2009. július 09. 15:24 - Reckl_Amál

Jöhet a következő!

Épp elég baj, hogy Morvai Krisztinával égetjük magunkat az EP-ben, most még egy köztörvényest is akarunk küldeni biztosnak?

http://index.hu/belfold/hirek/2009/07/09/veres_janos_lenne_unios_biztos/

Mit tudhat Veres János, hogy többször (le)bukása után ilyen komoly pozíciót kaphat?

Őszintén remélem, hogy ez tipikusan az a jelölési kiszivárogtatás, amelyiket azért helyeznek el a köztudatban, hogy az illető már semmiképp sem lehessen befutó.

Bár Veres János azon emberek közé tartozik, akiknél nehezen lehetne alkalmatlanabbat, érdemtelenebbet választani, ilyesmiben azért az MSZP nagyon ügyes. Szóval nem hamarkodom el azt, hogy nem sikerülne még rosszabb embert találni.

Mikor fogja már föl ez az idióta párt, hogy azok az idők már elmúltak? Hogy az EU-Bizottsága nem valami pártüdülő, ahova a megfáradt elvtársakat elküldjük pihenni az eredményes munka jutalmául?

Én tényleg nem szoktam kommunistázni, de ilyenkor kedvem lenne, mert ez az a mentalitás, és ennek már tényleg vége kéne hogy legyen!

Múltkor is mennyire ciki volt, amikor Kovács László kegyelemkettessel jutott csak be. És hát hol van Kovácshoz képest Veres? Majd az alapfokú némettudásával fogja a magyar érdeket szolgálni, gondolom.

Nevetséges és egyben fölháborító még a felvetés is. De tényleg remélem, ez csak Veres elkaszálásának egy alattomos módja csupán.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr221236512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anselmo 2009.07.09. 16:28:41

Egy angol vígjátéksorozatban volt hogy a minisztert el akarták küldeni az EU-ba, és ezt így hívták: "felfele bukni". Vagyis az EU az odahaza bukott politikusok gyűjtőhelye. Régen meg az volt a divat, hogy a politikust jutalomból kinevezték Burkinafaszóba nagykövetnek.

Loge · http://bloge.blog.hu/ 2009.07.09. 18:14:51

Már a kolegákkal is röhögtünk rajta, de az EP választás napján a szavazófülkében rendesen meginogtam. Elolvastam az SZDSZ-es névsort, és jópár olyan név volt ott, akiket szívesen tudnék a határainkon kívül. Aztán végigfutottam az MSZP-ét, és ott is ez volt a helyzet.

Szerencsére azért a Fidesznél megtaláltam a Deutschot, és ez azért helyrebillentett... :D

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.07.09. 19:07:30

Emlékszem, hogy 2004-ben vagy 2005-ben mekkora felháborodás volt a szakértők részéről, hogy Balázs Péter helyett a kormány Kovács Lászlót jelölte "valamilyen" biztosi posztra.

Nos, Balázs Péter az EU-s illetékesek jóváhagyásával lett volna a keleti régió fejlesztéséért felelős biztos. Ezt cserélték le először energetikai biztosra, aztán meg nagy nehezen (ötödjére tán)átment a vizsgán Kovács úr, mint adóügyi biztos. (De lehet fordítva).

Ezzel csak azt szerettem volna szemléltetni, hogy mennyire nem játszik szerepet a szakmai és nemzeti elismertség, csakis a politika és a haverok számítanak. Zárójelben megjegyzem, hogy most mint külügyminiszter tevékenykedik Balázs úr azoknál, akik kitúrták pár éve.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.07.10. 11:43:24

Nem tudom,hogy honnan veszed,hogy Veres János köztörvényes lenne???Ja,hogy a fasiszta rémhír és echo tv folyamatosan üldözi..Te meg hitelt adsz azoknak a mocskos férgeknek..Azért intelligensebbnek tartalak annál,minthogy bedőlj ezeknek az orbánbérenc' söpredékeknek..

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.11. 12:11:41

amikor megszavaztátok akkor jó volt?
mi változott azóta?
csak azt kaptátok amit megérdelmetek.
süti beállítások módosítása