2008. június 29. 15:34 - Reckl_Amál

Spanyolország győz

Valószínűleg.

A németeknek szurkolokkezdettől fogva, de be kell látnom, hogy a nem kevésbé szimpatikus spanyol válogatott egész egyszerűen jobb.

Pár héttel ezelőtt Pontilyen blogján a déliek diadaljár jósoltam, de egyáltalán nem bánom, hogy az undorítóan öntelt Christiano Ronaldót fölvonultató portugál csapat kiesett. A németek által. A spanyolokat már akkor EB-aspiránsoknak láttam, minimum ezüstéremmel mennek ma haza.

Nem tudom, melyik csapaton nagyobb a nyomás. Szerintem a németeken mindig nagy a nyomás, mert futbalközvéleményük kb. olyan, mint a magyar, azzal a különbséggel, hogy ott azért még mindig világszínvonalú a játék. Viszont ott sem jó semmi a közönségnek, mindig vannak fanyalgók. (Ez például a franciákra most sem igaz, pedig lenne miért fanyalogni. Érdekes viszont, hogy a merőben túlértékelt francia focit nem tartom túl sokra.)

Szóval nagyon érdekes meccsnek ígérkezik, melyben bármi megtörténhet. Sajnos az óvatoskodó, kizárólag az ellenfél megmozdulásait destruáló, a néző számára nehezen élvezhető játék is benne van a pakliban. De nem kizárt, hogy dupla vagy semmi alapon jól belevágnak a csapatok. Ráadásul egy kemény meccsen alulmaradni sem szégyen.

Azért hajrá Németország!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr55544605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása