2010. június 29. 04:53 - Reckl_Amál

Lebuktam!

Régi és jó memóriájú olvasók emlékezhetnek, nagyon szeretem a gorillákat. Múlt héten a Nyíregyháza melletti Sóstó Zoo-ba két főemlős költözött egyenesen Angliából. El is terveztük, hogy elmegyünk megnézni, sőt az állatpark honlapja arról is meggyőzött, hogy akár egy szobát is kiveszünk az állatkert közepén található hotelban, hogy rendesen körülnézhessünk. Őszig nem nagyon mehetek már szabadságra, de egy langymeleg szeptemberi napot megér. Másnak is javaslom már látatlanban is: http://www.sostozoo.hu/

A TV2 Magellánjának stábja exkluzív riportot forgatott az állatok átköltöztetéséről. A film sem rossz, de számomra a tényfeltáró jelleg a legfontosabb. Avagy miért is érzem ennyire közelinek a gorillákat? A megdöbbentő leleplezés 6:13 percnél hallható a magyar sofőr szájából. (De az egész anyag érdekes.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr742117655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása