoztam.

kk_kk 2008.07.18. 13:18:16

No, mindenkinek a maga kis virágát:

Gargoyle: Nem olvasok mancsot (pont azért mert nem hiszek nekik) ezért nem tudom, mit írtak le, akár úgy is lehetett, de nekem a pap-melegfelvonulás szópárról az a söpredék jut eszembe, aki papnak öltözve önkielégítést művelt egy feszülettel... Kérlek, ha tévednék, segíts. Itt tenném hozzá, hogy személyes hitem alapján semmi gondom nem lenne azzal, hogyha a r.k. egyház nem basztatná a melegeket, vannank ennél nagyobb bajok is.

Gurney Halleck:
Ne hagyd abba. Még.Még.

Gargoyle 2: A cigányozás a baloldali és liberális összekacsintás eredménye. (vö: Orsós Viktór, etc)

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:18:46

Ok, persze, soha nem bizonyítható be már, hogy a beszédnek van-e köze Hofi aznap éjjeli halálához, mert tényleg beteg volt.

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:20:04

"Gurney Halleck:
Ne hagyd abba. Még.Még."

Ez lenne a cáfolat? Hm...

kk_kk 2008.07.18. 13:20:10

Xsun:
Mint konzerv jobbos, ezúttal kérem, ne engem baszogassanak éjszaka a rend marcona őrei, hanem az utcán randalírozó fasiszta majmokat aprítsák lehetőleg minél kisebb darabokra.
Ja, és dobják a padlóla le.

Köszönöm.

kk_kk 2008.07.18. 13:20:49

Már megtetted helyettem.

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:18:46
Ok, persze, soha nem bizonyítható be már, hogy a beszédnek van-e köze Hofi aznap éjjeli halálához, mert tényleg beteg volt.

sezlony 2008.07.18. 13:20:51

Szerintem egyaránt ludas a helyzetben a veszíteni képtelen Orbán, meg az őszödi Gyurcsány. Mindkettő alapján úgy érezheti ez a csürhe, hogy felmentést kapott minden alól, ez nem az ő kormánya, nem az ő rendőrsége, nem az ő adóforintjai, nem az ő honfitársai.
Komolyan mondom, a következő kormánynak (feltéve, ha tud még kicsit is hiteles arcokat előkotorni) nagy eszmei mondanivalóként azt kéne a zászlajára tűzni, hogy teremtsünk egy lakható országot magunknak, mindenkinek. Szimpatikusabb lenne, mint a köztársaságozás, polgározás stb.
Jó, tudom, ez csak álom.
Kurvára érdekelt mindkét oldal abban, hogy minden maradjon így az iszapban.

XSun (törölt) 2008.07.18. 13:22:55

kk_kk 2008.07.18. 13:20:10
Azt nem úgy kell.
Dobják le a labot a padlóla.... :D

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:28:22

kk.
Más bizonyíték hiányában felmenteni valakit, és más bűncselekmény hiányában. Az előbbinél mindig marad rossz szájíz...

kk_kk 2008.07.18. 13:29:39

Gurney,

ugye az elméleted terjesztésére megkapom a jogokat?
Kár lenne egy ekkora kiszólást ilyen kis közösségnek meghagyni, ez nemzeti kincs.

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2008.07.18. 13:29:57

Ilyet én is ismerek. Este otthon, a szobája langymelegéből fröcsög és rágalmaz az interneten keresztül (Index Fórum, iwiw). A bíróságon viszont bátran és gerincesen letagadja: "azt kérem nem én írtam". A takony. :-((

Kusztó kapitány 2008.07.18. 13:31:12

ez egy jó poszt, helyesírás ide-vagy oda

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:32:44

kk,
te annyira jópofa gyerek vagy persze, mást is megkaphatsz tőlem.

kk_kk 2008.07.18. 13:32:50

Egy pillanatra elbizonytalanodtam, de aztán mégis muszáj arra gondolnom, hogy Te ezt tényleg komolyan gondolod, Vitya, mint emberölés gyanúsítottja?

Ugyan, my dear Watson, honnan veszi ezt a sületlenséget?

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:35:07

kk, hogy mondjam, hogy te is megértsd...?
Nem lesz gázáremelés b+!

kk_kk 2008.07.18. 13:35:30

Gurney, csak higgadtan, ha kérhetem.

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:36:56

Látom ,még mindig nem érted.

kk_kk 2008.07.18. 13:37:30

Ha már itt a bűncselekmény hiányán és a bizonyítékok hiányán töprengesz, adj nekem támpontot és fényt: milyen bűncselekményről beszélsz egyáltalán?

gargoyle 2008.07.18. 13:37:51

gurney halleck: felesleges ezen lovagolni. formalis logika alapjai csak megvannak. amit te irtal az az

igaz, igaz, nincs osszefugges alapesete. kozepsuli 2. osztaly matematika, matematikai logika 2. oldal :P

kk_kk 2008.07.18. 13:40:12

Gargoyle: ne rontsd el a délutánom kérlek, sok van még ebben a témában ;)

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.07.18. 13:41:57

"emlékezzünk Orbán úr TF előtt elmondott beszédére, ami gyakorlatilag nyílt felhívás volt, és ami után éjszaka Hofi Géza infarktust kapott."

Ezt te így komolyan gondoltad? Nem igazán látom az ok-okozati összefüggést...

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:42:04

Én már régen nem lovagolnék rajta, és épp kk nak akartam írni, hogy azzal játszon már, amivel egyidős.

kk_kk 2008.07.18. 13:44:11

Hagyjuk a személyeskedést, Mr.Gurney!
Lássuk a tényeket, ne rejtegesse tovább őket!
:)

gargoyle 2008.07.18. 13:45:36

kk_kk: kevered a szezont a reverendaval. a papnak oltozott homoszexualis a tavalyi felvonulason volt, most csak konkret pap volt. feszulettel pedig nem lehet onkielegiteni ha jol tevedek, szoval ez mar csak ertelmetlen ragalom .) bar tudom, a ford fairlaneben is volt sajtreszelovel rejszolas :P (:

a ciganyorbanozas nem a liberalis es baloldali osszekacsintas eredmenye mivel az a liberalis oldaltol igen tavoli (ellentetes) oldalon all, az annak az eredmenye hogy buta es sotet emberek akadnak a baloldaliak kozott is nem keves szamban, es ok mindig is hajlamosak voltak a gunyolodasra, kirekesztesre. szerintem sem megbocsathato dolog, ennek szellemeben szoktam reagalni ra, ahol elokerul, itt spec csak nalad (:

teged mikor es miert vegzalnak ejjel a rendorok? engem meg sosem allitottak meg 15 eve pesten. jo mondjuk nem simaszkban cipelek altalaban benzinnel teli sorosuvegeket, de negykezlab maszas meg ami meg belefer elofordul idonkent. ez koltoi tulzas volt nem? :D


gurney halleck: neked van egy feltetelezesed. ezt neked kell bizonyitani, mar csak azert is mert az hogy NINCS osszefugges nem bizonyithato semmilyen ismert modszerrel. birosag elott is a felperes bizonyitja hogy az alperes elkovetett valamit, nem az alperes hogy o olyat nem tett :P

ilyen alapon te is gyilkos lehetsz mert aznap este fingtal egyet es megeshetett hogy hofi ur meghallotta es ugy felhaborodott a kulturalatlansagon hogy belehalt. _teljesen_ alaptalan osszefuggeseket hordasz osze, nem ertem miert nem mondod azt hogy ez a resze marhasag volt annak amit irtal, de a tobbi a lenyeges amugy is. most latod, hagyod kk_kkt pl amugy megerdemelt konnyu gyozelmet aratni, ahelyett hogy a lenyeges kerdesekre kellene izzadva valaszolnia (:

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:46:33

Na mégegy észlény. kk, te hívtad?
Elmondom mégegyszer és utóljára.
Hofi Géza azon az éjszakán kapott infarktust, amikor elhangzott OV TF előtti beszéde. Ez tény.
Az nem bizonyítható, hogy a kettő között összefüggés lenne, de az sem, hogy nincs. Ez is tény. Mi nem világos még?

gargoyle 2008.07.18. 13:46:59

ejj pedig mar majdnem vita alakult ki .) jobb szeretem ha a heveny zsidozas akadalyozza meg mint altalaban, attol nem az en kepem eg :D

Magustanonc 2008.07.18. 13:47:01

Gyerekek, ugy oszinten, melyikotok erdeke az, hogy az idiotak szabadlabon maradjon, hogy ilyen jol elvitatkozgattok?

Nem problemazni es problemakat gyartani kellene, hanem megoldasokat keresni, es megvalositani oket.

Gurney Halleck 2008.07.18. 13:49:45

Igazad van gargoyle, pusztán egy tényre világítottam rá, ami akkor történt, és valóban a lényegtelenbe kapaszkodott. Hát ha nincs ellenérv, akkor lehet a lényegtelenbe kapaszkodni. Ezért írtam korábban, hogy nem lesz gázáremelkedés.

gargoyle 2008.07.18. 13:56:18

gurney halleck: az nem vilagos hogy ha nem bizonyithato a ketto kozotti osszefugges akkor miert sejteted hogy van kozte? ilyen alapon orban viktor a napfoltok kialakulasaert es a szupernovarobbanasert is felelos lehet, mert az is akkor tortent valahol a vilagegyetemben. ez inszinuacio es mint ilyen tisztesseges ervelesben kerulendo. a zsidok paszkat esznek a kereszteny kislanyoknak meg van vere, de bizonyitsak be hogy a paszkaba nem raknak solymosieszter vert :P hogy egy hirosebb peldat mondjak ebbol a regi jol bevalt csusztatasbol.


magustanonc: konkretan mire gondolsz? te mindenben szakember omnipotens leny vagy aki egyik kezevel az egeszsegugyet teszi rendbe, masik kezevel a fejekbe olt eszt, a harmadikkal pedig vilagbeket teremt? mert en nem. amihez ertek arrol elmondom a velemenyem, amiben hatalmamban all, abban cselekszem. de ezek szama erosen korlatos :P

kk_kk 2008.07.18. 13:56:48

Gurney H.
"Az nem bizonyítható, hogy a kettő között összefüggés lenne, de az sem, hogy nincs. "

Ez örökbecsű lett!

Komolyra fordítva a szót,Gargoyle:

Még egyszer elmondom, de kérlek olvasd végig még egyszer a hozzászólásomat, azt hiszem úgy fair. Nem olvasok mancsot, nem láttam / nem hallottam senkitől, hogy pap részt vett volna, itt újra megjegyezném, hogy különösebb ellenvetésem nem volna miatta.
Azt hogy egy feszülettel önkielégítést imitál (ezek a képek/videók elérhetőek, nézd meg)… nos pont ugyanolyan ocsmányak tartanám, ha valaki egy menórát dugna a seggébe.

Örülnék, ha liberális értékrend Magyarországon legalább árnyalatnyival közelebb lenne annak valódi lényegéhez…Sajnos ez nem így van, és igen, belefér a liberálisok között is a kirekesztés.

clown-- 2008.07.18. 14:02:20

Kedves írástudók ! Felizgattatok. Pedig utóljára akkor volt ilyen, mikor ellopták a pénztárcámat. De hát ezt a rengeteg okosságot már nem tudom röhögés nélkül megállni.Írni nem szoktam itt, olvasni is ritkán. Ma ráérek....és csodálkozom ezen a l'art pour l'art szövegelésen. Nagyon bízom benne, hogy hangos blog nem lesz, mert egymás kezéből tépnétek ki a mikrofont, bizonygatva, hogy melyitek hangja szebb. További jó szórakozást.

még nickem sincs 2008.07.18. 14:06:25

Nem értem mi haszna van ennek a be-voltam-nyugtatózva védekezésnek. "Btk. 24. § (1) Nem büntethető, aki a cselekményt az elmeműködés olyan kóros állapotában - így különösen elmebetegségben, gyengeelméjűségben, szellemi leépülésben, tudatzavarban vagy személyiségzavarban - követi el, amely képtelenné teszi a cselekmény következményeinek felismerésére vagy arra, hogy e felismerésnek megfelelően cselekedjék. (...)
25. § A 24. § rendelkezései nem alkalmazhatók arra, aki a cselekményt önhibájából eredő ittas vagy bódult állapotban követi el."
Bár nyilván nem volt semmi hatása az ítéletre, nem értem, minek ad ilyen felesleges hülyeségeket a tudatlan vádlott szájába a (nyilván kirendelt) védő.

spinneli 2008.07.18. 14:06:55

Gurney:

remélem azért azt nem állítjuk, hogy bármelyik nagy államférfiúnk kevesebbet vagy többet dolgozott volna, a mai helyzetért.
Szerintem mindketten "ügyesen" odarakták magukat.
Hofi halálát edig politikai színezetűre vizionálni enyhén szólva paranoid, és ijesztő.

gargoyle 2008.07.18. 14:09:02

kk_kk: nem kertem szamon semmit, mancs ugyben informaciot adtam (: legyel konnyedebb (: a feszulettel onkielegitest imitalast meg mindig nem ertem, hogy lehetseges technikailag de majd megnezem videon mostmar az aktust (: en speciel megertem ha a keresztenyeket/zsidokat avarja ez, viszont mindkettot ugy velem hogy az elviselendo de nem kulturalt kategoriaba tartozik, hogy alapesetben a zaszloegetes is. raadasul mivel a homoszexualisok allandoan kigyotbekat kapnak a kereszteny egyhazaktol, megertem ha egyesek bar balfek modon de torleszteni akarnak.

hova fer be a kirekesztes a liberalisok koze? (:

clown: szerencsere neked van a legszebb es legertelmesebb hangod bulbulszavo rozsafan eneklo pacsirtam (: igazan tartalmas hozzaszolas volt, koszonjuk!

gargoyle 2008.07.18. 14:10:55

spinelli: semmivel nem ijesztobb mint a homoszexualisokra fogni a pedofiliat vagy a nemzet fogyasat, csak szamomra zavarobb mert elvben o az en oldalamon all a tobbi tekintetben .)))

meg nickem sincs: a gond ott lehet hogy az ugyesz a bironak nem olvassa fel ezt a paragrafust. hulyesegbol nem mondanak, nyilvan hatasa van az iteletre, mar bevalt modszer mondhatni (:

turospuliszka 2008.07.18. 14:15:12

meg mindig nem ertem mi a baj a melegekkel?

clown-- 2008.07.18. 14:18:32

gargoyle

Csak károgok, úgy, mint ti.
Egy viszonylag értelmes cikkből Hofi - Orbán - zászlóégetés - politikai hablaty. Nem lettél az esetem. Hagylak tovább trillázni, tündökölni :-))

INkvizítor 2008.07.18. 14:18:43

gargoyle!
"höm: es el is egettek? (: az a kettosmerce ahogy osszemosod a dolgokat .)"

a posztíró azóta módosított kommentjére írtam, amit be is idéztem, de látom azért akadnak szövegértési problémáid, úgy szelektíven vagy csak képes felfogni a leírtakat...

spinneli 2008.07.18. 14:18:48

gargoyle: elvben sok hülyeséget lehet egymás mellé tenni, tényszerűként aposztrofálni, csak ennek rávilágításakor ne mondják azt, hogy ja de én csak be vótam nyugiztatva.
:)

spinneli 2008.07.18. 14:19:24

clown
a posztól mi a véleményed?

gargoyle 2008.07.18. 14:24:20

clown: ha netan a cikkre is reagalnal arra is erkeznenek valaszok hidd el. de nem, szintisztan trollkodni jobb .)

höm: elnezest de minden modositast nem figyelhetek. kozben azonban helyes szovegertessel is erkezett valasz neked amondó 2008.07.18. 12:58:17 arra is reagaljal ne csak a konnyu preadara.

spinelli: nem baj majd bevetem a munkahelyemen en is ha elszurok valamit .)

gargoyle 2008.07.18. 14:26:45

höm: helyesbitek. elnezest, nem figyeltem minden modositast. igy korrektebb (:

clown-- 2008.07.18. 14:33:11

spinneli

Neked elmondom.
A rendszerváltás óta egyetlen kormány sem tudott megfelelő képet állítani a fiatalság elé. Kilátástalan, reménytelen jövő, ennyi. Ezért fordulhatnak elő ilyen esetek. Félreértelmezett szabadság, hamis példaképek. Arról már nem is szólva, hogy ennél piszkosabb politikai csűrcsavar egyetlen volt szoc országban sincs. Provokációk, korrupt, politikailag elkötelezett bíróságok. Ezért írtam, hogy öncélú hanghallatás ez az egész, ami itt folyik. Tenni senki nem tesz-tehet semmit ilyen széthúzó nemzettel.
Akkor pedig csak jópofizás ez az egész.

gargoyle 2008.07.18. 14:35:25

clown: messze nem ertek egyet. a rendszervaltas ota a velem egyutt felnovo (most vagyok 30 szal direktbe moszkvaternemzedek utan par evvel vagyunk) fiatalok hordai epitettek fel az eletuket es a jovojuket. azokrol akik reszegen trianonon sirankoznak 15 eve, vagy goa partikon apu penzebol fuveznek hadd ne legyen felelos egyik kormany sem :P

gargoyle 2008.07.18. 14:37:35

azokert. de utalom hogy nem lehet javitani :D

spinneli 2008.07.18. 14:38:54

A leírtakkal egyetértek, viszont olyan megoldási stratégiája egészen keveseknek adatott meg olyan szinten, hogy gyakorlatbanis azonnali eredményt érhessen el.
Én hiszem azt, hogy az állapotokról való elmélkedés egymás felé fordulás akár egy blogban is lehet eredményes, ha máshol nem, pár ember némileg összezavarodott fejében.
Nem jó megoldás az "ez van és szar a egész" hozzáállás.

turospuliszka 2008.07.18. 14:44:06

szoval ?
meg minding senki sem adott valaszt mi a baj a melegekkel?

clown-- 2008.07.18. 14:45:39

gargoyle

"apu pénzéből füveznek......hadd ne legyen felelős egyik kormány sem "

Tisztelet a kivételnek.De hadd legyen felelős a kormány azért, mert a magyar - egykor világhírű oktatást, iskolarendszert tönkretette.Megszűnt az iskola nevelő feladata, nem lehet a gyerekeket fegyelmezni.Megszűnt a tanári "hivatás", foglalkozás lett, ha érted a különbséget. Természetesen a nagy többség nyilván így is rendes ember lesz. De van egy kisebb réteg. Róluk beszélünk, és szerintem ezért a mindenkori országvezetés a felelős. Ne mond, hogy persze, Amerikában... Annál jóval kisebb ország vagyunk.

spinneli 2008.07.18. 14:47:38

az országvezetést mint egyedüli felelőst megnevezni azért túlzás.

clown-- 2008.07.18. 14:52:02

spinneli

Ahol az un. "politikai elit" lop, hazudik, korrupt, meleg, és ezzel van tele a média, ott nem túlzás.
Elég a tv-t nézni, adott a példa, csak követni kell.

turospuliszka 2008.07.18. 14:53:58

"lop, hazudik, korrupt, meleg".meleg? mi ebben a bunos?melyik gyerek szajabol hallotad hogy ha majd megnovok akkor melegakarok lenni?

spinneli 2008.07.18. 14:54:22

nem mondom, hogy nincs köze hozzá, de nem egyedüli példa, amit követni lehet és kell.
Gondolj a családi és baráti környezet hatásaira is, például, akár pozitív, akár negatív értelemben.
Illetve azokra is, akiket az egész nem érdekel...vannak ilyenek is.
:)

AdamT · http://durva.blog.hu 2008.07.18. 15:02:57

Amál:

Szerintem nem volt jó a bírói döntés.

Itt leírtam, hogy miért:

durva.blog.hu/2008/07/18/nevetseges_buntetes

clown-- 2008.07.18. 15:04:59

turospuliszka

Lökött vagy.Nem úgy működik. Azt sem mondja senki, drogos leszek, csak..mi lenne, ha kipróbálnám. Bizonyos rétegekben mindent ki kell próbálni.

spinneli

Nem tudom, mennyi idős vagy, mi a foglalkozásod.Biztosan jó környezetben nőtél fel. nem úgy, mint valószínüleg az a fiatalember, akinek kapcsán most témázgatunk.Ne légy naív. Ezek szorosan összefüggenek.Bizonytalan lét - sok gond - kevés türelem a gyerekhez - és már helyben is vagyunk

spinneli 2008.07.18. 15:08:32

ugyanarról beszélünk, összefüggenek a dolgok, de egyik sem egyedüli kiváltó, szerintem.
mindegyik beladat a magáét, nem beszélve az egyéni "öteletekről" sem-

turospuliszka 2008.07.18. 15:08:41

clown
uhh dude,take it easy.Paranoias vagy vagy mi?es akkor mi van ha kiprobalja attol meg nem lesz meleg?es mi van akkor ha kiprobalja,teged hol csorbit.sem az identitasodat ,sem pedig a patriotizmusodat nem vonja ketsegbe.

turospuliszka 2008.07.18. 15:12:38

furcsa mod az emeberek minimum 50%-a .hu-ban beveri a felest.megsem tuntet senki az alkohol ellen,hany tinedzser vesztette eletet az utakon,csaki azert mert az alkohol elfogadott szocialis idotoltes?megsem latok senkit tuntetni.Arrol nem is beszelve hany elet ment tonkre ,asszonyt vertek meg,eroszakoltak meg,gyereket vertek,egymnast keseltek ,stb az idok folyaman az alkohol miatt.megsem tuntet senki.

spinneli 2008.07.18. 15:13:44

ez hülyeség, ami alapvetően nem tudsz magadénak mondani azt nem próbálod ki.
a buziság,. mint reklámot meg alapvetően egy hajmeresztő gondolat, ha a kedves szülők ennyire befolyásolhatónak tartják a gyerkeiket nézzenek magukba.

gargoyle 2008.07.18. 15:14:44

clown: en nem mondom hogy persze amerikaban. de egy reteg mindig le fog csuszni akarmi van. egyszeruen lustak, vagy butak, vagy mas szempontbol alkalmatlanok. a magyar oktatasnak meg sok baja van de azert a tanarok nevelesi szerepe leginkabb a tanarokon mulik, nem a minszteriumokon.

a melegseg osszemosasa buncselekmenyekkel meg azert eleg necces.

kiprobaltam en is sok mindent, megis ember lett belolem .) nem ezen mulik

stabil csaladi hatter, erzelmi tamogatas, osztonzes. leginkabb ez hianyzik ezekbol az emberekbol gyerekkorukban. de ez abszolut nem kormanyfeladat. gyerekkel foglalkozas helyett nem monikashowt kell nezni, hanem egyutt legozni meg playstationozni, ha meg megkerdezi hogy a kisbaba hogyan lesz nem pofonvagni es elkuldeni a sarokba hanem turelmesen elmagyarazni.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.07.18. 15:15:09

Metal Warrior 2008.07.18. 12:58:58

Egyetértek..csak az időpontban nem ,szerintem nem 2006-óta,hanem a rendszerváltás óta ...2006-ban csak betelt a pohár sz*rral...azóta túlcsordul...:((

clown-- 2008.07.18. 15:22:19

turospuliszka

Engem nem csorbít. Te viszont tényleg lökött.
Én csak felsoroltam néhány példát, hogy milyen a "politikai elit". Erre Te egy témába kötsz bele. A korrupcióról mi a véleményed?
Mellesleg sok emberből vált ki ellenérzést a melegség, csak mindenki másképp tolerálja.


spinneli

Hát leírtad, amit bizonygatok. Az egyéni ötletek. Ha lenne rendes én-és jövőképe, akkor ezek az egyéni ötletek talán mások lennének. Lehet, hogy otthon tervezné valakivel a jövőjét, nem az utcán dobálna ezt-azt,és nem kerülne bíróság elé, ahol még egy jogban tájékozott embert is meg tudnak vezetni,főleg ha erre hmmm szóval hajlamosak valami oknál fogva.

clown-- 2008.07.18. 15:27:38

gargoyle

Elbeszélünk egymás mellett.Ugyanazt mondtam én is.
Csakhogy ha apunak nincs állása, nem tudja, mit eszik a család holnap, nem lesz türelme a gyerekkel játszani, megszűnik a kiegyensúlyozott családi háttér és ha ez tartós.....lefelé már gurul.

turospuliszka 2008.07.18. 15:27:46

clown

a cikk eredetileg hozza kapcsolodik a melegfelvoluashoz.es csak amit nem ertek meg mindig mi az ami miatt a melegek nincsenek toleralva es miert van peldaul az alkoholizmus toleralva?

amibe belekotottem azt hogy a korrupcio melle oda biggyesztetted azt hogy meleg,bocs de nem latom sorrendet.lehet hogy lokott vagyok ,de meg mindig nem ertem hogy mi nem elfogadthato a melegeken?

turospuliszka 2008.07.18. 15:29:33

clown
Csakhogy ha apunak nincs állása, nem tudja, mit eszik a család holnap, nem lesz türelme a gyerekkel játszani, megszűnik a kiegyensúlyozott családi háttér és ha ez tartós.....lefelé már gurul.

-de attol meg nem lesz valaki meleg

spinneli 2008.07.18. 15:35:08

puliszolvassd el az előzményeket, nem a melegekről beszélünk egy ideje, hanem az ellentüntető fajta kifejlődésének okairól.

pdjames 2008.07.18. 15:35:26

Reckl Amál, nagyon jó a poszt, elképesztő sunyi banda ez. A legpofátlanabb az volt, amikor megmutatták a trogloditának a felvételt amin dobál és azt mondta nem tudja mi az a kezében. Azért az az ügyvéd is szégyellje magát, aki kitanította (beidomította). Tényleg elképesztő, hogy nem merik vállalni a nevüket és az arcukat, de az még elképesztőbb, hogy joguk van ehhez.Nekem meg emberi jogom minden nemzeti ünnepen otthon maradni és az autómért aggódni, mert rossz helyre születtem (Pest, Belváros)

clown-- 2008.07.18. 15:38:11

turospuliszka

Hmmm. Nem érted.
Biológiailag nem természetes. Szerintem. A Föld élővilágában tudomásom szerint csak az embereknél fordul elő. Ettől függetlenül felőlem bárki lehet olyan.Nem zavar.Addig, amíg nem vonul fel melldöngetve, hogy ime, az vagyok. Én sem vonulok fel - szerencsére sokadmagammal - hogy imádjuk a nőket. Éppúgy provokáció lenne.
Mindez persze szerintem.

turospuliszka 2008.07.18. 15:46:19

clown
1) A fold elovilagaban tudomasom szerint csak az emebereknel fordul elo hogy allandoan ketlabon jarnak,tv-t neznek ,prono ujsagot olvasnak,nehogy mar osszehasonlitsd az emebert a hangyaval .amugy meg
en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals

2)ha mindenki leszarna akkor senki sem vonulna,pontosan ugy mint a heteroszexualis viselkedest,senkit nem erdekel es senki sem akar tuntetni erte mert elfogadott

clown-- 2008.07.18. 15:53:35

turospuliszka

Ok. Vedd fel a rózsaszín neccharisnyád és vonulj fel.
Csak vigyázz, nehogy megdobáljanak, még bíróság elé kerülhetsz.

Lemaradtál a témától.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.18. 15:59:57

Elítélem az erőszakot, ezt a dobálós palit is.

Az hogy miért dobál rendőröket, a következőt gondolom:

A páncélba öltözött rendőrben nem az embert látja, akinek édesanyja, felesége, gyereke van,
hanem a gyűlölt hatalom képviselőjét, mely magasról sz@rja le a demokráciát, hazudozik és megkárosítja állampolgárait.

Mostanában nagyon megy a szájtépés buzikról, ellentüntetőkről, fasisztákról, meg kuruc infóról stb stb., csak azt nem kéne elfelejteni, hogy ez mind a tehetetlen, bűnöző, politikusoknak köszönhető.

Ha lenne már végre olyan hatalom aki végre a választók érdekeit képviseli, megoldja, vagy legalábbis megpróbál emberi módon kommunikálni a létező problémákról, 2 hónap alatt ki lehetne fogni a szelet a kurucok, meg mindenféle szájtépő barmok, és kődobálók vitorlájából is.

Mielőtt megkérdeznétek, igen, úgy gondolom, hogy ha normális lenne a belpolitikai helyzet, nem repülne utcakő a rendőr felé.

turospuliszka 2008.07.18. 16:02:55

temaban voltam,viszont inkabb azt szerettem volna megerteni hogy mi visz ki valakit az utcara tuntetni ,az ellen ha valaki meleg.azzal hogy a birosag felmentett egy tojasdobalot azzal eggyet ertek.tojast dobni szerintem megengedheto.ko nem.azt hogy a biro hogy beszelt es a vadlott mivelv edekezett, az egy pontos tukre tarsadalmunknak.A torveny/vadlott/biro kikuszobolheto ,az elozo nem.Azt hogy megdobsz valakit tojassal azert mert fehergalleros bunozo vagy megdobsz valakit tojassal mert meleg ket kulommbozo dolog.

clown-- 2008.07.18. 16:03:11

További szép napot mindenkinek.
Bocs, hogy elgyógypedeztem turospuliszkával.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.07.18. 16:04:57

Csak eljutottunk itt is a buzizásig... :-)

turospuliszka 2008.07.18. 16:13:06

anti_troll
eggyetertek.

viszont a rendor nem mas mint a hatalom eroszkos keze.ugy gondolom hogy tojassal meglehet roham rendort dobni.kovel viszont nem.viszont gumilovedekkel szemet kilonni sem szabad.altalaban azok allnak rendornek akik ugyerzik hogy nekik valami kuldetes tudatuk van.namarmost tudjuk mi lessz akkor ,az igazsag torzitasa.

turospuliszka 2008.07.18. 16:25:40

A! semmi gond clown kedves volt tolled

gargoyle 2008.07.18. 16:48:32

miert tuntetonek nem az megy aki kuldetestudatos? jajmar...


aki kovel fejbedobal barmilyen masik embert jogos onvedelem esetet kiveve az taplo faszparaszt. keretik nem mentegetni.

gargoyle 2008.07.18. 16:59:29

clown: amugy visszaterve a klasszikus temahoz .) a melegezesed azert volt feltunoen zavaro mert egy szabadon valasztott buncselekmenyt vettel egyenertekunek egy nem szabadon valasztott nem buncselekmennyel (:

szamoai 2008.07.18. 17:32:34

clown:
nagyon örülünk hogy immáron a Te hangodat is a kórusban köszönthetjük:)

bár megjegyzem, lehet hogy felesleges volt beszállnod, helyetted mások is képesek arra hogy sületlenségeket állítsanak (lásd: homoszexualitás mint kizárólagos emberi tevékenység), majd szembesülve az igazsággal személyeskedésbe kezdjenek

spinneli 2008.07.19. 11:05:05

anti troll:
Irígylem bizalmadat az emberek jelen esetben egy primkó orkhadsereg felé.
süti beállítások módosítása