2011. július 28. 13:04 - Reckl_Amál

If it's not broke, don't fix it!

A Gépházban (a blog.hu kvázi helpdesk-blogján) bejelentették, hogy fejlesztések várhatók, ami egyet jelent a folyamatos és nagyon bosszantó hibák sorozatos felbukkanásával.

Néhány olvasó és egy bloggertársam is jelezte, nem tud belépni. Nekik javaslom, hogy az Indapass nyitóoldaláról próbálkozzanak, mert amíg nem így tettem, nekem sem sikerült.
Persze utána sem biztos, hogy hozzá tud majd szólni a tisztelt júzer. Éppen ezért frissítgesse az oldalt addig, amíg jó nem lesz. Ez nem csupán a kattintásszámot növeli (aminek persze titkon minden blogger örül), de egyszer csak behozza az optimális nézetet. Nem irigylem most azokat a kollégákat, akik címlapon vannak. Elég macerás lehet most a nagy érdeklődést kezelni egy ilyen bicebóca rendszerrel.

Persze a fejlesztés hasznos dolog is lehet. De jobban járnánk, ha a nagyívű tervek megvalósítására inkább sünetelne a szolgáltatás pár előre bejelentett órára/ napra. Akkor is hiányoznának a blogok, a kommentelés, és a blogolás (szerencsére más szolgáltatónál is írogat az ember), de ez a hetek óta tartó állapot, hogy folyamatosan megbízhatatlan a szolgáltatás, nagyon dühítő.

A mélyen tisztelt informatikusokat pedig megkérném, hogy bármilyen csábító is, ne farigcsáljanak a rendszeren, ha nem igazán értenek hozzá. Jól megvagyunk új template-ek nélkül is. A többi geek-dologra meg nekünk, csak írni vágyó többségnek, nincs igazán szüksége. Akit meg izgat az ilyesmi, úgyis megoldja magának.

Az olvasók - hozzászólók türelmét köszönöm.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr283106922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.07.28. 17:11:32

inda.blog.hu/2011/07/28/blog_hu_leallas_csutortok_ejjel

Na, akkor a tervezett leállás is meglesz.

Ma meg hardverhiba miatt döglődnek a blogok. (De aki a linket megnyitja, látni fogja úgyis, mi a helyzet.)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.07.28. 18:58:34

@Reckl_Amál: Ne báncsuk a gíkeket, no. Jobbára nekik is kitalálják a megvalósítandó hülyeséget.
Amúgy a blogmotor meg monnyonle, ja :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.07.28. 19:43:16

@stivanleroy:
Valahogy mindig elromlik valami, ami működött, amikor egy új fícsört bevezetnek. Akár blogról, akár termelésirányítási rendszerről van szó.

Az F5-ös gomb kissé kikopott a benti gépemen. Egyik hardverhiba a másikba torkollik.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.07.29. 07:31:28

@Reckl_Amál: A szakma legszebb ídézete: "Az nem bug, hanem feature" . Hát így :-)
süti beállítások módosítása