2009. január 29. 15:07 - Reckl_Amál

Hétvégi, habkönnyű szavazósdi

Ha nem tudnátok, belháború dúl Magyarországon. Na, nem azokra gondolok, akikről Dyson is írt az előző posztban.

Ennél sokkal komolyabb vita zajlik. Egy kis háttéranyag: http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/klap090129/

A felek hosszú évekig éltek boldog házasságban, ha jól emlékszem négy közös gyermekük is született. Pár éve ugyan külön utakon járnak, de baráti viszonyt sikerült egymással fenntartani.

A feleség butácska dalokkal énekelte be magát a hatvanas évek végén a magyar Táncdalfesztivál nézőinak szívébe - akkor még szőkén, annak a Dobos Attilának az oldalán, aki ma szélsőjobb a nemzeti oldal legismertebb fogászaként adja ki Nemzetőr című szinte aranyosan amatőr lapját.
Évekig aztán a kilencvenes években a Dáridó által fölfedezett retro-hullámmal - immáron rövid, fekete frizurával - tért vissza a főállású anyaságból. Azóta hakni - és reklámsztár (Corega műfogsor-rögzítő).
Legutóbbi fellépése a kétes értékű Nagy lehetőség című hajléktalan-realityben volt, ahol a nála negyven évvel fiatalabb udvarlójával jelent meg.

A férj balett-táncosból lett a korai magyar kapitalizmus, ill. kicsit már azt megelőző, egyre puhányabb diktatúra gazdasági lazulásának egyik első meglovagolója. Már a megrögzötten konzervatív erkölcsöket valló Kádárné Tamáska Mária idején is privát háremet tartott fenn.
Ma gyakori és gyakorlott, közkedvelt szereplője a nosztalgiázó műsoroknak. Ő is nagy sikerrel alakítja saját magát a reklámban, amely Vámház körút 9. alatti zálogházát hirdeti.
Most csillapíthatatlan felháborodást érez egykori házastársa ellen, mert szerinte gusztustalan az ilyen korkülönbség két ember között. Továbbá exe mindezt csak a fiatalság kétségbeesett hajszolása miatt teszi, nem szerelemből. És ha már szidni kell: a hölgy piás és még dugni sem tud rendesen.

Szóval kedves nyájas olvasó, ki a gusztustalanabb a két jómadár közül?

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr78910348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.01.29. 16:51:17

láttam a reggeli mokkában és előtte is néhány napja.mindkét emberre illik a jelző,de zsuzsi vállalja az érzéseit és tesz azokra akik szörnyűlködnek a kapcsolatán..ezt az egyet díjjazom benne,hogy nem úgy él,ahogy elvárják tőle,hanem megy a maga feje után..

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.01.29. 20:30:55

Nem kell az ilyet komolyan venni, szerintem nem is nagyon erdekel senkit.

Azonban a müfogsor reklamm miatt minden elismeresem a csaje!

en inkabb vallanam, hogy 4o evvel fiatalabb pasimrol csamcsogjanak, mint azt, hogy bevaljam orszag vilag elött, hogy müfogsorra szorulok,
mert vessetek meg de en meg a müfogat is undoritonak talalom, de a protkot nem hiszem hogy be tennem a szamba.

Szerintem valojaban nincs is neki. mert az hallatszik, egy radio beszelgetesböl is megallapithato hogy kinek van protkoja, mint pl szegeny Darvas Ivan ö sajnos mar beszelni sem tudott vele rendesen - bar lehet hogy nem hasznalt müfogsor rögzitöt.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.01.30. 04:57:21

princessin erbsen:furcsa egy ember lehetsz te!inkább lennél fogatlan,mint koronáid(műfog)legyenek?akár undorító,akár nem..még mindíg jobb,mintha fogatlan lennél..

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.01.30. 22:18:28

Inkabb boldogulok a maradek 28 fogammal, mint sem, hogy meg 2-t tönre tegyek hogy ezzel ket müfogat rakassak be a szamban.


Nekem meg a ragogumitol is hanyingerem van, egy protko megölne.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.01.30. 22:22:11

Egybkent igy valtozik a vilag: 100 eve meg Mikszath is elitelöen nyilatkozott azokrol az aszzonyokrol, akik nem atallottak müfogakat csinaltatni, az ilyen nem szamitott urinönek
süti beállítások módosítása