2008. június 02. 10:43 - Reckl_Amál

Egy régi kedves ismerős

Tegnap este a Tűzvonalban fináléját akartam megnézni, de persze kapcsolgattam kicsit. Így bukkantam az Echo tv egyébként is egyik legkellemesebb műsorára, a Kunsztra. Aki nem ismeri: kulturális beszélgetős, tényleg mindenféle művésszel. Kedvesen, normálisan, csinnadratta nélkül. Már rég ajánlanom kellett volna...

Tegnap este viszont a vendég miatt kénytelen voltam mellőzni a Tűzvonalbant. Egyik kedvenc színészem, az ilyen környezetben nagyon ritkán látható Pusztaszeri Kornéllal beszélgetett Széphelyi Petra.

Amikor tíz - tizenegy éves koromban rákaptam a színházra, akkor ő volt számomra az abszolút favorit. Pláne, hogy a neve (már a neve is annyira egyedi, kíváncsi vagyok igazi-e) - mint a Pumukli, az Alvin és a mókusok és sok hasonló, remek mese törzsnézőjének - nagyon ismerősen csengett.
Először a Lear királyban láttam színpadon egyébként, ő volt az udvari bolond.

Annak ellenére, hogy nagy kedvenc volt, tv-interjút én még igazán nem láttam vele. Ezért dobtam el mindent tegnap, és néztem végig mosolyogva azt a kb. 15 percet. Nem csalódtam, kedves, szimpatikus embernek tűnt.

Széphelyi Petrának köszönjük! Kornélnak pedig további sok sikert!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr22498967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tritonus 2008.06.03. 10:20:19

Hát igen... Több ilyen interjúra lenne szűkség. De manapság már csak az számít a média szemében érdekes színésznek (vagy jogilag színásznek), aki valami szar filmben, reklámban, tv-műsorban megjelenik. Pedig...

Bár meg kell jegyeznem, hogy a Beugró című műsor kifejezetten ez ellen van. (Az más kérdés, hogy péntek este 11-kor...)

Hogy mit is szeretnék?

Legyenek ilyen interjúk. Van pár tippem, hogy kikkel! Több évadot meg lehetne tölteni!

És legyenek újra színházi közvetítések! Ha egy TV ki tud fizetni milliókat egy szar Uri Geller show-ra, meg Győzikére, csak van pénze, hogy felvegyen egy előadást valamelyik színházban!!!! És olyan jók vannak!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása