2009. augusztus 04. 12:43 - Reckl_Amál

Elveszett lényeg

Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.

Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint mindig ugyanazok - 6 embert öltek meg és 5-öt megsebesítettek. A rendőrségi gyanú szerint az indíték etnikai, vagyis ezeknek az embereknek az volt a bűnük, hogy cigányok. Ráadásul az tette őket könnyű célponttá, hogy a faluvégen laktak, vagyis könnyen megközelíthető házban.

Annyira hülye országban élünk, hogy a lényeget, hogy embereket ölnek találomra, már senki sem fogja föl?

Mert mindenütt csak a tunkolás megy. A hülye Fidesz már rögtön képes volt Draskovics azóta kipukkadt bizonyítékhamisításáról beszélni. Ugyanabban a mondatban, amelyet úgy kezdtek, hogy mennyire sajnálják az áldozatot. Menjenek a fenébe!

De az ellenfél sem maradt el semmiben. Azok a szokásos rasszista alapritmusra rákeverték a települési őrség lejárt lemezét.

A Szabad Demokrata Retkes Attila Egyszemélyes Párt egyenesen összehívná az Országgyűlést, ne feledjük, kezdő még. Minek? A már szinte alig Tisztelt Ház mit tudna ebben a dologban tenni? Semmit. Az elkövetők bűnözők, valószínűleg elmebetegek is, de alapvetően bűnözők. Az ő elkapásuk a rendőrség feladata volna, nem a parlamenti pártoké.

Már beszéltek erről éppen eleget. És nem utolsó sorban Retkes elődei tehetnek arról, hogy a rasszizmus erősödőben van. Egy igazi liberális ekkor - nem túl látványosan - azt mondja: bízik a jogállamban; rendőrség, bíróság, büntetésvégrehajtás - ez a megoldás. Az más kérdés, hogy ezért is sokan körberöhögnék. Csak éppen a hordószónokot a politikustól az választja el, hogy akkor is a rendhez és a szabályokhoz ragaszkodik, amikor az nem népszerű. Az SZDSZ meg amúgy is hiába kapálózik, éppen ezért akár tehetne valamit jót is.

És persze a visszhangok!

Egyesek szerint ez a gyilkosságsorozat provokáció. Vagy maguk a cigányok öldöklik egymást, vagy maga a kormány (slágergyanúsított: a titkosszolgálat) áll a háttérben. Tényleg itt tartunk? Tényleg képesek egyesek ilyesmit komolyan feltételezni? Hogy Draskovicsék utasítására a titkosszolgálat szabadcsapatai keresik a megfelelő áldozatokat, és lecsapnak? Disznók ezek, tudjuk jól, de amatőr és gyáva disznók, és azért én minden ellenére nem tudok ilyet elképzelni sem.

Mások sokallják a felderítésre fordított energiát. Én nem. Szerintem ezek mindenekelőtt veszélyes bűnözők. Fontos, hogy az ilyeneket elkapják. Mivel eddig nem sikerült, az erősítés jogos. Természetesen nem tudom, nem tudhatom, hogy mindig ugyanazok voltak-e, egy erre specializálódott csoport különböző tagjai rontottak-e rá az áldozatokra az egyes alkalmakkor (logikai alapon ezt tartom valószínűleg, de csak spekulálok), vagy egymást utánozzák ezek a bátor legények (leányok?) egymástól függetlenül. De ha ezek a tettek teljesen elszigeteltek egymástól, akkor sem más a megítélésük: aki embert öl, annak börtönben a helye.

Vegyük már észre, mi történt! Váratlanul megtámadtak fegyveres emberek ártalmatlan ártatlanokat, és megölték őket. Rablógyilkosság kizárható, hiszen sosem tűnt el semmi semelyik helyszínről. És az áldozatok mind elég szegények voltak. De a lehetőségek közé fölvesszük az uzsorások leszámolását vagy az elmérgesedett családi perpatvart, amire az előítéletes emberek elsőként gondolnak, akkor sem változik a lényeg. Emberek haltak meg.

És erre nincs magyarázat. Nem érvényes az a próbálkozás sem, amikor valaki próbál cigánybűnözéssel visszavágni. Teljesen mindegy, hogy mások mit csinálnak. Az egyik fél bűne nem menti föl a másik felet a bűnei alól. Arról nem is beszélve, hogy nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy felekről beszélni igenis rasszizmus. Bűnözők vannak és nem bűnözők. Ha ezt a vonalat húzzuk meg a társadalomban, az éppen elég.

Természetesen ezen az alapon jogos igény, ha az áldozatoknál ugyanígy járunk el. Elméletileg egyet is értek ezzel. Ha végre sikerülne ezeket az alattomos szemeteket kivonni a forgalomból, lehetne az indítékot is tisztázni. Mert ha ezek csak a család haragosai voltak, akkor valóban nem lényeges, hogy az áldozat minek született. Ellenben, ha a rendőrségnek lenne igaza, és valóban valami önjelölt igazságosztó banda származási alapon gyilkolt, akkor fontos.

Sokan a radikálisok szerepéről beszélnek. Én elég minimálisnak érzem ezt, annak ellenére, hogy hajlok a hatóságok hivatalos véleményét elfogadni. A radikálisok a nem-radikálisokkal együtt érték el ezt a hisztérikus közhangulatot, és csak idő kérdése volt, hogy mikor mutatkoznak az első patologikus jelenségek. Ezek a fegyvermániás őrültek most a cigányokat pécézték ki maguknak, hiszen ma nagy divat őket utálni. Vagyis a radikálisok legfeljebb divatdiktátorok, nem igaziak; ha föl lehet nekik valamit róni (és ez sem csekélység) az a szabadszájúság és az őszinteség demagóg összekeverése. Mert a magyar radikális elsősorban beszél - szerencsére -  de ezzel is éppen elég kárt okoz, például jogalapot szolgáltat egy impotens és tehetségtelen kormányzatnak, akik cigánygyűlölethez az okokat szorgalmasan építik föl és az emberi jogokra hivatkozva valóságos bűnözőknek és egyéb deviánsoknak segítenek megúszni a dolgokat. Közben pedig mi cigány és nem-cigány normális emberek egy egyre veszélyesebb (vagy annak tűnő) társadalomban próbálunk boldogulni.

Legalább mi legyünk észnél!

438 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr81288037

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kik öltek Kislétán? 2009.08.04. 14:02:55

Megint öltek, megint egy ártatlant... Most egy senkinek sem ártó, 45 éves roma nőt. És megint egy gyermekre is rálőttek... Az elkövetés ismét hétvégén, ismét faluszélén, ismét sörétes puskával történt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárga Nyakkendő 2009.08.04. 14:00:52

Oké, én nagyon szeretnék résen lenni, de konkrétan mi a feladatom? Járőrözzek a cigánysoron minden éjjel, hátha?

flea 2009.08.04. 14:03:45

Szép kerek post -> jól megérdemelt Index címlap.

indapasssucks 2009.08.04. 14:04:30

chill,

nyomoznak. Nem kell mindjárt szétpörögni.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.08.04. 14:07:32

'Mások sokallják a felderítésre fordított energiát. Én nem. Szerintem ezek mindenekelőtt veszélyes bűnözők. Fontos, hogy az ilyeneket elkapják. Mivel eddig nem sikerült, az erősítés jogos.'

szerinted ezután fog??? ugye te sem vagy ennyire naiv? elég a százmilliós nyomravazetői díjat nézni, hogy kiderüljön: a büdös életben nem fog lebukni a tettes. Azért lehetett röhögve ekkora pénzösszeget kilátásba helyezni, mert tudják jól, hogy nem kívülről fogják leleplezni az elkvetőt.

Amíg a nyomozókat ezzel foglalkoztatják, addig a gazember réteg vígan fosztogat tovább, a feszültség nő és pont az ártatlan, aljasul meggyilkolt áldozatok érdekét nem képviseli senki. Szerencsétlen bábok egy sötét játszmában.

hawkeye 2009.08.04. 14:11:36

A nyakam rá, hogy provokáció....

Direkt ezért választanak, példamutatóan élő, normális cigányembereket.

Hogy nagyobb legyen a hatása.

A posztoló meg olvasson utána pl. a MOSZAD, A CIA, a KGB és hasonló "cégek" múltbéli és jelenlegi tevékenységeinek, és rögtön látni fogja, hogy egy ilyen eset megszervezése nekik szürke rutinmunka...

Olajos Drazsét pedig tisztességes magyar ember nem veszi a szájára. Elég szomorú, hogy Pintér keresztapa után jött még egy ilyen hasonló... :(

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.08.04. 14:12:27

Engem is bosszant, hogy a mainstream sajtó nem teszi fel az alapvető kérdéseket.

A radikális sajtó felteszi, de azok meg más okból vállalhatatlanok.

is 2009.08.04. 14:12:56

igen. egy tetszőleges ember, nem tolvaj, nem ismert rabló, ne merdzsós aranyláncos valaki, nem fiatal férfi, hanem öregember, aki 30 évig járt a gyárba dolgozni, volt munkája, meg gyerekét egyedül nevelő anya, aki munkába indult volna. dolgozni akar, a gyerekét eltartani. becsületesen.

ezek után lesz cigány is, aki random öl majd fehéret. innentől gondolj anyádra, apádra, gyerekedre. mostantól random, bárki, nemcsak cigány, meghalhat, hiszen random lehet leölni bárkit.

már persze ha nem tiltakozol teljes erővel ez ellen. mindenkinek azt kell mondania: ne tovább!

Kicknick 2009.08.04. 14:16:07

idáig érdekelt :
"Retkes elődei tehetnek arról, hogy a rasszizmus erősödőben van"
Szerintem meg a cigányok tehetnek róla.
Lehet őket sajnálni. De engem ki fog sajnálni, ha a cigánygyerek hátbaszúr, vagy ellopja a biciklimet?

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:18:44

Ne gondolja senki, hogy ezt a szörnyű bűnténysorozatot akciófilmeken felnőtt szélsőségesek követték el. Ezek bizony kőkemény profik, az ennek megfelelő logisztikai háttérrel. Egyben rámutat az EU egyik nagy hátrányára is: nincs határőrizet, ergo bármelyik ellenséges EU-tagállam ügynökei igen könnyen járnak-kelnek...

Kis Hableány 2009.08.04. 14:19:24

Senki sem gondol arra hogy polgárháborút akarnak kirobbantani cigány és magyar közt,mert akkor el lehetne rendelni a szükségállapotot és elmaradnának a választások.Csak nem akar összejönni a tervük.

states 2009.08.04. 14:19:43

Szerintem pontosan felfogja mindenki, hogy mi történik, csak azt nem értik, hogyan lehetséges, hogy 1 év után sincs semmilyen eredmény, holott már 100-an nyomoznak, és 100 milla a fejpénz, pontosabban ezt is érti, mert a móri mészárlás rendőrségi buktája után már semmin sem csodálkozik, a legújabb rendőrségi beégés pedig ennek a Balla-fiúnak az esete. Az már csak hab a tortán, hogy van egy tökkelütött rendészeti miniszterünk, akin kórusban röhög az egész ország, ennek ellenére továbbra is bízik benne a tökkelütött miniszterelnök. A tökkelütöttek pártja adja ugyanis a minisztereket és az elnöküket...

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.08.04. 14:20:28

Ugye, nem szoltak részleteket közölni az elkövetés módjáról, de most - talán véletlenül - kibukott egy részlet: hallom a rádióban, hogy a kislány még életveszélyes állapotban van, 45 vagy mennyi sörét találta el.

Baszd meg, ahhoz az emberformához azért lenne pár kérdésem, aki sörétes puskával megy anyára meg kislányra!

Zeime 2009.08.04. 14:21:26

Cigánybűzözés van, de a megoldás nem abban van hogy kinyirjuk mind az 1 millió cigányt vagy kitoloncolni őket az északisarkra.Abszolut megvetem azokat akik igy gondolják, más kérdés, hogy ez nem is megvalósitható.Sajnos nem tudom mit kéne tenni, de hát ezért van bajnai és a válságkezelő kormány:S!(Ami 1 nagy vicc)a cigánykérdés megoldása egyben a válságmegoldása is)Budaházi féléket meg benyomni a magánzárkába életük végéig.Nem kell a gyűlölet szitás!
Szerintem

lolperec 2009.08.04. 14:21:38

néhány kérdés:
milyen körök követhetik el ezeket a gyilkosságokat, hogyha 50-100millió forintért nincs nyomravezető?

választások előtt kinek áll érdekében szítani a népet a jelenlegi hatalommal szemben?

vajon miért a roma kisebbség a támadás célpontja, talán mert az MSZP bérszavazói köre?

stb stb..
a jobboldalnak már semmi se szent, kafás lesz a köv 4 év..

Kis Hableány 2009.08.04. 14:22:18

Valóban gyanús a túl nagy nyomravezetői díj is mint azt feljebb is írta valaki.Mint ha tudnák hogy soha nem fog előkerülni a tettes kívülről.

DArchAngel 2009.08.04. 14:22:21

Igen nehezen tudom elhinni, hogy nem haladnak a nyomozással. Azt sem, hogy 100 ember kell rá. (Bár érdemes lenne tudni, hogy az a 100 kikből tevődik foglalkozásilag össze.)
Mindenesetre kurvára vékony jégre tévedt a társadalom...

PLa 2009.08.04. 14:23:47

Nekem ez az egész már nagyon sántít. Azért bakker hihetetlen, hogy ennyire béna a rendőrség, illetve azt is gondolom, hogy ez az ügy már olyan súlyú, hogy 1 év eredménytelen nyomozás után, már Drazsénak is mennie kéne.
Oké gond van a romákkal, persze. De nem akkora, hogy ilyen módon kellene megoldani, ráadásul tényleg azokon állva bosszút, akik maguk is inkább csak szenvedői ennek az egész elcseszett kissebségi politikának.
Én azt is kétlem, hogy az elkövetők magyarok.
De a rendőrséget tényleg nem értem, már a 3. gyilkosság után kellett volna egyenként az összes vadászt, sörétes fegyver tulajdonost, stb átnézni.
Azért az már biztos, hogy aki (akik) ezt teszik azok profik. Nem kicsit. Valszeg képzett emberek. Oly sok lenne a kis hazánkban ebből?

Kis Hableány 2009.08.04. 14:23:55

@lolperec: Ha polgárháborút robbantanának ki a dologgal,ki nyerne rajta ha elmaradnak a választások????A fidesz?Barom vagy!!

El Topo (Sgt. Elias) 2009.08.04. 14:24:03

@kiscsákó:

Majd anyád.
Ilyen hozzáállással más nem.

Flashzee · http://www.flashzene.com 2009.08.04. 14:24:24

A poszt remek! Valóban címlapra való! Az én véleményem, hogy ebben a témában a leghibásabb a média. Sajnos sok gyilkosság történik ebben az országban, és biztos ennek is volt valami oka, de a média annyira kicsavarja, majd felfújja, szándékosan provokálva, hogy az már egyszerűen hihetetlen. Az emberek nagyrésze meg sajnos elhiszi amit írnak, mondanak. Én személyesen hackeltem a Blikket, sikerrel, kíváncsiságból, úgyhogy tudom miről beszélek.

Dr Kangörény 2009.08.04. 14:24:49

Mintha korábban a szlovák titkosszolgálat vastagon benne lett volna a budapesti robbantgatásokban. Miért gondolná bárki, hogy megváltoztak azóta?

lolperec 2009.08.04. 14:25:48

@Kis Hableány: én Európában élek, itt nincsenek polgárháborúk kis barmozó :)

Run in The Sun · http://roadworks.blog.hu 2009.08.04. 14:25:48

Az Origón erről a felháborító büntettről is volt hír és mikor olvastam a kommentjeit kissé megnyugodtam mert szép lassan mindeki rájön hogy ez csak

PROVOKÁCIÓ!! Jó reggelt emberek,
hol hagytátok az eszeteket??

Szerintetek akik cigányokat akarnak ölni
ilyen, a cigányokra nem jellemzően becsületes, normális életmódot folytató anyán, lányán, magányos, dolgozó emberen akarják kiélni a bosszúvágyukat??

Aki gyűlöli a cigányokat az elmegy egy vidéki faluba és felgyújtja a cigánysort nem egyedülálló embereket öldös!

A hatalmas vérdíj, a profi elkövetők, a 100! fős nyomozócsoport meg az FBI mind azt mutatják hogy ezek megrendelésre dolgozó profik!!

Ez a gennyes hatalmi elit nemcsak rajtunk hanem a cigányokon is pontosan úgyanúgy élősködik és céljaira használja fel őket...vegyük már észre!

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:26:04

@ern0: teljesen logikus a sörétes puska használata:
1) nincs ballisztikai nyom
2) magán a söréten nem sok mindent tudsz vizsgálni (talán a gyártót, de abból sok van)
3) minden vadásznak van ilyen fegyvere (jó sok ellenőrizni való), ebből adódóan van legális forgalmazás (megint csak sok aprómunka)
4) helyiségharcra ideális, a találatot követően a célpont azonnal harcképtelenné válik (pláne ha védőfelszerelés nélküli civil).

A dolog tétje pedig - szerintem - kicsit több annál, mintsem a választások elhalasztása. Inkább társadalmi és az ebből következő gazdasági destabilizáció, a tőke elijesztése. Két olyan országot is tudok hirtelen, amelyik ebből rendesen profitálna.

M_R 2009.08.04. 14:26:58

Nem kéne ebből ekkora ügyet csinálni.
Húzni egy strigulát, oszt' jónapot - egy élősködővel kevesebb.

A rendőrség meg az adófizetők pénzének osztogatása helyett inkább fékezze meg a cigánybűnözést. Ott a helyszinen rögtön be lehetett volna gyűjteni a fél cigánysort - tippem szerint minimum 1000 év börtönt ki lehetne osztani az ott óbégató kokerók között.

Amelyik meg a rendőrre, újságíróra támadt azt szétverni, megbilincselni és már mehet is a kóterba.

A kis cigó kezelésére meg annyi pénzt fordítani, amit az anyja befizetett a TB-kasszába - vagyis nullát... Egy putrigyárral kevesebb lenne.

OmegA404 (törölt) 2009.08.04. 14:28:44

Konkrétan naponta hány ember hall meg értelmetlenül?

Illetve hány él értelmesen egy napot is?

Lassan kéne intézni egy népesség cserét Romániával... ha Benes dekrétum Eu konform, nem?

Dezsőjóska 2009.08.04. 14:29:15

@lolperec: Na nehogy már egyenlőséget húzz a "jobboldal" és egy-két kegyetlen gyilkos között te senkiházi!

Kis Hableány 2009.08.04. 14:29:22

@Run in The Sun: Így van!A céljuk jelenleg a cigányok és a magyarok egymásnakugrasztása!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.08.04. 14:29:35

Először is: nagyban (az általános-különös-egyes nézőpont általános részét figyelembe véve), az emberélet soha nem számított a történelem folyamán.

Másodszor nem biztos, hogy több a gyilkosság ma Magyarországon, mint 10-20-50-100 éve volt.

Harmadrészt azért figyelünk jobban ezekre a bűnesetekre, mert VALAKIK azt szeretnék elérni, hogy ez így legyen.
Nem gondolom, ha mondjuk húsz évvel ezelőtt történt volna mindez, egy Nyírség Hangja rövidhírnél többet jelentett volna.

Az persze más kérdés, hogy a közbiztonság valóban romlott, de ezek az esetek nem a közbiztonságról szólnak, még csak nem is a "cigánykérdésről", hanem a szándékos hangulatkeltésről, szvsz.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:30:28

@beavereater: Ez valami új elmélet,még nem hallottam róla.Emiatt nemhiszem hogy megijedne a tőke bárhol is!

Zeime 2009.08.04. 14:31:35

NEM a cigány tehet róla, hogy ingyen élhet!!
Rossz a rendszer.Gondolj bele ha bármit ingyen megszerezhetsz, akkor meg is szerzed(még ha tudod is hogy az elvileg nem ingyen lenne), és ne jöjjön itt senki azzal, hogy én nem én becsületes vagyok blabla...
Ez az emberi természet.ÉS NEM A CIGÁNYTERMÉSZET

OmegA404 (törölt) 2009.08.04. 14:31:39

Szerintem Pilsogos miniszter urat kéne erről megkérdeni, hogy mit intéznek Piriék, csakhogy ne a mindennapi lopásról legyen szó.

DArchAngel 2009.08.04. 14:32:20

@M_R: hát öreg, köszönjük, ezzel most sokkal közelebb hoztad a probléma megnyugtató megoldását. Ezzel a retorikával pontosan azok malmára hajtod a vizet, akiket gyűlölsz.

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:33:16

@DArchAngel: pedig sajnos igencsak úgy néz ki, hogy nem nagyon lesz tettes.

Ugyanis az elkövetők:
1) meghallgatják az eligazítást;
2) felmálháznak
3) beülnek a kocsiba, átjönnek Magyarországra
4) ölnek
5) beülnek a kocsiba és hazamennek
6) lejelentik a feladat végrehajtását.

Cca. max 8-12 óra. Aztán fogd meg, ha tudod. Ha a tisztelt "politikai elit" kormányon lévő része az elmúlt 20 év alatt nem egyfolytában azzal foglalkozott volna, hogy minél inkább átpolitizálja és elfoglalja a titkosszolgálatokat, akkor most nem itt tartanánk.
Azonban ehhez már túl hülyék voltak, nem értették meg, hogy egy politikától független, az ország érdekeit (ország nem egyenlő kormány!) szolgáló titkosszolgálatok nélkül (ahol a csak szakemberek dolgoznak, akiknek nem kell félni attól, hogy egy kormányváltás és repülnek) semmik vagyunk. Bekövetkezett. Mindenki gratulálhat a kedvenc pártjának...

OmegA404 (törölt) 2009.08.04. 14:33:22

@lolperec: szerbia koszovó Te nagyon nyomott?

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:34:31

@Kis Hableány: nana, tegyük fel, hogy sikerül egymásnak ugrasztani a cigányokat és a nem cigányokat és elkezdődik egy etnikai alapú zavargássorozat. Ne tudd meg, milyen gazdasági hatása lenne...

ged 2009.08.04. 14:34:49

@is:
"ezek után lesz cigány is, aki random öl majd fehéret" - baromarc, gondolj olaszliszkára! ezek fényes nappal teszik! büntetlenül

OmegA404 (törölt) 2009.08.04. 14:35:22

@Zeime: Érdekes mink se szertünk dogozni mégse szarunk ki egy tucat majmot.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:35:58

@beavereater: Na és nem utolsó sorban a komcsik a helyükön maradnának és megúsznák a fidesz által beígért felelőségrevonásokat.A nép meg hadd dögöljön.

ged 2009.08.04. 14:36:41

@beavereater: az meg a zsidóknak jó, olcsón felvásárolják magyarországot!

PLa 2009.08.04. 14:36:51

Fene tudja. Azért ez az összeesküvés elmélet is elég ijesztő. Belegondolni abba, hogy nem 3-4 örült rohangál csak, hanem megrendelésre, felső körökből utasítva történnek a dolgok...

Makumba4 2009.08.04. 14:37:50

Cigányellenes halálosztag....micsoda marhaság! Rögtön készítsünk is egy filmet, diktálom a hozzávalókat: szerintem legyen egy budai, jobbos beütésű, természetesen privatizációból meggazdagodott srác a vezér, aki kokainozik és kurvázik naphosszat, de brahiból - mert már túl van a ketrecharcon, a kutyaviadalon és a veszélyes sportokon is - a haverjaival elkezd cigányokat ölni! Legyen egy nyomozó, aki az ELTE bölcsészkarán végzett, de az országban dúló rasszizmus miatt meggyőződésből átigazolt a rendőrséghez. Ennek személyes oka is van, mert mondjuk családi szinten érintett a II. VH borzalmaiban. És kettejük között ott van az izgatóan szép újságírónő, aki az esetek kiderítése miatt kapcsolatba kerül mindkettejükkel...szerintem ne nézz több Film+-t, Amál! Ilyen ZS-kategóriás sztorikkal ott hülyítik a népeket! Nem zavar, hogy a mai napig nem tudjuk, ki robbantott a politikusok házainál a 98-as választások előtt? Hogy a mai napig nem tudjuk, ki lőtt rá a rendőrszékházra? Ki verette meg Csintalant? Ki mondta, hogy robbantani fognak a FIDESZ-gyűlésen a "terroristák"? Nem áll össze még ebből sem a mátrix? A Pókerarcok című filmben hangzik el a következő mondat: ha nem tudod, ki a palimadár a partiban, akkor Te vagy az! Itt mindenki, aki szem előtt van, csak báb és nem tud semmiről. Aki meg tud, hallgat és röhög a markába. Egy titkosszolga kérdezte tőlünk, földi halandóktól egy beszélgetés során, hogy szerintünk miért nem intézi el Slotát a magyar szolgálat valami rágalmazással vegyes provokációval? A Pasi alkoholista, a pénzét ne mtisztesséegs úton szerezte...ezer módja lenne...és csak ült, üveges szemekkel iszogatta a sörét. A következtetéseket vonja le mindenki maga...

Kis Hableány 2009.08.04. 14:38:32

@ged: Na és?A szántófőldet nem fogják Ízraelbe elvinni magukkal,ha majd kitakarodnak egyszer innen.

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:38:36

@Kis Hableány: ugyan már, királylány. Milyen felelősségre vonás... nem lesz itt semmilyen felelősségre vonás...

DaveSlim 2009.08.04. 14:39:02

Ezt nézzétek:
- megöltek egy CIGÁNY embert. 2558464 helyen, 346545 változatban elmondják itt, neten, blogon, hírben, tv-ben, mindenhol; csapból is ez folyik.

Nézzük meg a hírt, ha megölnek egy MAGYAR férfit:
- megöltek egy férfit. A tetteseket keresi a rendőrség.
Műsorunkat Kiszel Tünde új hajával folytatjuk.

Kérdés:
ha egy hírben leírják, hangsúlyozzák, hogy megöltek egy CIGÁNY embert, akkor ha MAGYAR embert ölnek meg, akkor miért nem mondják be, hogy MAGYAR embert öltek meg?
Jah... a cigányggyűlölet az manapság divatos lett? Ennyire hülye embert rég láttam. Van egy eladó lakásom a Leonardo Davinci utcában, a 8.-ik kerületben. Odaköltöznél, kedves posztíró? Akkor majd rájössz, hogy ez nem divat, hanem tapasztalat - sajnos.

Run in The Sun · http://roadworks.blog.hu 2009.08.04. 14:39:10

Úgy látom sokan kezdik már kapiskálni a lényeget!

Az hogy a cigányok ennyire elszabadultak és pofátlanul ránk támadnak. a fejünkre nőnek az nem aző hanem a mindenkori hatalmon lévő politikai rendszer bűne!!!

Amig etetjük az ingyenélőket, pozitíve diszkrimináljuk őket a magyarokkal szemben és minden sajtó, média nyilvánosságot megadunk nekik még a magyaroknak semmit akkor ez lesz...

De ez a rendszer bűne!! A hányingerkeltő, álságos álliberális bandáé és csatlósaiké!!

Nem a cigányokat kell megverni és elpusztítani hanem ezt a dolgozó, becsületes embert elnyomó, sanyargató és megfélemlítő POLITIKAI RENDSZERT! Ha ez meglesz, talán a cigánykérdés is más fényben fog feltűnni...addig meg ne hagyjuk hogy a média hülyére vegyen minket!!!

Kis Hableány 2009.08.04. 14:39:14

@beavereater: Ne vedd el az álmaimat légyszike!

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.04. 14:39:28

Ha jól sejtem ezek azok a dolgozó, rendes életmódot folytató romák, akik a nagy félelmükben hirtelen meg is verték a helyszínre érkezett újságírókat, nem?
Amúgy nagyon jól látszik, ki ír a II. kerületi villából, és ki az, akinek az utcájában lakik ilyen szegény, munkától megfáradt...
Aki nem érti mi az a cigánybűnözés, sétáljon már végig egy ilyen környéken egy biciklit tolva, miközben kézben tartott telefonnal telefonál...

hexan 2009.08.04. 14:40:14

Hogy veszi bárki is magának a bátorságot, hogy a nála csupán származásában különböző felett másképp ítélkezzen, mint saját maga felett? A kommentek 90%-ától hánynom kell. Itt gyilkosság történt emberek! Egy nőt és egy gyereket ért sérelem. Aki kiejti a száján a cigány szót, az már vakvágányon van.

Véleményem szerint a probléma megoldása nem a járőrözésben keresendő, hanem abban, ha elfelejtjük a "cigányt" mint kategóriát.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:40:24

@DaveSlim: Na igen!Engem is érdekelt volna a diósdi ékszerészgyilkosság de csak egy röpke hír volt hogy lelőtték szerencsétlent!

is 2009.08.04. 14:40:32

@ged: baromarc, de nem random. te is tudod, csak direkt hülyének tetteted magad. sikerült, elhisszük.

DaveSlim 2009.08.04. 14:41:08

Ezt nézzétek:
- megöltek egy CIGÁNY embert. 2558464 helyen, 346545 változatban elmondják itt, neten, blogon, hírben, tv-ben, mindenhol; csapból is ez folyik.

Nézzük meg a hírt, ha megölnek egy MAGYAR férfit:
- megöltek egy férfit. A tetteseket keresi a rendőrség.
Műsorunkat Kiszel Tünde új hajával folytatjuk.

Kérdés:
ha egy hírben leírják, hangsúlyozzák, hogy megöltek egy CIGÁNY embert, akkor ha MAGYAR embert ölnek meg, akkor miért nem mondják be, hogy MAGYAR embert öltek meg?
Jah... a cigányggyűlölet az manapság divatos lett? Ennyire hülye embert rég láttam. Van egy eladó lakásom a Leonardo Davinci utcában, a 8.-ik kerületben. Odaköltöznél, kedves posztíró? Akkor majd rájössz, hogy ez nem divat, hanem tapasztalat - sajnos.

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:41:15

@Kis Hableány: ajánlom figyelmedbe a régi szép magyar mondást: holló a hollónak nem vájja ki a szemét...

Zeime 2009.08.04. 14:41:45

@OmegA404: Mert a cigányok nem gondolkoznak a holnapon, mert tanulatlanok és emiatt buták és szűklátó körüek, de én ugy gondolom, hogy ez csak a környezetük miatt van ahol felnőnek, ahol szégyen ha tanul, dolgozik .számkivetett lesz és mivel a magyar ember nem fogadja el, ezért szépen vissza megy a sorba a testvérei közé.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.08.04. 14:41:46

A másik az, hogy nem értem, ha ezek a támadások olyanok művei lennének, akik a cigányokat utálják, akkor nem bakcigány bandákra kéne támadniuk, amint azok éppen autókat törnek pl. fel?

Ugyan a cigányok rosszabbik felét utálom, de ezek a tettek meglehetős gyávaságra vallanak.


Másik; ha megnézzük, valószínű nem minden gyilkosságot ugyanazok követtek el, pl. a pécsi esetnél kiderült hogy a családfő elég nagy maffiózó volt.


Egyébként meg köszönet a töketlen rendőrségünknek, hogy nem tudják fenntartani a rendet. Igazából kedvet érzek adót csalni, mert azért nem fizetek, hogy néha megvágjanak közúton.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:41:50

@Run in The Sun: Nekem most úgytűnik hogy a politikai rendszer nem óhajt más élősködőkket magán kívül mert a gazdaállatok már nem bírnak el többet és ezt tudják jól.

johevi 2009.08.04. 14:42:22

6 ember, alattomosan leszedve mint a krimikben... Magyarbűnözés - Ebből vajon lesz film?

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:43:18

@newtehen: bocsika, nem vagyok cigány, de ha valakit megölnének a családomból és az egyik tévéstáb bepofátlankodna a lakásba, hogy a riporter a vértócsa közepén állva "tudósíthasson", akkor igen hamar őt is zsákban vinnék el...

ezeket a köcsög "újságírókat" szerintem minden jóérzésű ember pofánverné...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.08.04. 14:43:44

@hexan: Attól az még megmarad.
A probléma a következetes rendfenntartás hiányában van; vagyis hogy sem magyarnak, sem cigánynak ne legyen kedve bűnözni, mert tuti elkapják, és olyat kap hogy megemlegeti.

Na de ez ma nincs. Csodálkozunk hogy ilyesmik történnek?

rotler 2009.08.04. 14:43:55

Én a nyolc kerben lakom,és elhihetitek,hogy itt naponta késelnek meg annyi embert (magyart),a cigányok,mint amennyi romát összesen megöltek az elmúlt hónapokban.Ezekért nem ajánlanak fel semmilyen nyomravezetői díjjat,és nincs külön telefonvonal magyarok elleni tamadások esetére.Itt egy kezemen megtudom számolni,hány romát ismerek aki dolgozik.Azt én is elitélem,hogy pont (dolgozó) nőkre,és gyerekekre lőnek.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:45:34

A 100 legkeresettebb bűnöző közt alig van egy két roma,mind magyar + kínai.

johevi 2009.08.04. 14:46:19

És olyan helyen, ahol nincs különbség cigány és nem cigány között. Dolgoznak becsülettel, van munkájuk, nem kérnek segélyeket... Vagy egyszerűen véletlenszerűen választják ki őket, minden társadalmi terepszemle nélkül. Egyedüli szempont, hogy falu szélén, menekülőúttal legyen...

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.04. 14:46:27

Amúgy valaki a nagy cigánytragédia közben észrevetet, hogy újra 300 Ft-ra kúszott a benzin, újabb adókat vezetnek be?

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:46:34

@ColT: itt a célpontokat gondosan kiválogatják. Ennyi eszük a hőzöngő zsebrambóknak nincs.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:47:27

A rendőröket is megverik és kiröhögik.

hex.kelly 2009.08.04. 14:47:44

Ezek a kivégzések - mert azok - valóban jól szervezett kis csapatmunkáról árulkodnak. Éppenséggel véletlenül faluszéli emberekre támadnak, éppenséggel éjszaka, amikor az áldozat munkába készül (a két utóbbi esetnél mintha így írták volna). Ezeket ki kell figyelni, ráadásul úgy, hogy a környezetnek ez ne tűnjön fel. Precíz, kidolgozott forgatókönyv szerint történik. Az utóbbi időben elszaporodott gyalogos bankrablások jutottak most eszembe. Nem lennék meglepve, ha a "bandának" a nappali tevékenységében ez is benne lenne.

Tényleg, FBI-osok hazamentek már?

Egyébként azt gondolom, hogy az elkövetők alapvetően nem rasszisták. Ha azok lennének, akkor egyszerre több áldozatuk lenne, "irtanának". Szerintem ez a dolog inkább az agresszióról szól.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:48:30

@newtehen: Senkit nem érdekelnek az újabb adók mert a régieket sem tudjuk már fizetni úgy sem.Felőlem bevezethetnek akár 500 db új adót is ha üres a zsebem.

2009.08.04. 14:48:49

Jó poszt. Kár, hogy egy tragédia miatt kellett megszületnie...

@beavereater: Mitől vagy benne 100%-ig biztos, hogy külföldi az elkövető?
Abból, amiket eddig tudni lehet, abban egyetértünk, hogy ez profi munka.

De van még egy lehetséges megoldás: a rendőrség nem tudja elfogni a tetteseket - mert NEM akarják őket elfogni...

Szóval ez lehet akár belülről, itthonról is irányítva.

rotler 2009.08.04. 14:48:50

@hexan: Gyere a nyolcba lakni,és felejtsd el,hogy cigányok a szomszédaid,persze csak,ha tudod :-))

Máriáshuncut 2009.08.04. 14:49:01

Ami itt történik lealacsonyító minden magyarországira nézve. Ez a mi társadalmunk. Nem az elité, nem a szegényeké, nem a cigányoké külön, és a magyaroké külön. Ezt mi közösen hagyjuk, hogy így legyen, Ez ellen mi nem teszünk semmit. Valaki kérdezte itt, hogy akkor ő most mit tegyen konkrétan, menjen őrségbe? Igen! Menjen!Járőrözzön magyarokkal és romákkal közösen, dumcsizzon velük az éjszaka üres óráiban, érezze a testén, az élete mindennapjaiban, hogy mi az, ami velünk történik. Pláne, ha ilyen fásultak, rezignáltak vagyunk. Olvasom a szánalmas gyanakvó, keresztbe vádaskodó dumákat. Ordítani tudnék a kétségbeeséstől és a szomorúságtól, hogy idáig jutottunk. Tudjátok mi volt tegnap a nyitó anyag az Indexen: Ranschbourg Jenő az apás gyed-ről. Feje tetején az értékrend ebben a kilúgozott, megromlott társdadalomban, már az újságírók sem tudják, hogy mi fontos, mi nem. Egy ilyen ocsmányul ledurrantott ártatlan asszony egészséges immunrendszerű társadalomban, pld a felnőtté tett Németországban másfélmillió embert visz ki az utcára. Itt meg a sok sunyi irígy csodaváró nyomorult 15 %-ot basz bele egy náci pártba. Ébredjetek már fel, nem a világ megy rossz irányba ezen a sztrádán!!

rotler 2009.08.04. 14:50:02

@Kis Hableány: Így van,de pár hónapja van csak így,mert elötte szinte csak cigány volt köztük..

johevi 2009.08.04. 14:51:40

Nem is tudom talán az lenne a kisebb rossz, ha az derülne ki, hogy egy banda áll ez mögött. Mert az lenne a legszomorúbb, ha ezek egymástól független, ám egymás példáján felbuzdult lokális csoportok lennének.... Na az lenne a vég....

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.04. 14:51:51

@Máriáshuncut:
Hehe.. hehehe.. Járőrőzni, romákkal.. Hehhe... Te tényleg ennyire hülye vagy?

olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.08.04. 14:52:10

hülye FIDESZ, okos SZDSZ.... sokat elmond a pártatlanságodról meg az igazságkeresésedről ez a dolog... ne hülyéskedj... Draskovics ha képes hazudni szemrebbenés nélkül beállítani egy hamis filmet mint bizonyítékot és te azt mondod nem képes bármire?? de igen ezek bármire képesek!!! de vannak hülyék, mint te akik nem veszik észre... a drágalátos szdsz-ed is benne van... az érvek amitől nem biztos, hogy uzsora vagy leszámolás... nem állják meg a helyüket ... rasszista támadás... az nem állja a helyét, mert azok inkább valami menőbbet (nem átlagosat, s főleg nem gyereket, hogy maguk ellen hergeljék a kevés pártfogójukat is) nyírnának ki, hogy lássák nem tréfálnak...szerintem uzsora vagy elmebeteg... de akkor mindkettőnél sokan fognak szívni, az előre harangozott hülyeségekért... sőt ha uzsora, kinézem, hogy mélységes csend lesz, mert akkor a sok elcseszett pénz, meg terrorista vadászat... szóval, bárki teszi, kapja be, bármennyire rasszista vagyok, nem megoldás ez... se a láger... az integráció, az a megoldás... de ez amit a kurmány meg a sok EUs seggfej csinál (az OCÖvél az élen) nem fog semmi jóra vezetni... itt, a fő bűnösök a fegyveresek... de mindenki aki engedte a helyzetet így elfajulni, szdsz, mszp, ocö... látod Tatárszentgyörgyön annyira hasznot akartak húzni a dologból, hogy saját házát gyújtotta fel az ocös némber... szerintem azt is ugyanúgy el kell ítélni terrorizmusért, mint bárki mást, mert ez gyűlöletkeltés egy nagyon is ékes példája... de erről te nem írsz, mert hát az rasszizmus lenne... látod... addig lesz is rasszizmus amíg beszélünk róla...

beavereater [AT] 2009.08.04. 14:52:30

@AntiChrist: az a remény éltet, hogy ennyire még a magyar politikusok sem hülyék, hogy fáklyával mennek be a lőportárba...

persze ha ezt itthonról szervezik, akkor meneküljön ki merre lát...

CyberPunK 2009.08.04. 14:52:38

Kíváncsi vagyok, hogy mikor derül ki, hogy nem is voltak annyira szentéletűek, és végül is leszámolás/uzsorakölcsön/féltékenység volt a háttérben. Eddig párszor már kiderült.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:52:59

Elbaszta IV Béla mikor betelepített mert nem gondolta hogy ez lesz!

rotler 2009.08.04. 14:53:34

Én egy tömb házban lakom,és szerencsére csak 2 cigány család lakik itt.De tegnap majdnem hátba szúrt az egyik egy ollóval,az egy éves kislányomon vérszemetkapva(mert velem volt) cserepes virágokat dobált felé.Aki védi ezeket az állatokat az jöjjön ide lakni,csak 1 hónapra...

Kis Hableány 2009.08.04. 14:53:46

@newtehen: DDDDDDDDDDDDDDD EgyetértekD

Dr. No 2009.08.04. 14:54:57

Szerintem meg tipikus szélsőséges taktika a beilleszkedetteket / megbékélésre hajlamosakat irtani. Az IRA és az ETA, a csecsen és az iraki felkelők áldozatainak nagy része egyszerű állampolgár, aki nem csinál semmit (az ő felfogásukban: kollaborál). A Hamasz a választások után mindenkit elfogott / kinyírt /eltüntetett, akiről tudták, hogy a palesztin-zsidó megbékélés híve. Már Sztálin is alkalmazta ezt a taktikát a második világháborúban a partizánok irányításánál. A logika egyszerű: nincs szükség olyanokra, akik személyükben alternatívát vagy ellenpéldát jelentenek. "Ha nincs ember, nincs probléma." Egy falurossza cigánycsalád meg a puszta létével is nap mint nap élezi a magyar-cigány feszültséget, ami valakiknek, úgy tűnik, hasznos.

Puff neki.

Zeime 2009.08.04. 14:55:01

@newtehen: miért is elkpézelhetlen?Talán többre tartod magam?

olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.08.04. 14:55:02

@Máriáshuncut: te olvastad az 'náci' párt programját??? mert nem úgy néz ki akkor meg hülye vagy....Olaszliszkán, rasszizmusból agyonvert tanár miatt miért nem ment ki a 1,5 millió ember?? miért rasszista az aki ezt felhozza?? pofázol te is mind más de te nem nem teszel mást mint szítod a gyűlöletet te is...

Lord_Cica (törölt) 2009.08.04. 14:55:18

Mindig van nyom. De a mi rendőreink még a meghalt francia lány halálozási idejét sem tudták megállapítani. Ez a baj, nincs szakértelem sehol. Hány magyar hallgató van kinnt nyugaton tanulni állami támogatással, aki majd visszajönnek dolgozni/tanítani?

newdawn 2009.08.04. 14:55:37

Nem leszek népszerű, de én is provokációra gondolok a következők miatt:
1. látszólag semmi összefüggés nincs az áldozatok között azt leszámítva hogy egy kisebbséghez tartoznak. Továbbá sok esetben pont olyan emberek voltak az áldozatok - és olyan településen - akik a társadalom által elvárt normáknak megfeleltek (dolgoztak, normális körülmények közt nevelték gyerekeiket, stb) és összetűzés se volt az adott településen. Amennyiben szervezett provokációban gondolkodunk, sikít a stratégia, hogy az ország különböző pontjain kell gyilkosságokat végezni, hogy SEHOL, SENKI ne érezze magát biztonságban, ráadásul olyan embereket, akikre nem is nagyon lehetett kifogása senkinek, hogy még zavarosabb legyen az egész, amivel nagyszerűen egymásnak ugraszthatók az emberek - hogy ez miért jó az mindig az alkalmazó politikai hatalomtól függ, de a zavarkeltés nem egy új találmány, hogy a fontos dolgokról eltereljük a hangsúlyt.
2. a rendőrség nem szeret pénzt kiadni a kezéből. amennyiben "belső" emberek az elkövetők, érthető miért vállalnak bátran ekkora összeget, hisz tudják, hogy a büdös életben senki nem kapja meg, továbbá tök jól be lehet bújni a "látjátok mi pénzt és energiát nem kímélünk azért, hogy elkapjuk ezeket"...más kérdés, hogy fordított esetben ugyan miért nincs nem hogy ekkora, de legalább jelképes összeg a nyomravezetőnek...
3. ne mondja nekem senki, hogy ha valóban 70 nyomozó dolgozik ezen már hónapok óta, akkor sehova nem jutottak. ha nem olyan elkövetőről lenne szó aki beszervezett, feltételezem tényleg nyomoznának rendesen, mert a rendőrségnek sem érdeke hogy egy csapat idiótaként tetszelegjen, mivel képtelenek voltak egy centit is haladni eddig az ügyben...
Mondjon bárki, bármit, nekem ez gyanús. Két kimenetelt tudok elképzelni, a)nem kerül elő soha senki, b)valakiknek a nyakába varrják, és csinálnak egy 10 éves bírósági színjátékot az egészből, mert rábizonyítani nem tudják, de ezen tovább lehet csámcsogni.
Azt meg mindenki tudja, hogy a pánik és a hisztériakeltés egy standard politikai taktikai eszköz, amit elmebeteg Feri bátyánk pl. rettenetesen humorosan és bárgyún próbálta anno bejátszani (terror-kártya) egy szaros kordon megtartására, hogy néhány idiótát távol tartson, mert az neki jó, a többieknek meg nem.
Biztos sokan vannak akik szerint az ilyen gondolatmenetek szülői paranoiások, ha így, akkor én is az vagyok, de néha akár csak játszásiból, érdemes lehet elgondolkozni, van-e valami a feketén és a fehéren túl.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.04. 14:56:29

@Zeime:
Erre az a válaszom, hogy tedd meg az általam említett sétát. Ha visszajöttél, utána folytassuk, jó?

Joindulat SC 2009.08.04. 14:56:30

"Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt." - Ez itt a lényeg!!! Nem a bőrszín! Az anya lehetett volna a Te anyád is meg az enyém is.A híradókban is cigányoznak meg romáznak.Érdekes ha nem roma származású az elkövető vagy az áldozat akkor nem mondják,hogy fehér, vagy magyar.

olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.08.04. 14:56:36

@Dr. No: és a IDF az nem gyilkol gyereket ?? fegyverteleneket?? saját szülőföldjükön???

Arzén Vendel (törölt) 2009.08.04. 14:56:45

Szerintem a sorozatgyilkosságok ténye és az hogy ezekkel az esetekkel kapcsolatban milyen kevés (van egyáltalán?) információval rendelkezünk önmagában elejét kell hogy vegye mindenféle találgatásnak és vádnak. Itt tényleg csak abban lehet bízni hogy a rendőrség elkapja ezeket az állatokat mielőtt újabb embereket végeznek ki. És akkor talán kiderül mi állhat a háttérben. Jelenleg mindenki a maga világképének megfelelő magyarázatot olvassa ki a tragédiákból ami agytúráztatásra tökéletesen megfelel, de remélhetőleg a többségnek nem elég a zsigeri egyszeregy.

nadivereb 2009.08.04. 14:56:51

Na jó, elegem van a "Moszad/KGB/CIA/MSZP öleti meg őket, hogy tőkeileg destabilizáljon/ polgárháborút szítson/ elterelje a figyelmet valamiről" típusú elméletekből. Egy ilyen gyilkosságsorozat elkövetéséhez tökéletesen megvan a lehetőség, az eszköztár és a társadalmi táptalaj is Magyarországon. Nem gondoljátok, hogy ha a titkosszolgálat vagy fasztuggyaki csinálja, akkor a 6 halott/5 sebesült arány egy kicsit másképp nézne ki? Fekete terepjárója is elég sok embernek van. A faluszéli házak megközelítéséhez se kell előzetes képzettség, sőt, ez utóbbi szerintem inkább gyávaságra vall, mintsem profizmusra.
Azoknak meg, akik minden érvre rá tudnak kontrázni azzal, hogy "biztos azért hibázták el/ tartóztattak le valakit/ csinálnak bármit, hogy eltereljék magukról a figyelmet", javaslom, hogy járjanak keresztény klubokba, mert ott szokás a klasszik "Isten létére az a legnagyobb bizonyíték, hogy nincs bizonyíték" maszlagot bevenni.
Amúgy meg ajánlom a South Park 9/11-es részét, annak is a végén a következő részt:
Kyle: So who caused 9/11?
Stan: Wha'dya mean? A bunch of pissed off Muslims.
Hardly Boy: Yeah, what are you, retarded?

Kis Hableány 2009.08.04. 14:57:08

@rotler: Az állatkertben nagyobb biztonságban lennél.Ráadásul megnézheted hogy a krokodil háza milyen űberjó kis kecó.

vázkulcs 2009.08.04. 14:57:24

Nem tudod elképzelni, hogy titkosszolgák gyilkolnak cigányokat, hogy a szélsőjobboldali veszélyérzetet fokozzák?

Hát ha az összes gyilkosságot összeszámolnánk amit hasonló politikai céllal elkövettek a világon néhány temető megtelne az áldozatokkal.

2009.08.04. 14:57:28

@beavereater: Értem.
Sajnos, én pesszimistább vagyok. Én a magyar politikusokról bármit el tudok képzelni.
De remélem nincs igazam :)

Thyb 2009.08.04. 14:57:54

@beavereater: Mivel hatalmas menyiségű sörát talált, ebből az következik, hogy alsótáras (6 töltényes fegyverrel mentek). Az ilyen puskánál minden töltény kidobódik ujratöltésnél. Az ütőszeg viszont jellegzetes beazonositható nyomot hagy. Általában minden ütőszeg máshova csap, más a kopás rajta, más az ütés ereje. Innentől ez is beazonositható.

Egyébként, az, hogy ki lövöldöz egyenlőre nem tudni. Lehet valós rasszizmus, de lehet provokáció is. Amikor Mortimer szurt a villamoson akkor is mindenki azzal kezdte, hogy mert cigány gyülölet, majd amikor kiderült, hogy Ő is roma származásilag, akkor meg minden addig óbégató eltünt a szinről. Nem hiszem, hogy bármilyen politikai csoporthoz is tartoznának az elkövetők. Ugy vélem, valami fiatal suhancok, akik még olyan szinten éretlenek, hogy nem képesek felmérni mit is csinálnak valójában.

Varjú · http://www.varj.freeblog.hu 2009.08.04. 14:59:04

Nekem eddig a legerősebb tippem az, hogy egy pszichopata sorozatgyilkossal van dolgunk. Mármint a kifejezés eredeti, patologikus értelmében (Ted Bundy, Albert Fish, Zodiákus, stb.). Talán azért sem merül fel ez a verzió, mert Európában ez a típus nemigen képviselteti magát, a többség talán hajlamos úgy gondolni, ilyen csak Amerikában van. Pedig pl. Németországnak és Oroszországnak megvoltak a maga sorozatgyilkosai.

A sorozatgyilkosok hajlamosak olyan áldozattípust választani, akik könnyű prédát jelentenek (nők, gyerekek) - vagy akiknek a megölését a társadalom nem ítéli el egyöntetűen (prostituáltak, homoszexuálisok, stb.). Az adott mintán belül azonban mindegy nekik, hogy kit választanak pontosan. Az utóbbi évek cigányügyi marakodásai során a magyar közéletnek sikerült elérnie, hogy a cigányok bekerüljenek a második kategóriába (tessék csak egy pillantást vetni a széljobbos fórumokra, egymással vetekedve látják el újabb tippekkel emberünket). A Bombagyárnak emellett volt még egy jó megfigyelése, az áldozatok mind a falu szélén laktak, így könnyű célpontot jelentettek (első kategória).

Ha a teóriám igaz, akkor teljesen mindegy, hogy az áldozatok példás életvitelt folytattak, ez egyszerűen nem faktor a gyilkos számára. És bár nem táplálok illúziókat a cigányság integrációs szintjével kapcsolatban, valószínű, hogy ezzel a pszeudo-véletlenszerű célpontválasztással egyszerűen statisztikailag könnyebben talál "jó", mint "rossz" cigányt.

Tömören: nincs itt politikai szerveződés a háttérben, csak egy labilis lelkiállapotú "lőporos hordó", ami a politikai csatározások tüzijátéka során tüzet fogott.

Kis Hableány 2009.08.04. 14:59:45

Csak egyszer kérdeznének meg engem hogy zárkóztassák fel ezeket az állatokat.20 év alatt úgy felzárkóztatnám őket hogy csak lesne a világ!

Dr. No 2009.08.04. 15:01:06

@pinky, the brain: Itt a saját lakosság bizonyos része ellen folytatott terror logikátlanságának látszólagosságáról írtam, te funkcionális analfabéta.

Bocsánat, hogy egyfolytában olyanokat írok, amiról mindig ugyanaz a disznóság kénytelen az eszedbe jutni.

lolperec 2009.08.04. 15:01:54

@OmegA404: sorry, de nekem Szerbia nem Európa..

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.04. 15:02:48

@Thyb: "Mivel hatalmas menyiségű sörát talált, ebből az következik, hogy alsótáras (6 töltényes fegyverrel mentek)"

Vagy többen lőttek...

2009.08.04. 15:03:24

@nadivereb: Nézd, vagy annyira profik az elkövetők, hogy 'egyszerű' emberek nem lehetnek, VAGY a magyar rendőrség annyira béna, hogy Isten irgalmazzon nekünk (értsd: az egész országnak).

Elméletileg létezik egy harmadik lehetőség is: már tudnak valamit, de mégis azt mondják, hogy nem. Csakhogy ezt ilyen kiélezett körülmények között normális ember nem hallgatja el.
Legalább annyit mondaniuk kellene: nyomon vagyunk!

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.08.04. 15:04:14

@fenyvesi: Én ezt a járőrözést erőltetném kicsit. Hívjuk baráti társaságnak a járőröket, legyen gázpisztoly náluk, csőre töltve, póttárral, és ha valami probléma akad, használják a fegyvereket...

Mondom: probléma.

Ez most rasszista hozzászólás volt?

Wrex 2009.08.04. 15:04:38

@hexan: Hát pedig rohadtul nincs vakvágányon. Na nem a gyilkosság miatt, hanem
* a foglalkozás mértéke (minden tévé, rádió, újság, stb. kiemelten foglalkozik vele, erősen hangsúlyozva hogy az áldozat cigány)
* a nyomravezetői díj mértéke (100 guriga?!? Emlékeztetőül: a 14 éves Horák Nórát 2008. november 23-án megerőszakolták, majd megfojtották, ruházatától megfosztott holttestét az útszéli árokba lökték. Nyomravezetői díj: 10 guriga. Ergó: egy nemcigány tizedannyit ér (jó esetben) mint egy cigány.)
miatt.

pinduri777 2009.08.04. 15:05:31

kérdés: nem cigány emberért mikor ajánlottak fel 100 milkót? nem kötekedés, csak kíváncsi vagyok...
sok megkéselt és összevert nem cigány áldozat ügyében (akiket cigány bántalmazott vagy ölt meg) nincs ekkora felfordulás... hogy is van ez?

newdawn 2009.08.04. 15:05:56

@newdawn: Mellesleg, szívesen fogadok minden MAGYARÁZATOT, de habzó szájjal azt üvöltözni, hogy csakis azért haltak meg mert cigányok voltak, legalább annyira felelőtlen dolog az én szememben, mint ezeknek az embereknek az, hogy valakik "felsőbb érdekekre" hivatkoznak...mindkettő feltételezés káros, de azt hiszem nem egymásban kell keresni a hibát, hanem a magyar igazságszolgáltatásban, hogy a töketlenségükkel táptalajt adnak mindenféle feltételezésnek, ezzel is elősegítve (akarva vagy akaratlanul) az emberek közti viszonyok megromlását, a helyzet eldurvulását, a társadalom szétszakadását...úgyhogy _szerintem_ itt sem anyázni kéne, hanem meghallgatni, mit mond a másik...

Kis Hableány 2009.08.04. 15:06:40

@Tom Bobb: Nem,csak ostoba.Szerinted melyik magyar menne a cigánysorra járőrözni éjjel,mikor még a rendőröknek is nekimennek ezek a barmok?A végén a járőrt néznék ellenségnek azt megölnék.Inkább nyílvánítsák rezervátummá az összes cigány falut és kerítsék körbe elektromos kerítéssel őket.

Run in The Sun · http://roadworks.blog.hu 2009.08.04. 15:06:53

Nos igen mert ugye ha elvagyunk ezzel a cigány-magyar ellentéttel mi is nem ju t eszünkbe?:

1. Hogy a "válságban" lévő magyar és külföldi bankok a mi, fáradságos munkával megszerzett pénzünkből állami segítséggel lesznek "megsegítve" - azért hogy aztán elvigye a fejed felül a házad ha nem tudod fizetni az egyre magasabb törlesztő részleteket???

2. Azt hogy az életveszélyes járműveket utcára küldő BKV, MÁV és más állami társaságok vezetői TÖBB SZÁZ MILLIÓS! végkielégítéseket és milliós fizetéseket kapnak, még te és én a százezres fizetéséből vegyen 300ft-os jegyet, benzint vagy 9000 ft-os havibérletet??

3. Azt mikor van ahol az oktatásban krétára sincs pénz de egy egyetemi rektor MILLIÓKAT keres???

4. A 4-es metró és autópályaépítéseket, a fővárost ellehetetlenítő és silány útfelújításokat a média hülyeségeit, az egészségügy tönkretételét és még sorolhatnám...de már belefáradtam! :(

az a baj hogy itt úgy érzem már csak radikális megoldás lehet..a magyar ÁLdemokrácia és politikai elit már ccsődöt mondott...lassan nekünk kell lépnünk!!

Lord_Cica (törölt) 2009.08.04. 15:08:17

Ugyan már a titkosszolgálat? Ami még az UD zrt-vel szemben is megbukott? Ne röhögtessetek. Itt vagy tényleg egy/két pszichopata van a dologban, vagy nincs összefüggés az ügyek között.

pinduri777 2009.08.04. 15:08:50

talán az áldozat cigusok tesznek érte, hogy csúnya véget érjenek, nem? vagy ők rabolhatnak, ölhetnek?!
Erre jó pár magyar kirabolt kisnyugdíjas, megvert iskolás, félelemben tartott falusi vagy sportrajongó ember is kíváncsi...

redriot77 2009.08.04. 15:09:21

Ez a százmilliós nyomravezetői díj azért bűzlik egy kissé. Elég komoly rablásoknál, gyilkosságoknál nagyságrendekkel kisebb összeget ajánlottak fel a nyomravezetőnek.

Ha jól emlékszem a móri gyilkosságnál is olyan 2-5 millió körüli összegről volt szó. Jó, talán tízről. 100millió forintot nem adnak oda egy becsületes, kívülálló embernek, akinek információi vannak az elkövetőről.

Elképzelhető, hogy tudják, hogy ilyen személy nem létezik. Ezt csak akkor tudhatják biztosra, ha ők tudják ki az elkövető...

Hogy lehet ilyet feltételezni? Mégis hogy? Úgy, hogy Magyarországon ma már nem léteznek erkölcsi korlátok. OK, talán mégis, még nincsenek '94-es ruandai állapotok, de egy jó középamerikai szintre már sikeresen befészkeltük magunkat.

Kis Hableány 2009.08.04. 15:09:41

Fel kell őket zárkóztatni bármi áron!!Nincs más megoldás!Kezdjék a börtönökben a felzárkóztatást!Minden elítélt aki 50 év alatti és nem hajlandó iskolapadba ülni és tanulni,az ne kapjon csak napi 1 szelet szárazkenyeret és vizet!Amelyik hajlandó tanulni az napi 3x étkezépst+ édességet kapjon abban az esetben ha a tanúlmányi átlaga legalább 3-as!

hexan 2009.08.04. 15:10:11

@rotler: A "kilenben" lakom és vannak szomszédaim, akiket cigányként szokás megkülönböztetni.

Füli 2009.08.04. 15:11:43

Ez a provokáció-feldobás azért elég pofátlan dolog: pl. 500 ezer magyart is azért gyilkoltak meg, mert hogy legyen később mire emlékezni/emlékeztetni, mi? Egyesek keverik az okot az okozattal: ha utáljuk a másikat, ha nem tűrjük meg őket, akkor abból lehet akár gyilkosság. De vajon XY felelős-e azért, mert annak született, aminek? Nem ez a legundorítóbb dolog: kirekeszteni, megölni valakit csak amiatt, mert megszületett?

mikrovp 2009.08.04. 15:11:55

Most komolyan. Mi lehet az indítéka egy ilyen gyilkosságnak? Nem a rasszizmus, mert akkor egy tenyérbemászó merdzsós szemétládát nyírnának ki. Nem családi bosszú, mert akkor a család már rég ott ordítozna és dobálná a neveket. Nem rablás, mert nem vittek el semmit. Ugyanakkor nagyon profik csinálták, mert az, hogy a rendőrség nulla nyomot talál, az azért magas fokú képzettségre és szervezettségre, előkészítettségre utal. Tehát nem személyes, nem faji, nem anyagi indíték, viszont profi kivitelezés. Akkor vajon mi az ok, ha nem provokáció? Kinek is érdeke ez?

nadivereb 2009.08.04. 15:12:04

@AntiChrist: Ilyen mértékű "profizmushoz" nem kell egy rambónak lenni, elég, ha embereink kitervelik az egészet és tartják magukat a tervhez. Előzetes helyszínfelmér, odahajt, belő, bemegy, lelő, kimegy, elhajt. Ehhez nem kell rakétatudósnak lenni, elég, ha mondjuk volt sorkatona. Vagy tagja vmi katonai klubnak.

pinduri777 2009.08.04. 15:12:36

@Run in The Sun: léphetnénk végre! teljesen igazad van, és tudod, néha az ilyenek miatt fontolgatom, hogy lelépek ebből a javíthatatlanul mocskos országból. bár talán a mocsok okozóit kellene kitenni inne, nem minket, dolgozó embereket...

Lord_Cica (törölt) 2009.08.04. 15:14:45

Azért az vicces, hogy pszichopata gyilkosokról beszélünk, miközben a kommentelők egy jó része kifejezetten örülne tövábbi cigányok lemészárlásának. Ez nem deviancia, ez kezd normává válni.

rotler 2009.08.04. 15:15:10

Én a nyolc kerben lakom,és elhihetitek,hogy itt naponta késelnek meg annyi embert (magyart),a cigányok,mint amennyi romát összesen megöltek az elmúlt hónapokban.Ezekért nem ajánlanak fel semmilyen nyomravezetői díjjat,és nincs külön telefonvonal magyarok elleni tamadások esetére.Itt egy kezemen megtudom számolni,hány romát ismerek aki dolgozik.Azt én is elitélem,hogy pont (dolgozó) nőkre,és gyerekekre lőnek

hablabla 2009.08.04. 15:15:20

Teljesen mindegy ki miért követte el, és ki az áldozat, a rendőrség tegye a dolgát, de végre profin.

Az utóbbi évek nyilvánosságot kapott gyilkosságai kapcsán elég lett volna a szomszédba átugrani, és megkérdezni maga tette?
De nem, derék jó rendőreink előbb fél Magyarországtól vesznek DNS mintát, és letartóztatnak mindenkit, aki csak rájuk néz. Szerintem komoly gond van a rendőrséggel, és ezt az elkövető is tudja ha megmeri ismételni tettét újra és újra. Lehet hogy az elkövető nem is a romákat gyűlöli, hanem a rendőrség fogyatékosságára akarja felhívni a figyelmet.

Nick Leeson 2009.08.04. 15:15:22

Nem olvastam végig a kommenteket.

Szerintem külföldi titkosszolgálatok csinálják... a gyilkosságokat pl. Szlovák, Román.
Nekik érdekük, hogy a fél világ egy rasszista/náci görénynek nézzen minket.

A szlovákoknak pl. most a nyelvtörvény balhé kellős közepén igazán jól jön, ha nemzetközi fórumokon mi szaralaknak számítunk...

Sajnos idióta kormányunk és médiánk, még rá is tesz egy lapáttal, így nem csak a fél világ előtt vagyunk nácinak beállítva, hanem saját magunk előtt is...

Gratulálok!

nadivereb 2009.08.04. 15:15:26

@pinduri777: Akiket a falu szélén élő, éjjeliőrként vagy mezőgazdasági munkásként dolgozó férfi/asszony vert össze/késelt meg? Ez olyan, mint egy ismerősöm, aki még a sarki giroszost is terroristának nézi, mert arab.

2009.08.04. 15:15:30

@nadivereb: Totálisan, minden nyom nélkül nem tud felszívódni. Ha profi a rendőrség, akkor kell hogy találjanak valamilyen nyomot - különösen a sokadik elkövetés után. Hacsak nem túl jól képzett az elkövető - és HA profi a rendőrség...

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.04. 15:16:04

@Füli: Azért ez egy nagyon erős csúsztatás... A Cigányokat nem azért utálják, aminek születtek, hanem ahogy élnek...

@mikrovp:
Lehet, hogy azért találtak nulla nyomot, mert rézből van a töltényhüvely?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.08.04. 15:16:05

Ha már az Index címlapra 'Megöltek egy nőt' címmel került ki a post (megérdemelten, mert nagyon jó írás), akkor megemlíthetnénk azt is, hogy Magyarországon hetente megöl egy nőt az élettársa, férje vagy hasonló hozzátartozója.
Hetente egyet.
Hetente egy Kisléta.
Az éveken át pokolban élő, félholtra vert nőkről nem is beszélve.
Ezekkel kapcsolatban hol van a három napig tartó folyamatos Index címlap? Hol van a társadalmi felvilágosítás? Hol van a népnevelés, hogy nőt NEM ütünk, és NEM verünk agyon?
Akkor sem tesszük, ha évekig mellettünk marad, verve is, mint a kutya, mert esetleg túl gyáva, túl magányos, vagy simán túl hülye ahhoz, hogy elmenjen. Akkor sem.
Hol van a példás megtorlás?
Hol vannak az önkormányzati, országos képviselők a tetthelyről?

Dr. No 2009.08.04. 15:16:50

@pinduri777: Csakhogy az ő hullájukkal nem "üzengetnek".

rotler 2009.08.04. 15:16:58

Remélem cigány lesz az elkövető is,és Kolompár Orbán bízta meg....

hexan 2009.08.04. 15:17:07

@Wrex: A rassz létezik. A kultúra és a mentalitás szintén. Az ezekből levont következtetések az ezekre adott reakciók olyan korcsak, mint a válaszod utolsó konklúziója...
Nem vagyunk egyformák, de egy kultúrált államban a békés együttélés a bevett szokás.

2009.08.04. 15:18:19

Véleményem a következö:
- Lehet hogy létezik egy agyatlan csoport,csoportok- akinek érdeke,a félelem gerjesztése, ezen állapot fenntartása.
--Ez a csoport, csoportok -lehetnek, magyarok, de lehetnek romák is.Ha abból indulok ki, hogy a zavarosban jól lehet halászni, mindkettö elképzelhetö.
---Azt sem lehet kizárni, hogy valamely környezö ország titkosszolgálata kavarja a kakit. Ezt annál is inkább nem lehet elvetni--miként az elözöeket sem, mert majd minden ország haragszik a magyarokra. Ki ezért, ki azért.Most instabillá tehetö, az amugy sem szilárd alapon nyugvó, gazdasági és közbiztonsági helyzet.
----Mivel a magyar rendörség, már a nevetség határán dolgozik, felmerül a magyar titkosszolgálat esetleges tevékenysége is. Mert ugye, miért nem érek el eredményt? Mert én csináltam, mert értem csinálták, mert megkértek rá, hogy ne érjek el eredményt! Nos, ez a magyar politikai elitnek nevezett "sumák, zsebtömő" alakulatok megrendelése is lehet. Hiszen, minnél rosszabb az országnak, annál jobb a pártoknak és politikusainak! Lehet tovább, lopni, csalni és hazudni. Annál is inkább, mivel a demokrácia, nálunk eddig sem létezett és most sincs. Csak sógor, koma, uram, bátyám és a többi nem számit.
----Vajon, mikor fogják már el öket? Szerintem, soha! Mert erre a magyar rendvédelem--sajnos képtelen!De szurkolok nekik, mert elegem van a szarkavarásból!

Dr.Bio74 2009.08.04. 15:18:29

Az elkövetők szerintem is betegek, ugyanakkor, minden jel arra mutat, hogy annyira férgek, hogy az már szinte profizmus.Vagy inkább profizmus, mely félelmetesen abba az irányba mutat, hogy ezek az állatok megrendelésre dolgozó szennyalakok.

Jah és még valami, mennyit ér egy cigány, meg egy nem cigány? Normál esetben ugyannyit, a jutalom mértéke a bűnügy súlyosságát reprezentálja. Az egyik egy köztörvényes alja ember tette, mely láthatóan lokális, a másik pedig egy egyenlőre sem elkövetőiben, sem indítékaiban nem megfogható sorozat része.

Kis Hableány 2009.08.04. 15:18:43

@az aki: Hát a Slotából kinézném simán ezt!

Szűcslaci 2009.08.04. 15:19:18

A kommunisták a saját anyjukat is megölik és megerőszakolják, ha az érdekük úgy kívánja. Nincs kétségem afelől, hogy ezeknek a szerencsétleneknek a halála is az ő mocskos lelkükön szárad. ( A kommunista nálam gyűjtőszó ezekre a szemét, kommunistából kapitalistává átvedlett szarokra is)

nadivereb 2009.08.04. 15:20:07

@mikrovp: A tenyérbemászó merdzsós szemétládákkal az a baj, hogy egyrészt szokott lenni testőreik, riasztójuk meg őrkutyájuk, ami megnehezíti az álmukban történő agyonlövés bátor és hősies cselekedetének végrehajtását, másrészt pedig ritkán laknak a falu szélén, búzatábla és dűlőút mellett, embereink meg ANNYIRA azért nem bátrak, hogy ennél beljebb merészkedjenek a településre.

Énszóltam 2009.08.04. 15:20:51

És mi van azokkal a magyarokkal, akiket a cigányok véletlenszerűen terrorizálnak valóban fényes nappal? Örülhetnek ha csak megfenyegetik és leköpik "geci madzsar" szavakkal és nem ütik vagy bicskázzák meg. Siófoki cigányhorda vonulás? Az sem volt semmi.

Addig fog szerintem hullani a fajtájuk ameddig ők nem közösítik ki a bűnözőket maguk közül és nem kergetik át romániába őket.

Run in The Sun · http://roadworks.blog.hu 2009.08.04. 15:21:19

pinduri777 - úgy van! Én is sokat gondolkoztam azon hogy külföldre menjek de tudod mit? EZ AZ ÉN ORSZÁGOM ÉS NEM ADOM MÁSNAK!! Menjen el az aki csal, lop és hazudik. Ha nem hagynak minket élni, tennünk kell róla hogy megkapjuk azt ami nekünk jár!

Aki pedig komolyan gondolja a hazaszeretetet az csek ennyit mondd:
"..itt élned s halnod kell.."

Meghalok a hazámért hogy legalább a leszármazottainknak jobb legyen de nem halok meg azért mert kapzsi politikusok és bankárok az idegosztályra jutattak ahol gyógyszer hiányában szépen lassan kimúlok!

NEM!NEM!NEM!
MOST MÁR ELÉG!!!

vázkulcs 2009.08.04. 15:26:48

Még egy lehetőséget el tudok képzelni, rendőrök tették. Olyanok akik minden nap közelről látják ezt a sok élősködőt, és azt is, hogy törvényesen nem sokat tehetnek ellenük.

Aztán elgurult a gyógyszer és elkezdték rövidre zárni a kérdést.

tompus 2009.08.04. 15:29:08

"Annyira hülye országban élünk, hogy a lényeget, hogy embereket ölnek találomra, már senki sem fogja föl?"

Majd ha megtalálják a tetteseket, akkor lehet ezt egyértelműen kijelenteni. Az, hogy a béna rendőrség nem tud semmit, még nem jelenti azt, hogy esetleg ne lett volna indíték.
És attól függetlenül, hogy cigány vagy nem cigány az áldozat és hogy volt-e indíték vagy sem, aki ilyet tesz azt szintén agyon kellene lőni.
Nekem is gyanús, hogy ez provokáció. Ha valóban lenne ilyen halálkommandó, akkor miért nem akcióznak naponta, hetente? Pont akkor jön egy újabb gyilkosság, amikor az előző híre már lecsendesedik.

nadivereb 2009.08.04. 15:29:12

@Énszóltam: Te tényleg nem érted, hogy az, hogy itt most nem a nyóckerben bicskázgató nyomoroncokat ölnek sorozatban, hanem falu szélén, nagyrészt tisztességes munkából élő embereket és gyerekeket. Gyereket ölni amúgy is a létező legundorítóbb tett, így meg különösen az.

Füli 2009.08.04. 15:29:23

@newtehen: És azért nyírják őket, mert nem úgy élnek, mint KIK? És mi van azokkal a nem-cigányokkal akik bűnöznek, pl. ezekkel a sörétesekkel? Beszéljünk magyar bűnözésről? Merthogy magyarok is bűnöznek, ez ugye nem titok. Meg magyarok között is sok a szegény, lecsúszott, tanulatlan. Hát miért ne lehetne segíteni egy szegény magyar állampolgáron akkor is, ha éppen cigány? ÖNMAGÁBAN, hogy valaki cigány, ÖNMAGÁBAN ez nem lehet kizáró ok! Azért mert téged kis korodban megvert egy cigány meg egy nem cigány, akkor ugye abból nem jön, hogy akkor a magyart fogod csak utálni? Hát persze, csak az marad meg, hogy igen, megvert egy cigány!

Dr. No 2009.08.04. 15:31:55

@vázkulcs: Ja, de ezt a filmekben olyan bűnözőkkel szokták csinálni a rendőr halálbrigádok, akik kicsúsznak a kezükből. (Meg Brazíliában az utcai bandákkal.) Na most erről a szerencsétlen nőről senki sem hitetheti el se egyiket, se másikat.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.08.04. 15:33:13

Miért nem lehet elképzelni hogy a titkosszolgálat gyilkol?

Szervezett profi munka, nem egy ember műve.Nyomot nem hagynak, senki sem látja őket, hónapok óta ugye a 70 nyomozó nem képes a nyomukra akadni.

Indítéka is csak egy szervezetnek lehet, feszültségkeltés, népcsoportok szembeállítása, Magyarország lejáratása, a magyar jobboldal lejáratása stb.

Nem biztos hogy a magyar, de vagy a román, szlovák, szerb, ukrán, orosz
titkosszolgálat keze lehet benne.

Van a szomszédos országokban halálbrigád bőven, miért ne követhette el valamelyik?

senkinemmondja.blog.hu

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.08.04. 15:36:18

@pinky, the brain:

Ki írta, hogy okos SZDSZ? Ennél hülyébb pártot én még életemben nem láttam, a mostani reakciójuk sem valami elmés. Amúgy miért is kellene pártatlannak lennem? Ahogy látom, itt senki sem az. De az ilyen ügyekben nem is kell.

Azért a hazugság és a bizonyítékhamisítás, ill. az előre megtervezett gyilkosságsorozat között van egy pár árnyalatnyi különbség.

Etalon 2009.08.04. 15:36:48

Mennyien mondogatják itt, hogy "ezek profik", meg hogy "ez profi munka". (Mint a Dumb és Dumber-ben - hehh)

Szerintem nem kell nagy profizmus egy faluszéli ház ajtajának a berúgásához és egy vadászpuska elsütéséhez, utána meg a gyáva meneküléshez.
Ha vérprofik lennének, akkor hangtompítós pisztollyal intéztek volna el mindenkit és nem hagyták volna életben a kislányt sem (ha már rálőttek, nyilván az ő megölése is cél volt, csak nem sikerült). Ezek az emberek valószínűleg egyszerűen csak elvakult cigánygyűlölők, akik beszereztek néhány puskát, lelőttek pár konzervdobozt gyakorlásképpen aztán elindultak "cigányvadászatra". Mondjuk az valószínű, hogy azért előtte megnézik hogy tényleg cigányok laknak-e az adott házban.
Ha meg tényleg profik, akkor ügyesen álcázzák a dolgot.

sivatagi n. 2009.08.04. 15:38:43

Nem volt ekkora libbant visítás, mikor valami retkes cigánykurva agyonszúrt egy fóti tanárnőt, mert az nem tudott neki cigit adni.

vázkulcs 2009.08.04. 15:39:29

@Dr. No:

Lehet fajgyűlölő rendőrök. Egyébként elég sok rendőr gyűlöli a cigányokat szerintem.

Füli 2009.08.04. 15:39:31

Nem esik le itt sokaknak, hogy a cigányellenesség egyenes következménye a cigánygyilkolás? S ha valaki ebből arra jut, hogy akkor jogos a tett, akkor csendben jelezném hogy nem jogos: etnikai alapon gyilkolni bizony BŰN, s talán emiatt el lehetne gondolkodni azon is, hogy miért is kell a cigányságot, mint etnikumot on block gyűlölni? Van ennek egy csepp értelme is?

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.04. 15:42:49

@Füli: KIK? A nemcigányok. Akiket már megkéseltek, hátba szúrtak, akiknek a lányát már megerőszakolták, azok.
Beszélhetsz magyar bűnözésről... De valahogy az a fogalom nem terjedt el, ugye furi?

sivatagi n. 2009.08.04. 15:44:00

@Füli: kérdezd meg az etnikai alapon szerveződő cigánybandákat, hogy miért terrorizálják a magyarokat. Aztán ha élve megúsztad, akkor lehet hogy végre neked is leesik valami.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.04. 15:45:57

@Füli: Neked is javaslom a sétát. Egy jobb biciklit tolva,a füleden mobilt tartva. Mondjuk végig egy durvább cigány negyeden. Ártatlan kis esti séta. Utána beszéljünk tovább, jó?

moncayo 2009.08.04. 15:46:21

Én nem értem ezt a nagy füstölgést. Emberek haltak meg. Na és ?- kérdezhetném provokatívan. Minden nap emberek halnak meg, sok esetben sokkal fájdalmasabban. Mi emberek olyan "állatok" vagyunk, akik nem csak létfentartásból (táplálkozás, szaporodás) ölünk, hanem mohóságból is. Pénzért öl a bérgyilkos, a katona, a hóhér, pénzért ölünk, mikor főorvosként mi döntünk, hogy melyik beteget tegyük ki az intenzívből, mikor szar termékeket gyártunk, hogy mások megvegyék és megegyék, majd belehaljanak (lásd kövér amerikaiak és a fisch and chips),a bankár mikor a halálba kerget, tehát egymást öljük. Ki durvábban, ki kifinomultabban. Megszűnt a természetes kiválasztódás, mondhatjuk úgy is ami van az részben a selejt bosszúja. Ergo, zavaros elmék által kigondolt ölések mindig voltak (lásd pl. Caligula és mindig lesznek.

Lord_Cica (törölt) 2009.08.04. 15:46:27

Hogy lenne profi muka? Hagytak egy szemtanút. ennyi idiótát

2009.08.04. 15:50:04

@Lord_Cica: Attól, hogy esetleg 'profik', még hibázhatnak. Látod, hogy a rendőrség is mennyit töketlenkedik - és nem csupán ebben az ügyben.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.08.04. 15:50:22

@Etalon: 'Ha vérprofik lennének, akkor hangtompítós pisztollyal intéztek volna el mindenkit'
és akkor most nem menne a feszkó meg a találgatás a vaksötétben, hogy ki lőhetett, te nagyonokos, te.

Vorbis 2009.08.04. 15:51:31

Nem olvastam végig csak az első kb 30 kommentet, nem tudom más is említette-e már.. Az a 100 millió nem olyan sok, ha arra gondolunk, hogy ha nem jelentkezik nyomravezető, akkor a rendőrségnek még mennyi pénzébe fog kerülni ez az ügy. Valószínűleg sokkal többe, szóval ha most 100 millióért el lehetne fogni a tetteseket, az ha csak tisztán az anyagiakat nézzük, már csak akkor is spórolás.

bolemann 2009.08.04. 15:52:42

Na ne kenjük már szét a szart!
Mindenkire rányomni a felelősséget a legegyszerűbb.

Ez egy abnormális ország abnormális néppel.
Kisebb az erőszakos bűncselekmények száma, mint mondjuk 1998 és 2002 között. Jobbak a felderítési mutatók is.
Nincs róla ugyan statisztika, de feltételezhető, hogy a romabűnözők száma sem lett több mint anno.
Akkor miért ez a romaellenes hisztéria? Kik gerjesztik? Nevezzük már meg az igazi felelősöket! Bayertól a nyilasinfóig.
Mikor is "telt be a pohár"? A Cosma gyilkosságnál. Pont egy olyan késelésnél, ahol az áldozat nem magyar, a gyilkos (Németh Győző) nem cigány. Persze a sajtó Sztojka képét mutogatta (jól láthatók a rassz jegyek). Láttatok képet az igazi gyilkosról? Cosmából nemzeti hős lett. 1 hét alatt elkészült a dokumentum film, díszpolgárság, országos gyász.
Vagy ami Kiskunlacházán történt. Már az első nap a romákra kenték. Kiderült az igazság. Az uszítók megrázzák a vállukat, belevigyorognak a képünkbe és ott folytatják, ahol abbhagyták. Mi meg továbbra is hiszünk nekik.
Hab a tortán, hogy egy 10%-os párt vezetője erőszakos bűnözőkkel parolázik (mert őt ez nem zavarja). Magyar bűnöző jóóó, romabünöző roooossz.

Ez egy abnormális ország abnormális néppel.

vázkulcs 2009.08.04. 15:53:21

@Dr. No:

Vagy lehet akik így állnak a kérdéshez?

www.youtube.com/watch?v=F2JENP9sBZ4


Elég sok a variációs lehetőség, és azon is érdemes lenne elgondolkozni miért ilyen széles. Nem lesz könnyű megtalálni akárki is, és valószínű nem is hagyják csak úgy hirtelen abba. Mi lesz ennek a vége arra nagyon kíváncsi vagyok.

blah 2009.08.04. 15:56:18

A cigányok is ártatlan embereket gyilkoltak eddig, gondolom ezek a gyilkosságok csak erre válaszolnak. A sok fajvédő meg költözzön cigányok mellé azt védje őket. Idióták.

Lasombra 2009.08.04. 15:56:51

az ilyen blogok, kommentek max a gőz kieresztésére jók. az emberek kiírják, megbeszélik, ami a szívüket nyomja. mindenkinek lehet véleménye, és nagyjából mindenkié ugyanannyit nyom a latban. (oké, csak nagyjából :D)

innét a monitor elől nem tudunk semmit az ügyről. nincs elég infonk az elméletek alátámasztására vagy cáfolására. kár spannolni magunk, kénytelenek vagyunk megvárni a nyomozás eredményét. ha eredménytelen lesz, akkor meg abba kell belenyugodni.

szerintem kár hülye elméleteket gyártani. logika. (pl. occam borotvája) távolságtartás. profizmus. remélem, a rend éber őrei előtt ezek a szlogenek lebegnek.

biztos hülyén hangzik, de pusztán az ügy szempontjából még az lenne a legszerencsésebb, ha tényleg sorozatgyilkosságról lenne szó. (amit én kétlek, de csak vélemény) hisz ki lehetne alakítani profilt, előbb-utóbb hibázna, a sok eset morzsái egy egésznek a részeit alkotják, kiegészítik egymást stb.

persze az lenne a legjobb, ha többet nem ölne meg senki senkit... na ja. ó, és világbéke.

egyenlítő 2009.08.04. 15:59:29

Ha már összeesküvéselmélet, szerintem egy "cigánylázadást" akarnak kiprovokálni.

Ezért fontos, hogy "rendes cigányok" legyenek az áldozatok, mert akkor sokkal nagyobb a szolidaritásérzés. A többi körülmény csak a lebukásveszély csökkentését szolgálja, ami egyébként elég kicsi, hiszen hiányzik a legfőbb elindulási pont a nyomozáshoz: kinek állt érdekében (mint egyénnek)?

Kinek állt érdekében (mint szervezetnek)? Mi lesz a következménye egy ilyen lázadásnak? A külföldet szerintem kizárhatjuk, nem számíthatnak a kockázattal arányos haszonra. Itthon pedig a rendet követelők profitálhatnak belőle. Lesz miért szavazni a csendőrségalapítókra.

Személy szerint kik a tettesek? Bárkik. Szép arcú, ápolt, tiszta szemű emberek. Mint annak idején a rohamosztagosok, vagy később a Totenkopf SS tagjai. A lelkiismeretük is tiszta, hiszen nem embert öltek, csak cigányt.

DragonZ 2009.08.04. 16:00:30

"Teljesen mindegy, hogy mások mit csinálnak. Az egyik fél bűne nem menti föl a másik felet a bűnei alól."

Ez a lényeg.

A legfontosabb az lenne, hogy mindenki, aki vét a szabályok ellen meg lenne büntetve, attól függetlenül, hogy kicsoda. Amíg ez nincs így, addig mindig lesznek elégedetlenkedők (teljes joggal), olyanok, akik nehezményezik, hogy vannak az egyenlőnél is egyenlőbbek.

Sajnos Magyarországon vannak. Túl sokan is. Pedig a "logika" szerint annak kellene a legtöbbet kapnia, aki a legtöbbet ad. Ezek pedig a becsületesen dolgozók. Ma mi van? Ezek kapják a legkevesebbet. Sőt, ha bármiért kinyitod a szád, akkor azonnal nagyon sokan lesznek körülötted akik befogják.
Próbálj meg feljelentést tenni, ha ellopják a biciklidet, vagy próbáld meg kilakoltatni az illegális lakásfoglalót. Rakasd ki a lakásodból, amit törvényesen, bejelentve kiadtál valakinek, azt, aki nem tartja be a szerződés rá eső részét. Esélyed sincs rá.
Ez a legnagyobb probléma.

A cigánybűnözéssel kapcsolatban máshogyan fogalmaznék, és talán ez közelebb áll a valósághoz. Ma kis hazánkban nagyon sok olyan cigány él, aki bűnözik, aki embert öl, lop, erőszakos bűncselekményeket követ el. Viszont vannak olyanok is, akik nem.

csillagkutya seven 2009.08.04. 16:02:17

radikálisok? igen? na és buzikat eddig miért nem öltek? zsidókat miért nem öltek? kínait? négert? arabot?
majd ha itt lesz valódi igazságszolgáltatás és a média nem kussolja el,akkor kiderül, hogy cigányok egymásra nagyobb veszélyt jelentenek...

?aztaaa? 2009.08.04. 16:09:00

Érdekelne egy dolog: Itt mindenki rasszsta tettről beszél, pedig könnyen lehet hogy szó sincs erről.

Tessék mondani: HA EGY ROMA MEGÖL EGY FEHÉR MAGYART AZ RASSZISA, VAGY CSAK ÖNVÉDELEM?
MERT HA EGY MAGYAR ÖL ROMÁT, AKKOR AZTÁN RÖGTÖN RÖPKÖDNEK A 10MILLIÓK NYOMRAVEZETŐNEK.....


ezen tessék már elgondolkozni....

Fehermagyar 2009.08.04. 16:14:09

Ha én lennék a magyar király, vagy nem engednék romákat az országba, vagy vadászatot indítanék ellenük. Sajnos a vezetőink annyira támogatják őket, hogy 30 év múlva mi leszünk a kisebbség, és akkor mi lesz? Fordul a kocka? Aki sajnálja a cigányokat, annak még talán nem volt szerencséje ilyen mondatokat hallani "Mivan b* meg? Verekedni akarsz? - "Mit nezel köcsög, megkésellek!!!. "Hülye parasztok a ti adótokból élünk!".
Ezek a mondatok mind cigányoktól hangzottak el, és vérlázítónak tartom, hogy mit meg nem engednek maguknak!!!
Különös, hogy a nyugati országok közül egyik sem engedi be őket, csak a probléma van velük.
Persze van küztük aki tényleg dolgozik nem lop, meg csal, de kérem szépen ez a 100 ból egy játék már régen lejárt!!!
A vérükben benne van, és ha akad is aki becsületes, mi a garancia, hogy a fia vagy a lánya nem fog leku**vaanyázni, meg lopni csalni?
Egy megoldás lenne, de azt soha nem fogják megengedni.... Ennek az országnak meg van pecsételve a sorsa.

Etalon 2009.08.04. 16:14:45

@Rékuc: Dehogynem menne. Amíg nem lesznek meg a tettesek, addig megy a találgatás :)

?aztaaa? 2009.08.04. 16:16:29

a raisszizmusról pedg annyit hogy: nagypapámat a II.világháborúban deportálták a németek és kényszermunkára fogták. Kártérítést szeretett volna kapni, és azért nem kapta meg, mert nem volt egyik etnikumnak sem tagja(zsidó,cigány). Ergo= ha roma lett volna , kapott volna kártérítést. Igy viszont nem. Úgyhogy elmegy az összes SZDSZ-es liberális bu.i a pi.ba.

egyenlítő 2009.08.04. 16:16:56

@elinnen: Hány áldozata is van már ennek a sorozatgyilkosságnak?

bubuka_visszater (törölt) · http://facepalm.freeblog.hu/ 2009.08.04. 16:19:11

érdekes h senki nem vetette fel a vérbosszú elméletet: x-et megölte egy csapat cigány, x családja bekattan, és a férfirokonok vérbosszúval törlesztenek.
Az mondjuk fura h ennyire nincs semmi nyom, meg sokadik eset után sem tud előrelépni a rendőrség. Nem amatőrök akik most fognak puskát először.

?aztaaa? 2009.08.04. 16:20:42

@egyenlítő: milyen sorozatgyilkosságról beszélsz?
kicsit sokat néztétekaz NCIS-t, meg ilyeneket. Az,hogy sorozatgyilkosségról van szó, egyenlőre csak a sajtó találta ki, mert az olyan jól hangzik.....
KOMOLYAN MONDOM NEM CSODÁLKOZNÉK HA SEMMIFÉLE SOROZATGYILKOSSÁGRÓL NEM LENNE SZÓ.

Vagy TE mindent elhiszel amit írnak?

zümmmi 2009.08.04. 16:22:53

Jó írás! Tényleg szomorú, hogy Mo-n egyre inkább az ideológiai elhülyülés és a durvaság a jellemző. Ez van. Hihetetlen, hogy embereket ölnek, egyértelmű okból, és a társadalom azon kezd el agytornázni, hogyan tegye szlonképesebbé a cselekményt, ahelyett, hogy egyértelműen elítélné azt. Kaki egy ország vagyunk.

Long R3 IGF-1 2009.08.04. 16:24:02

Kis Hableány: "Amelyik hajlandó tanulni az napi 3x étkezépst+ édességet kapjon abban az esetben ha a tanúlmányi átlaga legalább 3-as!"

Na, te szegény! Te se ehettél sok csokit életedben...

lagymanyosi 2009.08.04. 16:24:26

Rasszista Halálbrigádok?
MUAHAHAHAHAHAHAHA
Ezt azért gondolom senki nem veszi be.Itt nem cigányokat szoktak gyilkolni,hanem cigányok szoktak gyilkolni.Csak az nem hír.Mert nap mint nap megtörténik.Az nem hír,hogy agyon szurkálnak egy 80 éves idős asszonyt három forintért,majd alighogy elvitték a hullát,már másznak be a kertjébe kivágni a fáit... Akinek ez nem tetszik,az rasszista.Aki leszarja,ha lelőnek néhány cigányt,az is az.Szép dolgok ezek.
Ez a legcsúnyább provokáció.Megtalálják a legvékonyabb cigányréteget (elvileg tisztességes,elvileg dolgozik,elvileg nincsenek haragosai,se uzsorása) akiket pont senki nem akar bántani,aztán durr.Véletlenül sem azt a vastag aljas bűnöző réteget ritkítják.
röhej az egész.

egyenlítő 2009.08.04. 16:24:48

@Fehermagyar: Ők már vagy hatszáz éve vádorolnak fel-alá Európában. Nomád kézművesek. Aztán, amikor 150 eve fokozatosan lezárultak a határok, mindenki ott maradt, ahol éppen volt.

Németországban a vándor cigányokat tisztafajú árjáknak tekintették, nem bántották őket, a letelepedetteket viszont elkorcsosultaknak, ők mentek a táborba. Magyarországon éppen fordítva volt.

garfy 2009.08.04. 16:28:02

A tököm tele van azzal hogy a magyar média tele van azzal, hogy szegény, szerencsétlen, soha senkinek nem ártó, munkájával az ország előrehaladását szolgáló, adófizető roma lakosság egyes tagjait megölik. Persze az nem igazán szerepelt illetve egy cikket láttam hogy nálunk egy nyolcvanegynehány éves öregasszonyt az ékszereiért és a pénzéért három dolgos nádinéger halálraverte. Ugyanaz történt semmivel sem érdemel ez sem nagyobb figyelmet mint az.

nadivereb 2009.08.04. 16:30:07

@egyenlítő: Fordítva volt. A letelepedetteket nem bántották, a vándorcigányokat irtották (legalábbis eleinte). Ha HVG-t olvasol, majd abból adsz elő, légy szíves, pontosan tedd.

lagymanyosi 2009.08.04. 16:31:55

ja és persze bizonyíték semmi,indíték semmi,eredmény semmi.a nemzetközi sajtó telekürtölése viszont nagyon megy.hogy itt rettegnek a cigányok.beszarok a röhögéstől.itt a cegányok tartanak rettegésben településeket,környékeket,utcákat.nem fordítva.és ezt tudja is mindenki,csak nem szabad beszélni róla,mert nem szalonképes.de ha leül melléd egy cigány a buszon,inkább arrébb ülnél.ha mellédköltözne egy ,inkább fizetnél a szomszédodnak,hogy másnak adja el.akkor miért kell kummantani?

Dr. No 2009.08.04. 16:33:12

@Fehermagyar: Az államformánk köztársaság.

egyenlítő 2009.08.04. 16:33:44

@elinnen: Dehogy hiszem el a sorozatgyilkosságot! Bevallom az igazat, a Cion Bölcseinek megbízásából, 80.000 Ft/komment+ÁFA díjért dolgozom. A lányt baltával ütötték le, csak a kóbor apácák félrevezetése céljából csempésztek egy marék sörétet a sebbe. Az anyja meg nem is az anyja volt, hanem a rownói csodarabbi, akivel éppen kefélt. Féltékenységből történt az egész, valójában a szomszéd 12 éves cigánygyerek a tettes.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.04. 16:34:17

A legfőbb bűnös természetesen Vekker Viki,aki kiengedte a szellemet a palackból és követendő példává,szalonképessé tette a náci eszméket..A halálbüntetés visszaállításáról,a Jobbik feloszlatásáról azért el kéne gondolkodni..Megkockáztatom,hogy a nekik adott ajánló cédulákat lefénymásolta az NBH,ha így van,egyenként ellenőrízni kell mindenkit,aki ajánlószelvényt adott nekik az Uniós választás előtt,de a kollektív büntetést sem tartom kevésnek, miszerint minden szélsőjobboldali érzelmű embert-a nyílvántartások alapján-össze kell gyűjteni és internálni!(Ha már felakasztani nem lehet őket..)

Rocky 2009.08.04. 16:36:22

A feleségem tegnap egyből azt kérdezte, hogy hol volt, ki az apa?
Van alibije? Él még?

Karcolt lendület 2009.08.04. 16:37:15

"Mások sokallják a felderítésre fordított energiát. Én nem. Szerintem ezek mindenekelőtt veszélyes bűnözők. Fontos, hogy az ilyeneket elkapják. Mivel eddig nem sikerült, az erősítés jogos."

Hát ez nem így van, a létszám növelése egy szint után qrvára nem segít a hatékonyságon, mert annyira megnöveli a szükséges kommunikáció mennyiségét, hogy az az érdemi munka rovására megy. Azaz ez egy politikai látszatintézkedés.

Lehet, hogy sokat nézek amerikai sorozatokat, de pl. a Gyilkos elmékben egy 10 fő alatti, de nagyon képzett csoport keresi a gonoszakat. Persze ez biztos túlzás (korlátozott a szereplők száma), de olyan rész volt, ahol a nagy létszámú helyi erők felét hazaküldték, hogy ők már csak a létszámot növelik, nem tudnak hozzátenni érdemben a bűnöző kereséséhez - ennek pedig van logikus alapja, ahogy azt fent leírtam. Ha már sorozat: kiváncsi lennék, a rendőrségnek milyen profilja van az elkövetőről...

A sorozatgyilkos mellett ugye felmerült a (külföldi) titkosszolgálatok ténykedése: mondjuk ez ügyben meg nem a rendőrségre lenne szükség, hanem a politikusok által szintén csúnyán leamortizált titkosszolgálatunkra.

Szűcslaci 2009.08.04. 16:43:29

Máris itt a megoldás, naná, hogy a Szlovákok keze van az ügyben:

index.hu/kulfold/2009/08/04/slota_a_nyakunkra_kuldene_az_ensz-t/

Fehermagyar 2009.08.04. 16:45:41

@Dr. No: Na nem mondod... :)
Azért írtam így, mert akkor egy ember személyében lehetne ítélkezni.

Rocky 2009.08.04. 17:05:50

Én egyáltalán nem csodálkoznék ha valami kgb maradvány csoport (profi bérgyilkosok) lennének felbérelve az ügyben!

Kicsit kifejtem:

kinek az érdekében állhat megölni ártatlan embereket?
-annak akinek van indítéka
milyen indíték merülhet fel egy ilyen ügyben?
-rasszista(?)
kinek az érdekek szítani a rasszizmust Magyarországon?
-a kommunista rendszerből megmaradt, titokban a mai napig működő érdekcsoportoknak
-miért?
egy megosztott országban könnyebb lopni, csalni

Lődörgő Hollandi 2009.08.04. 17:08:38

Nekem az a sejtesem, hogy valamelyik (Orosz/Szlovak stb.) titkosszolgalat keze van a dologban kozvetlenul vagy kozvetve.

Emlekezzunk csak, a parlament elotti robbantasra vagy az EU csatlakozas elotti, allitolagosan az Oroszok altal finanszirozott roma kivandorlasi hullamra Kanadaba.

Ezek a gyilossagok nem rasszista eredetuek. Ha azok lennenek, akkor ezek az idiota bunozok mar reg felbukkantak volna a Kuruc info vagy mas szelsojobb kozegben buszkelkedve a tetteikkel.

Ez a nagy csend, ez a hidegveru gyilkolas, profi szervezesre vall.

Szerintem arra jo az egesz, hogy ne legyen Mo-nak alapja a szomszedaira es akisebbsegpolitikara mutogatnia, mert akkor azok meg visszamutogatnak a cigany gyilkssagokra.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 17:08:38

@RUSZKIBAKA: "a kollektív büntetést sem tartom kevésnek, miszerint minden szélsőjobboldali érzelmű embert-a nyílvántartások alapján-össze kell gyűjteni és internálni!(Ha már felakasztani nem lehet őket..)"


ja, mint a gulágon
nácibb vagy a nácibbnál és még észre sem veszed magad annyira hülye buzi vagy :D

egyenlítő 2009.08.04. 17:08:51

@nadivereb: Nem a HVG-ben olvastam, hanem vagy 15 éve egy tanulmányban. Most ismét utánanéztem:

Eleinte Himmler faji alapon próbálta osztályoztatni őket. A vándor cigányokat, mint tisztafajúakat magasabbrendűnek, a letelepedetteket, mint kevert fajúakat, alacsonyabbrendűnek tekintette (a fajtisztaság volt a mániája). Összeírták és e szerint osztályozták őket. A "fajtisztákat" a háború győztes befejezése után Nyugat-Magyarországon akarták letelepíteni. Végül 1942 végén "lemondtak" róluk, és a zsidókkal azonos bánásmódot írtak elő.

papamaci1 2009.08.04. 17:10:31

Nyilvánvalóan politikai gyilkosság, de legkevésbé a hazai szélsőjobb műve. NBH/KGB/szlovákok/Moszad, mind játszik a témában.
Cél a belpol. destabilizálása, hogy az ország jobban elfogadjon egy új komcsi vezetésű diktatúrát....
Csak a vak nem látja.

Alapkérdés: "Cui prodest? "

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2009.08.04. 17:12:48

@Wrex: a 100 millió abból a feltételezésbôl lett ennyi, hogy az elôzô X gyilkosság és jelen gyilkosság elkövetôi azonosak.

Ha ez nem lenne elég, a társadalomra veszélyessége is elég más az "elôre megfontolt szándékból hidegvérrel" ill. a "hirtelen felindulásból aljas indokból" kezdetû minôsítéseknek. Ugyanis jelenleg nem az áldozatot keresik, hanem az elkövetôt.

egyenlítő 2009.08.04. 17:14:00

Ezeket a merényleteket nem tudják az ország nyakába varrni, mert nyilvánvalóan nem állami terrorról van szó. Persze más lesz a helyzet, ha megalakul a Roma Őrsereg, és felrobbant néhány csendőrlaktanyát.

egyenlítő 2009.08.04. 17:15:46

@papamaci1: Ezek az erős kézre, diktatúrára és munkásőrségre vágyó komcsik! Hogy mire nem lennének képesek!

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2009.08.04. 17:16:13

@Fehermagyar: hadd találjam ki, a megoldás az, hogy nem egy gyereket vállal a szittyamagyar?

Na mi jár a megfejtésért?

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 17:16:25

@egyenlítő: az lesz a móka.. szamurájkardos pedofilok csinálnak rendet :D

vázkulcs 2009.08.04. 17:16:53

@RUSZKIBAKA:

Na persze ahogy te azt elképzeled. Régi világban réti négerek egy idős nyugdíjas kertjéből ellopták volna a zöldséget, és a csendőr elkapja őket addig ütötte volna amíg a kardlap el nem törik rajtuk, és még elő is léptették volna, és ha legközelebb találkoznak az utcán csókolomot köszöntek volna neki.

Most az ilyen söpredék büntetlenül megteheti ezt mert a kárérték miatt csak szabálysértés, bírságot nem fizeti be amúgy is segélyből él, tehet azt amit akar. Sőt még be is perli a rendőrt, aki aztán magyarázkodhat a bíróságon, és örül, hogy az állása a végén megmarad, és ha legközelebb találkoznak az utcán nem köpik le. Azt hiszem itt is el van az a bizonyos kutya ásva.

Rocky 2009.08.04. 17:17:18

Na akkor másokban is felmerült a külsős titkosszolgálati segítség...

pszt 2009.08.04. 17:17:19

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy a rokonságot kikérdezték (szerelemféltés).
Mamának 10 gyereke van ( adószám?, he-he).

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 17:18:19

érdekes, hogy a szélsőjobb vezérei mind buizik, lásd osztrákok vagy a holland Pim Fortuyn

ruszkibaka benned is egy hitler vagy sztálin (a szu antiszemita ország volt!) veszett el :)

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2009.08.04. 17:19:22

@Lődörgő Hollandi: Ha az indíttatás rasszista, akkor nem lehet profi, csak idióta?
Idézem tôled:
"...nem rasszista eredetuek. Ha azok lennenek, akkor ezek az idiota bunozok..."
vs
"Ez a nagy csend, ez a hidegveru gyilkolas, profi szervezesre vall."

Megható az antifasizmusod.

papamaci1 2009.08.04. 17:21:19

Ami azt illeti a fő profi itt a KGB utódszervezete az FSB.

PLa 2009.08.04. 17:28:11

Úgy mondják, hogy ilyen ügyekben, ennyi idő elteltével a rendőrség látszólagos nulla eredménye két dolgot jelenthet.
1. Vagy semmit sem tudnak.
2. Vagy mindent.

Vaj nálunk melyik lehet?

blood 2009.08.04. 17:30:29

Sziasztok!
Bármilyen hihetetlen végigolvastam a kommenteket.
Csak annyit fűznék hozzá (nem védve a rendőröket),ha nagyon semmi nyom sincs, hogyan tudnák elkapni a tetteseket?
Most lehet írni cipő,autógumi,hajszál stb. "nyomokat".Miből induljanak ki ellenőrizzenek minden cipőt minden autót?Amiben voltak úgyis elégetik.Az ütőszeget símán ki lehet cserélni a fegyverből vagy bedobni a folyóba stb.
A legtöbb bűnesetet a besúgók hálozata segíti megoldani és nem csak itt magyarországon.Lehet a 100 millának lesz csábító ereje és csicseregni fog 1-2 ember.Tutira nem hagyták volna ott a hüvelyeket,ha előtte és ezek után is azzal a fegyverrel akarnának gyilkolni.Lehet ez is csak félrevezetés.
Szvsz profik gyorsan "dolgoztak".A kislány ,hogy túlélte óriási szerencse,de szvsz nem tud használható infót adni a rendőröknek sajnos,de ne legyen igazam.
Nem állhat minden háznál rendőr és ezt nem is akarná senki sem szvsz.
Egyébként olyan összeesküvés elméletek "születtek",hogy egy filmet is megérne.

forumuser 2009.08.04. 17:30:47

Ez azért kemény... Mindkét oldal kiagyalta ugyanazt az összeesküvés-elméletet, csak A szerint a kormány kavarja a szart a háttérben, B szerint meg a jobboldal... Agyameldobom...

belekotty 2009.08.04. 17:33:56

Nem elfogadtható hogy ártatlan embereket gyilkoljanak. Találomra kiválasztani a térképről egy falut, kihesszölni hogy cigány lakik a végén és orvul legyilkolni az még gyáva dolog is. Ráadásul valszeg ez a szándék hogy süssön belőle a cigánygyűlölet.
Bezzeg levadászni egy környék retteget cigány uzsorását, sokkal nehezebb feladat és azt esetleg az ellenségeire fognák. Pedig annak még sokan tapsolnának is.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 17:36:56

@belekotty: ezért hihetetlen a rasszista sztori

a magyar nyulak se a kis mszps szavazókat molotovozták..

belekotty 2009.08.04. 17:37:04

@vázkulcs: Jaja és ez néhány elmebeteg tehetetlen dühében előadott válasza.
Azt teszik, amit sok ember legbelül tenne, viszont terrorizálják a romákat, csak ezt ártatlan emberek vére árán teszik.

nem nemsiker_s 2009.08.04. 17:37:49

Ha valaki haragszik a cigókra, nem ilyen kis halakra utazik, hanem a védelmipénzes bikaláncos köcsögökre. Szerintem is provokáció.

nem nemsiker_s 2009.08.04. 17:38:34

Bocs a kis hal kifejezés helyett talán jobb az ártatlan.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 17:39:12

@belekotty: jól értesült vagy, tényként jelented ezt ki. te öldökölsz?

nem nemsiker_s 2009.08.04. 17:40:24

A sörétes puskák esetében a ballisztikai vizsgálatok elég korlátozott infót adnak a tettes kilétére.

belekotty 2009.08.04. 17:42:23

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Én elhiszem hogy néhány elvakult cigány gyűlölő teszi ezt. profik, a véletlenszerű és gyors kiválasztás erre utal. Egy kocsival végighaladnak több településen, nem állnak meg mert az feltünne. ahol elsőre kiderül hogy cigány lakik a szélén, arra támadnak késöbb valszeg másik autót használva. Az sem lehetetlen hogy hónapokra előre kinézik az áldozatot, mert akkor sokkal nehezebb a két "látogatás" között összefügést találni. Lehet a következő áldozad már régen kinézve és a Google Earthon az útvonal megtervezve.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 17:45:09

@belekotty: a cigányok esténként MINDEN cigánytelepen rátámadnak az autósokra ha az nem cigány, volt ebből már haláleset is

autóval közlekedő tv-s stábok is megmondhatják, gárda előtt is így volt

hiteltelen mese

belekotty 2009.08.04. 17:46:10

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Egyszerű logisztika, hogyan hajtsam végre hogy minimalizáljam a lebukás veszélyét.
Én egy kocsival hetekkel előre kihesszölném, a buli elött fényes nappal egy másik kocsival odakészíteném valahova a fegyvert, harmadik autoval hajtanám végre. Nem kell ehhez atomfizikusnak lenni.

belekotty 2009.08.04. 17:49:17

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Attól mert a cigányok hordában állatok, ebből semmilyen következtetést nem vonhatsz le az elkövetőkre.
Mellesleg ez a sorozat nem tesz jót az emeszpének, mert sokan kivánják igy vissza a Pintért. A Fidesznek pedig igy is fölényes győzelme lesz, nincs szükségük ilyen akcióra.
Ez néhány elmebeteg műve, akik viszont nem hülyék.

egyenlítő 2009.08.04. 17:49:55

@belekotty: "Nem elfogadtható hogy ártatlan embereket gyilkoljanak."

A tetteseknek két esetben lehet elfogadható ("önként, kéjjel öl, nem parancsra"):
1. ha már megszokták az ölést. A farkas is messze elkerüli az embert, kivéve, ha egy-egy háború alatt rákap a döghúsra. Egyébként eszébe sem jut, hogy az ember ehető.
2. ha nem tekintik embernek az áldozatokat. Csak cigánynak.

egyenlítő 2009.08.04. 17:52:43

@belekotty: Nem is a FIDESZ akar csendőrséget.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 17:53:19

@belekotty: csak arra tudok következtetni hogy akkor nálad sokkal okosabb lehetek :D

logikusan nem fog idegen autó végighajtani a cigánysoron mert egy sörétessel nem mennek sokra 20-100 szamuráj ellen

hozzánemértőkedő 2009.08.04. 17:56:52

Mik is a tények?
A favak végén szegény cigány emberek laknak, akik valami munkából próbálnak megélni. A házak feltünés nélkül megközelithetők, védtelenek rablás gyilkosság ellen.
Kinek jó, a gyilkosság?
A legkevésbé jó a JIOBBIK-nak és a FIDESZ-nek. Jó bizonyos cigány vezetőknek, baloldali politikusoknak.
Ne feledjük el, Orbán Viktor cigányozásával szavazatokat lehetett szerezni! Jó a káosz (a magyar állam gyengesége, lejáratása ) bármelyik szomszédos országnak, de távolabbinak is, ha érdekei vannak magyaroszág területén!
Kinek jó a fasisztázás, rasszistázás?
Akiknek nem érdeke, hogy az egymás mellett élő szegény magyar és cigány emberek közösen tudják megoldani problémáikat, közösen tudják egymást megvédeni a bűnözőktől.
Egy ilyen akció után két órával túl lehet lenni az országhatáron, és ott már hiába nyomoz a rendörség.

bunkó paraszt 2009.08.04. 17:56:57

@Szűcslaci: Így igaz!
Már nekem sincs sok kétségem afelől, hogy a szlovákok gyilkolásszák a magyarországi cigányokat.
Így több legyet is ütnek egyszerre: Mo.-n keltik a belpolitikai feszültséget, lovat adnak a nácizmussal riogatók alá, és le is járatnak minket a nagyvilágban.

Mégegyszer a link:
index.hu/kulfold/2009/08/04/slota_a_nyakunkra_kuldene_az_ensz-t/

Így persze hiába ajánlgat fel a tehetetlen rendőrségünk 100 milliókat.
Köszönhetjük ezt annak is, hogy az mszp-szdsz belpolitikai célokra használta fel a mi titkosszolgálatunkat, ahelyett, hogy a valódi munkájukat végeztették volna!

Zsoo 2009.08.04. 17:57:32

Titkosszolgálati akció!

nemecsekerno_007 2009.08.04. 17:59:31

@blood:
Én is elolvastam de nem az összes, hanem majdnem az összes kommentet :)

- Emberek így gyilkolni nem egyszerû történet szerintem sem lehet visszavezetni "erôs felindulásra" illetve ilyen hidegvérrel csak olyan képes aki már nem elôször teszi vagy kiképzett ilyesmire. Persze ettôl függetlenül nem lehet teljesen kizárni a rasszista indíttatást, de a gyûlölködô nyálverés az intenetes fórumokon nem ugyanaz mint kitervelni és végrehajtani egy gyilkosságot.- Azt hiszem sem a rendôrség sem a titkosszolgálat nincs a helyzet magaslatán, nem nehéz a Magyarok Nyulai-hoz hasonló komolytalan társaságot elkapni. Sokkal nagyobb falat bármilyen más külföldi titkosszolgálat tevékenységét Mo.-on kiiktatni. Nyílván errôl nem is fognak sajtótájékoztatót tartani :) videóvetítéssel :) Ettôl függetlenül kötelességük lenne tájékoztatni arról is a közvéleményt ha ilyesmi felmerült. Persze ha az olajügyek titkosítva vannak 80 évre, akkor ne várjunk sokat.
Röviden ennyi, mint a legtöbb dologban ebben sem tud az ország eredményeket felmutatni. Ilyen ez a rezervátum :(

kirbor 2009.08.04. 18:02:47

Azt hittem, csak én gondolok a titkosszolgálatokra, de ezek szerint nem vagyok egyedül. Annyira profin csinálják a dolgot, hogy szerintem nem kapják el őket, hacsak meg nem lepi őket egy váratlan helyzetben valaki.És mintha tudnák, hogy nem bukhatnak le. Nem hiszem, hogy egy haveri társaságról van szó, szerintem igen magas körökbe nyúlnak a szálak.

belekotty 2009.08.04. 18:03:47

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Viszont nálad valószínüleg jobban tok olvasni, mert a válaszodból kiderült hogy nem érted amit írtam.

nem nemsiker_s 2009.08.04. 18:06:23

Rohadtul bűzlik ez a sztori.

nemecsekerno_007 2009.08.04. 18:06:34

@bunkó paraszt:
"az mszp-szdsz belpolitikai célokra használta fel a mi titkosszolgálatunkat, ahelyett, hogy a valódi munkájukat végeztették volna!"

Itt most mindegy, hogy mszp-szdsz csinálja ezt, ez semmiképp sem lehetne megengedhetô egy normális országban. Úgy rúgnám p*csán az ilyen típusú embereket akik ilyen kicsinyes, féreg célokra használják a szolgálatokat, hogy lyukat ütnének az égre. Ez a lehetô leggusztustalanabb emberfajta ami létezik kicsiny hazánkban. Hasbeszélô, gerinctelen, önzô férgek, a macskámat nem bíznám rájuk. A rendszer sz*r ami ezeket kitermeli :( Ezek az emberek aztán megtalálják a szolgálaton belül a hozzá hasonló gerinctelen társaikat akik boldogan segítenek a bohózathoz :((((( Biztos sokan tapasztaltak hasonlót munkahelyen :(

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:07:32

@belekotty:

biztosan, persze :)
nem lehet kis településeken feltűnés nélkül kocsikázni se nappal se éjjel, a fegyvert pedig helyiek megtalálhatják

onnantól bukás, na ezt nem érted meg

nem gond, nem lehet mindenki zseni

Zsoo 2009.08.04. 18:08:49

Nehéz a dolga a rendőrségnek, mert a titkosszolgálattal állnak szembe!
Ilyen világban élünk!
A tét, magyarország teljes megszállása!
Zsidó honfoglalás!
És ez nem valamiféle gyűlölet, ez maga a valóság!

Medvegyev 2009.08.04. 18:09:24

Asszonyra és gyerekre lőnek puskával, rájuk törve az ajtót.

Akinek az a véleménye, hogy ez férfias cselekedet és magyarázható így vagy úgy politikailag, kezeltesse magát.

Zsoo 2009.08.04. 18:09:38

(bocsánat: szemben.)

Geri:dzsííí 2009.08.04. 18:10:49

BOOOOM Headshot :)talán elkezdődik !!!! hátha.

Kalmár 2009.08.04. 18:11:27

Valakik rálőttek a rendőrpalotára.
Valakik robbantgattak politikusok házainál.
Valakik ész nélkül lövöldöznek cigányokat.
Valakik kavarnak.
Jó, hogy szerinted összesküvés elmélet, de van értelmes magyarázat?
Ha egy jól képzett félkatonai szervezet gyilkolna, az is ideológiai alapon ölne.
Mik is az előítéletek a cigányokkal szemben?
Nem dolgoznak, lopnak.
Erre egy profi csapat mint az árnyék, lecsap egy napszámba induló nőre és kislányára??
Ez sántit.
A szellemi fogyatékos magányos "hőst" másnap elfogták volna.
Akkor ki?
Tudjuk, értjük, hogy itt valaki halomra lő embereket. De ki és miért??
Amikor azt látom, hogy egy vicces Magyarok nyilai nevű tánccsoportot gyűjtenek be a rendőrök és a miniszter személyesen hamisítja hozzá a hülye bizonyítékot, akkor valami gyanús nem?
Teletrombitálják az országot a terroristákkal, majd nagylendülettel rálépnek a saját lábukra.
Folyamatosan provokálnak. Mindent elkövetnek, hogy felhergeljék a radikalizálódó tömegeket.
- Hagyták, hogy a tv-t elfoglalják, alig várták, hátha meghal egy rendőr. Nem küldtek segítséget.
- Szétvertek egy megemlékezést, nocsak oda jutott ember...
-Törvénytelen elutasítása a gárda tüntetésnek.
- A Turul tervezett lerombolása
- Lecsukása egy olyan radikális vezetőnek, akit már egyszer valakik ki akartak szabadítani.
Fogadnék, hogy még fizetni is fognak Budaházynak, mert semmit nem tudnak ráhúzni.
stbstb.
Alig várják, hogy valakinél elszakadjon a cérna.
Ezektől az emberektől belefér, hogy a másik oldalon, ilyen embertelen módon is polgárháborút szítsanak.
Milliárdos kényelembőll 2x2 cella?
Elég komoly indíték.
Azt hiszem a rendszerváltás utáni legsötétebb 1 év előtt állunk. A sarokba szorított patkány nekitámad mindennek. Nem hiszem, hogy lesz tabu.
Összeesküvés elmélet? Lehet.

belekotty 2009.08.04. 18:13:10

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Két felnyírthajú simán keresztülfurikázhat egy telepólésen, nem beléjük szoktak kötni. Látom a felderítés alapszabályait nem ismered, de funkcionális dislexiád okán ezen nem is csodálxom.

gitáros 2009.08.04. 18:15:39

Na, a sok elmebajnok:

"Szerintem külföldi titkosszolgálatok csinálják"
"Remélem cigány lesz az elkövető is,és Kolompár Orbán bízta meg...."
"A kommunisták a saját anyjukat is megölik .... Nincs kétségem afelől, hogy ezeknek a szerencsétleneknek a halála is az ő mocskos lelkükön szárad."
"Még egy lehetőséget el tudok képzelni, rendőrök tették"
"Ha én lennék a magyar király, vagy nem engednék romákat az országba, vagy vadászatot indítanék ellenük."

Arra gondoltok-e esetleg, hogy a hozzátok hasonló ostobák között akad egypár, aki nem csak pofázik, de tényleg "vadászatot indított"?

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:15:55

@belekotty: :)

kezdesz túl hozzáértőnek látszani (csak olyanformán mint egy önhitt önképzett kis kivégzőosztag), szerintem változtass ip-t mert rögtön csengetnek :D

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2009.08.04. 18:16:30

Nem tudom ki csinálja ezt, de haladhatna gyorsabban is... :P

Zsoo 2009.08.04. 18:17:54

Izraelben sok mindent tesznek, de nem mennek semmire az arabokkal szemben!
Ezért mindenképpen kell egy új hon, a Kárpát-medencét már nagyon rég kinézték maguknak! Egy részük ide jön, a többi némethonba..Még egy darabig kitart a holokauszt legendája, aztán utána már úgy is mindegy, mert nem lesz magyar ember sem..

Medvegyev 2009.08.04. 18:17:59

@xanax: Mondd, ennyire nincs jó érzés benned?

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:20:12

@Medvegyev: mi a bajod velük? a terrorizmust ott a zsidók kezdték: betelepültek és angolokat robbantottak :D

buta vagy vagy rokonuk :)


The Irgun was the armed expression of the nascent ideology of Revisionist Zionism founded by Ze'ev Jabotinsky. He expressed this ideology as "every Jew had the right to enter Palestine; only active retaliation would deter the Arabs and the British; only Jewish armed force would ensure the Jewish state".[1]

Some of the better-known attacks by the Irgun were the bombing of the King David Hotel in Jerusalem on 22 July 1946 and the Deir Yassin massacre (accomplished together with Lehi) on 9 April 1948. The Irgun was described as a terrorist organization by the Anglo-American Committee of Inquiry,[2] several media sources,[3][4][5][6][7] and a number of prominent world and Jewish figures.[8][9][10] Irgun attacks prompted a formal declaration from the World Zionist Congress in 1946, which strongly condemned "the shedding of innocent blood as a means of political warfare".[11] The Israeli government had designated Irgun as a terrorist organization according to the "Prevention of Terrorism Ordinance" No 33 of 5708-1948 - 23 Sep 1948 (claimed to be adopted for the specific purpose of dissolving Irgun and Lehi)[12] and disbanded it in 1948.

The Irgun was a political predecessor to Israel's right-wing Herut (or "Freedom") party, which led to today's Likud party. Likud has led or been part of most Israeli governments since 1977.

en.wikipedia.org/wiki/Irgun

gonosz antiszemita wikipédia :D

aztszeretnémmegkérdezni 2009.08.04. 18:21:36

Magyarország kisebbségei:

bolgárok
görögök
horvátok
lengyelek
németek
örmények
románok
ruszinok
szerbek
szlovákok
szlovének
ukránok
cigányok
zsidók *


El kéne gondolkodni a cigányoknak és a zsidóknak azon , hogy miért csak őket utálják az országban-világban.
Persze a felvetés naív, tudják ők ezt pontosan...


*A zsidók nem tartoznak a hivatalos kisebbségek közé.
Biztosan derogál nekik a kisebbségi jelző, ezért hivatalosan nem ismertették el magukat kisebbségnek.(persze azzal etetik a buta népet , hogy csak rettegnek egy újbóli számbavételezéstől és azért nem...)

Medvegyev 2009.08.04. 18:22:47

Csak arra utaltam, hogy ne itt jártasd a pofád, ha ennyire fáj, hanem ott harcolj.

blood 2009.08.04. 18:23:07

Most komolyan szerintetek a hazai "elit" politikusai nem tömték tele saját és jóbarataik zsebét a 20 év alatt???
Szvsz nem lenne érdekük ,hogy ilyeneket csináljanak bármely oldalról ...nagy a lebukás,mert attól függetlenül ,hogy állítólag nincs nyom valakinek bármikor eljárhat a szája és így nem tudnák elkerülni a büntetést.Így meg símán milliárdokat lophat mindenki büntetés nélkül.
Egyébként amit itt lát a nagyközönség,hogy civakodnak jobb-bal közép-liberális az 1 színjáték az embereknek.Az igazság,hogy nagy puszipajtás ott mindenki kormány ellenzék stb.Mindenki védve van mindenki tud mindenkiről mindent...
Kíváncsi lennék ,ha a jobbik kormányozna:S Szvsz fél év múlva a Kossuth-tér tele volna azokkal a tüntetőkkel akik most a jobbikot éltetik.

Zsoo 2009.08.04. 18:24:16

A cigányokat a magyarokra uszítják, egymás ellen hangolják őket, miközben a fő felelősök rejtve maradnak! A felelősöket a hatalomban kell keresni!
A jól fizető állásokban! Azt hiszik a zsidók, hogy megúszhatják, átmenthetik a hatalmukat! Felelősségre kell vonni mindenkit, aki ide juttatta ezt az országot! Kényszermunkára! Olyanra, mint amit az őslakosok csinálnak manapság, a szalag mellett!

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:26:35

@Medvegyev: nem lépek be mert ez nem az én gondom

még itthon sem politizálok, de az izraeliek amerikai békeaktivistákat is rendszeresen kivégeznek majd hülye lennék golyófogónak állni

Fashionistas 2009.08.04. 18:28:14

-off topic.
Én nemrég nyitottam egy boltot eddig négyen próbáltak meg lopni. Mind a 4 cigány volt......

Ez a sorozatos gyilkosság annyira bűzlik már hogy ide érzem!
Könyörgöm az a 70 zsaru aki az ügyön dolgozik mit csinál hogy több hónapja egy normális elméletet nem tudott összeszedni hogy mi is történt.
Az egész annyira profi, hogy lassan feltűnhetne a T. háznak hogy ezek a gyilkosságok sokkal meszebbre nyúlnak vissza mint 2-3 gárdista hétvégi szórakozása.
Sokkal mélyebbre kellene ásni mind etnikai, mind politikai alapon.
Remélem hogy lassan hibázni fognak mint ahogy most is hibáztak hogy élve hagyták a kislányt. Szerencséjére... vagy inkább balszerencséjére.....
Felháboritó hogy egy olyan országban élünk hogy akinek a háza a falu végén van annak minden este úgy kell lefeküdnie hogy lehet hogy agyonlövik!
Felháborit, hogy ebben az országban semmi sem megy a normális módján, hogy mindenki ott lop és csal ahol tud, hogy a BKV ismét megvett több olyan buszt ami konkrétan szét van már rohadva.
Szánalmas kis szar alokkal van tele a parlament akiket MI választottunk azzá akik, amik!

Medvegyev 2009.08.04. 18:28:20

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Na akkor ennyi,ha nem tudsz mást, mint szájalni, hanyagold a témát.

Borenbukk 2009.08.04. 18:28:48

@aztszeretnémmegkérdezni: "El kéne gondolkodni a cigányoknak és a zsidóknak azon , hogy miért csak őket utálják az országban-világban."

Egy szetspeedezett agyu csimpanz is konnyen adna valaszt erre: A ciganyokkal azert mert, beloluk van sok, a zsidokkal pedig azert, mert idiotabol van sok.

Mas: Aki szerint keselesre, es rablogyilkossagra adekvat valasz artalmatlan emberek lelovoldozese, az az elobb emlitett bicska vegere valo. (Hiszen akkor visszafele is adekvat valasznak kell lennie a hasrautes szeru gyilkolas.)

Zsoo 2009.08.04. 18:28:51

@blood: Ajánlom a Magyar Fórumot, lehet megértenéd, mi folyik itt! A jobbik már rég Balónéék biznisze, titkosszolgálati támogatással! Csütörtökönként..

Long R3 IGF-1 2009.08.04. 18:29:14

@xanax: Na, a hozzád hasonlót szokták mocskos náci disznónak hívni...

Fashionistas 2009.08.04. 18:31:06

Inkább vigasztalódjatok ilyenekkel:
www.izoom.hu :)

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:32:46

@Medvegyev: ugyan, ez baromság

mindenkinek van véleménye szélsőséges államokról legyen az kína vagy más ország de önkéntes öngyilkos bevetésre senki se menne akit nem érint

te se oszd az észt menjél valamelyik oldalra lelövetni magad, ne gépelj hiába :D

Zsoo 2009.08.04. 18:32:46

Egy szetspeedezett agyu csimpanz is konnyen adna valaszt erre: A ciganyokkal azert mert, beloluk van sok, a zsidokkal pedig azert, mert idiotabol van sok.""

Bocs, de egy csimpitől is sok lenne ez a mondat!
Aműgy honnan tudod, hogy a zsidókból mennyi van? Szerintem 1 miliónál biztos többen vannak, nem kevés, ennyi bankár, ennyi ujságíró, ennyi bankár, ennyi kereskedő és ennyi politikus nem kell ebbe a kis országba!

rest69 2009.08.04. 18:33:51

az igaz, hogy az emberek meghalásán van a lényeg, és hogy ennél meg kéne állni, és nem kéne Jókaikként meg Kosztolányikként továbbszőni az eseményt. Mi itt akárhánytucatnyian kommentelünk, sem leszünk okosabbak. Mind tudunk ezt-azt, tudni vélünk emezt-amazt, de az isten répafőzetes szerelmére, ettől mi lesz jobb?
Ami értelmes volt a kommentekben, a következő: Hol az apa? Jogos, érdekes kérdés, ezzel plö nincs tele a média.
Aztán ittvan az, hogy cigány-nemcigány-hol él-miért él. A cigányoknak nyilván borzasztó lehet, hiszen akárhogyan is bizonygatják, hogy ők márpedig kultúrált civilizált népek, ez valahogy nem rí le róluk. Minden tiszteletem a dolgos és muzsikus romáké, de bizony a segélyes-hőzöngő-nagypofájú-beszólogató cigányok az én ellenszenvem is bírják, sokmillió polgártársaméval együtt, ezt senki ne tagadja le, hogy a Blahán, vagy KöKin, amikor 23:58 perckor sétál az éjszakai felé, és ott áll/szembejön egy mp3szólamobilból-hangoskodó-káromkodó 5-10 cigány, akkor bizony felgyorsul a szívverése, és igyekszik olyan helyre nézni, amibe nem lehet belekötni. Mert ahogy az olaszliszkai vádlottak ügyvédje is (találóan) megmondta: (nem pontos idézet) a cigányok csoportosan bátrabbak és könnyebben követnek el súlyos következménnyel járó cselekményt mint egyedül.
Az, hogy ki és miért öl embereket magyarországon, valóban a rendőrség feladata kideríteni, de a társadalom feladata lenne az, hogy ilyenek ne történjenek meg. Nem a csendőrségre és polgárőrségre gondolok, hanem arra, hogy egy kiegyensúlyozott, nem etnikailag, hanem szellemileg homogén - mondhatni kollektív nemzeti tudattal rendelkező - társadalom többnyire automatikusan preventálja az ilyen jellegű eseményeket, mivel nem alakul ki az "igény" sem indivídumban, sem elzárt, radikális kollektívumban. Ehez persze megfelelő múlt és megfelelő jelen kellene. A jelenlegi politikai helyzet az, ami szüli ezt, hogy embereket faluk szélein meg lehet ölni, fél év alatt többet, anélkül, hogy bármi komolyabb megmozdulás lenne, nem közigazgatási apparátusban gondolkodva, hanem politikai és társadalmi téren. A társadalom ereje az, amitől a magyar nemzet megfoszttatott mind 1920ban, mind 1945ben, mind 1989ben.
Jelenleg a gazdaság újjáépítése mellett a társadalom koherenssé tétele a leg elemibb fontosságú feladata a magyar kö9zéletnek és a társadalomnak magának. És szeretném leszögezni, hogy nem hungaristafaszistanáciantiszemitanyilas vagyok, hanem egy olyan MAGYAR magyar, aki bizony megosztja az országát minden becsületes emberrel. Magyarország a Magyaroké. De kik a magyarok? Mind tudjuk, hogy az OVB szerint ez egy kirekesztő fasiszta szlogen, de pl ha azt mondom: amerika az amerikaiaké, akkor kik az amerikaiak? Az indiánok? A brit telepesek? Ha Louisiana államot nézem akkor vajh a francia telepesek? A holland telepesek? Az afroamerikaiak? Nem, az amerikai állampolgárok, leginkább; mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja (vagy ahogy az SZDSZ akarja) de mi értelme van ebben a szanaszéjjel húzó darabjaira hullott társadalomban még több osztó igét terjeszteni? Nincs már eléggé fel"szalámizva" a társadalmunk?
Ne azon menjen a vita, hogy miért cigány, ki cigány, hol cigány, cigány-e, hanem azon, hogy Én, Te, Ti, Mi és Ők hogyan, mennyiben felelősek azért, hogy ILYEN lejön az esti Krimihétfő műsoráról? Vannak dolgok, amikért felelőssé tehető a közigazgatás, vagy amit a közigazgatás nyakába lehet akasztani, de a közigazgatás csak egy gépezet, egy alrendszer. A fő rendszer a társadalom, amiben élünk, amit NEKÜNK kell építeni. ÉS ehez a politikának a támogatást kellene biztosítania, amit nem biztosít nekünk 20 éve. Nem a vezetőktől lesz jobb az országunk, Magyarország, hanem mitőlünk.
Magyarok vagyunk?
Magyarok vagyunk?
Tegyük ezt az országot a Magyarok országává. És nem kirekesztő módon. Mindenki, aki itt él, az dolgozhasson, aki itt dolgozik az itt lakhasson, aki itt lakik, az pedig békével, biztonsággal itt élhessen. Tegyük jobbá mi magyarországot, és ne ezek a korcs, a felindulás hullámain lovagló politikai patkányok. (le velük: MSZP, SZDSZ, Fidesz, Jobbik, MDF, LMP)
Sok "szlogent" vettem el a jobbiktól, de csak azért, mert a szlogennel egyetértek, velük nem :( Higgyétek el. Új politikai erőkre van szükség, és azokat csak TI adhatjátok meg. Egy ember egyedül nem képes újulást hozni. Az utat megmutathatja, de kell hozzá az ország támogatása, a népé, együtt magyaroké, cigányoké, kínaiaké, mindenkié.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:34:19

@Borenbukk: kínaiból is egyre több van nem zavarnak senkit sem.. fura mi?

belekotty 2009.08.04. 18:35:50

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Hülyegyerek! Te azt hiszed bármilyen IP csere segíthet? Kábel adslemen van, aminek ugye fix LAN címe van. A belekotty meg közismert nick már vagy 10 éve.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:36:12

@rest69: pár napja úgy kéregetett egy magyarnéger hajnalban a buszvégállomáson hogy "alkoholista vagyok. ölök is ha kell"

Pajtás 2009.08.04. 18:36:42

el lehet gondolkodni mi a picsát tehet az a szerencsétlen azon kívül, hogy cigánynak született? maradnak a szőke kék szeműek?

Borenbukk 2009.08.04. 18:38:20

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Ja. Egyre tobb. Par tizezer. Hagyjal a faszsagokka, mondanam, ha nem hallatszananak idonkoent a kinaiakat sokallo hangok is idonkent.l

Borenbukk 2009.08.04. 18:39:57

@aztszeretnémmegkérdezni: Uhum, persze. Az a legjobb a szellemi egyszerusegben, hogy sosem veszed eszre magadon.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:41:26

@Borenbukk: lehet itt meséket szőni de ez egy befogadó nép

becsülöm a két diplomás gyereket nevelő cigány nőt, félévente megbeszéljük az élet dolgait

no de nem becsülöm az etnikum azon részét...

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 18:42:52

@Borenbukk: kicsit hasonlítasz elméd nyitottságában a náci buzira

tényleg ő hol van?

egyenlítő 2009.08.04. 18:44:04

@Pajtás: Brit tudósok szerint a szőke, kék szeműek kétszáz éven belül ki fognak halni :-)

Zsoo 2009.08.04. 18:44:11

@rest69: Igazad van!
De a Fidesz nélkül nem megy!
És a Fidesz velünk van kedves kommentelő! Elhitették az emberekkel, hogy egyik sem különb! Ez ordas hazugság! O.Viktor az árral szemben kormányzott, nem tudták a zsidók kiütni a hatalomból, mint ahogy megtették ezt az MDF-el! Remélem OVI is rá fog, jönni, hogy gyökeres változásra van szükség, nagytakarításra! Bármit is mondanak New Yorkban, Telavivban és Brüsszelben! Ehhez kell a nép támogatása, nem csak a szavazófülkében!
Jörg Haidert eltették láb alól, minden az ő kezükben van, csak összefogással, és határozott kiállással érhetünk célt!
Ez a zsidó elit mindenre képes, ha a hatalma megörzéséről van szó! Nagytakarítást!

sobrijoska10 2009.08.04. 18:47:15

Hallom, a kislány a szemtanú. Szerintem ő biztos látta a piros fehér sávokat, sőt felismerte a gárda ruhát...és majd megnézetik vele a sok képet, hopp! ezaz! Vona Gábor volt...

pinduri777 2009.08.04. 18:48:51

EMBEREK! A kommentelők többsége megunta (jól látszik az indulat), hogy HÜLYÉT CSINÁLNAK A NÉPBŐL AZ ORSZÁG VEZETŐI. De nem egymást kéne marnunk, hanem összefogni a gennyládák ellen és kipicsázni őket innen. EZ A MI ORSZÁGUNK! NE HAGYJUK MÁR SZÉTLOPNI, ELADNI, TÖNKREVÁGNI.
Amíg egymást marjuk, a gecik boldogan röhögnek, hogy ,,elvannak a birkák, addig sem kell velük törődni." Vegyétek már észre, hogy ha egymást tépitek, azon csak röhögnek az országunk aljas vezetői! Öszzefognunk kell!!!!!!!!!

Borenbukk 2009.08.04. 18:49:45

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Befogado nep. Ja. Csak tul sok az idiota, es meg annal is nagyobb az arcuk.

belekotty 2009.08.04. 18:50:39

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Mi abban a poén hogy számítógépes amatőrnek mutatkozol? Én el is hiszem rólad hogy ennyire béna vagy.

belekotty 2009.08.04. 18:51:31

@pinduri777: Nyugi, nyugi, már nincsenek messze a 2010-es választások!

Borenbukk 2009.08.04. 18:52:51

@aztszeretnémmegkérdezni: Mondjuk, vegul is igazad lehet. A gondolkodas maszatolasnak tunhet annak, aki csak jelmondatok szintjen kommunikal.

pandacsökiboborján 2009.08.04. 18:55:25

A Zyklon-B hatásosabb volt. Ma segélyosztás volt és dologidőben a városban 1 fehérre kb. 20 indiai jutott,a faszom se jön többet Borsodba szabadságra.

pinduri777 2009.08.04. 18:55:42

@belekotty: az a baj, hogy akkor is a Fidesz-MSZP közt lesz a harc, mint sok éve mindig. Azok a gennyesek meg boldogan röhögnek, mert tökmindegy, melyik a nyer, a másikkal előadja a szokott színdarabot, a nagy vitákat, az öszödi beszédet (cirkuszt adnak a népnek, amíg azon csamcsogunk, addig nyugodtan lophatnak, csalhatnak) és közben SZÉTZÜLLESZTIK EZT A SZEGÉNY ORSZÁGOT. NE LEGYÜNK MÁR A FASSZOPÓK BÁBJAI!

amúgy bocsi, hogy kissé felhevültem:))), de mindenkiben forr az indulat, csak jó irányba kell fordítani

sobrijoska10 2009.08.04. 18:57:31

Egyértelmű a provokáció. Cigányt ölnek, tele a sajtó, belföldön, külföldön, tv2, rtl, de ha magyart ölnek, akkor valahol egy lábjegyzet. Arról sehol nem szólnak, hogy havonta hány magyart ölnek. De mit is várhatunk a zsidó országtól, a zsidó médiától, a zsidóktól...

olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.08.04. 18:58:03

@Dr. No: funkcionális analfabéta??? ejha... ez nekem magas.... jó, hogy neked az én írnivalóm nem...

aztszeretnémmegkérdezni 2009.08.04. 18:58:34

@sobrijoska10: A piros fehér sáv tényleg ott lesz. Csak még három betű is alatta: NBH

Borenbukk 2009.08.04. 19:01:24

@sobrijoska10: Remelem teged nem szamitottak be magyarnak a nepszamlalasnal!

CoolR 2009.08.04. 19:05:30

Azért néhány dolog gyanús.

1. Mindig dolgos, "senkivel nem volt rosszban" romákat lőnek le. (nem a "falurosszát")
2. 100 nyomozó dolgozik az ügyön. (Az olajszőkítős témán mennyien dolgoztak?)
3. 100 milliós nyomravezetői díj (nem emlékszem, volt-e ekkora díj korábban)

Szerintem ekkora ügyet nem kell csinálni ebből. Ha magyar származású embert rabolnak ki, késelnek meg, abból nincs ekkora ügy.

Ha a romák meg félnek akkor idézem "szeretett vezérünk" szavait:

"Ha nem tetszik, el lehet menni innen."

A módszert elítélem, a célpontválasztást is, de 20 év liberalizmus nem hozott eredményt. A "segéllyel betömni a szájukat" módszernek itt már nincs helye.

Eltérve a fő témától csendben jegyzem meg, hogy a jobbos beállítottságú emberek nem azért utálják a cigányokat mert cigány származású, hanem amit tesznek egyes egyedek. Érdekes, hogy a rászísták nem lőnek le se kínait, se arab orvostanhallgatót, sem semmilyen más kisebbséget.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.04. 19:07:09

számomra nem elfogadható, hogy sorozatgyilkos(ok) tevékenykednek az országban, és a rendőrség meg széttárja a kezét.

Elébb utóbb majd találnak valami lúzert, akire ráhúzhatják,(szerintem most is annak a keresésével vannak elfoglalva)ld: Mór, Balla Irma, Pusoma Dénes, stb, stb hosszú a lista

Long R3 IGF-1 2009.08.04. 19:09:29

@pandacsökiboborján: ez a poszt arról szól, te baromállat, hogy agyonlőttek egy anyát. Ha a te anyádat lőtték volna le, akkor is a Zyklon-B jut először az eszedbe? Szégyelld magad, te mocsok!

pinduri777 2009.08.04. 19:12:37

@CoolR: ,,Eltérve a fő témától csendben jegyzem meg, hogy a jobbos beállítottságú emberek nem azért utálják a cigányokat mert cigány származású, hanem amit tesznek egyes egyedek. Érdekes, hogy a rászísták nem lőnek le se kínait, se arab orvostanhallgatót, sem semmilyen más kisebbséget." TELJESEN IGAZAD VAN!!!

Zsoo 2009.08.04. 19:12:50

Fogjunk össze MAGYAROK!
Legyünk jelen mindenhol az országban!
Építsünk egy olyan közösséget, ahol cask az számít, hogy ki mit tett és fog tenni, ahol nem ahová nem érdemes beépülni a kibiceknek! Leplezzük le a hatalmat, védjük meg a maradék nemzetet és világosítsuk föl az embereket!
Javaslatokat várok, hogyan szervezzük meg a Magyar Ellenállás-t!

Void Bunkoid 2009.08.04. 19:13:04

Elég már ebből a nácizásból/rasszistázásból.

Inkább a nyers tények:

1. Kinyírtak egy nőt egy szabolcsi faluvégen, aki történetesen roma volt.

2. Már több ilyen, hasonló jellegű gyilkosság történt az utóbbi két évben.

3. Valakik (jelen esetben az épp regnáló országvezetés IS) ezeket a bűncselekményeket mindenáron szervezett és rasszista bűncselekménynek próbálják beállítani.

Miért adódna ezekből az, hogy ezek "rasszista" bűncselekmények voltak?

Nos...

1. A sértettek kultúrkörébe tartozó hasonló állampolgárok igencsak felülreprezentáltak a bűnözési statisztikákban, különös tekintettel az erőszakos, testi sértéssel járó bűncselekményekre.

2. Ugyanezen célcsoport - szintén valakik jóvoltából - szintén felülreprezentált az alanyi jogon járó állami juttatások javadalmazottjai között is.

Ezek a dolgok alapvetően IRIGYSÉGET, valamint DÜHÖT szülnek a nem abba a csoportba tartozó emberekben, ezért a nem adott célcsoportba tartozó emberek generálban haragudni, gyűlölködni fognak a célcsoportra. Legyen ez - mint jelen esetünkben - a cigányok, vagy akár a milliomosok, tévécelebek, vagy piros sapkát viselő Túró Rudi-árusok csoportja.

A rasszizmussal való dobálózás pedig már csak azért is felesleges, mert szintén tény, hogy az ember kirekesztő. Még a fene nagy liberálisok is. Csak éppen más téren, nem látják saját maguk liberál-nyáltengerétől hogy ők is ugyanúgy címkéznek, bélyegeznek, kirekesztenek. Például már magával a rasszistázással. Ha olyan nagy a szabadság, akkor ugyan miért ne lehetne valaki "rasszista"?

Tehát minden ember kirekesztő, ha a saját normarendszerétől eltérő élmények érik. Azért, mert az ország 10 millió lakosából mondjuk - nem tudom konkrétan a számokat, de _legalább_ hétmillió dühös és elkeseredett amiatt, mert a saját helyzete egyre kilátástalanabb, míg egyes emberek meg fütyülnek az egészre, el sem fáradnak, és mégis elvannak, mint Marci Hevesen, nem igazán számít nagy mennyiségűnek az, hogy egy vagy két vagy öt emberke bekattan, elszakad a húr és utána - sajnos nem hord mindenki cetlit magán, hogy ő bizony nem ingyenélő - válogatás nélkül elkezd ámokfutni és kinyírja a "gyűlölt" csoport első szembejövő tagját. Jelen esetünkben ezek a falu határához legközelebb fekvő "utolsó házak".

Ha pedig kormányzati (netán külföldi, nem emlegetek semmilyen államot, mert azé' is megkapom) provokáció, akkor meg pont erre akar rájátszani, hogy előbb-utóbb itt mindenki megkattan, kitör a polgárháború, aztán majd idejön valamilyen külföldi békefenntartó kontingens, mindenkit jól seggberúg és hazazavar, elrendel egy állandó kijárási tilalmat, a provokátor meg szépen idetelepszik uralkodni. Kész.

Csak tudnám, hogy ki a halálnak kell annyira ez a szép lassan elsivatagosodó lapos teknő itt a hegyek között, aminek összes két bevételt hozó látványossága egy nagy lángos- és hekkszagú pocsolya, meg egy büdös-szmogos nagyváros :)

Borenbukk 2009.08.04. 19:16:34

"Szerintem ekkora ügyet nem kell csinálni ebből. Ha magyar származású embert rabolnak ki, késelnek meg, abból nincs ekkora ügy."

B+! Ne legyetek mar ennyire hulyek. Ha kirabolni akartak volna oket ennek sem lenne nagyobb visszhangja. A ciganycsaladok tomegverekedese sem er meg egy kis szinesnel tobbet soha.
Ez az ugy viszont jelenleg kivegzesek sorozatanak tunik, amiben az aldozatoknak a ciganysaguk az egyetlen bunuk.

Amugy meg nekem is gyanusnak tunik. Elkepzelhetonek tartom, hogy valami elborult agyu barmok mukodnek, de mar kezdek hajlani arra is, hogy valamelyik titkosszolgalat tevekenykedik.(A hulye Slota is nagyon lelkesedik.)

pandacsökiboborján 2009.08.04. 19:18:19

@Long R3 IGF-1: Ó tényleg,így már sokkal szomorúbb a történet,de akkor is eggyel kevesebb. Ma a kórházban egy 40 körüli cigánynő örült,hogy nagymama lett,hát ez nem lesz.Amúgy tiltakozz Draskovics et-nál(de lehet hogy az uszító hülyegyerek Ficsornál)

Borenbukk 2009.08.04. 19:20:18

@pandacsökiboborján: Na, neked is kar volt kijutnod a szuloszobabol.

Zsoo 2009.08.04. 19:22:55

@Void Bunkoid: Örülök, hogy sok gondolkodó és kreatív embert látok ezeken a fórumokon, már csak össze kéne fognunk, elindítani valamit, a változás csíráját! Meg kéne szervezni magunkat!
Ez áldozattal jár, és kockázatos is, de ha egyre többen leszünk, megvédhetjük egymást. A szervezet lényege az áldozatvállalás és a szolidaritás!
gyújtsunk lámpát a sötétségben!

belekotty 2009.08.04. 19:23:16

@pinduri777: Ebben egyetértünk, mindenkét oldalt bele kellene lőni a Dunába, akkor lenne itt igazi változás. Max annyi történik, hogy Viki nem fog annyit tökölődni mint a szocik.

belekotty 2009.08.04. 19:25:22

@pandacsökiboborján: Te az oktatási rendszer kirívó hibája vagy, hogy mindenkit válogatás nélkül megtanítanak írni-olvasni, olyanokat is akiket nem kéne.

pandacsökiboborján 2009.08.04. 19:26:08

@Borenbukk: te ugye baloldali "értelmiségi" vagy Butapestről?

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 19:26:23

@belekotty: nagyon hülyének kell lenni hogy valaki komolyan vegye

te kis szakértő :)


@Borenbukk: és szellemi közösséget vállalsz velük :D

aztszeretnémmegkérdezni 2009.08.04. 19:26:56

@Borenbukk: Oké, ez csak egy teszt volt, de átmentél! Holnap reggel 8-kor kezdhetsz nálunk, bérezésben megegyezünk , szombat szünnap cím: VII.-ker Síp utca 12

Borenbukk 2009.08.04. 19:27:01

@Zsoo: Az bizony nem artana. Neked peldaul sokat segitene, ha bekapnal egy 100-as egot. Valoszinuleg tenyleg hasznalna, mert minel kevesebbet szolalsz meg, annal ertelmesebbnek tartana a kornyezeted.:)

belekotty 2009.08.04. 19:31:40

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Nagyon hülyének kell ahhoz lenni hogy ez valakinek eszébe jusson. Az IP cím váltogatása csak informatikai analfabétáknak ugrik be, mert ezt olvasták valahol. Már egy tízéves pécéhez szokott kölök is ukrán proxi mögé bújást emlegetne.

pandacsökiboborján 2009.08.04. 19:33:50

@belekotty: Magyar Bálint és társai ezért teszi tönkre az oktatást és minden mást(most láttam Michael Moor Sickoját-ti is csak addig bíztok a rendszerben, amíg nem kerültök a fasz másik oldalára,lehet hogy ez eljön nemsokára)

Borenbukk 2009.08.04. 19:35:55

@pandacsökiboborján: Ertelmisegi vagyok ugyan, de csak az itteni kifacsart rendszerben szamitok baloldalinak. Nem, pesti sem vagyok. Ellenben a keleti hatarszelrol(Szabolcsbol) szarmazok, es azon a kornyeken el a rokonsag is. Es tudjatok mi a legjobb: arrafele nincs kulonosebb baj a ciganyokkal. Kulonos, nem? Ellenben van egy olyan sanda gyanum, hogy a legelszantabb "koltozz oda" figurak szinten csak az ujsagokbol, es hallomasbol tudnak a "cigany terrorrol".

belekotty 2009.08.04. 19:38:20

@Borenbukk: Hmmm... lehet hogy Szabolcsban - helyenként - nincs baj a cigányokkal, de ez pl a nyóckerben nem igaz, ahol én n5tem fel.

belekotty 2009.08.04. 19:39:27

@pandacsökiboborján: "A Magyar Bálint tönkreteszi" -ben 1etértünk.

pandacsökiboborján 2009.08.04. 19:39:38

@Borenbukk: akkor barátkozz a cigányokkal,nekem csak két cigány ismerősöm van de érdekes módon nem büszkék rá.Amúgy is nemsokára többségben lesznek,föleg szabolcsban meg itt borsodban

CoolR 2009.08.04. 19:42:40

Szerintem az indíték nem rasszista, pusztán politikai "fedősztori" kellett. A szoclib kormánynak kell valami amivel a feszültséget fenntartják.

Az, hogy az eddigiekben dolgosnak mondott romákat lőttek le, amatőr, dilettáns húzás volt. Pont ráillik a kormányra, a titkosszolgálatra is. Ahogy kiderült, hogy Djurcsány vezér az oroszok embere, így kiderülhet, hogy északi szomszéd átjött a hátsókertbe kicsit feszültséget szítani. Talán volt már rá példa.

Minden kormány alatt megvan a "trend".

Korábban robbantások voltak, olajbotrány, most az unió és liberalizmussal egybevágó rászísta inditék. Rohadt színház az egész és mi b@szunk rá mindig. Magyarok, DOLGOS, RENDSZERETŐ cigányok, mindenki és bárki aki ebben a teknőben él.

Olyan országban, ahol az OCÖ elnöke is bűnöző, ahol a cigány a saját házát gyújtja fel (biztosítási csalás), ott semmi sem biztos. Lehet, hogy valami őrült lőtt, lehet, hogy uzsorás.

A lényeg: EZZEL FOGLALKOZZ, ne azzal, hogy parkolócégek töltik a pártkasszát, ne azzal, hogy a BKV-nál 100 millás végkielégítések röpködnek stb.

egyenlítő 2009.08.04. 19:42:44

"a jobbos beállítottságú emberek nem azért utálják a cigányokat mert cigány származású, hanem amit tesznek egyes egyedek"

Na, ez a rasszizmus. Ugyanis egyes egyedek mindig, minden csoportban vannak. Így aztán bármikor lehet cigányozni, zsidózni, románozni, magyarozni.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.04. 19:42:49

Idézet ebből:

www.kibulizottorszag.net

”A pártok a cigányság vonatkozásában sem a társadalom egységét mozdították elő. Szerep keresésük mintegy melléktermékeként, úgy tűnik, máris sikerült a társadalom e korántsem egységes, és részben addig is nehezen integrálódó rétegét a társadalom egészéről meglehetős élességgel leválasztaniuk. Bármilyen megoldásra váró valóságos problémák léteztek már korábban is a cigányok egyes rétegeivel kapcsolatban, egészüknek politikai öntudata nem volt erős, és el lehet mondani, hogy a hazai cigányok, amennyire ilyesmivel foglalkoztak, származásuk különállásának ismeretében is, a magyar társadalom egészéhez tartozónak tekintették magukat. Törekvésük, ha volt ilyen értelemben, az volt, hogy őket környezetük magyaroknak elfogadja. Aligha segíti az ország érdekeit, ha egy benne élő jelentős számú és növekvő arányú kisebbség elidegenedik tőle. Ezt nemcsak a vele szembeni ellenségesség tapasztalása válthatja ki a cigányságból, de az is, ha az érdekeinek védelmében saját meggondolásukból föllépők különállóságának tudatát fölerősítik és bátorítják, hogy ebben a minőségében a társadalom egészével szemben követelően lépjen föl. Részérdekek ilyen érvényesítése könnyen hívja ki az előítéletektől különben sem mentes szélesebb társadalom ellenállását. Mindez, részben máris, kevésbé a kedvezményezettnek szántak helyzetének javulásához, mint elszigetelődésükhöz és kollektív öntudatuk erősödésével párhuzamosan a többséggel való szembekerülésükhöz vezet, így mélyíti el a már meglévő szakadékot, vagy hoz létre újabb törést.

A pártok gátlástalan önzését, felelőtlenségük mértékét mutatja, hogy abban az országban játszanak ilyen tűzzel, amelynek talán legmegrázóbb történelmi tapasztalata, területe több mint kétharmad részének elvesztése, elválaszthatatlan volt a benne élő nemzetiségek elidegenedésétől. Aki nemzetben, országban gondolkozik, akinek a közjó is számít, az semmiképpen sem keresi azon az áron a maga javát, hogy megbontja a társadalom belső egyensúlyát, de akár csak ront is rajta. A pártok pedig, más antidemokratikus eljárásaik mellett, éppen erre építették közös uralmukat. Nagyon is megfelelt nekik, ha az általuk mesterségesen támasztott álproblémák foglalkoztatják a közvéleményt, ha az izgatja az embereket, hogy ki zsidó, ki cigány és ki nem, és, hogy ez esetleg mit jelent, ahelyett, hogy az ő kulisszák mögött folytatott, tisztának nem mondható üzelmeikre figyelne.”

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 19:44:21

@egyenlítő: de az arány minden csoportban más negrófej :)

sikkasztani pl fehérek szoktak XD

Zsoo 2009.08.04. 19:45:28

Aki változást akar az írja ide a teljes nevét! Az iwiw-en létre kell hozni egy oldalt, Magyar Ellenállás névvel, aki akar csatlakozhat! Szövegelésből tele a padlás, cselekedni kell, az utolsó órában vagyunk! Munkára fel!

egyenlítő 2009.08.04. 19:45:48

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz:

Szoclib náci nincs. A náci definíciószerűen antiliberális.

Vagy úgy érted, hogy rád akarja kényszeríteni, hogy azt csináld, amit akarsz?

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 19:47:43

@egyenlítő: érdekes, a révész mártíriuszozó empatikus harcsa nem libsi? demszky szemkilövcetőkitüntető nem libsi?

sok rohadt kirekesztő libsi náci :)

Zsoo 2009.08.04. 19:48:58

Nem vagyok titkosszolgálati ügynök!
A magyar ügy szolgálója vagyok!
Aki csak hőzöngeni tud az bújjon el!
Most legyetek bátrak, vállajátok magatok!

Borenbukk 2009.08.04. 19:49:00

@Zsoo: Te most igazabol kinek dolgozol? Es pont az iwiwen? Ha en nemzetbiztonsagi szolgalatot uzemeltetnek, admin jogosultsagom lenne minden nagyobb hazai social networkben.

Yasashi Tanuki 2009.08.04. 19:49:14

Korrekt vélemény, csak egy eshetőséget nem vesz figyelembe ami szvsz a legvalószíűbb - hogy az elkövetők cigány uzsorások voltak. Pedig pont ebben a "bizniszben" fontos az, hogy a kölcsönt felvevő azt gondolja, hogy a kölcsönt adó semmitől se riad vissza. Számomra ez az egyik logikus magyarázat arra, hogy a gyerekeket se kímélik.
Ha valóban rasszista indítékból gyilkolnának akkor azokat az úriembereket keresnék meg akiknek a fényképe rendszeresen feltűnik a szélsőjobbos hírportálokon a vastag aranyláncokkal....

CoolR 2009.08.04. 19:49:31

@egyenlítő: A cigányok nem rasszisták? Ők megválogatják, hogy kit rabolnak ki, kit késelnek meg? Gondolom ők csakis a semmirekellő, bűnöző, segílyen élő magyarokat szemelik ki maguknak.

Ennyit erről.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 19:49:43

@Zsoo: akkor csak hülye vagy

hogy hívnak? kezd te :)

ikszel 2009.08.04. 19:50:49

@rest69: Koherens társadalom? Amerikában sincs, Németországban sem, bár kétségtelen, hogy előrébb járnak. Egyetértek abban, hogy ez lenne a cél, de hogy ezt nem, vagy csak következetesen, tudatosan építve sok idő alatt lehet elérni, az is biztos.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.04. 19:51:16

@Zsoo:

Aki változást akar, az parlamenti választás esetén véletlenül se szavazzon. Ha ebből mozgalom lesz és elgen megteszik, akkor a rendszer magától le fog bomlani. Ez biztos. Akkor kezdheted el az építést.

Más út a változáshoz nem vezet. Részletek a megadott linkben. Ha megér másfél óra olvasást a haza sorsa.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 19:53:07

@Borenbukk: erőlködni? xD

@A Nép - Te vagy!: jó ötlet, szabadon garázdálkodhat az összes érdekcsoport

Borenbukk 2009.08.04. 19:56:23

"...hogy az elkövetők cigány uzsorások voltak."

Az orszag kulonbozo reszein, a falu vegen, es az utobbi masfel evben jottek ra, milyen hatasos modszer is ez? Raadasul akkor eleg sok embernek kene tudni rola kik voltak az elkovetok, mert anelkul ertelmetlen. Ha meg valamit ket ember tud...

Netuddki. 2009.08.04. 19:56:43

"A már szinte alig Tisztelt Ház..."

Tiltakozom!
Inkább "semennyire se tisztelt politikusok".

Azért az egy kicsit elgondolkodtató, hogy a folyton emelkedő (most épp 100milla?) vérdíj ellenére sincs még mindig eredmény.

Zsoo 2009.08.04. 19:57:58

@Borenbukk: szerinted nem tudnak anélkül is mindent rólad? a net egy jó lehetőség szerintem!
szerintem egyetlen esélyünk a parlamenti szavazás!
Fidesz-KDNP-MIÉP

nothing.at.all (törölt) 2009.08.04. 20:00:17

az utcánkban minden napra jut egy betörés.
esetleg ha azt a 10 milliót munkateremtésre és integrációs programokra költenék, akkor nem kéne bűnözniük, és akkor rasszisták sem lennének.
milyen ötlet?

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 20:01:46

@nothing.at.all: és segélymegvonás ha nem jár iskolába vagy veri a tanárt a purdé

Zsoo 2009.08.04. 20:04:47

ez a Bereznay hol volt a rendszerváltáskor? Miért Londonból pofázik? Csak összemossa a fehéret a feketével! Miért nem magyar embernek hiszel inkább?

blood 2009.08.04. 20:07:40

zsoo-és mi a haza felvirágzására a program a nagy jól hangzó demagógiákon kívűl?
Kérlek ne gyere a hazai termőfőld és az ipar feltámasztásával,mert mindenhol túltermelés van piac meg nulla.Iparos embert meg nem képez senki,mert mindenki jogász,bölcsész,tanár,bíró,ügyvéd stb.szeretne lenni csak dolgozni ne kelljen,ha meg valamit építeni kellene románok és ukránok jönnek dolgozni az meg azért nem tetszik,mert elveszik a magyaroktól a munkát ,de mint már írtam abból már sajna kevés van aki és már nyugdíjas szinte.
Ja tudom a zsidókat el kell távolítani...ez mindenre a válasz ez aprogram...ez anagy magyar keresztényi szeretet :S

csántérfa 2009.08.04. 20:08:31

Idióta vezetés,balfasz ,félresikerült denmokrácia.
Magyaridegen vezetés,akiknek akkor sem kopna fel az álla,ha itthon,az általuk hozott törvények alapján adóznának.
gumijogszabályok,egyéb trükkök alatt,amit egyszerű halandók nem tudunk követni ,kiviszik a lóvéjukat ,itthon asszisztálnak a Munka Tv könyve által előirtak be nem tartására,
Ők AZ IGAZI HAZAÁRULÓK!
Bizom benne,hogy megkerültök
Hány maszek adja,ill.fizeti ki az un. fiz szabadságot?

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 20:09:40

@blood: a kereszténység propaganda a "kiválasztott" felsőbbrendű izraeliták oldalán :)

belekotty 2009.08.04. 20:12:45

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Mondom én hogy gondjaid vannak az olvasással. :-))

surayana 2009.08.04. 20:15:27

erre a szörnyűségre csak egyetlen megoldás van. Mohácsivica, Kolompárorbán, Farkasflóri és Horváthaladár szervezetei kapjanak újabb százmilliós állami támogatást - elszámolási kötelezettség nélkül. A helyzet nem lesz jobb - ezt láttuk évtizedek óta-, de legalább ez a pénz is el fog tűnni. A cigányok a faluvégen meg retteghetnek. A saját vezetőik is elárulták őket. Ugyan mit várhatnának még...

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 20:21:49

további jó mulatást

kapjátok el a bűnzőket és vegyétek fel a pénzt!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.04. 20:25:26

@Zsoo:

Igen, az, hogy valamit hol mondanak eldönti az értékét. (Ha-ha) Vagy nem? Vagy ez a korlátoltság csúcsa lenne? Esetleg számít mégis az is, hogy MIT mond, mi a TARTALMA? És ha baj lenne vele, MI az?

Nem veszed észre, hogy magadat veszejted el, dróton rángatott bábú?

belekotty 2009.08.04. 20:27:06

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Látom elfogytak az érveid. Legalábbis már te is így látod, érveid eddig sem voltak. :-))

Dr. Muerte 2009.08.04. 20:27:13

Klasszikus kérdés egy bűnügy nyomozásának kezdetén: "Kinek állt érdekében?"
Nekem nehezen áll össze, hogy hidegvérű gyilkosok rasszista megfontolásból nőket és gyerekeket ölnek.
Viszont annál érdekesebbnek látom a szomszéd ország reakcióját:
index.hu/kulfold/2009/08/04/slota_a_nyakunkra_kuldene_az_ensz-t/

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.04. 20:29:02

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz:

Azután mondod, hogy elolvastad, vagy csak azután amit elképzelsz, hogy lehet a tartalma?

Azt hiszem még nem olvashattad el mióta megadtam a linket. De már kommentálod, már véleményed van. Brávó.

belekotty 2009.08.04. 20:29:25

@Yasashi Tanuki: Hmmm... ha valakiknek üzenni akarnak, akkor azoknak tudni kell hogy mi az üzenet. Ha cigó uzsik lennének a háttérben, már rég feldobták volna őket.

hufnagel@citromail.hu 2009.08.04. 20:31:14

Mi az hogy nő?
Csak egy tetves, ami adónkból kifizetett szocisegélyen élő cigánykurva volt, semmi más.
Magyar földön mindnek ezt a sorsot kellene végre juttatni a segélyek helyett.
Esetleg humanitárius okokból előtte felajánlani nekik 2-3 napot és fletó szavait tolmácsolni: "el lehet innen menni! Itt lehet bennünket hagyni kérem"!
Aztán majd rend lesz végre-valahára.
Amúgy nagyon gyanus ügy az egész, megint az mszp vagy az szdsz variál a nácifasiszta-terrorista kártyáival és a jobboldal ismételt lejáratása okán beáldoz egy mocsadékot, hogy véle a magyarok ellen szítsa a légkört mint bel- mind külföldön.
Azt hazudozzák, hogy a 13 éves lányt is több mint száz sörét találta el.
De emberek, egy sörétes lőszerben maximum 9 vagy 11 darab sörét van. Akkor hogy 100 sörét eltalálja legalább sorozatvetővel kellett lőnie a rebiszeseknek, vagy nagyon sokan voltak, legalább tizen! Ennyire hülye lenne az ávh, hogy erre nem igazán figyeltek oda, amikor az újabb magyarellenes provokációt nagy dérrel-durral megcsinálták?
Aztán lehet szépen fellobogózni az önkormányzatokat fekete zászlóval egy elpatkolt mocsok miatt?
Szögi Lajos tanár úrnál meg mintha nem kellett volna! Az más volt, "csak" egy magyar? Hasznos tagja a társadalomnak és nem holmi segélyen élő, vagy bodzázó-vasazó roma aljadék.

Zsoo 2009.08.04. 20:33:15

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Nem mondom meeg!
neked nem, Te zsidóbérenc!

viktor134 2009.08.04. 20:33:39

én szerintem a hírtv tippje fog bejönni.

micsoda hiszti volt a gyújtogatásból is fasimussal, meg minden, erre kiderült, hogy volt egy jó vaskos biztosítás, és magától gyúlódott fel. :D

Zsoo 2009.08.04. 20:37:34

@A Nép - Te vagy!: Sok a magyarkodó okostojás! Tudod mit, szavazz a harcos jogvédőre, hogy is híjják? baló györgy vagyok-né!

Kalmár 2009.08.04. 20:39:09

Az én környezetemben sok cigány él.
Persze nem szeretem őket.
Eleget hallottam, hogy valakit cikiznek mert 2 gyereke van csak, pedig már 30 éves.
A saját fülem hallatára mondták, hogy csinálj vagy 5-öt még, eltarcsja zállam.
Segélykor, látom a rengeteg cigányt tolongani a kocsma körül, volt aki Fosters sört vett kartonnal.Kocsmában!!
Láttam gyűrött papír2százasokat dobálni a pult mögé, hogy nézzen el mindent a kocsmáros.
Én rasszista vagyok?
Ők meg a hibásak?

A fenét, így volt ez 20 éve is, csak kevésbé volt irritáló amíg a válság nem nyomorított meg minket.
Ha megkérdezel egy gyermeket, hogy mi akar lenni szerinted mit mond? Rendőr, orvos, szinész, stb.
Próbáld ki egy szabolcsi falu cigány gyermekét megkérdezni, hogy mit fogsz csinálni, ha nagy leszel?
- Férjhez megyek szülök 5 gyereket és a segélyből élek.
Ő szemét, élősködő?
Nekem meg ha felmegy a pumpa ettől, akkor rasszista?

Nem hiszem, egyszerűen ezt látja otthon. Miért gondolná, hogy ez baj? Már a nagyapja is így élt. Egyszerűen homokba dugtuk a fejünket évtizedekig most meg akkora a baj, hogy nem bírunk vele.
Utálom a hülye fővárosi liberálsenkiháziakat, akik koncerteznek a rasszizmus ellen. Dőljön rátok a sátor. Az ilyen semmirekellő hozzáállás juttatott ide minket.
Van egy létező probléma. A megoldás?
Letagadni! és akit annyira kínoz mégis, hogy nem bír magával az ellen koncertezünk, vonulgatunk, pöffeszkedünk a tolerancia köppenyében.

Segít ez a cigányokon? Ugyan, ez pár megélhetési jogvédő rossz lekiismeretére jó pár órára.
Sajnos a fene se tudja mit kellene tenni. Nyilván találomra(vagy akárhogy)lelövöldözni őket ilyesztő ostobaság.
Akinek dolga volna megoldani, nem ér rá, éppen homokba dugott fejjel ül a sziget antirasszista koncertjén és dúdolgatja, hogy sokfélék vagyunk, nincs itt semmi baj,
elkerül minket a válság vagy mi.......

Hm rasszista.
Pssszt, szinte nincs is olyan ismerősöm akinek nem ez a véleménye.

Ez egy rasszista ország?
Vagy talán egy elhallgatott problémát megunó ország?
Nem is tudom, inkább énekeljünk valamit.

m_trillian 2009.08.04. 20:40:15

" rest69 2009.08.04. 18:33:51
Hol az apa? Jogos, érdekes kérdés, ezzel plö nincs tele a média."

egy korábbi híradásban leírták már: özvegy volt szegény nő, korábban meghalt a férje és ezért nevelte egyedül két gyerekét, akik közül a nagyobbiknak már saját családja van, azért nem volt a lakásban...

nagyon sajnálom őket. szegény kislány.

(és egyébiránt szerintem elég szar dolog ide olyanokat belekeverni, hogy szerelemféltés meg ilyesmi... bármelyik tévé is tette. elég jól látszik az elkövetés módjából, hogy ez sokkal inkább annak szólt, hogy romák voltak...)

még az is egy elég érdekes tendencia ezekben a bűnesetekben, hogy csupa ártatlan és ártalmarlan, kiszolgáltatott áldozatról van szó. annyira sajnálom őket, elmondhatatlan.

Kis Hableány 2009.08.04. 20:40:24

Akár hogy is próbálok humánus lenni velük kapcsolatban képtelen vagyok sajnálni őket.Nem tehetek róla,mocskok egytől egyig!

Kis Hableány 2009.08.04. 20:44:00

@m_trillian: Költözz közéjük és csókold körbe őket.

Borenbukk 2009.08.04. 20:45:20

@hufnagel@citromail.hu: Amellet, hogy eleg hulye vagy hozza, hogy ket szomszedos mondatoddal usd egymast, megkerdeznem: Milyen soretes loszer az, amiben 11 soret van?

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.04. 20:48:22

@Kalmár:

Hm. Az a helyzet, hogy azokat a törvényeket nem ők csinálták. Ezért nem helyes rajtuk kérni számon.

Egyébként meg igazad van, hogy amit idézel az nem megoldés, de ugyanakkor az sem, hogy egy alvó anyát orvul lelőnek. Persze nem tudjuk ki s miért, hagyjuk. De az sem megoldás, hogy a végtelenségig kiélezze az emebr az ellentétet az ország majd tíz százalkényi kisebbségével. Az „elhallgatott problémát megunó ország” mit old meg, mit javasol, mit tesz? Azt mondani, hogy te ilyen rühes, olyan piszok utálatos cigány, nem megoldás, hanem út az ország sírja felé, akkor is ha jogosan zavarnak téged dolgok.

sobrijoska10 2009.08.04. 20:49:12

@Kalmár: érdekes, nekem is minden ismerősöm utálja a cigányokat. Akkor ki szereti? Netán a 200000+1 szavazó + 5% kőkomcsi? :)

m_trillian 2009.08.04. 21:04:16

Kis Hableány 2009.08.04. 20:44:00

költözésügyben Borenbukk véleményén vagyok. és egyébként is nagyban egyet értek vele :-)

Long R3 IGF-1 2009.08.04. 21:11:07

@hufnagel@citromail.hu: Rohadék disznó!
Édesanyád és a kishugod legyen a következő!

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.04. 21:12:20

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Mégegyszer a szádra ne merj venni,mert beleszarok,te mocskos fasiszta disznó!

belekotty 2009.08.04. 21:14:39

@hufnagel@citromail.hu: Azt hiszem a te esetben tapsoltam volna a szülésznek egy műhiba esetén.

baliquez 2009.08.04. 21:16:24

"jajszegínkislán" Aham.. 13 éves, bőven eladósorban van a romákok védendő és becsülendő kultúrájában. Amúgy a forgatókönyv tökugyanaz lehetett mint a múltkori faluvégi sörétes történetnél:
- Feladat: faluvégén cigánysoron uccsó házba bemenni, a bevált célszerszámokkal nullára redukálni az ott élők számát, aztán jönni jelentést tenni. Falu szabadon választott, használják a térképet.
- Értettem.
- Leléphetnek.

Van egy olyan gyanúm hogy a választásokig még robbantgatni is fognak 'zitákat. A probléma ott van hogy az ecceri többségitársadalmi, nevezhetjük magyar állampolgár embernek nagyjából átlátja hogy ez para és megvezetés, de a dzsipók többségének több indulata van mint esze, és már a végletekig felhergelte őket a terrorista törpepárt így is. Most lenne nagyon nagy szükség arra hogy a Jobbik együtt tüntessen a cigányokkal a gyilkosságok ellen.

belekotty 2009.08.04. 21:16:31

Különben nem a cigák a hibásak abban hogy felveszik a segélyt.
Azok a hibásak akik kialakították ezt a rendszert, hogy 5 gyerekből meg lehet élni munka nélkül.

Zsoo 2009.08.04. 21:16:56

@A Nép - Te vagy!: Karierista, de ő csak egy porszem a gépezetben!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.08.04. 21:19:26

jó estét kedves zsidó honfitársam, szeretném megkérdezni, hogy ha tényleg kiderül, hogy a te csapatod áll az egész hátterében, akkor is itt hőbörögnél-e?

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.04. 21:21:01

Az a legnagyobb szerencse,hogy az Index és a Blog.hu köteles minden regisztráló emil és IP címét megőrízni..Remélem,hogy eljön az idő,amikor a kommunisták átveszik a hatalmat és tanulmányozni fognak minden kommentet és gazdáját..Remélem,hogy megérem..Ha helyet kapnék a Kormányukban...Nos sokmindenkinek (szélsőjobbos,náci,rasszista) előkészítettem az akasztófakötelet..Én megvárom..

baliquez 2009.08.04. 21:25:17

@RUSZKIBAKA: jól jön majd az az adatbázis amikor a magadfajták elszámoltatására sor kerül, gyűjtsétek csak az adatokat bátran, visszanyal a fagyi te barom.

baliquez 2009.08.04. 21:27:37

Egyébként ha érdekelne bárki akkor guglizzon rá "hideip"-re, emailből meg random. A hozzád hasonlóknak meg üzenem hogy a XXI. század tudásalapú társadalom, az elvtársak meg csúf emlékek lesznek hamarost, így is merő anakronizmus a létük.

kinney 2009.08.04. 21:29:17

szvsz pont azért ajánlottak fel 100 millát, mert az már egy külföldi titkosügynököt is keményen kísértésbe hoz, hogy feldobja az akciójukat... magyar elkövető esetében jóval kevesebb is elég lenne.

Kalmár 2009.08.04. 21:29:39

@RUSZKIBAKA: Atyaég, legalább egy
smile-t írj oda, hogy tudjuk, csak viccelsz.
Azért vissza ne tartsd a lélegzeted addig, amíg a komcsik hatalomra kerülnek!
1%- és nem mozdul.

baliquez 2009.08.04. 21:31:44

'zitákra amúgy nem a sörét a megoldás hanem a munkatábor. Még azelőtt el kellene kezdeni jómunkásokká konvertálni széles tömegeiket bentlakásos intézményekben mielőtt szeretett és rajongva félt kormányunk egyenként lepuskázza a maradék pártucat dolgos romát is.

belekotty 2009.08.04. 21:31:46

@RUSZKIBAKA: Hülyegyerek! Minek fenyegetőzől az internet ismeretlenségéből?

csántérfa 2009.08.04. 21:35:43

Csak tudnám, hogy ki a halálnak kell annyira ez a szép lassan elsivatagosodó lapos teknő itt a hegyek között, aminek összes két bevételt hozó látványossága egy nagy lángos- és hekkszagú pocsolya, meg egy büdös-szmogos nagyváros :)
Csak mellékesen közlöm,Európa legnagyobb viztározója felett csücsülünk.
Gondolkodj!

Kalmár 2009.08.04. 21:37:39

@belekotty: Örülj neki, hogy nem hívta fel a telejósdát. Még csak az kellene, hogy egy materialista átkot rakjon ránk.
Reggelre kelve, egy vörös csillag lenne minden sapkámon brrr....

baliquez 2009.08.04. 21:43:41

@kinney:
Egyfelől: azért ajánlottak fel 100 millát mert nyilván a saját embereik voltak és nagyon jól tudják hogy soha nem fogják kifizetni ezt az összeget. (Mellesleg és zárójelben: milyen jogon ajánl fel a rendőrség egyre nagyobb összegeket annak a feladatnak az elvégzéséért ami tudtommal az ő elsődleges kötelességük?? Milyen címen veszik fel ezeket az összegeket és honnan veszik fel közpénzből?)

Másfelől: ez a százmillió forintos tétel egy fontos üzenet a társadalomnak és legfőképpen a cigányoknak - a fehírember halálánál pár millió nyomravezetői díjat ajánlanak fel (szintén milyen jogalapon, ugye), bezzeg a szegínromákok esetében többtíz- és mostmár százmilliót. Miért? Mert a felhergelt CIGÁNY ÉRTÉKESEBB a bűnözőkormánynak, azért. Mert most már nem csak azt tudja hogy szabadon lophat (lásd: megélhetési bűnözés), szabadon gyilkolhat (lásd: indulati bűnözés), hanem hogy az élete többet is ér mint a kínyes fehíreké. A felhergelt cigány pedig nem mérlegel, az rassz alapon támad. Éljen a szép másságuk, a védett fajtájuk, a becsülendő és színes kultúrájuk. Máshol.

sobrijoska10 2009.08.04. 21:45:45

@baliquez: Majd felemelik a tb járulékot és akkor összejön a 100millió....

rotler 2009.08.04. 21:52:51

Nálunk a nyolcban "cigányfalván",mindenkinek felemelte az önkormányzat a lakbért sok ezerrel,mert a sok geci,dakota lakásfoglaló nem fizeti....

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 21:58:40

@belekotty: csak egy segg vagy, veled nem érdemes vitázni.. lehúzol a szintedre :D


@A Nép - Te vagy!: azt a baromságot kommentálom amit írtál


@Zsoo:
a komcsi ügynök főnököddel kuss!

@RUSZKIBAKA: ott van neked a Mongolidiótád a szájbaszarásra :D

ne álmodozz nem kerültök hatalomra náci buzeránsok, nem erőszakoltok férfiakat és nőket a vörös hordával :)

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 22:00:25

@RUSZKIBAKA: a munkáspárttal? vagy feltámad hős ávós horngyula az elhülyülésből? :D

kinney 2009.08.04. 22:05:32

@baliquez:
mármint szerinted... :-))

baliquez 2009.08.04. 22:11:21

@kinney: nanáhogy szerintem, nem vagyok abban a pozícióban hogy objektíve mondjam meg a hivatalos tutit.

belekotty 2009.08.04. 22:19:27

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Te nem vitázol, te már régen kifogytál az érvekvől saját bevallásod szerint, igaz fel sem fogtad hogy eddig sem érveltél.

2009.08.04. 22:24:32

" A hatalomnak az a jó tömeg aki szegény vagy eladósodott és félelemben van tartva- könnyű irányítani és dolgoztatni" Michael Moore Sicko című filmjéből idézet, angol politikus szájából

blood 2009.08.04. 22:29:33

@baliquez: Gondolkozz már ember ez nem egyedi gyilkosság,hanem sorozatgyilkosság ami valljuk be nem nagyon fordult elő magyarországon sűrűn.Nincs semmin elindulni a rendőrségnek kevés a nyom.Szerinted miért kérik az FBI segítségét ,mert van rutinjuk a sorozatgyilkosok feltérképezésében és jellemzésében.Ami lehet,hogy nem fog eredményre vezetni,de mint írtam nem állíthatnak minden ház elé 2 rendőrt aki ezt nem érti meg sajnálom...Kúrva egyszerű annyit mondani "rendőrök az a dolguk,hogy megtalálják" ,de ez a tű a szénakazalban című fejezet...

Hellscream 2009.08.04. 22:31:12

@Reckl_Amál:
Nagyon igazad van!
A kommentárok pláne ezt erősítik...

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 22:39:50

@belekotty: veled valóban nem. sőt, a többieket is hülyére vettem mert idióták :D

nincs miről

Izraelről nem tudtatok, bunkó többségi romákról nem tudtatok.. nincs miről libsik

belekotty 2009.08.04. 22:50:04

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Hehehe.. csak morzsolgatod mint a rózsafüzért és egy értelmes mondatod nincs. :-))
Tudod van egy régi mondás ha asziszed átvertél másokat, téged vertek át.
Annyiban vertél át minket, hogy elolvasdtunk téged és az elejétől kezdve nem kellett volna, mert olyan sötét vagy hogy a feketlyuk eseményhorizontja hozzád képest fürdőszobai tükör, téged az árnyékod is letagad. :-))

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 22:51:22

az érdekes kérdés nem az ki lövo a romákat, az a kérdés miért zárnak el és ítélnek el pár fiatalt akik felpofoznak két feltehetően beszólogató roma nőt, és miért mászkál szabadon a boxoló cigánykölök aki halálra vert egy vékony
srácot?

Kozák Rajmund
www.monokli.com/hazai/kozak-rajmund-edzesvideo_3_3544.html

ezernyi ilyen eset van.. ki se mennek a rendőrök

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 22:56:52

BUDAPEST – Házi őrizetbe került a tököli börtönből K. Rajmund (17), aki januárban úgy megverte osztálytársát, Mészáros Rolandot (†18), hogy a fiú belehalt sérüléseibe. Édesanyja egy hónapja temette el Rolandot, most derült égből villámcsapásként érte a hír, hogy a fia megverőjét hazaengedték. Anna (36) felháborodva kérdezi: hol itt az igazság?
Szinte mindennap felkeresi brutálisan agyonvert fia sírját Anna asszony a Kozma utcai temetőben. Megpróbálja feldolgozni az elfogadhatatlant, hogy életvidám fia nincs többé. Eddig bízott az igazságszolgáltatásban, valamelyest megnyugtatta, hogy Roland gyilkosa már lakat alatt van, és elnyeri majd méltó büntetését. Az elmúlt napokban azonban elveszítette minden hitét, ugyanis megszüntették K. Rajmund előzetes letartóztatását.

– Kiengedték a fiam gyilkosát! Hát hol itt az igazság? – zokogta a megtört édesanya fia sírjára borulva. – Egy szülőt nem érhet nagyobb fájdalom, mint hogy eltemeti a saját gyermekét. Rolit már senki sem tudja visszaadni nekem, de legalább a bűnös bűnhődjön!

Mint arról a Blikk beszámolt, a tragédia akkor történt, amikor egy tanítási nap után Mészáros Rolandot a Vas utcában megvárta néhány osztálytársa.

= több, cigány csürhében támad még ha erősebb is, a többiek lefogták asrácot

Mint kiderült: meg akarták leckéztetni, amiért állítólag beszólt az egyik óra végén.

= jellegzetes indulatos igazságosztás

nem vigyázok a gyerekemre és az autó elé sétál? lincselés, halál. beszólsz? késelés, ütés, halál.

Büntetése halál volt. K. Rajmund tudta, hová kell ütni, hiszen versenyszerűen bokszolt. Ütésétől a fiú a földre zuhant, és fejét feltehetőleg beverte a betonba. Néhány órával később belehalt sérüléseibe.

– Nem engedték a mentők, hogy megnézzem a kisfiamat, mert olyan csúnya sérülései voltak – mondta a megviselt asszony, aki a történtek óta több mint 15 kilót fogyott, és mint mondja, úgy érzi, belehal a szűnni nem akaró fájdalomba. Az orvos szakértői vélemény szerint Roland arcát érhették az ütések, hiszen szemöldökén hatalmas hasadás volt látható, és állkapcsa is kiakadt a verés következtében.

K. Rajmund (17) bokszedzője, Veres László lapunknak elmondta: napi kapcsolatban áll kiszabadult tanítványával.

– Rajmund három hónapot töltött előzetesben a tököli börtönben, bár ő egy kemény fiatalember, nagyon megviselte ez az időszak – vélekedett a tréner, hozzátéve: várja vissza Rajmundot az edzőterembe, hiszen ígéretet kapott Csötönyi Sándortól, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökétől, hogy nem gördítenek akadályt a fiú bokszkarrierjének folytatása elé.

– Rajmund nagyon tehetséges ökölvívó, alig várja, hogy újra a ringbe léphessen – jelentette ki Veres. K. Rajmund és szülei az edzőn keresztül csak annyit üzentek: nem kívánnak nyilatkozni.


tehetséges gyerek, hátha öl még!

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 23:04:11

– Roland lecigányozott, és ezért már az utolsó órán pofon vágtam. Akkor azonnal felszakadt a szája és vérezni kezdett – mondta el a fiú a bírónak.

Rajmund a vádirat szerint megvárta társát az iskola előtt, és amint a fiú kilépett a kapun, combon rúgta. Roland menekülni kezdett, de Rajmund és a barátai utánarohantak. A VIII. kerületi Gyulai Pál utcában utolérték, ketten lefogták, K. Rajmund pedig többször ököllel megütötte, majd bele is rúgott. A fiú a verés után hazament, majd órákkal később meghalt.

Az áldozat édesanyjának nem volt lelkiereje bemenni a tárgyalóterembe, de ügyvédje, Lichy József szerint ezt jól is tette, hiszen dr. Vaskuti András bíró megmutatta a vádlottnak áldozata borzalmas boncolási képeit, amelyek elborzasztották a jelenlévőket. Az anyával azonban sikerült beszélnie a Blikknek a tárgyalótermen kívül.

– Roland rettegett az iskolába menni. Azt mondta, bántják ott.

(elhisszük hogy cigányozott egy rettegő magyar..)

belekotty 2009.08.04. 23:04:16

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz:
Ez gyalázat, a magyar igazságszolgáltatás szégyene.

qqri 2009.08.04. 23:04:44

nem birom végig olvasni az összes hozzászólást, de egy véleményem nekem is lenne:

Az, hogy most egy romacsaládot megtalált néhány idióta sörétes fegyverrel az nem véletlen, ez biztos. Nagyon sajnálom őket, mert nem ők érdemelték meg ezt a pusztitást.

DE! Budapesten mindennapos dolog hogy ismerősi körömben valami balhé mindig történik, mint pl. bankautomatánál lesben álló romák a pénz kiadásakor hátulról leütik a barátomat (ujpest városközpont!)... másik ismerősömtől a blaha lujza téren, szintén romák elveszik a mobiltelefonját, ugy hogy közben szétrugdossák a fejét mikor már a földön fekszik... testvérem barátnőjének a Római parton menekülnie kell a hévmegállótól hazáig, mert távolról 3 roma fiatal megjegyzéseket tesz rá, hogy "megb*szlak fehér kurva" ... stb stb .. sorolhatnám...

Nagyon béketűrő vagyok, de valahol amikor már ilyen szinten jár a roma-kérdés és a rendőrségi feljelentésekből soha nem születik eredmény akkor kicsit úgy érzem valami el van itt rontva.

Visszatérve a gyilkosságra: nem érdekel, hogy provokáció volt, meg titkosszolgálat, meg polgárháboru, meg bosszú, meg ilyenek... Nem magyarázható meg semmilyen módon ártatlan emberek (még ha roma származásu is) legyilkolása.
Sőt, azt is látom, hogy a romák saját maguk ellenségei tulajdonképpen, mert egyik roma ismerősöm, aki amugy főiskolára jár, és okos és szép lány is, képtelen bármit is kezdeni az életével, mert a többi roma által felbőszített Magyarországon eleve "tiltólistás" bármilyen munkahelyen. Ebből is következik, hogy amig a romák SAJÁT MAGUK nem akarnak jót saját maguknak, addig itt nem lesz megoldva a romakérdés. Ezen az sem segít ha halomra ölik őket, vagy exportálják a déli sarkra. Egy dolog segít ha saját maguk is javulni akarnak.

Másik amit még hozzáfűznék, hogy pl. németországban a törökökkel hasonló problémák voltak... de érdekes módon, ott simán, törvényileg leszabályozták a munkanélküli segély jogosultságát, a gyerekpótlékot.. stb stb ...
sőt! az összes kukára rá van irva, hogy a kuka és TARTALMA is a szemétfeldolgozó cég tulajdona... igy aki kukázásból akar megélni, mert nem akar dolgozni, azt is a lopás büntette fenyegeti! és ilyen korrekt megoldásra rengeteg példa van...

Kellene már ide egy normális kormányzat, rendőrség, katonaság stb stb

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.04. 23:14:05

Európa-bajnoki bronzérmes boxoló

nem cigány = nem üthet vissza az iskolában amikor többen _összeverik_

www.youtube.com/watch?v=Y0Uht0_HFXo

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.04. 23:29:32

@qqri:

Nagy százalékban értek egyet. A többi egyeztethető lenne. Ha ez lenne a megközelítések alaphangja, volna remény.

De nézz körül! Tönkre akarják tenni a hazájukat. Most nem a cigányokról beszélek. Iszony.

qqri 2009.08.05. 00:18:48

A Nép - Te vagy!
akkor már 2 ember van, aki tudna és akarna is valamit tenni, jó irányban... kellene még 2-300ezer aki igy látja szintén és szavazni is elmenne az ügy érdekében, egy új, értelmesekkel teli pártra, és nem az eddigi, mostanában már lesilányodott, pártokra.

ez a helyzet szerintem.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.05. 02:38:01

Ruszkibaka blog - még egy bűnöző roma :((((

"Elmondta,hogy piro és kleptomániás volt fiatal korában.Felgyújtotta az ország összes nevelőintézetét..És rákente arra a srácra,akivel ma is együttél....Szóba került a Gyalázatos Bűncselekmény,amit újra romák ellen követtek el..ÉN SZÉGYELLTEM MAGAM,A FAJTÁM (MAGYAROK) MIATT,HOGY ELKÖVETTÉK EZT AZ UNDORÍTÓ ÉS OCSMÁNY,ALJAS,SUNYI ÉS GYÁVA MERÉNYLETET AZ Ő NÉPCSOPORTJÁVAL SZEMBEN!Beszéltük,hogy előbb-utóbb a cigányoknál is kiborul a bili'..És akkor az Isten mentsen meg mindenkit...Az senkinek nincs a homlokára írva,hogy Náci vagy Liberális.."


kiemelném:

"piro és kleptomániás volt fiatal korában.Felgyújtotta az ország összes nevelőintézetét..És rákente arra a srácra,akivel ma is együttél"


írni sem tud ez a homokos aki egy bűnözőt dug pénzért (prosti)

"jól jön az a kis kaja,cigi,pia és egyéb apróság,amivel meglepem mindig,ha nálam van..De talán megszeret önmagamért is..
.Közelebb kerültünk megint egymáshoz..Megajándékoztam egy ezüst fülbevalóval és két bemelegítő nadrággal,három felsővel,stb."


egy embert tárgyként kezelő, annak testét használó náci homokos védi a bűnöző roma használati tárgyát és vele együtt a hasonló beilleszkedő társait

az olyan emberek mint én és sok ezren akiknek semmilyen rendőrségi ügyük nem volt - mi vagyunk a szélsőséges, eltakarítandó, Szibériába deportálandó szemét? így ne legyünk előítéletesek?


ruszkibaka.blog.hu/2009/08/04/vannak_idok_mikor_menni_kell_mikor_feltunik_a_haz_falan_a_jel

Kopiás Attila Steve 2009.08.05. 02:45:44

Nincs gyomrom végigolvasni az összes kommentet. A cikk jó, a kommentek elején pedig találtam két érdekeset.

@Run in The Sun: "PROVOKÁCIÓ!! Jó reggelt emberek,
hol hagytátok az eszeteket?? Szerintetek akik cigányokat akarnak ölni
ilyen, a cigányokra nem jellemzően becsületes, normális életmódot folytató anyán, lányán, magányos, dolgozó emberen akarják kiélni a bosszúvágyukat??"

@Kis Hableány: "Így van!A céljuk jelenleg a cigányok és a magyarok egymásnakugrasztása!"

Felhívnám a kedves szélsőjobbos barátaink figyelmét, hogy megéri legalább a saját szentírásaitokat olvasni, mielőtt szembegyalogoltok a központi okossággal:

kuruc.info/r/7/25984/
A fehér faji ellenállás kézikönyve I.

"Forradalmi harcunknak négy rövid- és hosszú távú célja van.
1. A meglévő faji ellentétek felfokozása addig, míg nyílt konfliktus kezdődik a fehérek és a színesbőrűek között. Határainkon belül erőszakos fellépésre kell bátorítanunk a színesbőrűeket. Ez a legfontosabb célunk, hiszen a többit sem tudjuk megvalósítani enélkül. Csak egy faji háború élethalálharca fogja felriasztani fajunk többségét mély álmából. Csak egy ilyen konfliktus ébresztheti rá őket, hogy a békés és prosperáló multikulturális állam egy holdkóros lázálom, és csak egy ilyen konfliktus okozta általános káosz nyújthat lehetőséget, hogy további terveinket megvalósítsuk. Stratégiai célunk, hogy a többfajú államok kormányzását lehetetlenné tegyük. Az életnek sokkal rosszabbnak kell lennie, hogy a panelproli Józsi és más "békés adófizetők" végre felálljanak a fotelből. Célunk, hogy a fotelt kirúgjuk alóluk, hogy végre észrevegyék, mi vár fajtájukra. Ezután máris egyértelművé kell tennünk, hogy a színesbőrűeket nem látjuk szívesen országainkban, és hamarosan erőszakos deportálás vagy halál vár rájuk, ha nem takarodnak maguktól. Földjeink többé ne legyen a világ söpredékének biztonságos menedéke, hanem legyen veszélyes az idegen hódítóknak.
Célzott likvidálásokkal, gyújtogatásokkal, robbantásokkal, szabotázzsal, vandalizmussal lehetetlenítsük el az idegenek életét, s e tevékenységgel gyújtsunk szívükben félelmet, gyűlöletet és dühöt. A célzott kivégzések áldozatai közismert figurák legyenek, mint színesbőrű médiaszemélyiségek, sportolók, vallási és politikai vezetők. A színesbőrűeket egyébként is támadni kell bárhol, ahol nagyobb számban előfordulnak, így például otthonaikban, a metróban, áruházakban vagy szórakozóhelyeken, a lényeg, hogy akcióink sok áldozattal járjanak. Az idegenek jelenlétének jelképei földünkön, a templomok, a mecsetek, az üzleti vállalkozások és politikai intézmények szintén mind értékes célpontok. El kell érnünk, hogy az utcára vonuljanak, hogy bosszút akarjanak állni. Mivel azonban mozgalmunk a föld alatt működik, és nincs vezetője, nem lesznek képesek közvetlen ellencsapást mérni ránk, s így dühüket a fehér társadalom egészén fogják kitölteni, különösen a bűnüldöző szerveken és a hatóság egyéb képviselőin."

A ciki, hogy ráadásul pont ez történik. Nem bűnözők esnek el, hanem ártatlanok. Nő a feszültség, a cigányok meglepő módon az épp a közelükbe kerülő rendőrökön töltik ki ezt stb.

Nem vidám...

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.05. 03:02:24

@KA_Steve: gyakorlatban ezzel senki sem próbálkozott komolyan, nagyobb pusztítás minden erőfeszítés nélkül 2-3 nap alatt megszervezhető volna (ötleteket nem akarok adni)

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.05. 03:59:00

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Gyere el hozzám.A szádba verem neked is..Úgy is ki akarom üríteni a fagyasztót..Leszopsz egy szatyor ételmaradékért,te mocskos náci disznó?

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.05. 03:59:52

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Gyere el hozzám.A szádba verem neked is..Úgy is ki akarom üríteni a fagyasztót..Leszopsz egy szatyor ételmaradékért,te mocskos náci disznó?

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.05. 04:00:53

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Gyere el hozzám.A szádba verem neked is..Úgy is ki akarom üríteni a fagyasztót..Leszopsz egy szatyor ételmaradékért,te mocskos náci disznó?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.08.05. 09:37:34

Baka!

Már figyelmeztettünk, most moderáltuk az utolsó hozzászólásodat. Légy szíves hagyd abba ezt a gyűlölködést! Büntesd azzal a nácikat, hogy meghagyod nekik ezt az ordenáré stílust.

Ne csodálkozz, ha így reagálnak a kommentedre, ha már megint azzal hozakodsz elő, hogy kit kéne kiirtani.

A poszt arról szól, hogy senkit. Nincs arra magyarázat, hogy bárki megöljön másokat. Nem veszed észre, mert nem akarod észrevenni, de téged ugyanazok a vak indulatok fűtenek, mint a gyilkosokat. (Amennyiben az van, amit feltételezünk.) Aki ilyet csinál, az elsősorban bűnöző. Egy szabad jogállamban – ami a mai Magyarország is elvben – nem lámpavassal oldjuk meg a dolgokat. Ezért zártam úgy a mondandómat, hogy legalább mi érezzük a határt, ha már sokan nem. Sajnálom, hogy te sem. Ha már humanizmusból nem is, hát önzésből gondold végig, hogy egy hozzád hasonló kívülállóra milyen sors várna egy gyilkolászó diktatúrában. Nem fogod, mert ebben a kérdésben szemellenzőt viselsz…

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.05. 09:46:35

@qqri:

Sajnos más itteni megszólalásaimból is kiderül, én nem látom a lehetőséget arra, hogy ezeket a dolgokat pártok útján lehessen megoldani. Még újén sem, akkor sem ha föltesszük, hogy a legjobb szándékú. Ennél sokkal mélyebb a baj, nem csak cigány ügyben, ami pusztán tünet. Mindent előlről kell kezdeni.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.05. 09:48:19

@Reckl_Amál: Azért az nagyon érdekes,hogy pont nekem,-aki állítólag a barátod vagyok-szólsz be..Azoknak meg nem válaszolsz,akik téged aláznak..no comment..

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.05. 10:02:30

@Reckl_Amál:

Csodálom a türlemed, ha csak a Bakáét találtad törlésre méltónak. De, ha megengeded a kérdést, miért egy fajta előnyben részesíteni a náci gyalázkodót a kommunistával? Miért tanácsolod, hogy hagyja azoknak a stílust? Ha rossz, mindenhol rossz és senki számára nem normális. Így úgy hangzik, mintha a vörös örjöngő valamiféle erkölcsi fölényben lenne. Pedig nem, ők ugyanazok. Csak másképpen fogalmazzák meg a tébolyukat. Hitler és Sztálin mindent összevéve ugyanott áll erkölcsileg. A követőik is. Ez akkor is igaz, ha most, csak ebben az ügyben Baka ott áll ahol te és ahol én.

Tudod jól, hogy mindkettőnek volt alkalma lefutni a saját köreit és, hogy ez mit jelentett. Semmivel sem erkölcsösebb osztály rögeszme alapon gyilkolni, mint faji rögeszme alapján.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.05. 10:04:31

@RUSZKIBAKA:

Amálnak írt válaszomból derül ki, hogy miért hiba, hogy csak neked szólt be. Kitűntet téged ezzel, megtisztel, pedig nem kellene. Ugyanott állsz, mint a nácik.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.05. 10:21:21

Az a rettentően szomorú, hogy föltevés, hogy náci rasszisták gyilkoltak éppen annyira ésszerű, mint, hogy titkosszolgálati ügynökök. És persze abszolút ostobaság akármelyik változatot hírdetni, mint évényest nem többre, mint az ember saját világképére, azaz vágyaira alapítva, hogy ő maga mit remél, melyik igaz.

Nagyon fontos volna a még megmaradt néhány józan ás tisztességes embernek mélységben végiggondolni, hogy ez mit jelent és mi következik belőle.

Lődörgő Hollandi 2009.08.05. 10:40:21

@szomorutojas: Profik is lehetnek idióták, csaknem akartam ismételni a jelzőt, és a rasszisták is lehetnek profik.

Nem kell a szemantikán lovagolni: embereket ölni elfogadhatatlan, bárki, bármilyen okból teszi is. Az, hogy profi, vagy amatőr módon teszi nem számít semmit.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.05. 12:27:05

@Reckl_Amál: "Természetesen" az engem gyalázó kommenteket nem moderálod..Pedig egy Baráttól elvárná az ember..

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.08.05. 13:14:04

Általában nem moderálunk. Senkit, eddig téged sem, és ezután sem fogunk. Csak nem ez az első alkalom, hogy nem bírsz magaddal. Számtalanszor kértelek már, hogy ne viselkedj így. Most kivettünk egy a poszthoz egyátalán nem kapcsolódó, csak a másik hozzászólót sértegető, agresszív szöveget. Ezt siratod?

Senki sem támadt rád csak úgy. Azzal jelentkeztél a kommentekben, hogy a nácikat internálni kéne, ha már legyilkolni nem lehet. Komolyan furcsállom, hogy nem esik le, miért kapsz kemény reakciókat. Azért, barátom, mert nem tudsz disztingválni. Így ne is számíts arra, hogy mások (akik valamiért komolyan vesznek, egyre inkább úgy érzem, ilyenkor fölösleges) majd megválogatják a szavaikat veled szemben. Tudod, adjonisten, fogadjisten... Őket azért nem moderálom, mert ők csak válaszoltak, nem ők kezdték.

Engem meg alázzanak, ha jól esik. Bár volt ezeknél már durvább, és az is benn maradt. Rám is igaz (és rád is, amikor kommentelsz), hogy ha kiállok a véleményemmel, akkor arra jöhet durvaság is válaszul.

Bár ez már nagyon off, mégis elég érdekesen fogod föl a barátság fogalmát. Nekem nem azt jelenti, hogy a végtelenségig kénytelen vagyok tolerálni valakinek a viselkedését. Elvégre nem az anyád vagyok.
Én irtózom az ilyen beszédtől, nem szeretnék ilyet látni a blogomon. A sima orkokkal nem vitatkozom, mert minek. Pont azért szólok Neked, azért küzdök a "lelkedért", mert egyfajta barátok vagyunk. Nem ellened haragszom, csak elegem van már ebből a hangnemből.

Az meg egy vicc, hogy te ágálsz itt a moderálás miatt, miközben nálad előzetes moderáció van beállítva, és elég vastagon fog a ceruzád.

ON

Lődörgő Hollandi 2009.08.05. 14:11:43

@Reckl_Amál: (Teljesen egyetértek a moderálással kapcsolatos elveiddel!)

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.05. 16:09:58

@Reckl_Amál: Miről beszélsz jóasszony?Elolvastad,hogy miket írt rólam akinek válaszoltam?he?

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.05. 16:14:49

Nem sértegettem senkit!Engem kezdett el valaki sértegetni és én meg válaszoltam!Az előzetes moderációrol meg csak annyit:Neked még biztosan nem írták le a neved címed telefonszámod kommentnek álcázva..És nem fenyegettek meg,hogy megölnek és molotov-koktélt dobnak a házadra..Ha olvasnál,tudhatnád,hiszen leírtam,a rendőrségre járást..Folyamatában,ahogyan megtörtént....

?aztaaa? 2009.08.05. 16:15:11

engem gyerekkoromban mindig megtaláltok a cigányok. ( mondjuk mindenkit megtaláltak aki nem cigány volt )
Ha moziba mentünk folyamatosan kunyeráltak, ha nem adtam pénzt, fenyegetőztek. Szórakozóhelyen folyamatosan csinálták a feszkót, aki visszaszólt, azt pedig várta az egész pereputty.És még sorolhatnám....
Tessék nekem megmondani, ha én most nem morzsolok el egyetlen könnycseppet sem mert lepuffantanak néhány cigányt, akkor én most rasszista vagyok????

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.05. 17:02:53

@RUSZKIBAKA: tisztességgel leírtam a tényeket

náci vagy mivel véleményük alapján internálnál, kiirtanál ártatlan embereket és egy totalitárius népirtó, rasszista rendszert istenítesz (tatárok kitelepítése, zsidóirtás a szuban)

hátrányos helyzetű analfabétákat, lecsúszott embereket szedsz össze (mellettük érzed valakinek magad, átlag emberek között fél analfabéta lecsúszott senki vagy, egy önjelölt írástudatlan "művész") akiknek kihasználod a hátrányos helyzetét tehát egy kizsákmányoló hulladék vagy a társadalomban, egy minikapitalista, egy zsebhitler


bűnöző cigányt védsz becsületes emberekkel szemben (mi lesz ha fellázadnak - semmi mert szétlövi őket a rendőrség, katonaság) mivel az alja néppel tudsz azonosulni, ez a lényeged

ezek a puszta tények, magad írod le

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.08.05. 17:07:32

@RUSZKIBAKA: engem nem tudsz egy csomag cigivel és némi hulladékkal megvenni, nem vagyok eladó :)

?aztaaa? 2009.08.05. 17:34:42

@A Nép - Te vagy!:
az hogy rasszista vagyok, vállalom.
Mert: a média folyamatosan azt nyomja hogy így a szegény romák, meg úgy a szegény romák.
DE KÉRDEM ÉN: MIKOR LÁTOTT VALAKI FELELŐS SZEMÉLY NYILATKOZNI ARRÓL, HOGY A MAGYARORSZÁGI ROMÁKNAK NEM CSAK JOGUK, HANEM KÖTELESSÉGÜK IS VAN ?????
Ez természetesen igaz a lumpen, csöves NEM romákra is.
Ide tartozik még: Tudjátok ki a Győri Cigány Vajda? Egy Csintó nevű börtöntöltelék, aki rablásért, és súlyos testi sértésért volt lesittelve. Az egész ott kezdődik :: ha a magyar cigányság azt szeretné hogy komolyan vegyék őket, akkor az ilyen Csintó féle söpredéket KI KEL KÖZÖSÍTENI mguk közül. DE, ameddig ez nem történik meg, addig az utca embere,(mint én ) azt látom, hogy egy bűnözöt tesznek meg képviselőjüknek.
És még a végére: TUDOMÁSUL KELL VENNI MINDENKINEK HOGY NEM A MAGYARNAK KELL ALKALMAZKODNIA A CIGÁNYHOZ, HANEM FORDÍTVA... DE EZ TERMÉSZETESEN NEM CSAK A ROMÁKRA VONATKOZIK, HANEM MINDENKIRE.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.05. 19:16:39

@elinnen:

Egy csomó dolgot abból amit mondsz el lehet fogadni (sőt indokolt), másokat meg lehet beszélni. DE ennek semmi köze ahhoz, hogy egy nőt akinek az összes ismert bűne az hogy cigány – azt persze, hogy ez bűn, gúnnyal mondom – valaki akinek erre kedve támad egyszerűen meggyilkol. Ez egészen szörnyű. Ezzel szemben érzéketlennek lenni, legyinteni egyszerűen embertelenség. Lehet nem kedvelni a cigányokat általában, lehet konkrét ügyekben nagyon rosszat gondolni konkrét cigányokról, de azt semmiképpen sem lehet mondani, sőt igazi bűn azt tenni, hogy minden cigány egyforma, moinden cigány gazember és ebben a minőségében akinek tetszik meg lehet ölni. Aki így gondolkozik, vagy akár csak érez, az leírhatalanul mélyre sűllyed, ellensége a hazájának és mindennek ami nemes, emberi és szép. (Most ezeken légyszíves ne röhögj.) Szerintem nem árt átgondolni az ügyeket ebből a szempontból is.


Még egy. Nem értek egyet a végén nagy betűkkel kiemelt kijelentéseddel. Nem mintha az ellenkezője volna igaz, hanem mert hibás maga a kérdésföltevés, hogy ki kihez alkalmazkodjon.

Mit szólnál egy ilyen fogalmazáshoz?

Mindenkinek egyformán kell engedelemeskednie a törvénynek, függetlenül attól, hogy milyen származású, mert az minden állampolgárra egyformán vonatkozik.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.05. 19:29:32

Még egy. Nem az itt a kérdés, hogy mit gondolunk cigányokról. Hanem az, hogy mit gondolunk arról – akármiféle az – aki abból igyekszik hasznot húzni, hogy számára ismeretlen embereket MEGÖL?

?aztaaa? 2009.08.06. 07:24:53

@A Nép - Te vagy!:
Mit szólnál egy ilyen fogalmazáshoz?

Mindenkinek egyformán kell engedelemeskednie a törvénynek, függetlenül attól, hogy milyen származású, mert az minden állampolgárra egyformán vonatkozik.
EGYETÉRTEK !

Ettől függetlenül úgy érzem hogy a Romák most kezdik érteni azt hogy mit jelent: A FAGYI VISSZANYAL !!!

Ebben a Roma vezetőknek hatalmas felelőssége van: mikor és melyik roma vezető állt ki a nyílvánosság elé, és mondta azt hogy BOCSÁNAT, ÉN SZÉGYELLEM MAGAM...

senki ... ehelyett: gyerekcsíny,, ( na ettől a szótól kiráz a hideg - ha roma a tettes akkor gyerekcsíny, ha magyar akkor rasszista? )

Van egy ötletem: nevezzük a jelenlegi történéseket mi is gyerekcsínynek...

és még valami: nem attól lesz valaki magyar mert magyar állampolgár. Ez csak egy dolog. Egy németországban született török sem lesz soha a büdös életben német. Nem lesz, mert teljesen más a kultúra, más a szemlélet.
És nehogymár megmagyarázza nekem bárki hogy kötelező szeretnem és együttérezni a romákkal.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.08.06. 09:52:57

@elinnen:

Nem kötelező. Szabad (ha a keresztényi meggondolásokat kihagyjuk) más ember kínszenvedése és élete önkényes elvételének tekintetében közömbös rossz embernek, rossz magyarnak lenni.

Detlef · http://www.gazdapiac.com 2009.08.08. 17:02:09

"Kérlek ne gyere a hazai termőfőld és az ipar feltámasztásával,mert mindenhol túltermelés van piac meg nulla."

Azért vannak jó ötletek ezen a téren. Olvassátok el ezt a cikket:

Egy oldal vevőknek és termelőknek
2009. július 23. csütörtök, 14:41

Sokan tapasztalhatták akár vásárlóként, akár termelőként, hogy az itthon termelt zöldségek, gyümölcsök nem mindig tudják megtalálni az utat a hazai vásárlókhoz. Ennek általában anyagi okai vannak. Egy vállalkozó szellem most az internet adta lehetőségekben látja a megoldást.

A probléma nem új keletű: a vállalkozó olcsón vásárolja fel az árut és horribilis összegért adja tovább. A termelőnek nincs haszna, a vásárló az olcsóbb importot veszi a drágán adott hazai helyett. Elszokik a piacról, és inkább a nagyáruházakban tévelyeg olcsó dinnyét, paprikát stb. keresve.

De mi van akkor, ha kihagyjuk a viszonteladói szemet a kereskedelmi táplálékláncból, és helyére beemeljük az egyre többek által használt internetet? A képlet a következő: Adott egy termelő, aki nem akarja elkótyavetyélni nehezen megtermelt áruját. Adott egy vásárló, aki szeretne ugyan magyar terméket venni, de a boltokban, viszonteladóknál ezt olyan magas áon adják, hogy nem tudja megfizetni.

altEsetünkben a termelő úgy dönt, maga adja el - tegyük fel - a paprikáját. Már csak egy dolgot kell megoldania, értesítenie kell a vásárlót arról, hogy hol fog kipakolni, és mennyiért szándékozik pénzre váltani munkája gyümölcsét vagy zöldségét… Ekkor jön a képbe a www.gazdapiac.com weboldal. Valójában ezen a felületen találkozik először termelő és vevő. A termelő ingyenes hirdetésében felvezeti, hogy hol, mikor, mit és mennyiért szeretne eladni. A részletek alatt pontos helymeghatározást, termékleírást olvashat a potenciális vevő, sőt ha a a termelő megadja az elérhetőségét, akár személyesen is felveheti vele a kapcsolatot.

Az oldal eleget tesz a visszacsatolás igényének is, hiszen a vásárló 5 fokozatú skálán jelezheti elégedettségét.

Eleinte természetesen a termelőnek a hagyományos módszerekkel is gondoskodnia kell arról, hogy a vevők megtalálják, azonban ahogy az oldal egyre népszerűbb lesz, úgy fog nőni azok száma, akik az internetről értesülnek majd az eladásról.

Az oldal elég részletes keresővel dolgozik, kereshetünk az eladás helye, időpontja, az áru típusa és akár a termelő személye szerint is. Az oldal a kattintható településnevekkel a Google térkép közbeékelésével segít abban is, ha más településre vagy ismeretlen helyre kell elmennünk az áruért.

A félreértések elkerülése végett: az oldal nem szorítkozik kizárólag a zöldségek, gyümölcsök eladásának megkönnyítésére, hiszen az egyéb kategóriában a termelőktől származó sokféle élelmiszernek jut hely, érdemes tehát keresgélni!

Forrás: www.tutihir.hu/gazdasag/1409-egy-oldal-vevknek-es-termelknek.html

Zsoo 2009.08.08. 19:49:47

@Lord_Cica: 2009.08.05.

Megjelent a Magyar Fórum XXI. évfolyamának 31. száma!

Csurka István: A többpártrendszer párttalanítása (2.oldal)

Ugyanaz az erő, amely szavával pártundort kelt, a kezében vadászpuskát tart és véres társadalmi válságot szít. A faluszéli roma házacskákban elkövetett gyilkosságok kétségkívül bérgyilkosságok. Sem vagyonszerzési, sem bosszúállási, leszámolási indítékuk nincs, etnikai pedig semmiképpen. A házakat a megközelíthetőség szempontja szerint választják ki, behatolnak, ölnek és eltűnnek. S aztán elkezdődik egy másik történet. A sajtó, a Roma Polgárjog azonnal ott terem, a rendőrség nyomravezetői díjat tűz ki, és ezután már csak a hírekben és a roma lelkekben, indulatokban és a tehetetlenül álló magyar polgárságban történik a dolog. A magyar életre rá van dobva egy gonosz titok, egy szinte felsőbbrendű erőszak, amellyel az állam nem képes megküzdeni. Egy sorozatgyilkos rém jár a magyar vidéken. A rémmel senki nem találkozott, csak az áldozataival. Az elkövetések módja, a felderítetlensége, a rendőrség tehetetlensége profikra és nagyon erős szervezetre, egyenesen titkosszolgálatokra utal. Van a dologban bizonyos időzítés is. Érdekes módon mindig akkor történnek a merényletek, amikor Draskovics Tibor már majdnem bukófélben van, és igazolnia kell a miniszteri rátermettségét.
süti beállítások módosítása