2008. október 11. 07:11 - Reckl_Amál

Rossz ómen

Ma reggel a Nap tv meghívta Kocsi István BKV-vezért egy kis hajnali csevelyre.

Sajnos azonban az igazgató úr nem érkezett meg időben, mert a Szabadság tér 17-be hajtatott. Kár, hogy a Nap tv stúdiója az Angol utcában van.

(Nem baj, addig legalább hosszabban fejthette ki az MTK fejese az álláspontját. Ez a tipikus "régi bútordarab" hosszú, logikátlan mondatokkal próbálta magyarázni azt a kicsinyes és abszolút jogtalan eljárást, melynek során Kovács Katit kirúgták a klubból. Micsoda ostoba, szemét banda ez!)

Szóval olyen bárkivel előfordulhat, hogy eltéved, mégis kicsit ciki, hogy pont a budapesti tömegközlekedésért leginkább felelő emberrel esik ez meg.

Verebes viszont csak pár percig szörcsögött Kocsissal. Kell a műsoridő a Mikroszkóp szörnyválogatottjának. Fontosabb is az a pár még csak negyvenszer elmesélt sztori, mint a BKV vezérigazgatójával folytatott beszélgetés. Bár, ha belegondolok, hogy Verebes "kombinénak" nevezte a Combinót, ami neki nem tetszik, akkor talán nem is baj.

OFF

Most mondja a Híradó, hogy Jörg Haider osztrák populista politikus halálos autóbalesetet szenvedett. Jólneveltségem okán nem kommentálom a hírt.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr42708016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemtudom 2008.10.11. 15:06:50

nagyra értékelhető jólneveltség:)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.11. 15:18:09

nemtudom:

?

Hogyan máshogy lehetne egy halálhírt kommentálni, mint így:

Nyugodjon békében!

?

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.10.12. 20:21:39

Tudod kedves Csöncsön, én valahol megértem Amált és e ponton csak kikényszeredett udvariasságát....
Tekintettel hangoztatott elveire, de Haider is csak egy embertársunk volt, akit megillet a "halottról jót vagy semmit" gyakorlata, ezért aztán Téged is.
Ám most hadd hozzak egy sarkított példát ennek kínos párhuzamaként, amit anno, magam láttam, hallottam a tv-ben, s ami a műsorvezető székébe is került később!
Nevezetesen Chaucseszkuék perét. A műsor, róluk,/a házaspárról/összes nemzetellenes, és egyéb vieselt dolgaikról szólt, s mikor a kivégzésre kerül a sor, /döbbenet, de levetítették!/ Aczél Endre a házaspárt, mint "áldozatokat" említette egyik mondatában.
Majd nyilván szólhattak neki, oda, belefele abba a fülkagylóba rejtett kis bigyóba, mert pár perccel később elnézést kért, és kiigazított.
Tehát az emberben ösztönösen működik valamiféle együttérzés, egyfajta tisztelet a halállal szemben, ha akit elragadott, maga tán ugyanezt, meg sem érdemli.

Haider felőlem tényleg nyugodjon békében,/hisz azért a sajtó egész mivoltjának csak egyetlen, szegmensét láttatta velünk, nem ésszerűtlenek hát olykori fenntartásaink most és úgy globalice!/a lényeg azok őszinteségében van úgyis, akik ismerték s akiknek életét érintette valamilyen módon....
Gyászolni is csak őszintén érdemes...
Láttuk minap, milyen az, mikor eme szomorú érzés, önmaga paródiájává silányul, ugye?

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.10.12. 20:24:40

"Tekintettel hangoztatott elveire, de Haider is csak egy embertársunk volt, akit megillet a "halottról jót vagy semmit" gyakorlata, ezért aztán Téged is."

Téged is megértelek mármint:)
Kissé félreérthető voltam, csak miközben sebtiben írtam, nem jöttem rá, hogy itt értelmezési gond lehet, bocsi!:)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.10.12. 20:27:32

újabb hiba!

"csak egyetlen szegmensét" - közbetett vessző nélkül!
francba!
süti beállítások módosítása