2008. április 13. 22:04 - Reckl_Amál

Pojácák vasárnap este

Hajdú Péter vs. Dr. Torgyán

A tehetségtelen plasztiksztárok(Kozmix Lala) és ostoba médiaribik playmate-ek (Zimány Linda) felvonultatása után jött a nagyvad a Frizbibe: maga Torgyán doktor. Miután megszemléltük legújabb hajszínét, magához ragadta a szót, és nem nagyon engedte át besélgetőtársának. Nagyon üdítő volt torgyános hangon hallani a "kóka, horváthágnes miniszterasszony", ill. a "gyurcsány torzszülöttei" kifejezéseket. Az a vicc, hogy megtörtént az elképzelhetetlen: a Torgyánra oly jellemző összeesküvés elméletek igaznak tűntek. Illetve az ország állapotának ijesztő mivoltát mi sem támasztja alá jobban, hogy Torgyán már nem akar miniszterelnök lenni. Nem bolondult meg, mint mondja. Ajjaj!

 

Baló lágy, majd kemény

Gyurcsány Ferenc exkluzív interjút ad a Királyin. Gyurcsány a szokásos stílusban a szokásosakat mondja. Baló többnyire hagyja, ő sem tudja eldönteni, hogy Gyurcsány ennyire cinikus, vagy már tényleg nem normális.
Visszakapcsolok Torgyán doktorra, az érdekesebb...

Utolsó téma a Szólás szabadságában a BKV. A beszélgetés a megszokott mederben zajlik: a politikusok semmitmondóak vagy gusztustalanok, ill. mindkettő; a szakemberek sem ráznak föl.
Ami miatt említésre méltó ez a beszélgetés, hogy a bevezetőben Baló a vendégek bemutatásakor megjegyzi, a BKV vezetéséből nem jött senki, ezt a műsor szerkesztősége jelen helyzetben elfogadhatatlannak tartja. Teljesen igaza van.

 

Apró blogajánló a végére: subba - a hét helyesbítése

http://subba.blog.hu/2008/04/11/villamposzt_a_het_helyesbitese

Ennyire azért ne vegyük magunkat komolyan!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr8424278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása