2008. május 15. 12:36 - Reckl_Amál

Vegyes

Hazai vizeken

Az ember nem figyel oda tíz percig, és megugrik az olvasottsága...

Ez történt velem két napja, amikor odavetettem pár sort az azóta is ellenszenvesen viselkedő Szily Nóra nevű riporternőről. Meglepő módon (messze nem a legjobb írásom) kitette az Index a címlapjára, és 3490-en kattantak rá. Nekem eleddig ez a csúcs.

Ez egyrészt jó érzés, mert mégsem falra hányt borsó, amit itt összefirkálgatok, másrészt viszont rizikós, mert olyanok figyelmét is az egyszeri blogerre irányítja, akiét nem kéne...

Viszont most úgy tűnik, a Szily Nóra (és általában minden médiaszereplő) iránti utálat erősebb, mint a blogger iránti általános ellenszenv. (Megfigyeltem, hogy mindig, minden blogon vannak olyan kommentek, amelyek szerzői azt fejtegetik, milyen alapon pofázik a blogger. /A rövid válasz: a blog mint műfaj erről szól, nem kell jogalap, nem kell objektivitás, tekintettel arra, hogy egy blog nem oszt, nem szoroz, csak van. Ha a blogger ennél fontosabbnak ítéli meg tevékenységét, akkor ő sem érti a blog fogalmát. Az viszont már kínos!/)

A kedd nagy dicsősége az volt, hogy Pontilyen barátom kiváló cikke is egy időben került a címlapra az enyémmel! (Tessék hozzá is benézni: pontilyen.blog.hu !) Már csak egykori "irodalmi" triumvirátusunk harmadik tagját hiányolom, persze lehet, hogy ő is ott volt. (Csak nem tudunk róla.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr50470649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.15. 13:00:14

Igen, nagyon vicces volt pár órán át az index címlapja. :-)

Számomra is rejtélyes, hogy mikor melyik írás kerül pont címlapra. De tényleg, ontológiai rejtély. Volt itt előtte vagy öt írásod, amely aktualitását és feltételezhetően közérdeklődésre számot tartó voltát (és akkor a színvonalról nem is beszéltem!) tekintve simán oda kerülhetett volna. Erre pont Szily Nóra...

Hadd jegyezzem meg, nekem is fölbolydulás volt az az este, nálam a kerek 700 kattintás messze csúcsdöntés. Pont ekkor lett negyedéves a blogom, szóval, megemlékeztem róla.

A blogolás objektivitásával kapcsolatban tökéletesen egyetértünk. Azon az áron, hogy talán a kutyát sem fogja érdekelni, amit leírunk, itt kiélhetjük grafomániánkat, exhibicionizmusunkat.

Gratula a csúcsdöntéshez, és köszönöm a reklámot.
:-)
süti beállítások módosítása