2008. június 16. 09:56 - Reckl_Amál

Csézy megnyerte a Cometet

A mindenki számára ismeretlen, unalmas énekesnő, aki szép nagyot bukott az Euroviziós Giccsparádén, most megkapta a Viva Cometet, mint a legjobb női előadó. Ellenfelei Szekeres Adrienn vagy éppen Kozma Orsi voltak, hogy csak azokat említsem, akik szerintem sokkal jobban megérdemelték volna a díjat. Ki érti ezt?

A történést csak egy rövidke anekdotával kommentálnám.

Marton Frigyes sajnos időközben elhunyt humorista (és Sas-borzadály előtti kabaré-főnök) mesélte, hogy a hetvenes évek derekán a főszerkesztő odakísért egy helyes egyetemista lányt hozzá, hogy hadd vegyen részt a szerkesztőségi ötletbörzén. Újságírást tanul, és hát a legnagyobbak példáját látva mennyivel gyarapodhatna a tudása.

A nagy öregek beleegyeztek azzal a feltétellel, hogy a lány csendben marad.

Sziporkáztak a kor legnagyobb újságíró. Repkedtek az ötletek. Erre a csaj beleszól, szörnyű butaságot mond. Mindegy, mosolyognak egyet, mennek tovább.

Kisvártatva újra megszólal, ha lehet, még nagyobb marhaságot mond. Pár csúnya tekintet, de a diskurzus megy a maga útján.

De sajnos a harmadik butaság is elhangzik. Ekkor az egyik újságíró odafordult a lányhoz, és megkérdezte:

- Hölgyem, Önben kinek a faszát tisztelhetjük?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr20522675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tritonus 2008.06.16. 18:39:23

Ez mellettem úgy suhant el, mint a 6:20-as gyors... De felháborító!!!

Éljen Kozma Orsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Csakazértis!
süti beállítások módosítása