2009. szeptember 17. 10:12 - Reckl_Amál

Uncsi

Hűha! Liptai Claudia kubai fiúval is pózolt a Playboy fotózáson! Úristen, de primitív ez az egész!

Eleve nem értem, hogy Liptainak miért kell ez. (Hárommillióért, mi másért.) Sajnos hiába szép nő, nem Playboy-nyuszi. Nem is kell, hogy az legyen. De ezzel a magamutogató és pénzhajhászó akcióval elérte, hogy a nőket csak Kovi műveiből ismerő (sokszor csupán lelki) taknyosok becsméreljék.

A Playboy tényleg a legsötétebb, legprimitívebb emberi reakciókra épít. Most például ez a szenzáció: Claudia partnere a fotózáson egy egzotikus fiú volt, egyenesen Kubából. Ez még mindig az a kádárista szemlélet, hogy aki külföldi, az kapásból jobb, értékesebb.

Ha lenne a Playboy pucájában egy csepp valódi vér, akkor Claudia egy igazi, magyar cigányfiúval mímelné a bujaságot, annak lenne értelme. De ez így csak óvatos szalonerotika. Az Nánási Pál féle fékezett kreativitású celebfotósok unalmas, tizenkettő-egytucat munkája. Csak nehogy valami jelentése legyen, csak nehogy kilógjunk kicsit a sorból, csak nehogy mondjunk valamit!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr321387877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eberti 2009.09.17. 11:27:37

Három millió az nyomós érv! Ezért az összegért félre teheti az ellenérzéseit a vetkőzéssel kapcsolatban...

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.09.17. 16:55:10

Ha cigányfiú lenne a Playboyban,talán még én is megvenném..nyam-nyam...

eutanazia1 2009.09.25. 08:43:12

Bizonyára fel sem vállalta volna cigány fiúval.......
süti beállítások módosítása