2012. január 27. 13:27 - Reckl_Amál

Régi és új születésnapok

Igazi klasszikus következik ezen a héten. Ismét híres emberek fiatalkori képmásaival szembesülünk, ismét föl kell őket ismerni. Volt már ilyen. Többször is.

Egyébként csupán hevenyészve végiggondolva az eddigi játékokat a fő tematika az idő múlása. Ez történik, ha egy koravén gyerek fölnő. Szeret a múlton merengeni, és hogy ezt kicsit színesebbé tegye, rajong az aha-effektusért.

És, ha már az idő múlásáról beszélünk, szinte hihetlen, hogy holnap lesz négy éve, hogy ez a blog elindult. Nem mondom, hogy sosem gondoltam volna, mert teljesen spontán módon fogtam hozzá, nem volt elképzelésem a jövőről. Ahogy egyébként most sincs. A pénteki játék az egyik legbiztosabb pont, de ez elsősorban azoknak a kedves olvasóknak köszönhető, akik minden alkalommal nekiveselkednek a megfejtésnek.

Mielőtt azonban parttalanná válna ez az elrévedés, térjünk vissza a negyedik heti kvízhez! Tehát következzék most néhány sztár fotója jópár születésnappal ezelőttről.

Név szerint: Danny De Vito, Alice Cooper, Beyoncé Knowles, öcsém kedvéért: Madonna, Ben Stiller, Dörner György kedvéért Bruce Willis, David Beckham és spanja, Elton John, Avril Lavigne, illetve Julia Roberts.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr603905784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2012.01.27. 14:08:45

Éljen a blogka! :)

Na, néhányat megfejtek. ;)

9. Danny DeVito
6. Julia Roberts
5. Gógl Árpád, jaj, akarom mondani: Madonna ;)
1. Beyoncé Knowles régebbi albumborítóján

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2012.01.27. 15:47:44

Beyoncé
Ben Stiller
D. Beckham
A. Lavigne
Madonna
J. Roberts
Elton J.
A. Cooper
Danny de Vito
B. Willis

lindalee 2012.01.27. 17:05:20

Bruce Willis olyan, mintha ki lenne szedve a szemöldöke :)
süti beállítások módosítása