2012. szeptember 12. 11:45 - Reckl_Amál

Nem zörög a paraszt...

Bejegyzés alcíme...

A látszat néha nem csal. Ha alapjában véve nem értenék egyet Ceglédi Zoltán Frizbiről szóló műsorkritikájával, akkor is egy perc alatt igazolva éreztem volna minden egyes szavát. A kritika érintettje, Hajdú Péter ugyanis némi tépelődés után válaszolt. Érdemben.

Hajdú Péter tényleg az az ízléstelen, kritikátlan, agresszív tahó, akinek műsorai és egyéb megnyilvánulásai alapján látszik.
Ahogy a kritikus fogalmaz:
"...pont az ilyen műsorok miatt gondolják azt mégis, hogy a kereskedelmi tévék az emberi silányság terjesztői és gyűjtőpontjai."

Pont az ilyen emberek miatt gondolják egyre többen, hogy a hírnév egyenlő a romlottsággal.

Egyúttal meglehetősen buta is a szerkesztő úr. Más emberek felhőtlen névtelenségben trollkodnhatnak hasonló színvonalú szövegeket blogbejegyzések alá. Míg ő e-mailben és névvel állít ki önmagáról akkora szegénységi bizonyítványt, hogy az még az egyébként ellenérzésű olvasóban is megpendít némi szánalmat. Szörnyű lehet Hajdú Péternek lenni!

Ceglédi úr felvetései is tisztázódnak így. Nem egy nézettségérzékeny lángelme patikamérlegen kiszámított szennye a Frizbi, hanem egy kellően otromba ember ösztönös szerepléséről, szerepeltetéséről, aki játszótársait lejárt szavatosságú lotyókban és börtönben ülő elmebetegekben találja meg.
Láthatóan nem is érti, miért égbekiáltó bunkóság egy szondán át táplált gyerekkel "jópofizni" arról, hogy miért nem eszik rendesen például. Szerinte ez részéről fejedelmi gesztus. A nagy ember, aki Gyurcsánnyal vív mindjárt szellemi párbajt, lehajol a kis bicebócához, és emberien elviccel vele. Mert neki a szíve is majdnem akkora, mint az esze. Az ilyen történetek szoktak úgy végződni, hogy pedig beléjük lövethetett volna...

Nem csodálom, hogy sokat gondolkodott a levél elküldése előtt Hajdú. Majdnem tökéletesen sikerült is, amit eltervezett. Csupán a címzettet nézte el.

"Szégyellje magát és próbáljon segíteni embertársain, még mielőtt annyira torzlelkű, ostoba, szánalmas emberré válnak, mint amilyen önből lett."

Kevés embert tudok, akire ez jobban vonatkozna, mint Hajdú Péterre.

Címkék: Címkék
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr404771884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2012.09.12. 12:07:35

Szörnyű az az ország, ahol Hajdú Péter ekkora tényező lehet. Ahol ő a bálványa és mintaképe százezreknek. Ott nem csoda, hogy elhangozhat a parlamentben olyan tulokság, mint ami Varga "Asszonyverő" Istvánból böffent fel minap; szerintem nagyon hasonlít a kettő egymáshoz: szűklátókörű, aggresszív, buta szörnyek tombolnak ma Magyarországon.

És attól tartok, hogy az a kívülálló, a kisebbség, akinek ez nem tetszik. :(

Szúrófény 2012.09.13. 03:55:54

Az is jellemző a műveltség színvonalára, ki tetszik a tömegnek! "A kelet-közép-európai államok, politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala, szorosan összefügg!" Fejő Ferenc 1954!

házelnök 2012.09.13. 05:26:59

Ki az a Hajdú Péter?

Anselmo 2012.09.14. 21:47:50

Belenéztem Hajdú válaszába, és nyelvtannácizok egy kicsit (a vesszőkkel van problémám):

"Dilettáns, sértő, és gusztustalan írás, amely nyílván tetszik, annak a pár degeneráltnak"

helyesen

"Dilettáns, sértő és gusztustalan írás, amely nyílván tetszik annak a pár degeneráltnak,"

Anselmo 2012.09.14. 21:48:46

sőt:

"nyílván" helyesen "nyilván"

Anselmo 2012.09.14. 21:49:50

@Anselmo: jaj miket írok, nem nekem van problémám a vesszőkkel, hanem neki :)

Zolimoni 2012.09.15. 21:29:24

A legjobb Ceglédi Z. válasza Hajdú P. válaszára...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2012.09.17. 14:07:33

@Szúrófény:
Ez egy ijesztően valószínű mondat...

@Anselmo:
:)
Nagyon ciki, hogy ilyen minőségű szöveget képes volt elküldeni.
"Nyílván" ezért írták a HVG-nél, hogy "szöveghűen" közlik a mailt.

@Zolimoni:
Magas labdák sorozata a válasz. Ceglédi Z-nek annyira nem volt nehéz a dolga. :)
süti beállítások módosítása