2013. április 06. 21:44 - Reckl_Amál

Vegyes 13.04.06.

Gáz

Amikor ilyen híreket hall az ember, akkor azért érti, miért ment el a kedve Gerendás Péternek (és sok más névtelen kivándorlónak) az országtól; miért érzi sok ember a fasizálódás előszelét a bőrén, miközben azért még mindig a normális emberek vannak többségben - minden látszat ellenére.

A Nemzeti Érzelmű Motorosok ugyanis az április 21-én tartandó Élet Menetével ugyanarra a napra szervezték a Magyar Motoros Menet nevű rendezvényt. Ennek frappáns címet is adtak: Adj gázt!

Mostanra persze a Nemzeti Érzelmű Motorosok a Facebookon magyarázkodnak, hogy semmi sincs úgy, ahogy az ATV megírta. Ez a mai szélsőjobbnál szokás. Csak véletlen egybeesés, hogy pont aznap, pont a zsinagóga előtt, pont ezzel a címmel... Véletlen, ja.

Csak sajnos megint a rajongótábor árulja el a lényeget. Hasonló dolog történt egyébként Gerendás kifakadásakor is. Annyira igazságtalannak érezte néhány hozzászóló a fasizálódás vádját, hogy sajnos csak zsidózó fröcsögéssel tudta patyolattiszta lelkületét megvédeni.

kim-jong-un-respect-my-authoritah.jpgBevetés és nevetés

Az USA egyelőre úgy kommunikál hivatalosan, mintha nem venné túl komolyan az észak-koreai nukleáris fenyegetéseket. Az ázsiai diktatúra valódi potenciáljába nem avattak be, csak annyit látok, hogy a friss állami vezető már harmadik generációs pszichopata, és ebben talán máris túlszárnyalta elődjeit. Nem nagyon lehetett esélye amúgy másra, egész életében a világ urának nevelték, idomították.

Az amerikai civilek mindenesetre már felvették ellene a harcot. Az atomrakéták ellen nincs mit tenni persze. De Kim Dzsong Un mint hatalmas vezető - akit erre a szerepre kizárólag származása predesztinál - számos élc céltáblája az interneten.

Nem gondolom persze, hogy erre a programozott agyú szerencsétlenre különösebben nagy hatása lesz a kijózanító mémeknek, és ha lenne is, valójában úgysem ő irányítja az országot, hanem akik diktárorira mosták az agyát. Sőt, talán még muníciót is ad a "sátán" ellen ez a tiszteletlenség. Sajnos ugyanis pont az a lényege az észak-koreai őrületnek, hogy ez a pufók kölyök ugyanúgy le van tiltva a gondolkodásról, mint népe. Talán még jobban is.

Egy visszataszító csaló

Nem akármilyen társaságot válogatott össze a SuperTV2 stábja az eheti főzős-vendégeskedős vetélkedőhöz. A Hal a tortánban Szandi, Fluor Tomi, Király Linda, Bebe és Kárász Róbert látta vendégül egymást.

A dolgok a szokásos mederben zajlottak azt leszámítva, hogy Kárász Róbert elfogadhatatlanul antiszociális volt. Nyilván részben humorosnak szánta bunkóságát; főleg férfiak hajlamosak azt gondolni, hogy tahónak lenni egy bizonyos életkor fölött is poén. Kárász már lassan kétszer annyi idős, mint amíg ez nem simán kínos tahóság.
Miután egész héten bántóan durván minősítette versenytársai főztjét, és szabotálta azok estéit, ő maga többszörös profi segítséggel oldotta meg a feladatát, vagyis csalt. (Szerencsére nem ő, hanem Király Linda nyert. Legalább egyszer az életében valamit.)

Kárász rettenetesen jó pasinak képzeli magát, hiszen képes volt arra az eszméletlenül gáláns bravúrra kezdő negyvenesként, hogy szépen elhagyta a családját valami kiscsaj kedvéért.

Nem utolsó sorban pedig ő a nagy sztárriporter. Az egy dolog, hogy a Mokkát vezetni mekkora dolog (bár kétségtelen, hogy olyan kollégák mellett, mint Vujity Tvrtko vagy az egészen debilis Pachman Péter van esély kicsillanni a kórusból). Főleg manapság, amikor még a közélettel egészen mérsékelten foglalkozó nagynénémnek is feltűnik, a Fidesz gyakorlatilag megvette a Mokka első húsz percét propaganda céljára.

Szerencsére azonban régebben nem csak a papagájkommandó járt a Mokkába, Kárász Róbert pedig már akkor is igen nagy riporter volt. A most következő kis részlet ugyanis tévétörténelem, akárhogy is nézzük.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr525204545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2013.04.06. 21:58:30

Undorítóak ezek a rühes nácik. Talán tényleg az a legundorítóbb bennük, hogy annyi gerinc nincs bennük, hogy legalább vállalnák, hogy azok. "Igen, gázkamráztunk, ez a véleményünk." Sajnos az átlagos lakosnak az eredeti performansz is, és a magyarázat is nagyon finoman imponál. Megint jól megmutatták az idegenszívűeknek. :(

Észak-Korea nagyon veszélyes, bár speciel szerencsére ránk közvetlen veszélyt nem jelent, úgy értem, ijesztőbb lenne, ha pl. Szlovákia hadonászna atomrakétákkal. Teljesen debil, korcs ország az. Igazából nem tudom elképzelni, hogy a lakosai a szívük mélyén tudják-e, hogy miben élnek; már a sokadik generáció nőtt fel úgy, hogy "nem tökéletes a Kim dinasztia rendszere, de a gonosz imperialisták még jobban nyomorognak! (És Amerikában verik a négereket)" Nem tudom, hogy lesz vége annak a rémálomnak, ami ott van, valószínűleg ha már túlságosan terhére lesznek Kínának, akkor jön egy hirtelen rendszerváltás; valószínűleg háború már nem lesz arrafelé, mert Dél-Korea és Japán túlságosan értékes nagyon sokaknak (gazdaságilag).

Kárász Róbert egy undorító szar. Kifejezetten a személyére, egészségére minden elképzelhető rosszat kívánok.

A régi trollod 2013.04.10. 05:48:42

Azért az vicces hogy tüsszent egyet egy noname népszavás zsocskos midó és agyfaszt kap európa, tavaly nem tüsszentett, nem is lett belőle százezredik holokamu.
süti beállítások módosítása