2008. december 20. 10:39 - Reckl_Amál

Az ÉV KÉRDÉSE

Viktor vagy Dávid? Dávid vagy Viktor?

A régebbi Megasztár évadoktól elmaradó színvonaló negyedik verseny döntője ma esedékes. Este fél nyolctól indul a két ifjú énekes párviadala, melynek győztese lemezszerződést és egy autót kap, no meg a jogot, hogy a Kapcsolatkoncert egyelőre nem megnevezett világsztárjának előzenekaraként néhány rajongó és Budapest prolijai (ingyé' lesz!) előtt fölléphessen.

Király Viktor amerikás magyarok magyaros amerikai fiacskája. Családjában két magyar sztár is van: édesapja a hetvenes években működő Color együttes dobosa volt; nővére a Mariah Carrey-imitátor Király Linda. Ikertestérével már próbálkoztak korábban is zenével, ám a siker egyelőre elmaradt.
A Megasztár legstabilabban teljesítő indulója. Egyéniségéről sok nem derül ki sem a sajtóban, sem a színpadon. Mint el is mondta a Joy interjújában, a sztárságot sokkal inkább tanulható, begyakorolható szakmának, mint ihletett művészetnek tartja, és tisztában van sok dologgal, mely a pop gépezetét működteti.
Mellette szól, hogy kiegyensúlyozott színvonalon szerepel, nem okoz csalódást. Triviális, de jó az angol kiejtése, ami elengedhetetlen, ha valaki komolyan gondolja nemzetközi lemezpiacon való megjelenést.
Ellene szól, hogy túlságosan biztosra megy, néha unalmas. Túlzott hangi adottságai sincsenek, és nem is próbálkozik olyasmivel, ami meghaladná a képességeit.

Fekete Dávid musicalszínész-tanuló, ennek megfelelően majdnem mindig musicalek népszerű dalbetétjeit adja elő. Akkor is teátrálisan érdekel, amikor történetesen nem egy színpadi műből hallunk tőle részletet.
Szerénységével, lelki érzékenységével számos fiatal rajongót szerzett magának. Népszerűsgének oka, hogy a zsűri rendkívül favorizálja kezdetektől fogva. Viktort csak a legutóbbi időkben találta meg magának a zsűri egy része, különös tekintettel Mester Tamásra.
Dávidot állítólag egy kisegyház hívei is támogatják nem csupán az imádságuk erejével, hanem sms-ikkel. Sokan a Hit Gyülekezetét sejtették Dávid mögött, de Német Sándorék, akiknek istentiszteletein több régebben popzenészként híres énekes is föllép, visszautasították a dolgot, mondván, ha indulni akarnának a Megasztáron, lenne jobb jelöltjük, és őt küldenék...

A kérdés nyitott az olvasók előtt: ki legyen a Megasztár 4 győztese?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr59832906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.12.20. 13:21:05

azt hiszem mar meg irtam valahol, hogy ezek a müsorok licensz alapjan müködnek,
a deutschland sucht...ban egy tomas godoj nevü fiu nyert egy arabbal szemben, ö a daviddal hasonlo karakter, meg lennek lepve, ha nem ö nyerne
ez annyira egy rugora jar, hogy meg a zsürit hasonlo karakterekböl valogatjak (itt a dieter bohlen volt)
az összeg többi karakter meg mar nyert: a köver, a cigany, a hatarontuli stb, de a 2. hely is hoz szepen, nem kell aggodni

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2008.12.20. 20:28:24

Egy vesztes már van... Én. A Zasszony ezt a ..art bámulja, a Kiccsaj a másik szobában már alszik, esélyem sincs, hogy megnézzem a Dicsőség Zászlaját, pedig végre elkértem a DVD-t Apukámtól... (DVD lejátszó kell, az 5.1-es fülest nem tudom a gépre rádugni...)
süti beállítások módosítása