2008. június 19. 14:02 - Reckl_Amál

Mr. Gay Hungary 2008

Tessék őket megnézni: http://velvet.hu/szex/mrgay080618/

Holnap lesz a döntő, ahol kiválasztják a legszebb meleg magyar fiút. Persze ez a kijelentés kicsit pontatlan, mert én legalább kettőt ismerek, aki szimpatikusabb, dehát az ilyen versenyeken az felhozatalból lehet válogatni.

Nem túl jó ez az eresztés. Többnyire 5 alatti pontokat adtam, de nem is vagyok meleg férfi. Mindenesetre Gyöngyösi Nándi (aki 2006-ban az európai mezőny legjobbja is lett) klasszisokkal jobban néz ki, mint ők.

Mindenesetre ijesztő látni, hogy az anorexia mennyire meghatározza ma már a melegek önképét is. Illetve túlságosan egyfélék a fiúk.

Az viszont jó, hogy nem az volt a szempont, ki néz ki a legbuzisabban. Jót tesz a meleg-imidzsnek, ha átlagos, nem túl okos nagykamaszokat lát a nagyérdemű. Főleg az ilyen tojászáporos időkben.

A legtöbb pontot kapó Peti tipikus meleg szépség. Hibátlan test, kidolgozott izomzat, teljes csupaszság, 21 év... Mi kell még? (Ebben a kategóriában én is neki adtam a legtöbbet.)

Szegény 1. számú versenyző áll a legrosszabbul. Nem csoda, nincs rajta túl sok szerethető. Talán csak a neve...

Különdíjasom CZ, a táncos.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr72529119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peeter81 2008.06.20. 17:06:16

"A legtöbb pontot kapó Peti tipikus meleg szépség. Hibátlan test, kidolgozott izomzat, teljes csupaszság, 21 év... Mi kell még?"

Nem árt, ha pl. meg tud szólalni és tud beszélni. Lehet hibátlan test, kidolgozott izomzat, ha a fejben kiégett az izzó és sötétség uralkodik. Az pedig gáz lenne, mert ugye a "Világbéke" poént már a Beépített szépségben lelőtték...

Peti a BelAmi javaslatára/ajánlásával indult, szinte száz, hogy megnyeri (azt mondjuk nem értem, hogy egy modellcég, aki számos pornófilmet készített, és pl. itt is castingol, keresi az új "tehetségeket", miért delegálthatott saját modellt.). Én jobban örülnék egy olyan győztesnek, akit a szavazók delegáltak.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.06.21. 10:27:07

Ha meleg ffi volnék, és párt keresnék, akkor persze ez talán még fontosabb is volna, de egy szépségversenyen teljesen mindegy szerintem, hogy milyen az intelligenciája.

Mellesleg a bejegyzésben nyomokban irónia is fellelhető.

Hogy miért indít egy modellcég versenyzőket, arról a szervezőket kell megkérdezni. Sokkal fájóbb az, hogy az összes fiú egyforma, és szerintem legfeljebb trendy, de hogy nem szép, az biztos.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.06.21. 16:30:16

Melegekkel ironizálni? Amál, hova gondolsz?!... :-)

(Bocsánat, csak vannak bizonyos kiábrándító tapasztalataim.)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.06.22. 04:43:58

Megszületett az eredmény: velvet.hu/szex/mrgay080621/

Meglepetés nélkül.

Mit szóltok ahhoz, hogy a Gáspár csálád ide is betette tehetségtelen, de mohó lábát?
süti beállítások módosítása