2009. június 19. 13:17 - Reckl_Amál

Celeb telex

Már a címmel büntetek, de tessék ezt egyúttal figyelmeztetésnek venni, semmi felemelő nem következik most, csak egy kis Gumicukor-szüret + 1 egyéb hír.

Benkő Dániel (a)lantművész 10 részes valóságshow-ról szóló szerződést írt alá az RTL Klubbal, melyben jövendőbelijét és gyermeke anyját castingolja majd, miután a szintén nagy formátumú Frabato (tudjátok, a cipófejű mágus) gyermekáldást látott a kristálygömbjében. Visszasírjuk még Győzikét, attól tartok.

És ha már Győzike, akkor rajta keresztül átvezetünk Kepes Andráshoz, aki valamikor a tévé régivágású értelmiségi riportere volt. Miután azonban a romarepper megette reggelire az ezen a blogon is elemzett portréfilmben, újabb ízléses történetbe bonyolódott. Az otthonszülést propagáló Geréb Ágnes nevű mániákus bírósági tárgyalásán Kepes mint magánember részt vett, és a blikkes fotóriporter lekapta. Ezt Kepes a paprazzo lefaszozásával nehezményezte. Több méltóságot!

A nagy sztársztori a héten mégis az, hogy a Magyarországon koncertező Lenny Kravitz Tóth Verával és Tóth Gabival töltötte a szerda estét. Hűha! Gondolom, a szexis énekes nagyon vágyott az ódivatú és a harsány ripacs parasztlány társaságára. Azért a csajok elmentek elmesélni a Mokkába, mert az hír, hogy egy épületben voltak Kravitz-cel. Én meg majd írok egy könyvet arról, hogy két hónapig együtt éltünk John Lennonnal. Egy bolygón, csak aztán őt lelőtték sajnos.

Az ízléstelen, túlbecsült Beckham család szépen megbukott Amerikában. Novemberben lejár a kiöregett futbalista szerződése az LA Galaxynál, és akkor szégyenszemre vonulhatnak vissza dolgukvégezetlenül Angliába. Mert Amerikában nem lettek sztárok, nem lettek semmik. De ez nem is csoda. Náluk sokkal intelligensebb és tehetségesebb európaiak is elvéreztek már a tengerentúlon. Az amerikai sztárszakszervezet keze mindenhova elér.
Az igazsághoz azért két kiegészítés hozzátartozik: egyrészt szépen megszedték magukat, azért ez sem rossz eredmény. És Victoria Beckham sehol máshol sem népszerű. Miért is lenne az? Semmi vonzó sincs benne.

A mai nap híre: Sas József lemondott a Mikroszkóp igazgatói székéről, miután adócsalásért felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Ez a minimum! Csakhát ahogy a főpolgámester-helyettes tálalta a Napkeltében a hírt, azért elképesztő. Mintha valami ártatlan, szende szűzet csíptek volna el a gyümölcsösben... Horváth Csaba továbbá reméli, hogy a Mikroszkóp működése ettől zavartalan marad. Én meg remélem, hogy nem, és szétkergetik a sok tehetségtelen idiótát, akik állami (fővárosi) pénzből nyomatták a tingli-tangli marhaságaikat.

Gregor Bernadett, a magyar párduc, erotikus szerepet kapott. Mivel a családja nagyon nehezen áll anyagilag, rávette magát a már minden erotikus magazint megjárt rideg szépség, hogy elvállalja. Gondolom, nagy színészi feladat ez, hiszen a kurválkodás messze áll a művésznő való életétől.

A plusz sztori ma reggeli, saját gyűjtés. A Mokka a hülye bulvármagazinok mintájára úgy érezte,  foglalkozni kell a legfrissebb repülős hírrel. Szegény kapitány repülés közben halt meg. Szomorú. De a másodpilóta le tudta tenni a gépet a legközelebbi kifutópályán, senkinek semmi baja. (Értem én, hogy 9/11 óta minden repülős hír érdekli az amerikai sajtót, de hogy nekünk miért kell ilyen lényegtelen híreket átvenni? A lezuhant Air France sagától is hülyét kapok már. Így járunk, ha a médiában lusta és nem kreatív emberek dolgoznak, és veszik/ lopják a híreket az amcsi tévéktől. De legalább szelektálnának! Az Emtv blogon valaki leírta: LMM - Lehet Más Média. Bárcsak tényleg lehetne!)
Demcsák Zsuzsa az Aero Magazin főszerkesztőjével beszélgetett ennek kapcsán. A szakember elmondta, hogy odafelé a kapitány vezeti a gépet, és a másodpilóta pedig "kiszolgálja", vagyis rádiózik, navigál stb. A visszaúton meg cserélnek. A kapitány azért kapitány, mert tapasztaltabb.
Az is elhangzott, hogy nem volt senki veszélyben.
Erre ez a sötét liba megkérdezi: akkor miért kellett kényszerleszállni? Előtte mondta el, hogy két különböző feladat van. Illetve nyilván előírás, hogy két pilótának kell a gépen lennie, mert mi van, ha a másodiknak is megáll a szíve.
Tüntessék már el ezt az ostoba libát a tévéből!

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr421195336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komikaze 2009.06.19. 13:27:15

egyszer írhatnál már valamiről pozitívan, kellemesen olvasmányosan, esetleg választhatnál olyan témát, amin nem idegesíted fel magad ennyire :)

ez az írás egyszerűen lefárasztott.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.19. 13:43:35

Benkőt szeretem,mert ugyanúgy vállalja önmagát és gondolatait,mint én.Hasonlóan forog' az agyunk.Az előbb megszidtál,hogy gúnyolom a downosokat,bár bevallottad,hogy még el sem olvastad a posztot,mert akkor láthattad volna,hogy egyáltalán nem,sőt valahol vonzónak találom őket.(ezt csak a prekoncepciók kapcsán mondtam el)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.19. 14:10:04

@Baka:
Nem gúnyoltad, csak lenézted. Ahogy magadat is lenézed.

@Komikaze:
Valld be, megérdemlik. De tényleg tömény.

Ziebi 2009.06.19. 17:51:32

Na, most egy időre megint tudom mi folyik celebvilágban :DDD

Elég lesz pár hónapra ennyi információ :D

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.22. 10:27:36

Két hónap múlva felcserélsz két három nevet, és megint el van intézve a dolog egy időre.

Dr. No 2009.06.25. 16:18:21

@Reckl_Amál: Pl. így:

Az ízléstelen, túlértékelt Gregor Bernadett megbukott Amerikában. Sas József 10 részes valóságshow-ról szóló szerződést írt alá. A Magyarországon koncertező Kepes András az Aero magazin szerkesztőjével beszélgetett. Demcsák Zsuzsa erotikus szerepet vállal. (Megnézném.) Benkő Dániel régivágású értelmiségi volt.

Újabb két hónap után:

Az ízléstelen, túlértékelt Kepes András megbukott Amerikában. Demcsák Zsuzsa 10 részes valóságshow-ról szóló szerződést írt alá. A Magyarországon koncertező Gregor Bernadett az Aero magazin szerkesztőjével beszélgetett. Benkő Dániel erotikus szerepet vállal. (Nem nézném meg.) Sas József régivágású értelmiségi volt.

Újabb két hónap:

Kepes András 10 Aero magazinról szóló szerződést írt alá, mely már most megbukott Amerikában. Demcsák Zsuzsa ízléstelen és túlértékelt, ámde szerkesztő. Benkő Dániel beszélgetett egy koncerten. Sas József erotikus szerepet vállal. (Megnézném.) Gregor Bernadett régivágású.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.26. 02:14:16

És a legjobb, hogy az összes permutáció valahol hihető.

Dr. No 2009.06.26. 15:35:36

@Reckl_Amál: Hála a keresztértékesítés szentségének.

tritonus 2009.06.28. 16:47:04

Ezt nem hiszem el! (Ha nem láttam volna a reklámját, azt hinném szivatsz!)

Benkő Nagy Ő Anikóvá válik??? Rózsaceremónia is lesz? És ki az a hülye, aki erre jelentkezik??? Amúgy nem is rossz zenész. Ha felöltözne még meg is nézném...

Mondjuk röhögni fogok. Vagy 18-as karikával fog menni éjjel 1-kor, vagy az RTL Klub fizetheti a büntetéseket. Meg lesz jó sok sötét képernyő...
süti beállítások módosítása