2009. július 25. 23:37 - Reckl_Amál

Relativizált nemzetgyalázás

Megint ment a balhé a futballhuligánok között, most épp a románokkal.

Az Újpest román ellenfelének ultrái gyalázatosan ízléstelen transzparenssel várták a magyar drukkereket ("Mennyi ideig van szar egy magyar nőben? 9 hónapig.) Ezen persze mindenki felháborodott, jogosan. Bár én nem vettem magamra pár suttyó román provokatív szemétségét. Rám ez nem vonatkozik, őket minősíti, nem engem.

Most - a fene sem tudja, minek - a románok jöttek ide, és a magyarok is bemutatták, hogy huligánkodásban ők sem rosszak. Volt itt bombariadó (a játékosok szállásán) és persze verekedés is.

Erre a gonosz polititológus, az egyetlen nem analfabéta futbalhuligán, tépte a száját, hogy micsoda nemzetgyalázás. Gondolom, amikor az ő fradista népsége zíghájlozott a Hertha-meccsen, azt lehetett.

Nem ez a nemzetgyalázás, ez csak szarházi román bunkók hőzöngése, és nem a magyarokról szól, nem is románokról, hanem az emberi hülyeségről, ami egyetemes.

Ha nemzetgyalázás kell, akkor jó lesz a szlovák nyelvtörvény, ami szégyen és gyalázat, a sovinizmus legrohadtabb példája.

De ez sem lehet egyértelmű. Mert van, akinek ezt is bele kell húznia a pitiáner napi pártpolitizálásba.

A tegnap esti Korrektúrában megint kibújt a bunkó Bayer Zsoltból, megint láthatta bárki, kivel állunk szemben. Szegény Bolgár György volt a célpont, aki a 168 Órában írt a szlovák nyelvtörvényről egy szamárságot. Ha valaki akkora hülyeséget csinál (szándékosan?), hogy összehasonlít egy száz évvel ezelőtti törvényt a maival, és ezzel akar bevinni egy ütést a patás Orbán Viktornak, akkor azt hagyni kell, hadd "tündököljön" saját baromsága teljes fényében. Ehhez képest Bayernek muszáj volt gusztustalan, útszéli stílusban megnyilvánulnia.

Bayer azt találta mondani, hogy "Bolgár György benyalt a szlovákoknak a meleg szarig". És ezt a magát nemzeti konzervatívnak nevező csatorna leadta...

Bolgár is, Bayer is bértollnokok, a végtelenségig elfogultak, és ez jól jövedelmez nekik, a saját köreikben népszerűek. Most történetesen Bayernek van igaza. De annyi minimális emberi színvonal sincs benne, hogy ezt a kis dicsőséget elegánsan élje meg. Ezzel az arányvesztett, bunkó kifakadással csak segít Bolgárnak. Mert aki nem érti, hogy a szlovák nyelvtörvény mekkora disznóság, az hajlamos lesz Bolgárnak hinni. Hiszen a másik egy disznó.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr831268437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.07.26. 17:52:53

Ha rajtam múlna,betiltanék minden meccset.Csak közönség nélkül lehetne őket megtartani.Nézze mindenki a tévéből és csinálja otthon a fesztivált..

Loge · http://bloge.blog.hu/ 2009.07.27. 11:04:13

Nem a meccset kell betiltani, hanem a rendőrségnek kellene a munkát végeznie. Angliában is tudtak rendet csinálni a meccsekre. Nálunk miért nem lehet? Mert addig, amíg nem vagyok biztonságban, addig nem megyek meccsre. Kitiltani az összes szarházi huligánt, ha meg balhézik, két évre lesittelni. Megnézném a sok nagyszájút, mit csinálna a börtönben a Nagymagyarország tetkójával, ahol a 85-95% cigány... Bár ez, azt hiszem, inkább Ruszkibaka területe... :)

Bayer (és úgy általában a jobboldal) kezdi magát nyeregben érezni, és egyre csak jönnek elő azok a dolgok, amik miatt sokszor szarul éreztem magam a millennium környékén...

Anselmo 2009.07.27. 12:34:51

"Ha valaki akkora hülyeséget csinál (szándékosan?), hogy összehasonlít egy száz évvel ezelőtti törvényt a maival, és ezzel akar bevinni egy ütést a patás Orbán Viktornak, akkor azt hagyni kell, hadd "tündököljön" saját baromsága teljes fényében."

Ilyen baromságokkal 20 éve tündököl értelmiségünk egy része és a pórnép (+ a Kádár rendszerben ez volt a hivatalos politika). Ha valaki rájuk szól, arra az a válasz hogy az illető antiszemita, fasiszta. Mindig ez a válasz, ha az ember szépen mondja, és megy minden tovább, változatlanul. Néha két büdös nagy pofon többet segít, mint éveken át szépen mondani.

Ja, és lövésem sincs ki az a Bayer Zsolt - mekkora mázlista vagyok.
süti beállítások módosítása