2008. augusztus 23. 00:39 - Reckl_Amál

Eljött a mosakodás ideje

Bár e blog olvasóit abszolút hidegen hagyta a gyöngyösi gumigyár felépítésének fideszközeli megtorpedózása, engem továbbra is foglalkoztat az ügy. Egyszerűen dühít, hogy pusztán azért, mert Gyurcsány Ferenccel paroláztak az Apollo Tyres fejesei, a nemzetközi protokollnak megfelelően, továbbá mert Gyöngyösön a létesítés idején éppen mszp-s a polgármester, a helyi Fidesz túlbuzgó debiljei föltüzeltek néhány helyi hülyét. Sajnos egészen a népszavazásig jutott az ügy, melynek ürügye a környezetvédelem volt.

Mostanra azonban kiderült, más településeken nem lenne annyira nagy a szennyezés mértéke, amely miatt lemondanának egy külföldi, zöld mezős befektetésről, és persze az ezer új munkahelyről. Köztük több fideszes vezetésű önkormányzat is ajánlkozott.

Először az intelligenciáját csak szimpatikusságában felülmúló Szíjjártó Péter nyilatkozott óvatosan, a párt vezetése helyi ügybe nem szól bele. Most már a legalább annyira rokonszenves Pelczné Gáll Ildikó is akcióba lépett. Ő már "mélyebb okokról" és kommunikációs félreértésekről beszél. De abban is biztos, nem a Fidesz miatt ment el Gyöngyös milliárdos beruházásával.
Ez kicsit olyan, mint amikor egy verekedés úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt...

Rendben, a Fidesz nem szereti a külföldi tőkét, és elkötelezettje egyúttal a környezetvédelem szélsőséges irányzatának. Tartson ki hát ezen értékek mellett akkor is, ha ez éppenséggel nem népszerű. Miközben a pokolba kívánom a mai tehetetlen, hiteltelen bandát, mindig egyre szkeptikusabb leszek a jövőt illetően.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr55628671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása