2008. szeptember 02. 15:25 - Reckl_Amál

A Máté Péter gyűlölők napja

Szombat esti az "élmény". A Budapest TV ilyenkor zenés - táncos esztrádműsort sugároz, melybe bele szoktunk nézni, hátha röhögünk egy jót a sok szerencsétlen tehetségtelen balféken.

Most viszont inkább sírni lett volna kedvünk. Valamilyen megfontolásból Kádár Mónika és zombi vendégei Máté Péterre emlékeztek. Mindenféle huszadrangú vendéglátozósoktól a jövő sztárságával etetett énekiskola-tanítványokig fölvonultak a fellépők, és gyenge, MIDI-alapokra eltátogták a közel harminc éve halott művész számait. Borzalmas volt!

Én mindig jónak tartottam Máté Péter számait, azon kevesek közé tartozott, akik valahogy sosem számítottak cikinek, az idő sem ártott a dalai nagy részének. De ezeknek a zenei sarlatánoknak sikerült megmutatniuk: ha rajtuk múlna, le tudnák rombolni bárki nimbuszát egyetlen este alatt.

A profi hangulatot fokozandó még le is huppantak a leginkább buta, értelmetlen kérdéseivel feltűnő Mónika mellé, és elbeszélgettek Máté Péterről. A negyven éve befutni képtelenek persze mind személyesen ismerték, és persze mindenki a barátja volt. Egyikük még azt a pofátlanságot is megengedte magának, hogy a művész még meg is dicsérte, milyen szépen énekelte a számát.

Tudom. Ne nézzem, ha nem tetszik! Tudom. Ízlések és pofonok. Tudom. Legyek objektív.

Akkor sem értem, miért nem lehet megakadályozni, hogy ilyen tehetségtelen nímandok rongálják bármelyik tényleg nagy művész hírnevét, hitelét!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr40644994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolimoni 2008.09.03. 11:35:35

Örök szállóigémmel élve: Mi az a Max (Kádár Mónika)?

Ez az egész Máté Péterezés, kicsit oylan Jimmy szagú történet, de csak mióta a megasztárban volt egy MP blokk, és az Oláh Ibolya énekelte a megasztár felvételijén is.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.09.03. 13:06:12

Bizony. Oláh Ibolyával fedezték fel újra, mi már korábban is szerettük, és nemcsak azért, mert volt olyan a családban, aki - khm - egészen közelről is ismerte.

Kádár Mónika vmi amatőr operettprimadonna lehet, de egyébként a Budapest TV válogatott szörnyeinek egyike.

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.09.05. 14:24:38

(Máté Péter Most élsz című száma például 1984-es.:) )

Lajcsi hangterjedelme is 1 oktávon belül volt, de ennek a műsornak a színvonalát el tudom képzelni.

Volt a Benne leszek a TV-ben című műsor még korábban az RTL klubon. Az ott éneklők kivétel nélkül(!) hamisan adtak elő bármilyen dalt. De az legalább vicces volt.

A Bp TV-nek van egy másik jelegzetessége. Én még ennyi jóslóműsort nem láttam egy helyen. Írtam róla egyet, ha érdekel, nézz bele :)

bandeenator.blog.hu/2008/07/16/josda_tv
süti beállítások módosítása