2008. szeptember 15. 11:22 - Reckl_Amál

A médiamogul házatájáról

Madarat tolláról, üzletembert tanácsadójáról... A jobboldal ki nem mondott vezérének, Széles Gábornak nagy tervei, koncepciói vannak. Elég értelmes elgondolások is vannak abban, amit tervez, de már önmagában az, hogy gondolkodik a megoldásokon  jó dolog. De az nem igaz, hogy nem talált jobb szakértőt Túri Kovács Bélánál. Hiába ült át a Fideszbe, attól még nem mossa le magáról soha, hogy a vidék egyik nagy rombolójának, Torgyán Józsefnek köszönhetően kapott miniszteri címet, melyben talán a legtöbbet tette, amit kisgazda politikus felelős pozícióban tehet, semmit. Nem ártott, ez nagy szó.
Széles Gábor realista embernek tűnik. Tudhatná, hogy Orbán mindig személyzeti politikájába bukik bele. Ő elkerülhetné ezt. Eddig sosem tett jót a jobboldalnak a jobb sorsra érdemesek felkarolása. Főleg, ha az illető legnagyobb vívmánya, hogy a padlón lévő Torgyán doktort hátba tudta szúrni, de legalább nem írt róla Nagy szerszám címmel könyvet, mint Liebmann Katalin. Apropó Liebmann! Hol is vezet ő most műsort?

Az előbb említett koncepció nyilvánosságra hozásának frappáns módja, hogy Széles meghívatja magát saját tulajdonú tévéjének Napi aktuális című műsorába, ahol Matúz Gábor kamaszosan bájos mosollyal és izgalommal kérdezett alá a Főnök úrnak. Szép ez, és én nem is akarom kritizálni Szélest, mert mióta az Echo van, nincs unalmas estém, de ez így mégis annyira ciki. Viszont főleg nekem volt az: az smsezők legszívesebben kezet csókoltak volna Szélesnek.

A másik echós gyöngyszem a napi mini Korrektúra. A nagyot maga Bayer Zsolt vezeti péntek esténként. Sajnos rendkívül zavar, hogy állandó vendég a rosszindulatúan hülye Tóth Gy. László, aki - mint nemrég megtudtam - az Echo programigazgatója is egyben. De nem ez a baj vele, hanem hogy szerencsétlen rettenetes hülyeségeket beszél össze. Ahogy Pontilyen azonos nevű blogján már megírta, nagy kár ezért a műsorért.
De most a napi változatról szeretnék szólni pár szót. Magyar Hírlap Sajtóklub a címe, és a lehetetlenre vállalkozik: Tóth Gy. alá menni öt emelettel. És sikerül neki! Múlt héten a Lánczi Richárd vezénylete alatt Pindroch Tamás és valamilyen Csilla beszélgettek. Szörnyű volt! Egyedül a kormánymonnyonle koncepciót követték, semmi fölkészülés, semmi ötlet. Úgy látszik, még a kormány ócsárláshoz is kell(ene) tehetség.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr95664142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.09.15. 14:38:39

Nem minden műsor sikerül igényesnek. Ahogyan egy bloggernek is vannak rosszabb és jobb írásai.

Ha ez a műsor ennyire durva, legyen helyette jobb, hívjanak meg mást.
A betelefonálós műsor - amit nem tartok igényes műfajnak - mérföldekkel jobb, mint az ATV-n. Igaz, az ECho-ba (valamelyest) gondolkodó emberek telefonálnak.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.09.16. 09:22:01

Hát ezt mondom én is! Cseréljék le ezeket a sokad vonalbeli firkászokat. Főleg azt a tök ismeretlen nőt, akinek annyiból áll az egész tevékenysége, hogy cinikus fejjel, rezignáltan bólogat.

Az ATV sokszor nagyon gyenge, de ettől még nincs az Echo fölmentve a színvonal tartása alól.
süti beállítások módosítása