2009. február 19. 10:43 - Reckl_Amál

Hehe!

Kezdjük a mai napot egy kis kárörömmel!

http://sportgeza.hu/futball/2009/02/19/15_eves_gyerek_borozte_be_rooney-t/

Ez az ész nélküli, agresszív idióta állítólag az angol foci reménysége. Most egy gyerek kétszer is túljárt az eszén, és gyorsabb is volt. Még a csapattársa is kiröhögte ezt a debilt.

Érdekes dolog ez egyébként. Az angolokról mi a távolból csupa szépet és jót, kulturáltságot, intelligens, hűvős, fanyar humort feltételezünk. Titokban mindenki odavan a tiszteletre méltó Teddyért... (Én gyakran öltözöm Teddy Meldrumnak egyébként. Kockás nadrág és mintás térdharisnya forever! Ma is szürke alapon fekete Esterházy kockás szövetnadrágban vagyok, és hozzá piros térdharisnya.)

Bár én személyesen csak kellemes angolokkal találkoztam, az ilyen Rooney-félék, és főleg a népszerűségük miatt néha kilóg a lóláb. Hallani rémtörténeteket a spanyol szigeteket ellepő, rettenetesen viselkedő angol turistákról is. Igaz, Mallorcára az általam lényegesen jobban ismert németek közül is csak a legalja jár.

Szóval légből kapott elméletem szerint az angolok elegáns presztizsük fenntartásáért szelepeket építenek be. Ilyen a foci. Amíg az angolok ügyesen hitetik a világgal, hogy ők kultúrnemzet, addig a focijuk rettenetesen állati, durva és nekem nagyon ellenszenves.

Közben meg lehet, hogy ők csinálják jól, hiszen a játékot ők találták ki. Nem tudom, a focihoz csak egész kicsit értek. Mindenesetre Beckham sem tett jót az angol foci becsületében - persze nálam. Már írtam, hogy túlfizetett ripacsoknak tartom a manapság agyonsztárolt focistákat (sportolókat). Beckham amúgy régen jó játékos volt, de most már öreg is, lusta is. Tudom, hogy Becks mai játéka is elsőrangú, de mivel engem a foci egyre kevésbé érdekel, az emberek meg annál inkább, elegem van az oktondin vigyorgó szexszimbólumnak kikiáltott szabadrúgóból. (Mert mégiscsak az a specialitása, nem a szép, izgalmas, cseles labdavezetés.)

De Rooney meg aztán a buta, erőszakos focista archetípusa. Nem is értem, miért nem roncsderbit néz inkább, aki érte rajong.

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr7952393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.02.19. 12:32:54

azért megnéznélek teddy ruhájában..szerettem nagyon a csengetett mylord-ot..a kedvencem "MÉBL" volt..aki a konyhai hulladékra mindíg azt mondta megköszönve:" az finom lesz"..

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.02.19. 13:36:25

Nem teljesen Teddy, de ő ihlette, az biztos. Van egy hangyányi transzvestita hajlamom (nőként férfi ruhában lenni). Persze ez csak vicc, de néha vissza kell magamat fognom, nem, az férfiaknak van! Azért tavaly a nyárvégi kiárúsításon a Deichmannban megvettem azt a vászon papucscipőt, amit már áprilisban kinéztem magamnak, csak mindig mondtam magamnak, csak nem fizetsz hétezret egy férficipőért. De ez elég unisex, úgyhogy ha enyhébb idők jönnek, hordani is fogom, és senki meg nem mondja.

Én 12 (!) évesen fölvettem apám világoskék ingjét, felkötöttem az egyik sötétkék alapon fehér tűpöttyös nyakkendőjét, erre egy kötött dandy mellény (ez már a sajátom volt), és elmentem az ált. iskolába. Az egyetlen problémám az volt ezzel az öltözettel, hogy az ing némileg lötyögött... Ezen Dyson barátom mindig nevet, amikor szóba kerül, de én pontosan tudom, hogy titokban felizgatja egy nyakkendős nő gondolata... :p
De nem javultam semmit, csak továbbfejlesztettem a dolgokat. Múlt héten is egyik nap szürke farmer, fehér hosszúujjú - elől rányomott nyakkendővel - rajta rombuszos mellény. Ezek mind a saját női ruháim voltak, mégis elég maszkulin összeállítás volt. És bevallom, nagyon jól éreztem magam benne, kifejezetten jól öltözöttnek. Viszont szinte semmilyen körülmények között nem vennék föl egy virágos nyári ruhát - nyáron sem!

Szóval kicsit őrült vagyok talán, viszont az azóta kifejlődött stílusérzékem az igazán vad öltözékektől távol tart. Nem vagyok kimondottan fiús alkat és éppenséggel Demi Moore sem a Striptease-ből. www.jornalcomunicacao.ufpr.br/files/images/Demi%20Moore%20Striptease.materia.jpg (Na, ha ezt Szpemmer Petiék megtudják...)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.19. 14:26:30

"Amíg az angolok ügyesen hitetik a világgal, hogy ők kultúrnemzet, addig a focijuk rettenetesen állati, durva és nekem nagyon ellenszenves."

Hát igen, ehhez nincs mit hozzáfűzni. ;-)

Rooney olyan tökéletes megtestesülése az ilyen vadállat-típusú csatárnak, hogy már-már szinte kedvelem. De persze nincs olyan csapat, amelynek ne szurkolnék, ha a Manchester Uniteddel játszik. Rooney mellett ugyebár ott van még a szintén roppant szimpatikus Céronaldó; ők így ketten eleve eltántorítanak minden jóérzésű embert az értük való szorítástól. ;-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.02.19. 14:37:24

Céronaldó még csak nem is angol, de gennyes egy alak. Őt is jócskán utálom.

Pedig a portugál foci mennyivel szebb!

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.02.19. 16:38:21

@Reckl_Amál: lehet,hogy téged kerestelek egész életemben?egy nőt,aki intelligens,és férfias is tud lenni?a szex másodlagos szempont..arra van a lolita..

-Sarge- 2009.02.19. 17:11:21

Ebben is hasonlóan betegek lennénk? Gyakran veszek női (általában sport) cipőt... 41-es lábbal könnyű.

Sarge

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.02.19. 18:09:48

@RUSZKIBAKA:
Istenem...! Sajnos tényleg nincs farkam.
Egyébként eddig mindig pejoratívnak sszánták, ha azt mondták férfias vagyok, de tőled őszinte bók.

@Remenytelen:
Most mit mondjak. Nekem is 41-es lábam.

-Sarge- 2009.02.19. 21:09:57

Nem érdekel egy pasi több pár 41-es női cipővel? Cserélgethetnénk...

Sarge

-Sarge- 2009.02.19. 21:36:31

És van pár nyakkendőm is!

S.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.02.20. 04:25:29

@Remenytelen: olyan kis csinos lábad lehet..a többit inkább nem írim ide...
süti beállítások módosítása