Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2008. február 14. 10:59 - Reckl_Amál

Vegyesen 4

Fábryt cenzúrázták
 
„Én nem tudom, hogy mi kéne ezeknek, hogy megbukjanak. Most tényleg elképzelem, hogy Lendvai Ildikót dugja egy csődör szamár a Combino villamoson. Lendvai Ildikótól elnézést kérünk mint nőtől, ez csak egy költői kép. Így elképzeljük. És mi lenne a válasz: megy a Combino.” – Fábry Sándor a Gyurcsány kormányról.
 
Obszcén az, amitől a bírónak erekciója van, tartja az angol mondás. Úgy tűnik az RTL Klubon sokan jöhettek izgalomba az idézett „költői kép” hallatán, mert eredeti helyéről, két Showderrel ezelőtti adásból kivágták a közismerten jobboldali showman nem túl szerencsés eszmefuttatását. De két héttel később már benne volt a műsorban, állításuk szerint azért, hogy megmutassák, miért kellett cenzúrázni. Kolosi Péter, az RTL hírigazgatója gyorsan hozzátette, ez a kijelentés természetesen nem tükrözi az RTL véleményét. Még szép!
 
A baj csak az, hogy ez természetesen nem igaz. Nyilván nem arra gondolok, hogy Kolosiék kormányellenessége is Fábryéhoz hasonló elmebetegséget okozott volna. Az eljárás elfogadhatatlan. Értem mit akart Fábry mondani, a lényegével talán még egyet is értek. De azt elutasítom, hogy bárkiről így beszéljenek! Én már régóta nem várom el a minden férfitól, hogy tiszteljék a nőket, nem mintha, ez bármikor a történelem során így lett volna. De elegem van abból, hogy egy politikusnővel csak szexuális módon lehet lehúzni a vizes lepedőt. Miért nem Kókát b*ssza az a szamár? (Persze mind állatvédők vagyunk.) Vagy Draskovicsot?
 
Utálom az RTL viselkedését is. Gyáva, mohó és gerinctelen. Gyáva, mert annak idején nem adták le, de lemehetett volna, ha a jogászok nem figyelmeztetik, nem azért tartották vissza, mert ízléstelen és alpári. Mohó, mert aztán – az internetes sikernek hatására – mégis adásba került. Gerinctelen, mert most, hogy a nézők sokan jelezték nemtetszésüket, mossák kezeiket.
 
Fábryt, lehet, letiltják egy időre a képernyőről, bár szerintem csak megbírságolják pár ezer forintra. Nekem úgyis mindegy, mert közel egy éve nem nézem a műsort, unom. Ha ez lesz tömeges, abba inkább belebukik Fábry, mint az ORTT büntetgetéseibe.
 
We Are the Champions,
 
Tegnapi hír, hogy a Fifa Világranglistáján az 52. helyre léptünk előre. A tavalyi némi sikertől sem mentes év eredménye ez a 11 helyes előrelépés.
Gratulálok, komolyan. Így kell ezt csinálni, apró léptekkel a cél felé.
Az első egyébként Argentína, velük nyáron találkozik barátságos alapon a magyar válogatott. Csak nehogy ők is kikapjanak, mint a világbajnok olaszok tavaly!
 
Újabb szexiség-verseny
 
A múltkori szavazás után, amely azt firtatta, hogy ki a legszexisebb „celeb pasi” (utálatos szókapcsolat, nemde?). Most itt van, amire igazából vártunk. A kérdés ugyanaz, csak celeb helyett most a civilek közül kell választani. Link: http://velvet.hu/trend/ffolv0208/
Az önjelölt versenyzőkről egységesen elmondható, férfiasan határozott az önbecsülésük. Nem mondom, vannak köztük egész jó külsejű emberek is, de a palettát az átlagos és semmilyen férfiak uralják. Mint az életben. A különbség csak az – és ezért nem számít szinte semmit az életben egy férfi primer kinézete – hogy a férfiak többsége nem jelentkezik Sexiest Man Alive-nak.
Kiemelendő Szabolcs, valahogy azt a benyomást kelti, hogy humoros és kedves ember lehet. Zsoltban van valami ősi magyar virtus. A legjobb mégis az 51 éves Tamás, aki lányával együtt „nagyon szeretné megnyerni a babzsák fotelt”. Ezt a pragmatizmust várja el az ember egy igazi férfitól! Egyébként sármos, persze sokat segítene a képen, ha nem kínai bálás pólóban fotóztatná magát.
 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr69338787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.02.14. 12:50:42

Legyél elfogult, nem baj. Az sem, hogy Fábry jobboldali.
De egy konzervatív párt követője nem beszéjen így!
Tudod, hogy a Mestert régebben én is eléggé kedveltem, és nem bántam kaki-pisi-fütyi-punci poénokat sem. De valóságos emberekkel szemben nem lehet ilyen messze menni...
Folytatnám, de megint csak ahhoz a vitánkhoz jutnánk, hogy szabad-e bármit mondani. Úgy sejtem szerinted igen, szerintem meg kell lennie határnak.

Egyébként Fábry csak háttere a cikknek. Igazából az RTL képmutatására akartam felhívni a figyelmet. Meg arra, hogy sokak fejében a nők még mindig az asszonyállat kategóriába tartoznak.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.02.14. 14:07:33

Azért a férfiellenesség legalább annyira jellemző a társadalmunkra, mint a nőellenesség... (Tudom, ezzel feministák ezreit haragítom magamra, némi joggal persze, de ezt is le kell írni...)

A focihoz annyit: sokszor mondtam már, hogy az MLSZ elnöke (Kisteleki István) pont olyan, mint Gyurcsány. A végre koncepcionális gondolkodást mutató szövetségi kapitányt, Várhidi Pétert csak azért nem rúgta ki (bár májusban valszeg ki fogja), mert nem talált megfelelő külföldi edzőt kapitánynak. Szakmai szempontok az elnök úrnál nem számítanak.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.02.14. 14:35:30

Férfiellenesség? Mondj példát!
Egyet én is tudok, hogy váláskor általában a nők kapják a gyereket. De őszintén szólva szerintem az operatív, mindennapos nevelésben az anyák jobbak, és főleg azért, mert a férfiak nem szeretik (szó szerint) bepiszkítani a kezüket. Pedig a gyereknevelés nagyrészt vér, verejték és kín.

A nőgyűlölethez sokszor a nők is hozzájárulnak, de ha ezt itt most kifejteném, akkor miről írnék holnap? (Viccelek csak!)

Ki a franc ez a Kisteleki? Miért nem rúgják már ki?
Egyébként vele kapcsolatban a kedvecem egy egyetemi lap rövid, de velős (1 kérdésből és 0 válaszból álló) interjúja jut eszembe.

"Sértőnek érzi, ha disznónak nevezik? Már úgy értem az állatra nézve?"
Ekkor Kisteleki fölállt, és szó nélkül elment. Megérte!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.02.14. 15:02:14

A példán még gondolkodnom kell. De nem ilyen "jogi" korlátokra gondolok. Jogi értelemben nyilván igazuk van a feministáknak.

Kisteleki pontosan úgy jutott "hatalomra" (puccsal, a jelölteket lefizetve, még egy nappal előtte is arról beszélve, hogy inkább kútba ugrik, mint hogy elnök legyen), mint Gyurcsány. És pontosan olyan következetlen, zavaros, nagyszájú, nárcisztikus, egyszóval: hülye.

És az eredményeik is nagyjából azonosak (ld. EB-pályázat).

Minden elismerésem Várhidi Péteré, aki egyetlen rossz szó nélkül eltűri (a csapat érdekében) ezt az ideggyenge főnököt.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.02.14. 15:24:38

Jellemző, hogy egy angolnak kell idejönni, hogy rendet tegyen. (Tényleg Hajrá Fradi!) Olvastam az interjút vele az origón: teljesen normálisnak tűnt. Nagyon drukkolok neki, hogy sikeres legyen a zöldekkel.
süti beállítások módosítása