2008. április 18. 18:03 - Reckl_Amál

A hét tahója: Czapkó Antal

Tudják ki ez? Ugye nem. Hát most bemutatkozott.

Van itt egy tök ismeretlen, nagyképű színész. Soha életemben nem hallottam róla, most kezdett derengeni, hogy a méltatlanul agyondicsért Csak szex és más semmi c. film egyik mellékszereplőjéről van szó (Ali). Már azzal belopta magát a szívembe, hogy a Megasztár egyik legválallhatóbb résztvevőjét, Gáspár Lacit lenézte. Első nap végig azzal heccelte, hogy Laci szánalmas unokatestvérével "keverte össze". Mára nyilvánvalóvá vált, hogy Laciban annak cigány származása zavarta. Ennek ez a tuskó hangot is adott később.

Jól megkapta ez a rasszista barom, mert Völgyi Zsuzsi személyében még egy cigány versenyző is volt a héten, ill. Nicole, az (szépségben és kedvességben egyaránt) elbűvölő  transzvesztita is bekerült a csapatba. Rajtuk kívül a valóban butus Dundika, ő viszont kedvesen volt naív, és persze főzni sem tud, de ez szinte eltörpül Czapkó bunkósága mellett.

Egész héten sértegette versenytársait. Persze ez a megjátszott helyzet rivalizáláson alapul, de nem egy tapló folyamatos szemétkedésén. Mindenbe és mindenkibe belekötött a hét során, amikor pedig ő következett, akkor a műsor fennállásának egyik legalacsonyabb színvonalú főzésével "lepte meg" a többieket. Sőt, csalt is, a főfogást a szomszédasszony sütötte meg.

Amikor a többiek nehezményezték az alacsony színvonalat (csak kicsit kedvesebben, mint ahogy ez az arrogáns s*ggfej egész héten tette), akkor ízelítőt kaptak a Czapkó-féle "vendégszeretetből". Amikor szóba hozták, hogy az édesség boltból van, akkor visszaszedte tőlük a tányérokat.

Szóval ez szájhős főzött egy levest, amelyben semmi sem volt fölaprítva, aztán prezentált egy félkész sülthúst (made by Piroska from the neighborhood), végül föltálalta a bolti baklavát, de azt  sértődöttségében vissza is szedte. Mindezt műanyag evőeszközökkel, és náci stílusban. Ezután arra kényszerítette vendégeit, hogy vizipipázzanak vele egyet, az is, aki nem akar. Amikor pedig érezte, hogy az este merő kudarc, akkor rövidre zárta azt, és elküldte vendégeit.

Mint írtam, nem baj, ha valaki tud főzni. Ugyan alaptevékenység, de például én meg autót vezetni nem tudok... De hogy valaki mindezek tudatában végig kritizáljon másokat, és aztán elcsalja a saját estéjét, mindeközben gorombáskodik vendégeivel...

Külön említést érdemel ennek az utolsó bunkónak a piacon bemutatott undorító, rasszista viselkedése. Ott is mindenkibe belekötött, és bár a karfiolt mint olyat nem ismerte (ehhez még főzni tudni sem kell, általános iskola 2. osztály), de már kötözködött az árussal, hogy miért nem magyar a paradicsom. Azért, te barom, mert áprilisban nálunk nem terem!

Persze mivel is hívja föl magára egy ilyen tehetségtelen senki a figyelmet? A képességeivel, a tudásával vagy a kedvességével nem megy. Jack Nicholson is egy bunkó, de ő megteheti...

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr9431807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

5SI 2008.04.19. 01:28:37

Ja mert a Gáspár laci olyan szerény volt

brayen 2008.08.06. 22:18:01

hát tényleg bunkó volt tóni...de azért ez tulzás!!!
háát igen gáspár lacit sem kell félteni!

xenuka 2008.12.23. 14:08:53

ki a fasz az a tóni és ki a fasz az a gásspáár

Jack Nicholson meg egy színész zseni, aki a 3 oscar és 7 golden globe díjas.

és a legjobb tőle:
amikor a 3. oscarját átvette és mindenki várta a szokásos köszönöm anyámnak, kutyámnak ..... stb baromságokat, ő csak ennyit mondott: "Na, ilyen már van kettő otthon, kösz"
Egy ilyen arcot nehéz alázni!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.24. 00:35:14

Nem alázom.

Pont azt mondom, hogy a senkik nem pofázhatnak, mert nincs mire fölvágniuk.

Azért az érdekelne, hogy találtál erre a réges-régi bejegyzésre?

Zsanett György (törölt) 2013.07.20. 11:34:33

Szerintem jó színész, tehetséges. Gáspár meg tényleg egy "roma". Nem rokona véletlenül a Gáspár Győzőnek???
Gáspár Laci sem a szerénységéről meg a kedvességéről híres...
Ráadásul sokszor előjön belőle a "roma vér" a média előtt, ami szerintem ciki.
Ez Magyarország, a roma "sztárok" hazája.
süti beállítások módosítása