2011. június 16. 15:52 - Reckl_Amál

First Lady - Second hand

Nekem soha többé, semmilyen sztár vagy bulvárakárki ne rinyáljon a jótékonyságról!

Mindig is kimondottan ellenszenves dolognak tartottam, ha egy dúsgazdag, ismert ember azzal haknizott, hogy mennyit áldozott melyik ügyre. Aki segíteni akar, név nélkül is megteheti, ez nyilvánvaló volt eddig is.
Főleg azért nem bírtam az ilyen szerepléseket, mert hiányzott belőlük az önzetlenség. Nem gondolom, hogy minden híres ember üresfejű volna, de azért tudjuk, nem rossz PR-fogás a jószívűség.

Michelle Obamát, az amerikai elnök feleségét (akiről nekem mindig a szintén amerikai elnökről szóló kedves vígjáték, a Dave női főszereplője, Sigourney Weaver jut az eszembe) most megszólják az amerikai lapok. Természetesen a külsejét kritizálják, vagyis inkább úgy fogalmaznék, a megjelenésén köszörülik a nyelvüket.

A first lady ugyanis hétvégi, camp davidi kirucanásakor egy túl olcsó, kb. 5000 ft-os felsőben mutatkozott. Az, hogy a darab jól áll, és semmiképpen sem néz ki gagyinak, nyilván nem számít. Csak mivel a fürkésző szemek az olcsóságáról híres GAP ruhamárka aktuális kollekciójának egyik darabjával azonosították.

Ez nem Michelle Obama első vétsége a divat ellen. Kedvenc ruháját nemhogy nem fogta be egy viselés után padlósúrolásra, de újra és újra, összesen öt alkalommal nem röstellte fölvenni.

Ez tényleg a világ botránya! Mit képzelnek ezek az Obamáék magukról?! A rongyrázás - szó szerint is - a híres ember joga ÉS kötelessége.

Szóval, tisztelt bulvársajtó, amíg ilyeneket tetszenek írogatni, addig sajnos a jótékonyságról meg a szegények megsegítéséről szóló, előre megrendelt PR-jelentéseket sem fogom olvasni. Úgyhogy kár a gőzért!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr182989624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padmasambhava 2011.06.23. 14:57:09

Bill & Melinda Gates óriási összegü jótékonykodását lájkolom, még akkor is ha nem anonymus történik.

Michelle Obama down to earth - lájk.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.06.24. 08:40:45

@padmasambhava: Gatesék többek között azért is hangosak, hogy mások is kövessék a példájukat (volt ez a fél vagyonunkat jótékonyságra költjük-akciójuk, ami minden elismerést megérdemel), ami bocsánatossá teszi sok dolgukat. Mondjuk a Millennium Editiont nem, de ez más történet :-) .
süti beállítások módosítása