2008. november 05. 14:20 - Reckl_Amál

Fiala! Miért?

Adva van egy szándékosan giccses, bulváros, de jól kitalált tv-s licenc, amit az RTL Klub tökéletesen megvalósít magyar celebbekkel.

És a magyar utánzat, amely nemcsak azzal okoz magának hátrányt, hogy egy hónappal később kezdődött, hanem - TV2-nél ez, úgy látszik, hagyomány - az átgondolt koncepció hiányával, rossz műsorvezetőkkel (az RTL itt nagyon jól választott), bizarr szereplőkkel, és frei tamásos túlzásokkal.

Ettől függetlenül lehet olyan olvasó, aki azt mondja, szívesebben nézi a volt eü minisztert, amint a valódi afrikai piacon pénzt próbál váltani, mint mesterséges (stúdió)dzsungel mélyén Delhusát kisgatyában duzzogni.

Ennek értelmében lehet szavazni.

Címkék: tv celeb szavazás
20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr70751373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.05. 14:55:17

Azért igazán betehettél volna egy "egyiket sem" válaszlehetőséget. Azt hiszem, most szándékosan bojkottálom is a szavazást. :-(

olvasgatok 2008.11.05. 15:54:20

cls dyson!
válasz: pénzért! nagyon sok pénzért!!!

Metal Warrior · http://ordogvilla.blog.hu/ 2008.11.05. 15:57:30

CLS Dyson 2008.11.05. 14:34:27

Nem ez az első műsor, amihez ez a szar ember adja a nevét, tudod, zsák a foltját!

Szerintem már az is szégyen, hogy a kamu-riportjai és az ál-bérgyilkos (mennyiért ölné meg a Zorbánt) egyáltalán képernyőre kerülhet ez az idióta...

Ja igen, és a szavazás tényleg nem jó, mert egyik szart sem nézem...

W Joe 2008.11.05. 16:18:09

A sztárok a fejükre estek jobb lenne, de bénán valósították meg.

Azért sokan izgulhatnak a nézők közül, amikor dr. Horváth Ágnes leugrik egy hídról, vagy raftingol, vagy mik lesznek még. És közben arra gondolnak, csak "Nehogy valami baja essen". Gondolom ezért válogatták be.

A műsorvezetők gázok, és sokszor, mintha nem is találták volna ki, mi is az értelme egy-egy jelenetnek. De lehetne ez jobb műsor is.

W Joe 2008.11.05. 16:32:02

"Frei Tamás miért adta egy ilyen sz.r műsorhoz a nevét?! "

Nem az ő ötlete volt a műsor?

falatkenyér 2008.11.05. 16:47:49

szerintem meg tök jó .

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.11.05. 16:55:16

Dyson: nem adta a nevét - ő maga dolgozta ki:)

Sőt, tervei szerint árulni is fogja a licencet...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.05. 17:46:05

Ez freies műsor mikor van? Naponta vagy hetente? Egyszer valami bunji jumpingot láttam, de amikor az "Árányesőőő"-re rázendítettek, elkapcsoltam.

burian 2008.11.05. 17:46:46

Sokáig gondolokoztam, hogy tudnám-e tömörebben leírni Magyaroszágot a "mellnagyobbító műtét hitelre" bannernél, de most komoly konkurensre akadtam. Horváth Ágnes, a bukott és közgyűlöletenek örvendő ex-egészségügyi miniszter egy bulvártévé szafari-valóságshowjában. Esélyes.
Azt hiszem most már jöhet a képviselő-buzipornó.

Franky4fingers 2008.11.05. 17:52:38

Neetséges.

Szerintetek véletlen, hoyg most jelenik meg a Fiala könyve és ezzel egyidőben bekerül egy műsorba?

Ezt úgy hívják, hogy BTL marketing, ha jól emlékszem.

Ez ugyanaz, mint mikor az Aktív, Fókusz meg a faszomtudja milyen műsorokban megjelenik a hír, hogy Kukutty Gizella nagyobb melleket operáltatott/szerelmi bánata van/összejött szakított stb. Aztán mit ad Isten? KÉt hét múlva indul egy jó aminek Kukutty Gizella a főszereplője, vagy megjelenik egy fotósorozat a PLayboyban....

fapuma 2008.11.05. 17:56:08

Érdekesnek találom a véleményeket! Véletlenül tudom,hogy a Frei műsort kb.másfél éve szervezik és amikor ez a másik csatorna tudomására jutott, azonnal megvették annak a müsornak a licencét és gyorsan műsorra tűzték, hogy megelőzzék a Freit. Azt azért valljuk be, hogy sokkal érdekesebb a Frei féle, mint a másik. Egyébként minden tévéhez adnak távkapcsolót és mindenki azt nézhet,amit akar.

burian 2008.11.05. 18:11:02

A recskázó lantművész is csak egy tűnő illúzió volt a média száguldó víziójában. Lesz még élő adásban férfiból nővé operált miniszterelnök, pedofil szatírok vetélkedője, Neked Hány Pistike Volt Meg Ma címmel és vasárnapi Nagy Cigány Pénzégető Show. Alig várom már a Száz Legjobb Magyar Sikkasztó Politikus musicaljét. Operaház, utána film, DVD és platinalemez. És itt az ideje a magyar Dallasnak is. Olajban született. Ez lehetne a címe. Kiskunsági környezetben, nagykolalíciós castinggal. Vagy esetleg élő adás az NHB-ból. Besúgja vagy Nem címmel. A szünetben Kiszel Tünde és Fekete Pákó arcbafejelési versenyt tart. A győztes arcfelvarrást kap és egy tál rizsát. Jujj de izgulok! Apu! Kezdődik!!! Na, nekem mennem kell. (Értsd, ahogy akarod.)

mindenttudó 2008.11.05. 18:19:33

Hováth Ágnes egy SZTÁR, vagy egy CELEB?

Vagy netán valami állami támogatást kapott a műsor aminek az volt a feltétele, hogy egy (volt) politikust is magukkal kell vinniük?

A következő körben javaslom vigyék magukkal Gy. F és O. V. celebeket is, legalább addig se rontják itt a levegőt, és ki tudja, talán szerencsénk lesz, és arra téved egy oroszláncsalád. Azoknak aztán magyarázhatnának.

Tényleg, hogy van ez, ki a celeb? Akiről a tv-ben azt mondják? Tehát akkor ezek szerint bárki lehet celeb?

Amúgy tényleg hullafos a műsor, úgy összességében ahogy van. Nagyon látszik, hogy kamu az egész.

Aki nem tudná, a kereskedelmi tv-k és rádiók célja a profitszerzés. Három típusú műsor létezik. Az egyik fő célja hogy eladjanak neked valamit. A második típus célja, hogy rávegyen arra, hogy nézd meg az első típust, hogy eladhassanak neked valamit. A harmadik, amikor saját magukat fényezik, hogy ők mennyire jók, meg mennyire humánusak. Ennek célja, hogy megbízz bennük, elfogadd őket, és így könnyebben eladhassanak neked valamit.

vaffanculo 2008.11.05. 18:28:55

Jó a cím, a Fialát ennél többre tartottam:( Most nagyon szeretném fikázni mind2 műsort, de egyikből sem láttam egy percet sem (nem is fogok:) Így ugye nem illik fikázni. Szóval, szar mind2.
Celeb vagyok, nyald ki a seggem:)

Mano Negra 2008.11.05. 18:42:56

Fapuma
(RTL Lopott!)
A produkció ötletén Frei Tamás és két világhírű holland műsorfejlesztő, Kirsten van Nieuwenhuijzen és Mark van Berkel már egy éve dolgoznak. A holland kreatív szakemberek nevéhez fűződik a Big Brother létrehozása, a Legyen Ön is Milliomos közelmúltbeli átalakítása vagy éppen a Széf című műsor ötlete. A sztárok a fejükre estek igazi világpremier lesz, most először fordulhat elő, hogy egy magyar fejlesztésű műsorötlet nagy, nemzetközi formátummá válhat.

burian 2008.11.05. 18:52:05

Mano Negra, ez a műsorötlet ez olyan "majdnem Nobel-díj"? Mi olyan nagyszerű ebben a hülyeségben, hogy így el kell tőle ájulni? Mert az ötlet az nem az. Kb. tíz ilyet lehet leírni egy A4-es papírlapra tíz perc alatt. Az más téma, hogy kinek van kapcsolata a pénzhez, ki tudja megvalósítani a hülyeséget. És itt jön a képbe a rokoni kapcsolat és a férfiszerelem. Van mire büszkének lenni, nem mondom. A holland kreatív szakembereket pedig innét üdvözlöm, üzenem, hamarosan újra megnyitnak a mecseki szénbányák, lesz felvétel vájárnak. Fiala lehetne csillés ugyanott.

Fiorentina 2008.11.06. 14:14:57

Én a Celebeket nézem meg hetente kb egyszer az Rtl-en, hiszen Balázs és Vadon Jánoson legalább lehet szórakozni, már aki érti a poént. A tv2-es műsorból kb 5 percet láttam, de többre nem voltam kíváncsi. Egyszerűen unalmas volt!!!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.06. 14:36:12

Na pár dologra azért reagálok.

Azért nincs harmadik variáció, mert ahogy én kedves honfitársaimat ismerem, mindenki azt nyomta volna meg. Képmutatásban elég jók vagyunk. Aki tényleg nem nézi, az a Poll-R oldalán odaírhatja, vagy Csöncsönhöz hasonlóan nem szavaz. (Ettől még az eredményt még látni fogja.)
Szóval ez csak elrontotta volna a arányokat.

Valaki írta, Freiék másfél éve tervezték ezt a műsort, a gonosz RTL meg bepofátlankodott eléjük a Celebbel. Kérdem én, ebben a szarban másfél évnyi munka van? Nem látszik.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.07. 10:44:21

Érzik, hogy nem megy ez a szarság, ma reggel a Mokka első 13 percében két ismeretlen csajszival dumáltak az afrikai kínlódásról. Aztán időjárásjelentés, és 4 (!) perces beszélgetés Lengyel László a válságról. (Aztán reklám.)

Lényeglátásból ötös.

De a nap mondása az egyik csajtól származik. Azt mondja, Horváth Ágnes tudta, hogy az eü miniszterség népszerűtlen dolog, amikor elvállalta. Nem kell őt emiatt bántani... Oh Gott! Schmeiss Hirn vom Himmel!
süti beállítások módosítása