2010. november 18. 11:01 - Reckl_Amál

Akiben megvan az X-faktor

Az RTL Klubnak kicsit az idegeire ment ez az X-faktor mánia. De mondhatnánk úgy is, hogy kezdik bevenni a saját propagandájukat, ami a legkomolyabb politikai tömörülések gyors elhalásának első, de döntő állomása szokott lenni.

Az RTL Klub szerkesztői ugyanis most már mindenütt x-eket látnak, és ebből azonnal csak saját hiper-shownak szánt, ám langyoskára sikeredett műsoruk ugrik be.

A Fókusz például a minap X-es nevű híres embereket vonultatott föl: Xantusz Barbarát, Ganxta Zolee-t és Varnus Xavért.

A mellőzött színésznő és a minden hitelességét vesztett, médiabohóccá zülött rapper még csak-csak belefér. Bár ha jól értem az X-faktor fogalmát, akkor szegény Barbarából pont ez az egyediség hiányzik. Viszont néhány éve prostit alakított a Barátok köztben, szóval még jár neki egy kis hírverés.

Ganxta valaha jófej zenésznek számított, különösen, amikor még dobos volt csak, és a másodvonalbeli kabarészínész apja szirupos világa ellen lázadó rocker nem fedezte föl a a rap körül tátongó piaci rést. Bár a műfaj szakértői szerint a Kartell egyáltalán nem volt rossz. Viszont az utóbbi időben többet látjuk a Celebia zsákban futó meg lepényevő versenyein, mint bárhol máshol. Értem én, hogy a showbizniszben mindenki kicsit elkurvul, meg persze a majdnani X is becses hátsóját csapja fél év múlva a földhöz, ha főzhet egy jó kis rakott krumplit kamerák előtt Koós Jánosnak vagy Soma Mamagésának, mégis a jelenlegi imidzshez ez sem egészen illik.
Pláne, hogy a Ganxta fölvett név. Az nem ér, hiszen a riport arról szólt, hogy ezek az emberek ezzel a magyarban viszonylag ritkán használt betűvel a nevükben hogyan élnek. (Izgalmas téma.)

Ennek a kritériumnak kétségtelenül Varnus Xavér felel meg a legjobban. Na, de látunk ezen kívül bármi más párhuzamot a jófej komolyzenész és a celebgyár között? Azért abszurd viccnek jó.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr992456753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2010.11.18. 11:42:24

Xantus Barbara jó volt a Tűzvonalban 3. évadban a gonosz orvosoknál. :)

De ez tényleg nagyon gagyi, erőltetett. Pláne, hogy mostanában adták hírül hivatalosan is, hogy a brit változat is másodpercről másodpercre meg volt tervezve. Andráskeresztes ;) Ildikó műkönnyei így még szánalmasabbak.

Xavérről már rég hallottunk.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.18. 11:51:03

@KZsoci:
De a Feró legalább igazi részeg volt múlt héten. ;)

Xavér szépen el is tolta az x-mizériát. Az még csak hagyján, mondta, hogy furcsa neve volt, de hogy hatodikos korától minden délutánt egy katolikus templomban töltött... :D

KZsoci 2010.11.18. 11:59:03

@Reckl_Amál: "_Katolikus_ pap vagyok..." ;D
süti beállítások módosítása