2008. szeptember 23. 23:59 - Reckl_Amál

Fortyog a mély

További részleteket tudtunk meg a megfigyelési ügyről. Ki kíváncsi rá?

Az MSZP és a Fidesz legsötétebb figurái csapnak most össze egy teljesen fölösleges harcban. Engem mint választót ugyanis ezek a titkosszolgálatot játszó alakok nem érdekelnek. Ők egyébként is leszerepelt (vagy inkább mindig csak ellenszenves) figurák, akik Magyarország javára semmit sem tettek, a közéletnek viszont annál többet ártottak. Szilvássy, Kövér és Demeter Ervin - három teljesen felesleges ember.

Természetesen semmi fogalmam a titkosszolgálatokról, azt gondolom, nem is kell az átlagembernek foglalkoznia velük. Ez is egy szakma, a semmihez sem értő politikusnak nem kell belepofáznia. Többnyire azonban arra használják, hogy megtudjanak egymásról ezt-azt, amit esetleg majd föl lehet ellene használni később, ha kell... Szóval valamire-csak-jó-lesz információval már tele van a padlás. Számomra ez az egész szarakodás; tehetségtelen, alkalmatlan, értéktelen emberek kisded játéka, amely nem vezet sehová.

Tényleg azt hiszi akár Szilvássy, akár Demeter Ervin, hogy ennek van valami értelme? Tényleg azt hiszik, hogy ezzel aztán majd megnyerik a választásokat? Szerintem ők is tudják, hogy ez az egész pótcselekvés.
Valaki mesélte, hogy amikor a II. világháború után betörtek az oroszok, sokan megint rémülten pakoltak össze, kivéve a házmestert, aki a Gestapo besúgója volt, ő vígan pipázott. Kérdezték: nem fél, hogy ő, aki olyan hűségesen szolgálta a nácikat elsőként kapja meg büntetését a ruszkiktól. De az öreg csak megvonta a vállát: szar ember nekik is kell. Erről van szó most is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr45678521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása