2008. május 23. 09:14 - Reckl_Amál

Esztrád - parádé

Eurovízió és szépségverseny

Tegnap este az esztrád műsorok uralták a tv-t: az m1-en az Eurovíziós borzadály elődöntöje volt, az RTL pedig a szimplán A királynőnek keresztelt programját adta le. Mindkettő nagyszabású, hosszú, élő műsor. Persze különösebb izgalmak vagy tanulság nélkül.

Egyiket sem néztem egy percnél tovább, így magáról a műsorról nem tudok mit mondani. Ahogy olvasom, semmi különös nem történt. Az RTL a Szépségek mellé kontrasztnak Jáksót (tudják, a megélhetési csúnya-fiú) és Stohlt osztotta be. A királyin Gundel Takács Gábor közvetített, és ő még annyira nem is volt rossz (amit láttam), ellenben a belgrádi tv műsorvezetői: angolul nem nagyon beszéltek, és első blikkre elég idétlennek tűntek mindketten.

A végeredmény nem volt különösebben meglepő: Csézy (még mindif nem tudom, ki a fene ez a nő, és hogy ki áll mögötte, hogy ő mehetett ki) be sem jutott a döntőbe. Ezzel a dallal hogy is jutott volna... Semmi dallam, halálunalom az egész. Csézy ugyan mutatós nő, de amúgy érdektelen. Úgy elfelejtették, mint a sicc. Ellenben a Balkán megint beszavazta magát. Lassan másnak nem is érdemes indulnia, és megvalósul Tito álma: a volt jugoszláv tagállamok lenyomhatják a volt szovjet utódállamokat.

A szépségversenyt és résztvevőit általában megmosolygom. Nem értem, miért jelentkezik valaki egy ilyen mustrára, mire számít, mit vár ettől. De nem is kell értenem, mert sosem voltak ilyen irányú ambícióim.

A Királynő tulajdonképpen egész szép. A Fásy féle idétlen, vigyorgó sablon-libákhoz képest mindenképp. Freie Szilviának hívják, a paraméterei tökéletesek (175 cm testmagasság, 90-60-90), és az arca sem kiábrándítóan semmitmondó, mint általában az ilyen csajoknál.

Egyet azért kérek a sajtótól. Tessék pontosan fogalmazni! Ő nem Magyarország legszebb nője, csak a szépségverseny győztese. Ez nemcsak nem igaz ugyanis, de ráadásul ízlés-fasizmus is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr80483493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása