2009. december 16. 10:01 - Reckl_Amál

Szép pár

Bár balzsamosnak nem nevezném a mostani estéket, de a karácsony csodája épp elég romantikus ahhoz, hogy évődjünk egy cseppet, nemde?

Mai címlapsztori, hogy Liptai Claudia egykori színésznő, ma főállású magamutogató és a Gyurcsány-kormány egyik szóvivője egymásra találtak. Örül az ember szíve, mert ez a románc bizony a mennyben kötetett, keresve sem lehetne találni két ennyire összeillő embert.

Persze első ránézésre az ember - én is - meghökken. Azért Daróczi Dávidot ennél igényesebbnek gondolná az ember, ahogy Claudiát is jobban el tudja képzelni egy olyan bővérű plüssmackó karjaiban, mint az előző delikvens. De a körülményeket elemezgetve, rájöttem, tényleg a zsák és a folt tipikus esete áll fönn.

Az első számú közös szenvedély a pénz. Fölösleges lenne tagadni, mindketten nagy rajongói a gazdagságnak.

Liptai, akit én mindig is egy kimondottan szexis nőnek tartottam, nemrég lesüllyedt a luxusprostik szintjére. Egész pontosan a képmutató luxusprostikéra, hiszen az ún. nyuszis magazinban szereplő pénzért meztelenkedő nők kérik ki a maguknak ezt a címet a legjobban. Bár Claudia ár-fekvése az átlagosnál magasabb volt a hírek szerint, többet is kellett elviselnie, t.i. ezt a vonzó nőt annyian undorítózták le, mint talán senki mást. Kell-e alaposabb bizonyíték, mint az, hogy valaki hagyja magát pocskondiázni fél éve rongyos három millióért? Mert az összeg lábszéttevésért sok, ledegradálódásért viszont kevés. De aki a megszállottja, az nyilván nem hagy ki egyetlen alkalmat sem.

Daróczi Dávid hamar feledni tudta, hogy egy magát szocialistának nevező kormány szóvivőjeként vált ismertté. Azóta az általa alapított cég végzi ugyanis annak a gusztustalan cégnek a kommunikációját, amely számos szerencsétlen hülyeségét kihasználva sok-sok pénzt tett zsebre uzsorakölcsöneivel. Persze Daróczi mossa kezeit, ő akárkit képes képviselni, és különben sem politikus.

Szintén együttes hobbi a kínos médiaszereplés annak dacára, hogy profik. Claudia nagyon régóta van jelen a magyar képernyőn. Annak idején a rossz emlékű Csíííz!!! c. műsorban volt rettenetes, bár abban nem is nagyon lehetett volna más. Azóta 12 cm-es tűsarkúban menetelt végig a Big Brother-ön, saját talk showján és 2004 óta a Mokkán. (Utóbbi eleinte remek volt!) Ez predesztinálta őkelmét néhány igazán olcsó tévés balhéra: (megrendezett) paprazziverés és könnyes vallomások a nehéz gyermekkorról természetesen nem hiányozhattak. A korona mégis a már említett ruhátlan fotózkodás, és az erre való büszkeség.

Daróczi repertoárja messze nem ilyen színes, de a hülyeségből erényt kovácsolásban ő sem sokkal rosszabb. A szociális népszavazás estéjén ugyanis Daróczi az MSZP-nél töltötte az idejét. Holott nem a párt, hanem a kormány szóvivője volt. Amikor erre rákérdeztek, csak nagyon gyenge hebegésre futotta, aminél azért egy független kommunikációs szakembertől sokkal többet vár az ember. A szóvivő hazudhat, sőt ez a dolga, de akkor viszont legyen benne elsőrangú!

A párkapcsolatokról kialakított véleménye is összecseng a két szerelmesnek. A legfontosabb, hogy minél többen értesüljenek róla. Így fordulhat elő, hogy egy komoly szakember rózsacsokrokról és bécsi kiruccanásokról nyilatkozik ahelyett, hogy egyszerűen ne állna szóba valamelyik ócska bulvárlap riporterével.

Claudia nyilván szintén alig várja, hogy a Story és/ vagy a Best végre lehozza azokat a fotókat, amelyen Esmeraldát megszégyenítő hitelességgel és természetességgel mosolyognak spontán egymásra a Mariahilfer Straßén végiglejtve. Bár én egy síelős tematikát is el tudok képzelni, úgy képzelik a marinénik a gazdagokat télen. A hölgy szemérmessége amúgy is legendás, szóval egy-két éven belül lesz még rózsák háborúja majdnem-politikus főszereplővel.

Szóval beragyogja ez a történet az adventet. Melegség önti el a kis lelkemet, ha arra gondolok, hogy egyes emberekben a pénz-és szereplési vágy hogy viaskodik egymással.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr111601611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2009.12.16. 10:07:54

Liptai Claudia elévülhetetlen érdemeket szerzett még untermannként is remek kérdéseivel ezen interjú során, feledhetetlen perceket okozva nekünk:

www.youtube.com/watch?v=5Q8bmuEm6Lo

:)))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.17. 16:30:18

Igen, ezt jól látod, pár ember már tényleg olyan mélyre süllyed, hogy csak állok és nézek. Ezt a románcot is, mikor láttam a címlapon...tragikus.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.12.18. 08:02:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Engem nem az zavar, hogy összejöttek, nem érdekel. Hanem ahogy ezzel kékednek. Ki nem állhatom az olyan közismert embereket, akik a magánéletükkel akarnak szerepelni.
süti beállítások módosítása